yanivnew91 כתב:
מסכים עם רוב ההודעה שלך חוץ מהקטע של לכתוב הודעה ברוח בוגרת.
אנחנו מכירים את הציבור הבארשבעי- לא משנה איזו הודעה תיכתב אנשים שלא אספו עד עכשיו גם לא יעשו את זה עד למשחק עצמו מה שיגרום לתורים רציניים בקופות גם כי יש עוד כמות של רוכשי כרטיסים שאמורים לאסוף את הכרטיסים בקופות.
בקיצור, תלונות היו מגיעות בכל מצב ככה שלפחות דוחקים באנשים להגיע כמה שיותר מהר לאסוף את המנויים וזו נקודה חיובית.
מי שקנה מנוי לא יוותר על המשחק לא משנה מה יצטרך לעשות בשביל זה, תהיו בטוחים.
אז מה הבעיה? פותחים את כל הקופות בטרנר משעה 17:00 ובמקביל פותחים קופות נוספות בקונכיה, מחלקים לפי א-ב, מודיעים מראש איזה קופה תחלק מנויים לאיזה אותיות, שמים מאבטח או שניים ליד כל קופה לצורך שמירה על הסדר, אפשר גם לחלק מספרים ליד כל קופה ושלום על ישראל. כפי שאמרו מעלי, לא צריך פרופסורה במדעי האטום בשביל לחלק מנויים.
אם ינהגו כך ועדיין אנשים יאלצו לחכות בתור זמן מה אני בטוח שזה יתקבל בהבנה.
גדי כתב:מגורם מוסמך ביותר:אחרי שבע זה יעבור לטרנר.אין לי מושג למה לא מפרסמים את זה
אני מקווה שחשבו על איך לבצע את זה.
כי אם זה יהיה חאפר זה הולך ליצור בלאגן יותר גרוע מהמצב כרגע. אנשים שיגיעו לשפע ולא ימצאו מנויים, אנשים שיגיעו לטרנר והמנוי שלהם יהיה בעיר ועוד כהנא וכהנא.
מקווה מאוד שלא מתהווה לנו לנגד העיניים פארסת הכרטיסים 2.
dardasmiley כתב:
כי אם זה יהיה חאפר זה הולך ליצור בלאגן יותר גרוע מהמצב כרגע. אנשים שיגיעו לשפע ולא ימצאו מנויים, אנשים שיגיעו לטרנר והמנוי שלהם יהיה בעיר ועוד כהנא וכהנא.
לא ימכרו ב2 מקומות במקביל.
פשוט יקחו את סטפת המנויים שנשארה , ויקחו אותה לטרנר.
dardasmiley כתב:
גם אני. כדאי באמת לוודא הכל עם שפע
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
crazyred כתב:כשאני אספתי את המנוי (בערך בחמש) זה לקח 45 דקות, היה חם מאוד והייתה שמשיה אחת שלא כיסתה את רוב רובו של התור.
מזל שבמקרה הייתי בבאר שבע...
גם הייתי בערך בשעות האלה, מעבר לחום הכבד, אובדן שעות עבודה בשביל לצאת יותר מוקדם והברדק שהלך שם, הפריע מאוד שלא הפסיקו להכניס אנשים מהצד נמאס כבר מהקומבינות החשוכות האלה!
וביקורת כלפינו, אם אתם באים למשוך מנוי למישהו אחר, ופירטו אלף פעם מה צריך להביא, אז בחיאת תבואו מוכנים ואל תשאירו עשרות אנשים בשמש כי אתם צריכים להתחיל טלפונים לחברים שלכם שישלחו צילומי ת"ז או אשראי
כמובן שמחרחר הריב הבכיר מ-YNET קפץ על ההזדמנות עם כותרת המשנה הבאה לכתבה שפרסם בנושא לפני כשעה:
"בלגן סביב מכירת המנויים המינויים למשחקי האלופה בעונה הקרובה. אוהדים שקנו כרטיסים דרך חברת "שפע הפקות" קיבלו הודעה כי הרכישה מבוטל, על אף שבוצעה בצורה חוקית..."