כמו שציינתי - איפשר לי 4 מנויים ו - 4 כרטיסים לגמר, הכל ע"ש אחד ושם משתמש אחד.דולב פרץ כתב: לך לשפע הפקות הם יתנו לך לממש את האופצייה של החמישים אחוז הנחה.
קרה להרבה אנשים כי האתר מאפשר את זה רק כאשר השם של המנוי שונה כל פעם .
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
- The red one
זה ביוק מה שעשיתי וזה כתב לי שאפשר רק כרטיס אחד לבעלים.delta7 כתב:
כמו שמעון, ברכישה אחת על אותו שם ואותו שם משתמש, 4 מנויים ו - 4 כרטיסים לגמר.
יתכן שלא שמתם לב, אבל למיטב זיכרוני כשלחצתי על המסגרת למטה, רשם בחלק העליון של המסך כרטיס אחד ושיניתי ל - 4.
בעל מקרה זה לא משנה. מי שרכש מנוי לעונה הבאה זכאי לרכוש כרטיס לגמר בחצי מחיר. תגעו לשפע ותקנו.
אני מקווה שמחר בקופות בוסרמיל גם מי שרכש מנוי לעונה הסאה יוכל לרכוש את הכרטיס לגמר בחצי מחיר.
- The red one
זה רק אני או שכבר אי אפשר לרכוש כרטיס ב50% הנחה בזמן שרוכשים מנוי חדש ?
חברים, מי שעוד לא רכש מנוי ורוצה לממש את ההנחה ברגע שתצמידו פרטים שונים לכל מנוי תוכלו לקנות כמה כרטיסים שמגיע לכם.
מי שכבר ביצע עסקה ולא מימש את הזכות על כל הכרטיסים שמגיעים לו שיילך עם ההזמנה לשפע, יסביר להם את הבעיה והם ייתנו לו כל מה שמגיע לו.
מי שכבר ביצע עסקה ולא מימש את הזכות על כל הכרטיסים שמגיעים לו שיילך עם ההזמנה לשפע, יסביר להם את הבעיה והם ייתנו לו כל מה שמגיע לו.
אזלו הכרטיסים לצפוני תחתון ( לגמר )
ככה לפחות על פי האתר של שפע הפקות .
מה עם צפוני עליון גם נגמר?דולב פרץ כתב:אזלו הכרטיסים לצפוני תחתון ( לגמר )
אגב, אם יש לי כרטיס לצפוני תחתון, אוכל להיכנס לצפוני עליון וגם הפוך?
שמעתי בפייסבוק שההתאחדות מתכננת למכור את ה10,000 הכרטיסים הנותרים בקופה ברמת גן
ואוהדי מכבי כנראה יתנפלו עליהם , מה עושים במצב כזה ? 20>10
ואוהדי מכבי כנראה יתנפלו עליהם , מה עושים במצב כזה ? 20>10
אלו לא 10 אלף כרטיסים אלא 3-4 אלף (לא שאני מצדיק את זה). וסרמיליה עשו המון רעש ואלונה ואסי ינסו לפתור את זה עד המכירה שתהיה בראשון הבא (לא מחר, בעוד שבוע ויום).
במידה וזה לא יקרה, אורן אוזן (הדובר) אמר שהם ינסו לקנות כמות גדולה של כרטיסים ולהביא אותם לב"ש.
במידה וזה לא יקרה, אורן אוזן (הדובר) אמר שהם ינסו לקנות כמות גדולה של כרטיסים ולהביא אותם לב"ש.
צפוני עליון עד לא מכרו כרטיסים אליו ( לפחות לא באתר ) ולגביי מעבר בין העליון לתחתון אין לי מושג רק בזמן המשחק יהיה ניתן לדעת .ONmyOWN כתב: מה עם צפוני עליון גם נגמר?
זה תלוי בהנחיות שיתנו לאבטחה.ONmyOWN כתב: מה עם צפוני עליון גם נגמר?
במשחק נגד מכבי חיפה בסמי לא בדקו ואפשרו לעבור בלי בעיה.
טכנית אין הפרדה מוחלטת בין היציעים (יש מגרשים שפשוט אי אפשר לעבור ויש כניסות שונות לכל יציע, בסמי עופר זה לא ככה).
פתחו למכירה את הצפוני העליון בסמי עופר
- The red one
במשחק נגד מכבי חיפה זה היה במתכונת של "מקום פנוי". הייתי עם כרטיס ליציע התחתון ושהגעתי ליציע שעה(!) לפניי התחתון כבר היה מלא אז אמרו לי לעבור לעליון.אריאל2 כתב: זה תלוי בהנחיות שיתנו לאבטחה.
במשחק נגד מכבי חיפה בסמי לא בדקו ואפשרו לעבור בלי בעיה.
טכנית אין הפרדה מוחלטת בין היציעים (יש מגרשים שפשוט אי אפשר לעבור ויש כניסות שונות לכל יציע, בסמי עופר זה לא ככה).
יש הפרדה של מאבטחים. כמו שאמרת, זה תלוי בהנחיות שייתנו לאבטחה. להערכתי, באירוע הכי גדול של העונה מבחינת ההתאחדות, יתנו דגש למאבטחים לשלוח כל אחד לאן שהכרטיס שלו אומר על מנת להמנע מאי-נעימויות (כמו שקרו אגב במשחק נגד מכבי חיפה)
יש לי מנוי לעונה הנוכחית
ואני לא מצליח לרכוש כרטיס דרך האתר
זה עובד לכם?
זה עובד לכם?
אי אפשר לרכוש כרטיס דרך האתר. רק אם קונים מנוי לעונה הבאה.oshri26 כתב:יש לי מנוי לעונה הנוכחית
זה עובד לכם?
בקצב הזה לא תהיה מכירה לקהל הרחב בכלל