הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.
אם זה נכון, זו עוד דוגמא קלאסית למשטרה שמעדיפה לברוח ולהמנע במקום לעשות את העבודה.
אני בטוח שכמו בגמר הגביע וכמו בפעמים קודמות בבלומפילד, אנחנו נראה פירו משני הקהלים בתור דווקא וכדי להראות למשטרה שהם מבלבלים את הביצים.
אני בטוח שכמו בגמר הגביע וכמו בפעמים קודמות בבלומפילד, אנחנו נראה פירו משני הקהלים בתור דווקא וכדי להראות למשטרה שהם מבלבלים את הביצים.
מעניין איך בכר יפתח
לפי דעתי אם הוא יהמר על כל הקופה ויפתח התקפי כשמכבי ישחקו על מתפרצות זה יגמר ב4 לרשת ויסגור את סיפור האליפות
בניגוד למה שכולם חושבים פה אין לי ספק שתיקו פה לא רע לנו וחייב לשחק הגנתי ועל מתפרצות
לפי דעתי אם הוא יהמר על כל הקופה ויפתח התקפי כשמכבי ישחקו על מתפרצות זה יגמר ב4 לרשת ויסגור את סיפור האליפות
בניגוד למה שכולם חושבים פה אין לי ספק שתיקו פה לא רע לנו וחייב לשחק הגנתי ועל מתפרצות
אם לא יאשרו תתאפורה זה יהיה תעודת עניות למשטרע הפח שלנו.
נשבר מהפסטיבלים לפני המשחקים מולם, 200 כתבות ביום על כמה שלב"ש מגיע לזכות באליפות וכמה העיר צמאה.
לפני הקלאסיקו אין כמות כתבות כאלו
לפני הקלאסיקו אין כמות כתבות כאלו
כל משחק מול מכבי בשלוש שנים האחרונות יש התרגשות שיא באוויר...
למרות שהקבוצה שלנו העונה הוכיחה לא פעם שהיא עשויה מחומר אחר, עדיין יש פחד שכל ההתרגשות העצומה הזאת של האוהדים תכביד על הכתפיים של השחקנים.
הטור של קושמרו מאוד ריגש אותי, אבל אם אני הייתי שחקן הייתי נמנע מלקרוא טורים כאלה לפני משחק.
למרות שהקבוצה שלנו העונה הוכיחה לא פעם שהיא עשויה מחומר אחר, עדיין יש פחד שכל ההתרגשות העצומה הזאת של האוהדים תכביד על הכתפיים של השחקנים.
הטור של קושמרו מאוד ריגש אותי, אבל אם אני הייתי שחקן הייתי נמנע מלקרוא טורים כאלה לפני משחק.
פשוט בושה עבודה של חודש על התפאורה הולכת לפח דווקה במשחק הזה כנראה הם רוצים תצוגת פירו לטלוויזיה
- ForeverRed
אני לא מבין את הדבר הזה.
אין סיכום מראש עם המשטרה לגבי מה מותר ומה אסור להכניס למגרש?
אם כן אני תובע את האמ-אמא שלהם על כל הכסף והזמן שהלכו לפח.
נשבר הזין.
אין סיכום מראש עם המשטרה לגבי מה מותר ומה אסור להכניס למגרש?
אם כן אני תובע את האמ-אמא שלהם על כל הכסף והזמן שהלכו לפח.
נשבר הזין.
לדעתי לא מאשרים בגלל המוניטין של אוהדי צכבי השנה להכניס אבוקות, יכול להיות שאי אפשר לאשר לארגון שלנו להכניס דגלי פריסה ולהם לא, לכן לא מאשרים בכלל.
לא שאני מצדיק אותם או משהו
ניראה לכם, אתם יודעים כמה שעות הארגון עבד על זה ?
אם צריך אני בטוח שאלונה תתערב, אין דבר כזה.
אם צריך אני בטוח שאלונה תתערב, אין דבר כזה.

היה משחק בבלומפילד שאישרו להם ולנו לא.Tal_Hbs כתב:לדעתי לא מאשרים בגלל המוניטין של אוהדי צכבי השנה להכניס אבוקות, יכול להיות שאי אפשר לאשר לארגון שלנו להכניס דגלי פריסה ולהם לא, לכן לא מאשרים בכלל.

- yanivnew91
השמועות מספרות שגם גורמים במועדון תרמו כסף לתפאורה הנוכחית. מצפה מהם לעשות רעש ולהפעיל לחץ במקרה ובאמת לא מאשרים
אני שומע שראיקוביץ החליף כבר 4 פעמים תחתונים מאז הבוקר
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
בולשיט אנשים עבדו לילות כימים בשביל שליצן יחליט בדקה 90 שהוא לא מאפשר? בגלל שיכול להיות שיהיה פירו? כבר אתה אומר שהבדיקה שלכם בכניסה תכשל ?אז מר ליצן אתה בדיחה.
תפאורה תהיה גם אם תרצה או לא.
תפאורה תהיה גם אם תרצה או לא.
https://sports.walla.co.il/item/2944806" onclick="window.open(this.href);return false;
הביאו שלושה מוזרים + קאובוי שביזבזו לי 4 דקות מהחיים.
הביאו שלושה מוזרים + קאובוי שביזבזו לי 4 דקות מהחיים.