לא נראה לי שהם מעלים תכניות מוקלטות, יש לי הקלטה בטלפוןYallaHapoel כתב: איפה אפשר לשמוע עכשיו?
הפועל באר שבע- בני סכנין, שבת, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- בני סכנין, שבת, 21:00, טרנר
- OMERREMO33
https://www.iba.org.il/Mobile.aspx#!/au ... rp2O1-q56u" onclick="window.open(this.href);return false;
דיברת לעניין ויפה!
חבל שלפלג הטרחן וחנן קריסטל החטייאר אין מושג, זו יכולה הייתה להיות תוכנית טובה. הם היו פשוט מביכים.
חבל שלפלג הטרחן וחנן קריסטל החטייאר אין מושג, זו יכולה הייתה להיות תוכנית טובה. הם היו פשוט מביכים.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
2 שחקנים של הסוכן המהולל בוזגלו ישחקו בטרנר אך הוא לא מגיע.
באיזה קטע המשטרה הורתה לפתוח את האצטדיןן שלוש שעות לפני המשחק?!
אנחנו צריכים לבוא ב6 בערב כדי להתחרות עם הילדים על מקומות במרכז הדרומי... מעצבן!!!
פרקתי, תודה.
אנחנו צריכים לבוא ב6 בערב כדי להתחרות עם הילדים על מקומות במרכז הדרומי... מעצבן!!!
פרקתי, תודה.
- The red one
איפה נכתב על זה ? בכל מקרה בדר"כ זה נפתח שעתיים לפניי..לא מי יודע מה הבדל...סניור כתב:באיזה קטע המשטרה הורתה לפתוח את האצטדיןן שלוש שעות לפני המשחק?!
פרקתי, תודה.
והפעם כולם יגיעו מוקדם כדי לתפוס מקום בשורות הראונות, לאו דווקא בגוש הדרומי.
כתוב בפרסום של העירייה.
הילדים הם אלה שמגיעים ראשונים והם תמיד תופסים מקומות באזורים הטובים של הגוש ואז יושבים שם לסלפי.
שלוש שעות לפני זה המון!
הילדים הם אלה שמגיעים ראשונים והם תמיד תופסים מקומות באזורים הטובים של הגוש ואז יושבים שם לסלפי.
שלוש שעות לפני זה המון!
- The red one
בטרנר לארגון יש שורות משלו שלא נכנסים אלייהם.סניור כתב:כתוב בפרסום של העירייה.
שלוש שעות לפני זה המון!
חוץ מזה שבעית הסלפי הזו הייתה לנו בכל המשחקים העונה בטרנר..לא משהו חדש...אם אתה מאלה שהגיעו בפתיחת השערים (שעתיים) על מנת לתפוס מקום שם, אני בטוח שלאחד מהחבר'ה לא יהיה אכפת להגיע 3 שעות לפניי
לא חייב להתווכח על הכל...
אני לא מהארגון ככה שאין לי מקום שמור, ולהגיע 3 שעות לפני זה משמעותי יותר משעתיים, הרבה יותר. גם אם אתה חושב שלא.
אני לא מהארגון ככה שאין לי מקום שמור, ולהגיע 3 שעות לפני זה משמעותי יותר משעתיים, הרבה יותר. גם אם אתה חושב שלא.
- The red one
מה להתכווח? מה יש לך? זה נראה לך וויכוח?סניור כתב:לא חייב להתווכח על הכל...
אומר לך משהו על מה שהגבת. זה נקרא פורום. אתה פה כבר שנתיים וחצי כמעט, נראה לי אתה מכיר את הקונספט.
מכיר, ומצטער אם אני קצת קצר, אתה יכול להבין למה.אדום בלב בנשמהההה כתב: מה להתכווח? מה יש לך? זה נראה לך וויכוח?
אומר לך משהו על מה שהגבת. זה נקרא פורום. אתה פה כבר שנתיים וחצי כמעט, נראה לי אתה מכיר את הקונספט.
מה שאני מנסה להגיד זה שלכל אדם בעל עיסוקים להגיע 3 שעות לפני זה לא הגיוני. כפועל יוצא מרכז הדרומי יהיה מלא בילדים מעצבנים והצדדים אנשים שירצו לעודד ולא ישמעו מה שרים.
אל תכליל, גם אני וחברים שלי מהילדים שמגיעים ראשונים ותופסים מקומות באזורים הטובים של הגוש, אבל ממש לא בשביל סלפי.סניור כתב:כתוב בפרסום של העירייה.
שלוש שעות לפני זה המון!
תתפלא אבל גם אנחנו סובלים מילדי הסלפי שהורסים את הגוש.
לעניין, כן 3 שעות זה מוגזם. יש הבדל משמעותי בין שעתיים ל3 שעות לפני, ואני מהאלה שמגיעים לרוב לפחות שעתיים לפני.
שלחו לי בוואטצ'פ תמונה של בניית בימות חדשות בעייריה שאמורות להיות אם ניקח אליפות, מישהו יודע על זה משהו ?
לא למדו מהעבר ?
לא למדו מהעבר ?