שבת של כדורגל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

Re: שבת של כדורגל?

שליחה על ידי red and white »

אדום בלב בנשמהההה כתב: למה לא? זה הגיוני מאוד. הם באים ואומרים לך "אתה תראה פה דיון חד צדדי, שתדע, ראה הוזהרת, אז אתה מוזמן להעביר את הערוץ אם בא לך"
הם אומרים את זה בסוף הדיון

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

red and white כתב: הם אומרים את זה בסוף הדיון
אני לא צופה בהם הרבה, אבל כשהתחילו לדבר על הדברים האלה בשבת ביציע ושער השבת הם אמרו בהתחלה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

pirlo21 כתב:

א. עובדות אלעל אף פעם לא חוייבו להגיע בעקבים זו דרישה חדשה.

באף אחת מהמחאות הלגיטימיות אין מחאה על ימי/ שעות ההעסקה ועל הבסיס של המקצוע.

בעיניך איגוד המצילים יכול למחות על כך שהם לא רוצים לעבוד יותר בקיץ כי הם גם רוצים להנות ממנו?

ושאר הדברים שציינת מה? הם לא חדשים והיו ידועים להם מראש
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
red and white

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני לא צופה בהם הרבה, אבל כשהתחילו לדבר על הדברים האלה בשבת ביציע ושער השבת הם אמרו בהתחלה.
אני צופה בהם די הרבה והיו מקים שבהם הם סיפרו על כך בהתחלה אבל היום למשל הם אמרו בסוף הדיון וכך גם ברוב המקרים בשבוע האחרון

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

red and white כתב: אני צופה בהם די הרבה והיו מקים שבהם הם סיפרו על כך בהתחלה אבל היום למשל הם אמרו בסוף הדיון וכך גם ברוב המקרים בשבוע האחרון
שמע אתה אחד הקטנוניים.
ערוץ הספורט הוא גוף פרטי. מה אתה רוצה שילכו נגד האינטרס שלהם?
חוץ מזה הם מנהלים דיונים סבירים לגמרי יחסית למצב.

סמל אישי של משתמש
red and white

CrazyRed7 כתב: שמע אתה אחד הקטנוניים.
ערוץ הספורט הוא גוף פרטי. מה אתה רוצה שילכו נגד האינטרס שלהם?
חוץ מזה הם מנהלים דיונים סבירים לגמרי יחסית למצב.
מה קשור קטנוני ,הדיונים שלהם חד צדדיים לחלוטין ואי אפשר לצפות בהם

סמל אישי של משתמש
The red one

red and white כתב: מה קשור קטנוני ,הדיונים שלהם חד צדדיים לחלוטין ואי אפשר לצפות בהם
אז אל.

אתה יודע שהם לא אובייקטיבים, הם מודים שהם לא אובייקטיבים...מה עוד אתה רוצה שיעשו ?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

קרייזי רד ואדום בלב בנשמה,
העניין הוא שאת הפרופג'נדה בגרוש שלהם הם מנסים לשווק במסווה של דיון אובייקטיבי. זה אמור לקומם אפילו את מי שמצדד בעמדתם לגבי משחקים בשבת, לו רק יש לו טיפה יושר אישי ואינטלקטואלי...

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:קרייזי רד ואדום בלב בנשמה,
העניין הוא שאת הפרופג'נדה בגרוש שלהם הם מנסים לשווק במסווה של דיון אובייקטיבי. זה אמור לקומם אפילו את מי שמצדד בעמדתם לגבי משחקים בשבת, לו רק יש לו טיפה יושר אישי ואינטלקטואלי...
אבל הם אומרים מראש "גילוי נאות אנחנו זכייני השידור שקבענו שביום שבת יהיה משחק", אז באיזה מסווה בדיוק זה אובייקטיבי?! זה שהם מנסים לראות כאילו...יופי...הם יודעים שזה לא עובד גם על עצמם, אבל מה לעשות שזה הדבר הכי חם שיש כרגע? הם לא יכולים להתעלם מזה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אדום בלב בנשמהההה כתב: אבל הם אומרים מראש "גילוי נאות אנחנו זכייני השידור שקבענו שביום שבת יהיה משחק", אז באיזה מסווה בדיוק זה אובייקטיבי?! זה שהם מנסים לראות כאילו...יופי...הם יודעים שזה לא עובד גם על עצמם, אבל מה לעשות שזה הדבר הכי חם שיש כרגע? הם לא יכולים להתעלם מזה.

