שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור
Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק
נווה, שבוע טוב!
יודעים כבר מתי הבדיקה של הבקבוקון השני?
יודעים כבר מתי הבדיקה של הבקבוקון השני?
- The red one
ככל שהבנתי, התוצאות אמורות להגיע ביומיים הקרובים.
קצת לא מסתדר לי עם מה שאמרו בהתחלה (שצדק צריך לטוס ולהיות נוכח בבדיקה וכו') אבל .. זה מה שנאמר לי..אולי בהמשך היום כבר נדע סופית מה קורה
עריכה: עשיתי עוד בירורון ואמרו עד יום רביעי. נראה.
קצת לא מסתדר לי עם מה שאמרו בהתחלה (שצדק צריך לטוס ולהיות נוכח בבדיקה וכו') אבל .. זה מה שנאמר לי..אולי בהמשך היום כבר נדע סופית מה קורה
עריכה: עשיתי עוד בירורון ואמרו עד יום רביעי. נראה.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 01 אוקטובר 2017, 09:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
מקווה ששיר התפלל חזק בכיפור.
המצב נראה מסובך מאוד.
המצב נראה מסובך מאוד.
מבחינת אופא אין איך להוכיח שזה מהמועדון או באופן פרטי.דר אדום בנשמה כתב: מה זאת אומרת אי אפשר להוכיח אם זה מתוסף ת**** שהוא קיבל מהמועדון או ממשהו שהוא לקח באופן עצמאי?
אפשר להוכיח את זה, אם זה משהו שהוא קיבל במסגרת המועדון אז זה בוודאות יראה שיש את זה בתוספי ת**** לא מקולקלים, אבל אם הוא קיבל את זה באופן פרטי לא יהיה שום סימן בתוספי הת**** שהמועדון נותן, ככה שאו שהמועדון הביא לו או שהוא לקח לבד.
זה נשמע לי קצת מוזר מה שאתה מספר, אני מקווה שזה לא כמו ההודעה הקודמת ששלחת כאן.
מספיק שמדובר בתוסף אחד מזוהם וכל השאר לא ולך תוכיח זו כל הכוונה.
אין סיכוי שזה קיים בתוסף מזון תקין שהמועדון נותן כי אז המועדון לא היה נותן אותו והתוסף היה ברשימת החומרים האסורים מן הסתם.
מה שרשמתי פה נכון ב 100 אחוז והחומר שנמצא אצל שיר במינונים שנמצא ב 100% נכנס לגוף שלו ב 24-48 שעות שלפני המשחק, זה לא מסתדר עם הלוז של הנבחרת.
לגבי ההוכחות? כבר פלפולים משפטיים אבל מהבדיקות שלי ככל שעובר הזמן ולא מוצאים מאיפה זה הגיע זה משחק לרעתו של שיר, נקווה לטוב.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 01 אוקטובר 2017, 09:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
ביום רביעי אמורה להגיע התוצאה של הבדיקה השנייה, תחזיקו אצבעות אבל אל תפתחו ציפיות זה אותו שתן שחולק לשתי מבחנות שונות בסופו של דבר.
אם התוסף היה מקולקל בניגוד לנתונים הרשמיים, זו על פניו ידיעה טובה, לא?
כמובן כל עוד אפשר להוכיח את זה בדרך כלשהי.
כמובן כל עוד אפשר להוכיח את זה בדרך כלשהי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כפי שבעוז סיטי כתב בטור שלו, זה יכול לקרות לכל מועדון. וזה גם קרה לריבר פלייט הגדולה בשנה שעברה, במיוחד אם מדובר ב"תוספים מזוהמים" (התווית של תוסף המזון לא מציינת את העובדה כי הוא כולל את החומר האסור).oranu כתב:החומר שנמצא אצל שיר בוודאות נלקח במסגרת הפעילות במועדון ולא בנבחרת, לא יכול לפרט פה פשוט תסמכו על המילה שלי.
כרגע אין הוכחה חותכת (וגם לא תהיה) אם זה מתוסף ת**** שקיבל מהמועדון או משהו שלקח עצמאית (כי אי אפשר באמת להוכיח).
בסופו של יום זאת מילה של שיר (שאמר שלקח רק מהמועדון והנבחרת ואני מאמין לו) וחוץ מפוליגרף אין משהו שיוכיח אחרת וזה לא תופס מבחינה משפטית.
בכל מקרה החומר המדובר לא רלוונטי לתקופה שבה שיר שיחק והתאמן בנבחרת כי גם אם לקח אותו שם זה חומר שלא היה אמור להופיע בבדיקות במועד המשחק מול מאריבור, הוא מתפוגג באופן מאוד מהיר יחסית ועניין הנבחרת ירד מהפרק.
99% שמדובר בתוסף ת**** מקולקל שהמינון של החומר הזה היה מאוד גבוה בו ובחוסר פרופורציות ובניגוד מוחלט לנתונים הרשמיים של התוסף.
מעכשיו אני בטוח שבמועדון ישלחו לבדיקת מעבדה מיוחדת כל תוסף שמביאים לשחקנים לפני שהם לוקחים אותו.
אני לא יודע מה עושים במועדונים הגדולים באירופה אבל אין לי ספק שאצלם היו עולים על הבעיה עוד לפני.
צריכים להתמקצע בנושא הזה ולקנות תוספים של מותגים אמינים שמעבירים בעצמם בדיקות מעבדה מותאמות לדרישות אופא לפני שמוצאים אותם לשוק בכלל, בטוח יש כאלה ולא סתם אין כמעט פאדיחות כאלה בכל מועדוני העל, יש להם שיטת עבודה זהירה יותר שמזהה את הסיטואציות האלה לפני, ככה צריך להיות גם כאן.
