אף אחד לא מתחבא. אפשר גם להעביר ביקורת (כמו בטופיק הזה) וגם לפרגן שצריך.dardasmiley כתב:התנהלות עלובה של מועדון קטן, כל חלון ההעבקות הזה מתחילתו ועד סופו. הגיעו לא מוכנים התנהלו כמו בשוק, נתנו ליד הגורל לשלוט. עוד כשלון שרשום על שם ההנהלה המופלאה הזו והמאמן שישן בעמידה או כנראה מסתפק באקסברד כחלוץ על.... קדימה עכשיו כל אלה שקטלו כל השבוע בזכות שלושת הניצחונות את כל מי שמעז להעביר ביקורת על 'הקדושה' תחזרו לחורים להתחבא. אלונה שוב מוכיחה שעם כל הרצון הטוב, לנהל היא לא יודעת ובטח ובטח שאין לה מושג קלוש בספורט....
ההפתעה של ינואר? אנדריה קאלוג'רוביץ' סיכם
Re: ההפתעה של ינואר? אנדריה קאלוג'רוביץ' סיכם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
התנהלות חובבנית, זה כבר זמן מה שזה המצב בחודש ינואר, בקיץ הכל כמעט טוב ויפה בינואר הכל שחור משחור...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חלון ההעברות שעבר על הפועל ב"ש החורף צריך להילמד בבתי ספר לניהול ספורט.
זאת דוגמא קלאסית ל'איך לא עושים זאת נכון'
מתבקש פה תחקיר והפקת לקחים בהקדם האפשרי...מביש.
זאת דוגמא קלאסית ל'איך לא עושים זאת נכון'
מתבקש פה תחקיר והפקת לקחים בהקדם האפשרי...מביש.
מי שאחראי למחדל הזה צריך לעוף מהקבוצה.
פשוט בושה וחוסר מקצוענות.
פשוט בושה וחוסר מקצוענות.
מאז שאסי רחמים התמנה למנכ"ל אנחנו שומעים על דברים מאוד מוזרים שלא שמעתי במועדונים מקצוענים אחרים..
שחקנים מגיעים כשקבוצת האם שלהם לא מודעת להשאלה, לפני כן המועדון מודיע על סיכום והגעה של זר אחר ולבסוף הוא לא מגיע בגלל ויזה(?), שחקנים שאיבדנו בגלל 'ראש בקיר' במו"מ, בעיות במו"מ לחידוש החוזה עם שחקנים במועדון וכו'..
עם כל האהבה אליו, האם אסי לא מתאים לתפקיד?
שחקנים מגיעים כשקבוצת האם שלהם לא מודעת להשאלה, לפני כן המועדון מודיע על סיכום והגעה של זר אחר ולבסוף הוא לא מגיע בגלל ויזה(?), שחקנים שאיבדנו בגלל 'ראש בקיר' במו"מ, בעיות במו"מ לחידוש החוזה עם שחקנים במועדון וכו'..
עם כל האהבה אליו, האם אסי לא מתאים לתפקיד?
חבר'ה, אף אחד לא יעיף את האחראים למחדל, בדיוק כמו שאף אחד לא יעניש את הפישר שהחליט להחרים אימון כי לא שדרגו לו
את המשכורת ובדיוק כמו ששחקנים שזרים לענף הזה ממשיכים לקבל קרדיט ולקבל משכורת בזמן.
יש מנטליות מאוד בינונית במועדון וכולם מיישרים איתה קו - מספיק שאתה בינוני כדי שתישאר בכל מצב במועדון ותקבל משכורת יפה בכל 1 לחודש.
התנהלות מבישה ושכונתית שיותר מדי אופיינית לנו - אם לא הייתי סחוט מעייפות הייתי מביא עוד שלל דוגמאות מביכות (צירוף תומר חליבה באינטרטוטו
מול ולאז'ניה שגרם להדחה,חלוץ ארמני בלי ויזה,חלוץ ניגרי בלי דרכון, ההמתנה עד לשניה האחרונה מול ברוכיאן והשחרור שלו מפולין ועוד עשרות דוגמאות שהחדים מבין החברים פה יוכלו להוסיף).
את המשכורת ובדיוק כמו ששחקנים שזרים לענף הזה ממשיכים לקבל קרדיט ולקבל משכורת בזמן.
יש מנטליות מאוד בינונית במועדון וכולם מיישרים איתה קו - מספיק שאתה בינוני כדי שתישאר בכל מצב במועדון ותקבל משכורת יפה בכל 1 לחודש.
