מנויים לאיצטרנר
- The red one
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
ילד לפי הבנתי זה עד גיל 18. השאלה שלך מעניינת הרי המחירים הם אותו דבר אז על פניו אין בכלל סיבה שיהיה משנה למישהו אם זה מנוי מבוגר או נער..
כן זה בכלל דבר מטומטםאדום בלב בנשמהההה כתב:ילד לפי הבנתי זה עד גיל 18. השאלה שלך מעניינת הרי המחירים הם אותו דבר אז על פניו אין בכלל סיבה שיהיה משנה למישהו אם זה מנוי מבוגר או נער..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם קנו לו במזרחי אז המחירים שונים בצורה דיי דרמטית נדמה לי וזה עולה 510.אדום בלב בנשמהההה כתב:ילד לפי הבנתי זה עד גיל 18. השאלה שלך מעניינת הרי המחירים הם אותו דבר אז על פניו אין בכלל סיבה שיהיה משנה למישהו אם זה מנוי מבוגר או נער..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ילד/חייל /אישה עד גיל 21 בשחרור שלך משירות חובה.galaaa כתב:אז ככה,
בשעה טובה הזמנתי מנוי (ליציע הדרומי !! ) , סימנתי אותו על ילד/חייל/אישה
וישנן שתי בעיות
1.) המנוי על שם אבא שלי , עם הת"ז שלו והכל
2.)אני לא חייל ולא ילד(אחי אמר לי שילד זה עד גיל 16) - אני בן 17 , יעשו בעיות ? , הייתי צריך להזמין מבוגר ? , אפשר לבטל ?
אני אומר לכם שאם דבר כזה קורה ואכן יוצאים כרטיסים למכירה ברג,זה לא פחות מבזיון.אם הייתה מכבי חיפה מעורבת דבר כזה לעולם לא היה קורה.
יוצרים יתרון לאחת הקבוצות עוד לפני שהמשחק מתחיל.
ושלא תתבלבלו הכרטיסים האילו ייגמרו אחרי בדיוק 5 דקות,לא יצטרכו 3 ימים,אפילו לא יום.
אלונה צריכה וחייבת לעשות רעש גדול,אסור שדבר כזה יקרה.
והתגובה של שלומי ברזל היא כזאת מטומטמת ושחצנית.
אני בטוח שאם היה מדובר ביענקלה הוא לא היה מגיב כך.
ושלא תתבלבלו הכרטיסים האילו ייגמרו אחרי בדיוק 5 דקות,לא יצטרכו 3 ימים,אפילו לא יום.
לא מדויק, היתה בעיה עם הקטע של מימוש הכרטיס ב-50 אחוז.שמעון א כתב: כן אחי. 3 מנויים ו 3 כרטיסים ברכישה אחת. וקיבלתי מייל של אישור.
אמרתי 980 × 3
54.5 × 3
סה"כ העיסקה 3,103 ש"ח
הבעיה היחידה זה ששילמתי בתשלום אחד... ;-(
אני הזמנתי למשל 2 מנויים לי ולבן שלי, וכשצירפתי את ההטבה הוא הגביל אותי
לרכישת כרטיס אחד בלבד, לכן נאלצתי לבצע 2 הזמנות עם הסיכון שביניהם הכסא השני ייתפס.
מצד שני, אני מכיר כאלה שהצליחו להזמין על מנוי אחד יותר מכרטיס אחד לגמר.
בנוסף, אם לא היו מאירים את עיניי לדרך שבה מצרפים את ההטבה, כנראה שהייתי עומד
3 שעות בתור בשפע כדי לממש את ההטבה ולאבד בכל מצב את הכרטיס למזרחי בחיפה.
אני מאמין שזה יהיה זניח. בכל מקרה השבוע הקבוצה תקבל הגדלה ל-12,000 כרטיסיםאדום זקן כתב:אני אומר לכם שאם דבר כזה קורה ואכן יוצאים כרטיסים למכירה ברג,זה לא פחות מבזיון.אם הייתה מכבי חיפה מעורבת דבר כזה לעולם לא היה קורה.
וגם ה-3,000 שכביכול יישארו פתוחים לקהל הרחב לא יימכרו באופן חד צדדי, סה"כ החלוקה
תהיה כמעט שווה עם יתרון ממש זניח למכבי (גם מרגיז אבל אפשר לחיות עם זה בשלום).
שאלה?
אם קניתי 3 מנויים על השם שלי בעסקאות שונות והצלחתי לממש הטבה של הכרטיס רק על אחד,צריך להגיע לשפע בשביל לממש את ההטבה? או שהיא הלכה לכפרות?
