אל אל ישראל
Re: אל אל ישראל
ואגב אני מקווה שאף אחד לא מופתע מהתוצאה,הכתובת הייתה על הקיר.
מאמן שבא עם הרכבים מהבית,שחקנים בהרכב שלא בכושר בכלל,על חשבון כאילו שכן,שירן ייני שאלוהים יודע מה עושה בהרכב,שתי מגנים שאפילו מחליפים בקבוצות שלהם לא יכולים להיות.
ערן זהבי חלוץ מדומה עלק,אגב למדו מילה חדשה.
חמד שאפילו לא שותף אם אני לא טועה,בן שהר וטבח שלא בכושר ומקבלים קרדיט אינסופי.
טלי גוטמן לא מתאים לאמן נבחרת,נבחרת זה לא קבוצה שבאים ולומדים כל השבוע.
בנבחרת צריכים לשחק אילו שנמצאים בכושר הטוב ביותר בזמן הנתון.
מאמן שבא עם הרכבים מהבית,שחקנים בהרכב שלא בכושר בכלל,על חשבון כאילו שכן,שירן ייני שאלוהים יודע מה עושה בהרכב,שתי מגנים שאפילו מחליפים בקבוצות שלהם לא יכולים להיות.
להחליט מראש שאתה בינוני (בהתחשב בכמות השבחים שהוא מקבל וההפיכה שלו לאלוהים)אדום זקן כתב: עכשיו אתה מבין למה כתבתי בעבר שהוא מעדיף להיות ראש לשועלים מזנב לאריות.
אמרתם שהוא לוזר,זה ממש לא לוזר,זה להבין את המגבלות שלך.
זה להיות לוזר.
ברור שהוא מבין את המגבלות, אבל אחרי 4 אליפויות ושתי גביעים בארץ הגיע הזמן בשיא שלך לשאוף
קצת יותר גבוה.
בארץ זה להיות ראש לארנבים.
מקפיץ כי התגובה הזו לא קיבלה את היחס הראוי לה..סניור כתב:כמו שהנבחרת נראתה ושיחקה היום, הפתיע אותי רק דבר אחד: שבדקה ה65 נאסר לא נכנס במקום מליקסון.
מאחל להפועל ב"ש להביא "לוזר" כמוהו בשיא הקריירה. אחד שיהיה ראש לארנבים.avivgolan כתב:
להחליט מראש שאתה בינוני (בהתחשב בכמות השבחים שהוא מקבל וההפיכה שלו לאלוהים)
זה להיות לוזר.
ברור שהוא מבין את המגבלות, אבל אחרי 4 אליפויות ושתי גביעים בארץ הגיע הזמן בשיא שלך לשאוף
קצת יותר גבוה.
בארץ זה להיות ראש לארנבים.
ברור שמאחל איך זה קשור אבל?שמעון א כתב: מאחל להפועל ב"ש להביא "לוזר" כמוהו בשיא הקריירה. אחד שיהיה ראש לארנבים.
אנחנו דיברנו על ב"ש? אנחנו לא מדד לקבוצה אירופאית.
אני לא רואה שיש עליו קופצים בחו"ל (סין לא נחשב). כנראה שבאירופה יש אלף כמוהו.
ובכלל , ידוע שקריירה של כדורגלן היא קצרה וזהבי כרגע ממקסם אותה ומוצץ למיץ' את המיץ.
(מקסימום רווח , מינימום השקעה)
ובכלל , ידוע שקריירה של כדורגלן היא קצרה וזהבי כרגע ממקסם אותה ומוצץ למיץ' את המיץ.
(מקסימום רווח , מינימום השקעה)
סניור כתב:כמו שהנבחרת נראתה ושיחקה היום, הפתיע אותי רק דבר אחד: שבדקה ה65 נאסר לא נכנס במקום מליקסון.

מדוייק לגמריאדום זקן כתב:ואגב אני מקווה שאף אחד לא מופתע מהתוצאה,הכתובת הייתה על הקיר.
- The red one
היה בזמנו אשכול נדמה לי שלי כדי לעדכן על הנציגים שלנו מהנבחרת .לא הצלחתי למצוא אותו.
מישהו יכול לחפש ולהקפיץ ? היום הובאן אמור לשחק ברומניה ואוגו אולי בניגריה ..
מישהו יכול לחפש ולהקפיץ ? היום הובאן אמור לשחק ברומניה ואוגו אולי בניגריה ..
יש עכשיו קופה אמריקה.. אני במקום המועדון שולח לשם מישהו להסתכל על חלוצים פוטנציאליים מנבחרות קטנות (כמובן שבודק מראש אם יש שחקנים ריאליים ששווה ללכת לראות בכלל)
אני מתנדב!dor69 כתב:יש עכשיו קופה אמריקה.. אני במקום המועדון שולח לשם מישהו להסתכל על חלוצים פוטנציאליים מנבחרות קטנות (כמובן שבודק מראש אם יש שחקנים ריאליים ששווה ללכת לראות בכלל)
- ForeverRed
מי שיהיה טוב בקופה אמריקה ימצא את עצמו כנראה ביעד קצת יותר אטרקטיבי.dor69 כתב:יש עכשיו קופה אמריקה.. אני במקום המועדון שולח לשם מישהו להסתכל על חלוצים פוטנציאליים מנבחרות קטנות (כמובן שבודק מראש אם יש שחקנים ריאליים ששווה ללכת לראות בכלל)
לא התכוונתי למי שיהיה מצטיין הטורניר או מלך השערים. תקלוט איזה שחקן בנבחרת קטנה שאתה רואה ממנו ניצוצות ושיכול להתאים לך. אין מה להפסיד מזהForeverRed כתב: מי שיהיה טוב בקופה אמריקה ימצא את עצמו כנראה ביעד קצת יותר אטרקטיבי.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
כל שחקן מהנבחרת הכי קטנה שירשים טיפה ימצא את עצמו בליגות הבחירות שנה לאחר מכן.dor69 כתב: לא התכוונתי למי שיהיה מצטיין הטורניר או מלך השערים. תקלוט איזה שחקן בנבחרת קטנה שאתה רואה ממנו ניצוצות ושיכול להתאים לך. אין מה להפסיד מזה
שוב, יש לך מה להפסיד מזה?YallaHapoel כתב: כל שחקן מהנבחרת הכי קטנה שירשים טיפה ימצא את עצמו בליגות הבחירות שנה לאחר מכן.