התנהלות מבישה ושכונתית שיותר מדי אופיינית לנו - אם לא הייתי סחוט מעייפות הייתי מביא עוד שלל דוגמאות מביכות (צירוף תומר חליבה באינטרטוטו
מול ולאז'ניה שגרם להדחה,חלוץ ארמני בלי ויזה,חלוץ ניגרי בלי דרכון, ההמתנה עד לשניה האחרונה מול ברוכיאן והשחרור שלו מפולין ועוד עשרות דוגמאות שהחדים מבין החברים פה יוכלו להוסיף).
זה פשוט ביזיון אחד גדול, כבר תקופה ארוכה יודעים שב"ש משוועת לחלוץ, כל ינואר הקבוצה לא החתימה שחקן התקפה אחד?!
אסי רחמים מתנהל בצורה רשלנית בנושא שהוא בתחום האחריות של מנכ"ל הקבוצה, בלי קשר לטיבו של השחקן שיועד לבוא הטעות הזאת תהיה בעוכרינו ותעלה לנו ביוקר.
אסי רחמים מתנהל בצורה רשלנית בנושא שהוא בתחום האחריות של מנכ"ל הקבוצה, בלי קשר לטיבו של השחקן שיועד לבוא הטעות הזאת תהיה בעוכרינו ותעלה לנו ביוקר.
לדברי אסי רחמים היה סיכום עם הקבוצה הספרדית וסינית כולל מסמכים שהציגו הסוכנים של השחקן, לטענתו הקבוצה הסינים שינתה את דעתה היום מכוון שהם חושבים שיהיה יותר קל למכור את השחקן כאשר הוא מגיע מקבוצה ספרדית ולא מישראל.
ואני שואל למה לתת את האפשרות שמקרה כזה יקרה? למה לחכות לרגע האחרון?
די נמאס לי לחזור על עצמי שאני אומר שחוץ ממשכורות בזמן - ההתנהלות השכונתית אצלנו עדיין חיה ובועטת (בדלי...).
עכשיו נותר לנו רק להתפלל ולקוות שלאקספח ולגבאי (או לפחות לאחד מהם) יקרה מה שקרה לקדוסי בעונת העלייה.
דבר שני: בגלל החולשה של שניהם ובגלל העובדה ששניהם יודעים לכבוש בעיקר מריבאונדים מול שער ריק, החברים אוסיאקו, סוארס, ברוכיאן וכל מי שמגיע לטווח של 25 מטר משער היריבה - מתבקשים לבעוט לעבר השער במקום לחפש מסירות פנימה לצמד השלימזלים הנ״ל. זה פשוט יהיה יותר יעיל.
עכשיו נותר לנו רק להתפלל ולקוות שלאקספח ולגבאי (או לפחות לאחד מהם) יקרה מה שקרה לקדוסי בעונת העלייה.
דבר שני: בגלל החולשה של שניהם ובגלל העובדה ששניהם יודעים לכבוש בעיקר מריבאונדים מול שער ריק, החברים אוסיאקו, סוארס, ברוכיאן וכל מי שמגיע לטווח של 25 מטר משער היריבה - מתבקשים לבעוט לעבר השער במקום לחפש מסירות פנימה לצמד השלימזלים הנ״ל. זה פשוט יהיה יותר יעיל.
אין שום סיבה.ג'וני כתב:לדברי אסי רחמים היה סיכום עם הקבוצה הספרדית וסינית כולל מסמכים שהציגו הסוכנים של השחקן, לטענתו הקבוצה הסינים שינתה את דעתה היום מכוון שהם חושבים שיהיה יותר קל למכור את השחקן כאשר הוא מגיע מקבוצה ספרדית ולא מישראל.
במקום שיביאו שחקן שכבר הוכיח את עצמו בישראל (דוגמת סשפוביץ' או עראפת), מחכים לרגע האחרון ובסוף לא מביאים כלום.
פשוט התנהלות מבישה של הקבוצה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
"להעיף את מי שאחראי למחדל", "ביזיון", "תחקיר והפקת לקחים בהקדם האפשרי, מביש", אלו חלק מהאימרות הקשות שנזרקו לאוויר בשעות האחרונות. השאלה היא כפולה:
1. למה אתם נזכרים להעביר ביקורת על ההתנהלות רק עכשיו? ההתנהלות הלקויה נהפכה לברורה רק היום? גם אם אותו קאלוג'רוביץ' היה חותם בקבוצה בסופו של יום, האם הייתה כאן התנהלות נכונה? להחתים שחקן בדקה ה90 של חלון ההעברות, להחתים שחקן בלחץ בגלל שפחדו להישאר בלי כלום, זאת התנהלות נכונה? גם אם השחקן היה חותם היום עדין איבדנו שני גביעים בגלל החיסרון בהתקפה מאז שחלון ההעברות נפתח בחודש ינואר.