אם קניתי 3 מנויים על השם שלי בעסקאות שונות והצלחתי לממש הטבה של הכרטיס רק על אחד,צריך להגיע לשפע בשביל לממש את ההטבה? או שהיא הלכה לכפרות?
שמע בכל מקרה אני מאמין שאם תלך לשפע עם ההזמנה שלך הם ימכרו לך גם כרטיס לגמר ב 50%. אני חושב שהם מודעים לבעיה עם כרטיסים לגמר.אריק כתב:
לא מדויק, היתה בעיה עם הקטע של מימוש הכרטיס ב-50 אחוז.
אני הזמנתי למשל 2 מנויים לי ולבן שלי, וכשצירפתי את ההטבה הוא הגביל אותי
לרכישת כרטיס אחד בלבד, לכן נאלצתי לבצע 2 הזמנות עם הסיכון שביניהם הכסא השני ייתפס.
מצד שני, אני מכיר כאלה שהצליחו להזמין על מנוי אחד יותר מכרטיס אחד לגמר.
בנוסף, אם לא היו מאירים את עיניי לדרך שבה מצרפים את ההטבה, כנראה שהייתי עומד
3 שעות בתור בשפע כדי לממש את ההטבה ולאבד בכל מצב את הכרטיס למזרחי בחיפה.
12,000 לכל קבוצה + 3,000 נוספים = 27 אלף כרטיסים, למיטב זכרוני בסמי עופר יש 32,000 מקומות, לאן הולכים עוד 5,000 כרטיסים?אדום בלב בנשמהההה כתב:ההתאחדות:
"חברים וחברות, למען הסר כל ספק וכדי למנוע מידע מוטעה ושפה דוחה ומיותרת בתגובות, כך בדיוק מחולקים הכרטיסים לגמר הגביע הבא עלינו לטובה:
12,000 לכל קבוצה. שווה בשווה. כ-3,000 נוספים ימכרו בקופות איצטדיון רמת גן ללא עמלה. כדי להבטיח שגם ה-3,000 האמורים יימכרו באופן שווה עד כמה שניתן, נעדכן בתחילת השבוע כיצד זה יקרה. כל מידע אחר שקיבלתם או נדמה לכם שהוא נכון, אינו אלא הערכה חסרת ביסוס. החלוקה השווה נקבעה בתיאום מלא עם ראשי המועדונים, לטובתכם כמובן ומתוך רצון לשמור על הגינות. שבת שלום"
עסקנים/התאחדות/קומבינות ושאר ירקות/מכירה לקהל הרחב. זה די ברור שזה ילך ל2 קהלי הקבצות איכשהוא.bs war כתב:
12,000 לכל קבוצה + 3,000 נוספים = 27 אלף כרטיסים, למיטב זכרוני בסמי עופר יש 32,000 מקומות, לאן הולכים עוד 5,000 כרטיסים?
- The red one
30,884 מקומות בסמי עופר על פי ספירת המנהלת.bs war כתב:
12,000 לכל קבוצה + 3,000 נוספים = 27 אלף כרטיסים, למיטב זכרוני בסמי עופר יש 32,000 מקומות, לאן הולכים עוד 5,000 כרטיסים?
3 אלף למקורבים וכו'.
זה גמר גביע , לא משחק ליגה
יהיו הרבה מוזמנים , זה האירוע הגדול ביותר של ההתאחדות בכל השנה.
יהיו הרבה מוזמנים , זה האירוע הגדול ביותר של ההתאחדות בכל השנה.
כמו שמעון, ברכישה אחת על אותו שם ואותו שם משתמש, 4 מנויים ו - 4 כרטיסים לגמר.אדום בלב בנשמהההה כתב:טוטי - לי בהתחלה זה לא נתן ואז עשיתי מחדש "שיוך לבעלים" על המנוי השני, הזנתי פרטים שונים, וזה נתן לי.
שמעון - אתה עשית 3 מנוים על אותו שם משתמש ? יעני אותם פרטים אותם הכל וזה נתן לך בהזמנה אחת לבצע 3 רכישות מנויים ו3 כרטיסיםם לגמר? כי עכשיו אם אתה מנסה לרכוש 2 נמויים ברכישה אחת, אתה יכול לקנות רק כרטיס אחד לגמר..
יתכן שלא שמתם לב, אבל למיטב זיכרוני כשלחצתי על המסגרת למטה, רשם בחלק העליון של המסך כרטיס אחד ושיניתי ל - 4.
- ForeverRed
לפי זריהן, אנחנו כבר באזור ה-5000 מנויים.