למה מנג'ר? השחקנים הישראלים הם משלימים במקרה הטוב וכולם ברי החלפה.
תראה את התגובות בטופיק הזה על אליאל כשהגיע, רק לפני שנתיים. ההבדל בין שחקן שמוגדר "כשחקן להפועל חיפה" לבין כזה שמצליח בקבוצה גדולה זה בעיקר ביטחון ושיטה שמתאימה לו, כולם בערך באותה רמה.
יהושע לא צריך להוביל כמו שפרץ לא מוביל. כן חושב שהוא יכול להיכנס לתפקיד שלו. הפלייאוף השכיח את זה שלאליאל הייתה עונה סדירה חלשה.
מה קרה עם השלד הישראלי של 2022-2024 שכל כך החזיקו ממנו? אבו עביד, גורדנה, שמיר, חטואל, מיכה, שחקנים שכולם הגדירו כחשובים ועדיף שלא לוותר עליהם- שנה קדימה וכולם הפכו לשחקני לאומית.
אם קנגוואה היה נשאר, הייתי מרגיש מאוד בנוח עם מאור לוי ויהושע במקום אליאל ואליאס.
בגלל העזיבה של קנגוואה ובגלל המחיר המוגזם שדורשים על לוי, זה משהו שכרגע פחות קורץ, אבל אין לי ספק שמקצועית לא תהיה כאן פגיעה גדולה ואולי אפילו שדרוג בטווח הרחוק.
פול סקולס כתב: ↑04 אוגוסט 2026, 13:09
שמענו את הסיסמאות. אני אגלה לך סוד. לא רק שלא הצלחת למצוא במשך שנים מחליפים לשחקנים כמו נואקמה, אוגו והובאן (אנדרייטד גדול. היה גאון כדורגל), גם לא הצלחת למצוא מחליפים לשחקנים ישראלים כמו ברדה, מליקסון, בוזגלו, ואפילו שיר צדק, בן שהר ומהראן ראדי.
בכסף שאתה משלם, בטח בשוק של היום שכל שחקן שנותן שתי הופעות מקבל חוזה באירופה (כולל כל מיני הונגריה ובולגריה) או ארצות הברית, ומלבד מכבי תל אביב ומכבי חיפה יש גם את בית"ר ובמיוחד הפועל ת"א שמעלות תקציבים, אליאל פרץ זה נכס שאסור לך לאבד. לראות אותו בהפועל תל אביב כזאת בחינם בקיץ זה מחדל, לא פחות.
הזרים לא רלוונטים.
שוכחים את זה בגלל הסוף העגום אבל צדק היה חתיכת בלם. נתן איזה 4 שנים בטופ כולל התקופה בק"ש, וב-15-16 סחב אותנו לאליפות.
ראדי גם היה חריג בשיאו. שהר זאת דוגמה יותר רלוונטית ומודה שלא מתגעגע אליו אפילו לרגע, לא סתם התחרטו דקה אחרי שחתמו איתו על החוזה ההוא שחנק את הקבוצה. זה שברדה ודודו עזריה נפלו בכל החלוצים הזרים אחריו לא אמור להיות נקודה לזכותו.