pirlo21 כתב:
אם זה מה שהבנת לא אומר שזו התובנה הפשוטה וזה גם לא אומר שהבנת נכון .
אמרתי לך אם קשה לך להבין עדיף שתשאל ואני אסביר מאשר שתכניס לי מילים לפה
לגופו של עניין :
יש תנאי העסקה ויש תנאי בסיס וקווי מתאר למקצוע .
כמו שרו"ח או עו"ד לא יכול פתאום למחות על כך שהוא מועסק בשעות של 8:00-17:00 או עובד מפעל לא יכול למחות על כך שהוא עובד משמרות , או שפתאום תשמע שעובדי שירות לקוחות התאגדו והם אינם מעוניינים לדבר יותר בטלפון עם לקוחות כי נמאס להם . כך גם שחקן כדורגל לא יכול למחות על כך שהוא משחק/מתאמן בשבת, מהות המקצוע היא לשחק ולהתאמן תמיד והדבר לא נתון בכלל לויכוח , אלו חוקי אופ"א ופיפ"א ואף רב לא ישנה אותם .
מכאן ועד להגיד שזהו מאבק לגיטימי על תנאי ההעסקה הדרך היא ארוכה מאוד.
אוקיי, תן לי דוגמא למחאה לגיטימית על תנאי העסקה...
לא חביבי, זה ממש לא משנה המניע ומהסיבה הפשוטה שהשורה התחתונה של הדברים היא זעקת חמס על זילות השבת וחילולה ההמוני. רוצה לומר שאם ביאליק היה חי היום, הוא היה חד משמעי נגדכם, ואת זה עוד אלף רטוריקנים בחסד עליון כמוך לא יוכלו לשנות. ודווקא בגלל שמדובר בחוזר בשאלה ידוע, זה מחזק את הטיעון. כנ״ל לגבי יגאל אלון.
אני חס על זמנם של חברי הפורום ולכן אגיד שאני חולק על דעתך.
אם אחד המנהלים יסייע בפתיחת תת נושא באופסייד תחת הכותרת : 'ביאליק והגותו התאולוגית' או 'צנח לו זלזל בשבת קודש' או משהו דומה אשמח גם לפרט מדוע.
אריאל2 כתב:
אני חס על זמנם של חברי הפורום ולכן אגיד שאני חולק על דעתך.
אם אחד המנהלים יסייע בפתיחת תת נושא באופסייד תחת הכותרת : 'ביאליק והגותו התאולוגית' או 'צנח לו זלזל בשבת קודש' או משהו דומה אשמח גם לפרט מדוע.
קשה לראות את ספורט 5 מדברים על המשחקים בשבת, זה נשמע כל כך אינטרסנטי ולא רציני.
וגם זה שבכל תוכנית הם מביאים 3 אנשים שיתמכו בדעתם אבל מביאים רק מישהו אחד שמתנגד לדעתם ושיהיה בדעת מיעוט מול השאר.
זה קרב מכור מראש
אוקיי, תן לי דוגמא למחאה לגיטימית על תנאי העסקה...
מחאת עובדי קבלן על אי תשלום נסיעות, מחאת עובדים על חלוקת מתנות וזקיפת שווי שלהם לשכר.
מחאת סטאזרים על כך שדורשים מהם לעבוד בלי שיש להם עמדת עבודה קבועה, מחאת דיילות אלעל על חיוב חדש לעבוד בנעלי עקב.
כל זה לגטימי.
לא לגטימי- התאגדות המצילים שפתאום תחליט שלא מתאים לה לעבוד בשבת ואז יסגרו את הים.
pirlo21 כתב:
מחאת עובדי קבלן על אי תשלום נסיעות, מחאת עובדים על חלוקת מתנות וזקיפת שווי שלהם לשכר.
מחאת סטאזרים על כך שדורשים מהם לעבוד בלי שיש להם עמדת עבודה קבועה, מחאת דיילות אלעל על חיוב חדש לעבוד בנעלי עקב.
כל זה לגטימי.
לא לגטימי- התאגדות המצילים שפתאום תחליט שלא מתאים לה לעבוד בשבת ואז יסגרו את הים.
למה אלו לגיטימיים בעיניך? הם ידעו היטב מה תנאי העסקה לפני והיתה להם הבחירה אם להיכנס לעבודה או לא
red and white כתב:קשה לראות את ספורט 5 מדברים על המשחקים בשבת, זה נשמע כל כך אינטרסנטי ולא רציני.
וגם זה שבכל תוכנית הם מביאים 3 אנשים שיתמכו בדעתם אבל מביאים רק מישהו אחד שמתנגד לדעתם ושיהיה בדעת מיעוט מול השאר.
זה קרב מכור מראש