הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר
אתה חייב להכניס למשוואה שלך את העניין המנטלי.
אולימפיאקוס הגיעה לכאן שמבחינתה מדובר במחנה אימון, סלטיק הגיעו עם הפרש בטוח, אינטר הגיעו במצב לא יציב ועוד אחרי שהובילו 2-0 והיו בטוחים בניצחון שלהם.
לודוגרוץ זו קבוצה שכל ההישרדות שלה, כלכלית ותודעתית, תלויה בעלייה לשלב בתים אירופאי, בדגש על ליגת האלופות. הם לא באים לזלזל, הם באים להתמודדות משמעותית וחשובה מבחינתם. זה ההבדל העיקרי.
אולימפיאקוס הגיעה לכאן שמבחינתה מדובר במחנה אימון, סלטיק הגיעו עם הפרש בטוח, אינטר הגיעו במצב לא יציב ועוד אחרי שהובילו 2-0 והיו בטוחים בניצחון שלהם.
לודוגרוץ זו קבוצה שכל ההישרדות שלה, כלכלית ותודעתית, תלויה בעלייה לשלב בתים אירופאי, בדגש על ליגת האלופות. הם לא באים לזלזל, הם באים להתמודדות משמעותית וחשובה מבחינתם. זה ההבדל העיקרי.
עזבו אתכם הפרפרים בבטן לא נחים לרגעעע
!!!!!!!
!!!!!!!
- ForeverRed
זה והמאצ אפ.סניור כתב:אתה חייב להכניס למשוואה שלך את העניין המנטלי.
לודוגורץ אולי לא היריבה הכי טובה שפגשנו, אבל הסגנון שלה הוא בעייתי לנו.
תודה, יופי של עבודה אתה נותןנתחזק בינואר כתב:כמובטח, דו"ח סקאוטינג מפורט לקראת לודוגורץ. נקודות חזקות ונקודות תורפה, מפתחות לניצחון, הכרות עם הסגל.
https://www.facebook.com/LehaviBlog/vid ... 066766776/" onclick="window.open(this.href);return false;

+1yanivnew91 כתב:לא לספוג! לא לספוג! לא לספוג! לא לספוג!
נקודת מפתח.
איך הנבואה שלך שבאר שבע עוברת מסתדרת עם " הם טובים בכמה דרגות"?נתחזק בינואר כתב: ידעתי שזה יילך לשם, ואני מניח שלשם גם שחר חותר - שיהיה ברור, לדעתי ב"ש עוברת. אבל זה עדיין תלוי בלודוגורץ.
היא לא מפלצת והיא לא מאריות היבשת. היא פחות טובה מסאות'המפטון (וטובה יותר מאולימפיאקוס) ובכל זאת - טובה בכמה רמות מהפועל ב"ש.
אין צורך בלנסות לחפות על עצמך בכל הכיוונים.
אם אנחנו עוברים זה נס רציני.
יש לנו סיכוי רק אם נהיה מרוכזים, וכל שחקן ידפוק 60 ספרינטים להתמדדות, ונרד להגנה כמו מכונות. למרות שלא בטוח שזה יספיק בסופו של דבר.
הקהל מול הונבד היה פח ובצדק מקבל בראש. עדיף פוסט קיצוני כדי לעורר אנשים.
אתגר גדול הערב.
הקבוצה הזו כבר הוכיחה שהיא יודעת להתעלות ברגעים שצריך, לשחק בחוכמה כקבוצה.
נצטרך לצופף כדי לבטל את המהירות שלהם מקדימה, לשחק בקצב איטי ולתסכל אותם כמה שיותר.
בן ביטון וצדק חייבים להתעלות היום. עם עוד טעויות מפגרות אין לנו מה לחפש.
מליקסון חייב להיצמד לאגף, על טוני אני סומך גם אם יעמוד מול קרבחאל.
נשמע שיהיה שטח והגנה כבדה, זה הצ'אנס הגדול של גאדיר. רק תבוא חד.
אתגר גדול הערב.
הקבוצה הזו כבר הוכיחה שהיא יודעת להתעלות ברגעים שצריך, לשחק בחוכמה כקבוצה.
נצטרך לצופף כדי לבטל את המהירות שלהם מקדימה, לשחק בקצב איטי ולתסכל אותם כמה שיותר.
בן ביטון וצדק חייבים להתעלות היום. עם עוד טעויות מפגרות אין לנו מה לחפש.
מליקסון חייב להיצמד לאגף, על טוני אני סומך גם אם יעמוד מול קרבחאל.
נשמע שיהיה שטח והגנה כבדה, זה הצ'אנס הגדול של גאדיר. רק תבוא חד.
- ForeverRed
אני מהפסימיים ועדיין חושב שאתה מגזים. מאוד.zivmay כתב:
איך הנבואה שלך שבאר שבע עוברת מסתדרת עם " הם טובים בכמה דרגות"?