מאז המשחק בחוץ מול נתניה בחודש ספטמבר הבעיה בחוד ידועה, אז למה אנחנו צריכים בכלל להגיע למצב שהגענו אליו בשבוע האחרון, תחילת חודש פברואר למי ששכח, שעושים הכל בלחץ ומחתימים שחקנים (יותר נכון מנסים להחתים) בלחץ?
2. אני מקווה שעכשיו אנשים יבינו שכאשר מישהו מעביר ביקורת, הוא לא מנסה להיות חתרן, דמגוג, קיצוני או גונב דעת אלא הוא מנסה לשנות את ההתנהלות דרך הביקורת שהוא מעביר.
הכי קל לבקר את אלישע או אלונה עכשיו, בדיעבד, כשאין מה לעשות וכשזה כבר לא ישנה כלום. כשאתה לא הולך נגד הזרם אלא הולך עם דעת הרוב. החוכמה היא לזהות דברים לפני הפיצוץ, כשעוד יש זמן לשנות, כשהדברים שלך עוד יכולים להשפיע...
1. למה אתם נזכרים להעביר ביקורת על ההתנהלות רק עכשיו? ההתנהלות הלקויה נהפכה לברורה רק היום? גם אם אותו קאלוג'רוביץ' היה חותם בקבוצה בסופו של יום, האם הייתה כאן התנהלות נכונה? להחתים שחקן בדקה ה90 של חלון ההעברות, להחתים שחקן בלחץ בגלל שפחדו להישאר בלי כלום, זאת התנהלות נכונה? גם אם השחקן היה חותם היום עדין איבדנו שני גביעים בגלל החיסרון בהתקפה מאז שחלון ההעברות נפתח בחודש ינואר.
מאז המשחק בחוץ מול נתניה בחודש ספטמבר הבעיה בחוד ידועה, אז למה אנחנו צריכים בכלל להגיע למצב שהגענו אליו בשבוע האחרון, תחילת חודש פברואר למי ששכח, שעושים הכל בלחץ ומחתימים שחקנים (יותר נכון מנסים להחתים) בלחץ?
2. אני מקווה שעכשיו אנשים יבינו שכאשר מישהו מעביר ביקורת, הוא לא מנסה להיות חתרן, דמגוג, קיצוני או גונב דעת אלא הוא מנסה לשנות את ההתנהלות דרך הביקורת שהוא מעביר.
הכי קל לבקר את אלישע או אלונה עכשיו, בדיעבד, כשאין מה לעשות וכשזה כבר לא ישנה כלום. כשאתה לא הולך נגד הזרם אלא הולך עם דעת הרוב. החוכמה היא לזהות דברים לפני הפיצוץ, כשעוד יש זמן לשנות, כשהדברים שלך עוד יכולים להשפיע...
אני תומך של אלונה ושל אלישע אבל הפעם אין ספק פשלה. פשלה גדולה אפילו...משה אוחיון כתב:"להעיף את מי שאחראי למחדל", "ביזיון", "תחקיר והפקת לקחים בהקדם האפשרי, מביש", אלו חלק מהאימרות הקשות שנזרקו לאוויר בשעות האחרונות. השאלה היא כפולה:
אבל אין מה לעשות וזאת המציאות וגם במועדונים הגדולים ביותר יש טעויות מסוג זה.
נקווה שילמדו לפחות לקח.
מעניין כמה פעמים המשפט הזה עוד ימשיך לחזור על עצמו בעידן הקדושה אלונה...gate5 כתב:
נקווה שילמדו לפחות לקח.
אל תקצין.משה אוחיון כתב:"להעיף את מי שאחראי למחדל", "ביזיון", "תחקיר והפקת לקחים בהקדם האפשרי, מביש", אלו חלק מהאימרות הקשות שנזרקו לאוויר בשעות האחרונות. השאלה היא כפולה:
זה אומנם סקנדל, אבל זה לא מעיד על הכלל.
נעשים בקבוצה גם הרבה דברים טובים העונה הזאת.