אמיר גנאח
Re: אמיר גנאח
זה בדיוק השכר לימוד על שחקנים צעירים, מה לעשות שהוא הכי טוב בעמדה שלו
הוא ילמד מזה וזה לא סיפור גדול, יותר על הקבוצה שלו שלא הצליחה לא לספוג 10 דק' בחיסרון מספרי או לייצר בלעדיו.
גם במשחק הזה הגול הגיע מקרוס נקי מאוד מרגל שמאל שלו, הגיוון הזה ללכת לקו הוכיח את עצמו פעם אחת פעם.
הוא ילמד מזה וזה לא סיפור גדול, יותר על הקבוצה שלו שלא הצליחה לא לספוג 10 דק' בחיסרון מספרי או לייצר בלעדיו.
גם במשחק הזה הגול הגיע מקרוס נקי מאוד מרגל שמאל שלו, הגיוון הזה ללכת לקו הוכיח את עצמו פעם אחת פעם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני לא חוסך ביקורת מהילד בדרך כלל, יש לו המון כישרון ויש לו בעיה לפעמים בקבלת החלטות.
אבל מה אתם רוצים ממנו היום? הרס את המשחק??? איזו הגזמה.
הצהוב הראשון מוגזם ונותנים אותו בארץ אחת ל223948 מקרים אבל מילא.
השני??? אפשר לא לתת פנדל אבל ממש אין שם התחזות, הוא נתקל בשחקן - נוצר מגע והוא נפל.
צהוב שני על דבר כזה נותן רק שופט שבא לדפוק אותנו הכי חזק שאפשר.
שערורייה.
השני??? אפשר לא לתת פנדל אבל ממש אין שם התחזות, הוא נתקל בשחקן - נוצר מגע והוא נפל.
שערורייה.
+1RedRock כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 23:06אני לא חוסך ביקורת מהילד בדרך כלל, יש לו המון כישרון ויש לו בעיה לפעמים בקבלת החלטות.
שערורייה.
אם הייתי הוא הייתי לוקח היום את המשחק כצומת.
או שילמד ללכת לקו ויהיה שחקן מוביל, או שימשיך ללכת לנוחות ויהיה עוד שחקן סגל שמדי פעם יביא שער של פליסטיישן.
הופעה פשוט רעה שלו.
או שילמד ללכת לקו ויהיה שחקן מוביל, או שימשיך ללכת לנוחות ויהיה עוד שחקן סגל שמדי פעם יביא שער של פליסטיישן.
הופעה פשוט רעה שלו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אולי להעביר לימין שם לא נראה את הכניסות החסרות תועלת לאמצע.
בקצב הזה לא יצא ממנו כלום. מאכזב מאוד.
הוא לא שחקן שאמור לפתוח
רק לעלות דקה 70
רק לעלות דקה 70
אני חושש שגאנח יתברר בסוף כיוסף אבו לאבן משודרג.
זריז,טכני עם פעולה אחרונה לוקה בחסר ובסוף לא מביא מספרים.
זריז,טכני עם פעולה אחרונה לוקה בחסר ובסוף לא מביא מספרים.
אבו לבן? לדעתי זה מוסא תראבין הבא.
הוא בן 20. לא יתפתח להיות סולומון אבל כן צריך להיות שחקן ליגה מצוין, והוא יגיע לשם. סבלנות.
הוא בן 20. לא יתפתח להיות סולומון אבל כן צריך להיות שחקן ליגה מצוין, והוא יגיע לשם. סבלנות.
יותר בכיוון של יוסי אלקיים
לא רואה קשר לצד השני, קשר כמוהו צריך להיות שמח שהכדור בא אליו פעם אחר פעם. זה בעיה קבוצתית אם כבר, לא של גאנח.
בכר התכונן עם פיינגולד, אבל היה לגאנח לא מעט שטח ליצור ולופז פינה לו מרחב. מה שגרם לזה שהוא לא תרגם את זה לכדורים נורמליים זה העובדה שהוא כרגע שחקן של טריק אחד.
שים לו שחקן הגנתי שמתכונן לחיתוך שלו, ועוד שחקן לגיבוי באמצע והוא חנוק. תפתח לו את הקו חופשי, אין סיכוי שיעשה משם משהו.
מול יריב איכותי זה פשוט לא בכיוון. והוא לא רוצה להיות שחקן שפותח רק מול קבוצות פליאוף תחתון.
הוא חומר מצוין, אומר את הדברים לטובתו כי זה הזמן לעבוד ולשנות.
גנאח צריך לשחרר מהר יותר ובעיקר להוציא רוחב מדויק ואיכותי יותר. ללכת לקו הוא הולך הרבה יותר לקו, וזה ניכר. הבעיה שלו קשורה בלמסור ואני בטוח שקשה לו עם הפעולה הזו, כי מבחינתו ברגע שהוא משך אליו 2 שחקנים, הוא צריך לשחרר לקנגוואה ולהנות מהבישול/מסירת מפתח. פיזית הוא מתעייף גם מהר לכן מוחלף תמיד ראשון אז מן הסתם שהוא צריך לעבוד גם על זה.
הוא גם שחרר בתחילת המשחק בעיטה נהדרת, והיה צריך להוציא הרבה יותר כי פשוט שלט על פיינגולד. הוא כישרון גדול, שצריך להמשיך להשתפר, בעיקר פיזית.
הוא גם שחרר בתחילת המשחק בעיטה נהדרת, והיה צריך להוציא הרבה יותר כי פשוט שלט על פיינגולד. הוא כישרון גדול, שצריך להמשיך להשתפר, בעיקר פיזית.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
צריך לזכור שהוא שחקן צעיר, טבעי שיהיו עליות וירידות. מה שצריך זה לעבוד איתו נון סטופ, הוא אמור להיות פרויקט דגל שיסמן דרך למחלקה שלמה. הגיע הזמן שבהפועל באר שבע ידעו לקחת שחקן צעיר ולסיים איתו את התהלך מא׳ ועד ת׳
- simply--red
- Title: CrazyRed
מסכים עם הנאמר ומוסיף שהוא חייב חייב להרים גם את משחק ההגנה שלו,
עשה היום מלא חורים
עשה היום מלא חורים