אין צורך בלנסות לחפות על עצמך בכל הכיוונים.
אם אנחנו עוברים זה נס רציני.
יש לנו סיכוי רק אם נהיה מרוכזים, וכל שחקן ידפוק 60 ספרינטים להתמדדות, ונרד להגנה כמו מכונות. למרות שלא בטוח שזה יספיק בסופו של דבר.
ידוע אם פקהארט נרשם לסגל ויהיה בספסל לפחות ? במידה ו....
אתה קצת מטעה (וטועה).סניור כתב:אתה חייב להכניס למשוואה שלך את העניין המנטלי.
אולימפיאקוס הגיעו לפה אחרי תיקו שם, כשהבעלים מאיים לחתוך להם את הביצים אם לא יעברו. לזלזל הם לא זלזלו. בטח לא מחנה אימון!!
סלטיק ידעו שהסיפור לא גמור, ושיחקו איך ששיחקו. הרבה כסף היה על השולחן, לא חושב בכלל שזלזלו. אין מצב.
אינטר באו לכאן עם רצון להחזיר את הכבוד שלהם. הם הובילו 2:0, אבל לא נראה היה שזלזלו. באר שבע באו מוכנים מנטאלית לכל המשחקים האלו. מקווה שגם היום יוכלו להתעלות. הייתי יותר רגוע אם קואנקה יכל לשחק ופקהארט היה כבר אצלינו כמה שבועות.
אבל איך אומרים, זה מה יש, ועם זה נצטרך לנצח.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
בן ביטון בלי פאשלות היום, אה?
איפה אתם כל האנטי-טרולים שגורמים לכל משתמש חדש וחשוד לפתוח יוזר חדש אחרי שבועות של טראומה ותקופת צינון של דיונים בקבוצות הפייסבוק?LIAV00S כתב:ידוע אם פקהארט נרשם לסגל ויהיה בספסל לפחות ? במידה ו....
תעשו לזה סוף
חייב לדעת באלו מדדים אתה משתמש כדי לקבוע מי טובה ממי. הן נפגשו בינהן כמה פעמים ולא סיפרו לנו?נתחזק בינואר כתב: ידעתי שזה יילך לשם, ואני מניח שלשם גם שחר חותר - שיהיה ברור, לדעתי ב"ש עוברת. אבל זה עדיין תלוי בלודוגורץ.
היא לא מפלצת והיא לא מאריות היבשת. היא פחות טובה מסאות'המפטון (וטובה יותר מאולימפיאקוס) ובכל זאת - טובה בכמה רמות מהפועל ב"ש.
תכף תספר לנו שמשחקים של 2000 ברזילאים ונאונן כולנו יחד על הדריבלים המפוארים שהם עושים באגף.
הם קבוצה נהדרת. ממש לא הייתי קובע נחרצות שהם טובים מאולימפיקוס, מועדון שמחזיק בארסנל שלו כמה הישגים לא מבוטלים בזירה האירופית וסגל שחקנים משופע בכישרון, לצד שמות גדולים.
סלח לי שאני לא מצטרף אחרי העגלה שמתענגת על עריכת הסרטונים שלכם כאילו היו תורה מסיני. מדובר על עבודה טובה, יפה וראויה להערכה; ברגע שהרגשת נוח לשלוח אותה לברק בכר נפסלת בהבנת המקום שלך.
זה נחמד לערוך קצת סרטונים ב-wyscout, מרגיש שהפלגתם קצת רחוק.
ובחזרה לעניננו, אין שום אינדיקציה ריאלית לקבוע מי טובה ממי כל עוד לא התחרו באותם פרמטרים, מזכיר את הדיון הממוחזר של אוהדי מכבי סביב מבחן "באזל", הטובה בעולם לגילה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ריכוז ריכוז ריכוז באים לנצח אבל לא בכל מחיר ולאבד את הראש
- The red one
רשום לאירופה אבל לא יהיה בסגל (כמובן שהכל כנראה, לפעמים יש הפתעות בגזרה הזו עם פרסום ההרכבים),LIAV00S כתב:ידוע אם פקהארט נרשם לסגל ויהיה בספסל לפחות ? במידה ו....
ואם ברשימת לאירופה עסקינן - אמיר חלאילה לא נרשם לסגל המורחב ולא יכול להיות משותף בשום משחק אירופאי, ואילו יגיל אוחנה כן.
במצב כמו היום שיש לנו רק אחד וחצי חלוצים כשירים, הדבר עוד יכול להתגלגל לכך שאחד מהם יצטרך להיות משותף, אבל אני לא חושב שבכר ישים את אוחנה בסגל (זה רק במידה וברדה ירגיש שהוא לא יוכל לספק גם חצי שעה)