ארנסט שטקוס
Re: ארנסט שטקוס
עזבו שטויות, יקח אותנו לצ'מפיונס?
- The red one
כמו שאין דברים דומים בין סאגת חואן פאבלו כך אין שום קשר בין החתמת ממן ובכר למה שקרה פה ביומיים האחרונים.ReDo כתב: כמו שהמהלך על ממן היה עקום.
כמו שלמנות את בכר על הראש של אלישע היה עקום.
הקבוצה רוצה להתחזק והיא לא צריכה להתחשב בבכי או של קבוצות אחרות או של שחקן כזה או אחר שהשדרוג נעשה על חשבונו.
וחוץ מזה, אף אחד לא יודע מה הלך באמת מאחורי הקלעים ככה שלא מבין את הריצה שלכם להפוך את חיימוב לקדוש מעונה על אוטומט.
תגידו לי להפסיק להצטדק עד מחר. אין שום סיבה שבעולם לא לקחת את גיא חיימוב לשיחה ב-4 בעיניים במחנה ולומר לו: "מצטערים, זה לא זה". ואם מה שאומרים, שחיימוב בירר עם ההנהלה כי שמע שמועות, ואמרו לו שזה לא נכון, אז על אחת כמה וכמה.
לא מלין בשום צורה על המהלך המקצועי. רק על הדרך. ביזנס זה לא תירוץ ללעשות מהלך מאחורי גב של שוער שתרם לך מספר שנים ועל הדרך גם פיגורה מאוד משמעותית בחדר ההלבשה.
- The red one
שום סיכוישיש כתב:עזבו שטויות, יקח אותנו לצ'מפיונס?
אין מי שיבקיעשיש כתב:עזבו שטויות, יקח אותנו לצ'מפיונס?
יאללה ברוך הבא
בחיפה נתן עונה של שוער תותח ודומנניטי ברמת האניימה.
הלוואי ויצליח לשחזר את היכולת
בחיפה נתן עונה של שוער תותח ודומנניטי ברמת האניימה.
הלוואי ויצליח לשחזר את היכולת
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 04 יולי 2018, 14:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז מה קורה אנחנו עם 3 שוערים בסגל?
אמר לי מישהו שאני מעריך מאוד את דעתו בנוגע לכדורגל אירופי והולנדי בפרט, משהו מעניין;
העונה של שטקוס בהפועל חיפה היא יוצאת דופן בקרירה שלו שרוב השנים היתה מאוד בינונית.
העונה של שטקוס בהפועל חיפה היא יוצאת דופן בקרירה שלו שרוב השנים היתה מאוד בינונית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מצד שני, הוא שוער ליטא. זה אומר שיש משהו.Totti כתב:אמר לי מישהו שאני מעריך מאוד את דעתו בנוגע לכדורגל אירופי והולנדי בפרט, משהו מעניין;
"ניסו לעשות הארכת חוזה והבנו שלא רוצים אותו" - גלעד קצב. מודה שניסינו להאריך לו חוזה. אם ניסינו להאריך חוזה איך אנחנו לא רוצים אותו? כנראה זה מאמת את ההצעה של חיפה שעצבנה את אלונה.
- simply-red
מדובר פה על זר- ההתייחסות היא להחתמה של זר....דר אדום בנשמה כתב:אחלה בדיחה.
לא יותר ענקי מההחתמה של ברדה או של מליקסון ב2008 או של מליקסון ב2014 או של מאור בוזגלו ושל וואקמה ושל ויטור ושל שיר צדק.
שאני אמשיך?
שטקוס שוער מעולה שלא תבינו לא נכון ובכל סיטואציה אחרת הייתי שמח שהוא היה חותם פה, אבל הדבר האחרון שהיה נחוץ לנו ועכשיו איפה שהכי נחוץ לנו אין לנו מקום לזרים, ממש לא מובנת לי ההחתמה הזאת.
לסיכום -
שדרוג מקצועי אין פה שאלה.
מקווה שימצאו לחיימוב קבוצה ויסיימו עם זה כמה שיותר מהר כל הרעש הזה לא טוב למועדון.
קדימה נקסט למלפפון הבא חברים עם כל הביקורות שיש הצעד נעשה וגם אם טעו במועדון בהתנהלות שלהם (לא בגלל ש"פגעו בחיימוב" אלא כי נתקענו עם שלושה שוערים) ואני חושב שטעו צריכים לשחרר להתאחד סביב המועדון ולהמשיך קדימה יש לנו מטרות העונה.
מקווה שימצאו לחיימוב קבוצה ויסיימו עם זה כמה שיותר מהר כל הרעש הזה לא טוב למועדון.
קדימה נקסט למלפפון הבא חברים עם כל הביקורות שיש הצעד נעשה וגם אם טעו במועדון בהתנהלות שלהם (לא בגלל ש"פגעו בחיימוב" אלא כי נתקענו עם שלושה שוערים) ואני חושב שטעו צריכים לשחרר להתאחד סביב המועדון ולהמשיך קדימה יש לנו מטרות העונה.
אוהב את ההחתמה הזאת.
מקווה שתצטרף למהלכים משמעתיים בעמדות נוספות.
מקווה שתצטרף למהלכים משמעתיים בעמדות נוספות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- ForeverRed
הסוכן התחיל כבר לעבוד על החוזה העתידי.
אפשר להגיד שאלונה סינדלה את גיא. הקלף שהיה לו ביד לפני חודש כבר לא קיים. זה ישפיע על הסכומים שיקבל בקבוצה הבאה ומעניין אם יש כאן סגירת חשבון קטנה.
מקווה שנצליח בכל זאת להוציא עליו כמה שקלים למרות שיהיה קשה. נמאס שעל כל שחקן שמגיע אנחנו משלמים הון וכשהכיוון הוא הפוך אז זה בחינם.
אפשר להגיד שאלונה סינדלה את גיא. הקלף שהיה לו ביד לפני חודש כבר לא קיים. זה ישפיע על הסכומים שיקבל בקבוצה הבאה ומעניין אם יש כאן סגירת חשבון קטנה.
מקווה שנצליח בכל זאת להוציא עליו כמה שקלים למרות שיהיה קשה. נמאס שעל כל שחקן שמגיע אנחנו משלמים הון וכשהכיוון הוא הפוך אז זה בחינם.
לא חושב שההחתמה היא מקצועית נטו …אני לא זוכר משחק אחד עונה שעברה שהיתה לי תחושה שהפסדנו בגלל השוער, ובכלל אני חושב שהוא נתן עונה טובה. לא יודע בינתיים היכולות של בכר ברכש מאכזבות מאוד, מקווה שהפעם יצליח לו.oranu כתב:לסיכום -
בשעה טובה ומוצלחת.
דבר אחד בטוח.. אין דרך אחרת להוציא עסקה כזאת לפועל!!
חייב לשדר שקט תעשייתי ולקוות שלא יהיו הדלפות כדי להודיע מסודר. ברגע שהדליפו אז השחקן שמע את זה מהתקשורת... וכל הז*ן
דבר אחד בטוח.. אין דרך אחרת להוציא עסקה כזאת לפועל!!
חייב לשדר שקט תעשייתי ולקוות שלא יהיו הדלפות כדי להודיע מסודר. ברגע שהדליפו אז השחקן שמע את זה מהתקשורת... וכל הז*ן