בועז גם הסביר שבמקרה של "תוספים מזוהמים", לא ניתן לדעת שהתוסף שניתן לשחקן הוא אסור, ובמקרים כאלה (הלוואי ומדובר במקרה של שיר), העונש יכול להגיע להשעיה מינורית או אפילו אזהרה בלבד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
אתה מדבר פה על משהו שקשה מאוד להוכיח.Sir Alex Ferguson כתב: כפי שבעוז סיטי כתב בטור שלו, זה יכול לקרות לכל מועדון. וזה גם קרה לריבר פלייט הגדולה בשנה שעברה, במיוחד אם מדובר ב"תוספים מזוהמים" (התווית של תוסף המזון לא מציינת את העובדה כי הוא כולל את החומר האסור).
בועז גם הסביר שבמקרה של "תוספים מזוהמים", לא ניתן לדעת שהתוסף שניתן לשחקן הוא אסור, ובמקרים כאלה (הלוואי ומדובר במקרה של שיר), העונש יכול להגיע להשעיה מינורית או אפילו אזהרה בלבד.
לפי מה שאורן כותב במועדון לא מצליחים למצוא את התוסף המדובר שיוכיח חריגה במינון כזה או אחר ובמקרה כזה אנחנו בבעיה.
אורן
להבנתך את החוק, אין הבדל בין לקיחת סמים רגילים או התוספים שלקח לאלה ( משהוא עם אנאבוליים...) לבין כמות מזערית בתוסף מזון?
האם כעת ב"ש שולחים דגימה מכל מה שיש לבדיקות מעבדה?
במידה ויגלו את החריגה בתוסף"כשר" לכאורה, זה יעזור לו?
להבנתך את החוק, אין הבדל בין לקיחת סמים רגילים או התוספים שלקח לאלה ( משהוא עם אנאבוליים...) לבין כמות מזערית בתוסף מזון?
נראה לי שמישהו כתב שההבדל בין תוסף תזונה למשפרי ביצועים זה בעונש המכסימאלי שאפשר לתת שתיים או ארבע שנים בהתאמה.MikiRed כתב:אורן
העניין הוא כדי להוכיח שזה תוסף מזוהם מהמפעל צריך לשמור דגימה של כל התוספים שהשתמשו אחרת אותו תוסף יכול להיות נקי בפס יצור חדש.
נתפלל שזה יסתכם בכמה חודשים
אין שום משמעות לבקבוקון B, כולם מבינים את זה. במועדון קנו זמן
שילמו 3000 יורו על פתיחת הבקבוק השני לא כדי שיצא ממנו שד, אלא כדי להרוויח זמן בלנסות ולהבין מה ואיך קרה, ומה יהיה הקו בהמשפטי שלנו.
עכשיו כל המשחק הוא בזירה המשפטית, בלנסות ולמצוא את התחומים האפורים ולשחק שם.
לתחושתי ולצערי, הסקאלה של ההרחקה לא תימדד בציר זמן של חודשים, הלוואי, אלא של שנה פלוס - העניין ההרתעתי פה משמש תפקיד מרכזי.
גם למידתיות השיפוטית יש משקל אבל מרחב התמרון הוא קטן מלכתחילה כך שאני לא מצפה לבשורות טובות בעניין הזה והלוואי ואני טועה.
בעוד כמה ימים נתחיל לעכל את הצרה המקצועית שנקלענו אליה, כדאי שכולנו נהיה מוכנים לזה וליום שאחרי.
שילמו 3000 יורו על פתיחת הבקבוק השני לא כדי שיצא ממנו שד, אלא כדי להרוויח זמן בלנסות ולהבין מה ואיך קרה, ומה יהיה הקו בהמשפטי שלנו.
עכשיו כל המשחק הוא בזירה המשפטית, בלנסות ולמצוא את התחומים האפורים ולשחק שם.
לתחושתי ולצערי, הסקאלה של ההרחקה לא תימדד בציר זמן של חודשים, הלוואי, אלא של שנה פלוס - העניין ההרתעתי פה משמש תפקיד מרכזי.
גם למידתיות השיפוטית יש משקל אבל מרחב התמרון הוא קטן מלכתחילה כך שאני לא מצפה לבשורות טובות בעניין הזה והלוואי ואני טועה.
בעוד כמה ימים נתחיל לעכל את הצרה המקצועית שנקלענו אליה, כדאי שכולנו נהיה מוכנים לזה וליום שאחרי.
עד עכשיו אני לא מבין מה הסיבה של אופ"א לא להיעזר בפוליגרף.oranu כתב:החומר שנמצא אצל שיר בוודאות נלקח במסגרת הפעילות במועדון ולא בנבחרת, לא יכול לפרט פה פשוט תסמכו על המילה שלי.
כרגע אין הוכחה חותכת (וגם לא תהיה) אם זה מתוסף ת**** שקיבל מהמועדון או משהו שלקח עצמאית (כי אי אפשר באמת להוכיח).
בסופו של יום זאת מילה של שיר (שאמר שלקח רק מהמועדון והנבחרת ואני מאמין לו) וחוץ מפוליגרף אין משהו שיוכיח אחרת וזה לא תופס מבחינה משפטית.
יכל לחסוך כאב ראש לכולם.
פוליגרף זה רק עוד עדות אפילו במשפט פלילי.Eelect כתב: עד עכשיו אני לא מבין מה הסיבה של אופ"א לא להיעזר בפוליגרף.
יכל לחסוך כאב ראש לכולם.
זה לא מכשיר של 100%
זה יותר מהאשמות הלא מבוססות של אופ"א. כבר משהו.yedidel כתב:
פוליגרף זה רק עוד עדות אפילו במשפט פלילי.
זה לא מכשיר של 100%