כן, זה בערך כמו לומר למישהו אני לא מתכוון חלילה לפגוע בך, אבל אתה חתיכת סתום דביל ומפגר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אורי אדום בנשמה כתב:קרייזי רד ואדום בלב בנשמה,
ואולי, רק אולי, אתם אלה שלא אובייקטיביים? אתם אלה ששומעים משהו ששונה ממה שאתם חושבים שנכון ומתקוממים על זה?
לערוץ הספורט כגוף תקשורת מותר לנהל דיון בכל צורה שיבחר לנכון כל עוד הוא במסגרת גבולות חופש הביטוי.
הרי מבחינתכם, כל מי שלא נותן ידו לאיוולת הזו של לא לשחק בשבת הוא רשע, כופר, לא מתחשב, אגואיסט ועוד אלף ואחד כינויים שנתקלתי בהם בזמן האחרון. הרי אם תפתח כיכר השבת (אני פתחתי) אתה תראה שם דיווחים חד צדדיים הרבה יותר שנוטים לצד השני, למה על זה אתם לא מתמרמרים? כי זה בצד "הנכון" של השבת?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

dardasmiley כתב:
ואולי, רק אולי, אתם אלה שלא אובייקטיביים? אתם אלה ששומעים משהו ששונה ממה שאתם חושבים שנכון ומתקוממים על זה?
לערוץ הספורט כגוף תקשורת מותר לנהל דיון בכל צורה שיבחר לנכון כל עוד הוא במסגרת גבולות חופש הביטוי.
הרי מבחינתכם, כל מי שלא נותן ידו לאיוולת הזו של לא לשחק בשבת הוא רשע, כופר, לא מתחשב, אגואיסט ועוד אלף ואחד כינויים שנתקלתי בהם בזמן האחרון. הרי אם תפתח כיכר השבת (אני פתחתי) אתה תראה שם דיווחים חד צדדיים הרבה יותר שנוטים לצד השני, למה על זה אתם לא מתמרמרים? כי זה בצד "הנכון" של השבת?

ברור שאני לא אובייקטיבי, אני נגד משחקים בשבת. רק שאני אומר זאת בריש גלי ולא מתיימר להתחפש לאובייקטיבי, להבדיל מערוץ הספורט שעושה פרופג'נדה תחת מסכת האובייקטיביות כביכול, תוך זלזול מופגן באינטליגנציה של הצופים. לא נתקלתי בגופי תקשורת דתיים שעשו פרופג'נדה במסווה של דיון אובייקטיבי, אבל אם יש כאלו, זה עלוב לא פחות ממה שעשה ערוץ הספורט. כפי שאמרתי, זה אמור לקומם גם מי שמצדד בעמדתם, אם רק יש לו יושר אישי ואינטלקטואלי.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

אורי אדום בנשמה כתב:

ושאר הדברים שציינת מה? הם לא חדשים והיו ידועים להם מראש
היו ידועים אבל הם דברים שלא קשורים לימי/שעות ההעסקה של המקצוע .

תענה לי בבקשה על השאלה.

אם מחר בבוקר קם איגוד המצילים וטוען שהוא מעוניין להינות מהקיץ כמו כולם ומודיע שהמצילים לא מוכנים לעבוד בקיץ יותר ושמבחינתם יסגרו את הים כל הקיץ , זו מחאה לגיטמית?
בנוסף מיד אחריהם קמים להם איגוד המלצרים באולמות אירועים וטוענים שהם לא מוכנים לעבוד לאחר השעה 10 בלילה כי הם רוצים לבלות בימי חמישי כמו כולם , ומבחינתם שאירועים יהיו רק עד השעה 9 וחצי.

מה דעתך זה לגטימי?

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

כן, זה בערך כמו לומר למישהו אני לא מתכוון חלילה לפגוע בך, אבל אתה חתיכת סתום דביל ומפגר
לא, זה ממש לא ככה. ההקבלה למה שאתה אומר היא שמישהו יבוא ויגיד "אני הולך לפגוע בך עכשיו. אתה חתיכת סתם דביל ומפגר".

באמת....על מה התרעומת? ערוץ הספורט אומר בריש גלי, כולנו יודעים שהוא לא אובייקטיבי, ועוד מתלוננים שהוא מנהל על זה דיונים? אתם חכמים ואתם יודעים שככה הדיונים יראו כי יש לערוןץ הספורט צד בנושא, פשוט אל תצפו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אורי אדום בנשמה כתב:

ברור שאני לא אובייקטיבי, אני נגד משחקים בשבת. רק שאני אומר זאת בריש גלי ולא מתיימר להתחפש לאובייקטיבי, להבדיל מערוץ הספורט שעושה פרופג'נדה תחת מסכת האובייקטיביות כביכול, תוך זלזול מופגן באינטליגנציה של הצופים. לא נתקלתי בגופי תקשורת דתיים שעשו פרופג'נדה במסווה של דיון אובייקטיבי, אבל אם יש כאלו, זה עלוב לא פחות ממה שעשה ערוץ הספורט. כפי שאמרתי, זה אמור לקומם גם מי שמצדד בעמדתם, אם רק יש לו יושר אישי ואינטלקטואלי.
אחי הם לא מתיימרים ולא כלום, בכל דיון מעל לכל במה ובכל הזדמנות הם מסברים על האינטרס דלהם ונותנים גילוי נאות. מה ציפית שערוץ הספורט המרכזי בארץ לא יעסוק באירוע הספורט הכי משמעותי שיש פה ב67 השנים האחרונות רק כי זה משפיע גם עליו?

זה כמו לבקש שעתונים לא ידברו על הבחירות כי התוצאות שלהם ישפיעו באופן ברור עליהם.

שלח תגובה