הפועל ב"ש-בני סכנין מועד חדש - שני | 20:50 | ערוץ 1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הפועל ב"ש-בני סכנין מועד חדש - שני | 20:50 | ערוץ 1

שליחה על ידי The red one »

avivgolan כתב:
אם זה מה שמונע ממך לבוא כנראה שאתה גם לא כזה אוהד. את התפקיד היחיד והחשןב שלך כאוהד אתה לא עושה. כל השאר זה רק תירוץ
+1

בכלל, הגיע הזמן לשים סוף לסטיגמות האלה על זווית ראייה בוסרמיל. בשערים 2-5-6 לא רואים כ-זה גרוע כמו שעושים מזה.

הבעיה היחידה היא שיש את עמודי התאורה, וכדי למצוא זווית ראייה טובה צריך להגיע שעה וחצי-שעתיים לפני, שאת המאמץ הזה אני "מוכן" לעשות למען הקבוצה. לא צריך לאמץ את העיניים ולהביא משקפות מהשערים האלה. 3-7-8 זה כבר סיפור אחר, אבל בדרך כלל לא יושבים בשערים האלה.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אדום בלב בנשמהההה כתב: +1

בכלל, הגיע הזמן לשים סוף לסטיגמות האלה על זווית ראייה בוסרמיל. בשערים 2-5-6 לא רואים כ-זה גרוע כמו שעושים מזה.

הבעיה היחידה היא שיש את עמודי התאורה, וכדי למצוא זווית ראייה טובה צריך להגיע שעה וחצי-שעתיים לפני, שאת המאמץ הזה אני "מוכן" לעשות למען הקבוצה. לא צריך לאמץ את העיניים ולהביא משקפות מהשערים האלה. 3-7-8 זה כבר סיפור אחר, אבל בדרך כלל לא יושבים בשערים האלה.
תשמע, הזוויות על הפנים אבל עד לפני שנה שנתיים שבנו את כל האצטדיונים החדשים לאף אחד לא הייתה בעיה וכולם חיו עם זה בסדר גמור, זה תירוץ יחסית חדש. זה שהאצטדיון מחורבן זה בטוח אבל איך אפשר להשוות את זה ללראות את הקבוצה שלך משחקת? מבחינתי לראות את המשחק מהגג בבניין ליד אם זאת האפשרות היחידה. אהבה אמיתית היא ללא תנאים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

avivgolan כתב:
אם זה מה שמונע ממך לבוא כנראה שאתה גם לא כזה אוהד. את התפקיד היחיד והחשןב שלך כאוהד אתה לא עושה. כל השאר זה רק תירוץ
מי אתה בדיוק שתגיד לי אם אני אוהד או לא אהא יא חצוף אני אוהד יותר ממך!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

דר אדום בנשמה כתב:מי אתה בדיוק שתגיד לי אם אני אוהד או לא אהא יא חצוף אני אוהד יותר ממך!
אני בטוח. אתה רק שוכח שכדי להיות אוהד צריך להגיע. אה סליחה אלא אם כן זה נוגד את הזכות הבסיסית שלך לראות את המשחק בזוית טובה, זה ללא ספק יותר חשוב.
אני לא מכיר אותך אבל באמירה הקודמת שלך הוכחת בדיוק מה אתה שווה בתור אוהד, אתה כנראה מתבלבל בהגדרות. אתה בטח גם אוהד שרוף של ברצלונה נכון?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אין טעם לריב מי יותר אוהד.
כל אחד שיעשה מה שטוב לו!!

וסרמיל פח או לא פח זה מה יש כרגע ועם זה מתמודדים.

לגבי האצטדיון החדש, הרבה אומרים שיעשו שם מנוי
האמת היא שזה תירוץ גרוע לא לעשות מנוי בגלל המתקן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לא חושב שאפשר למדוד את האהבה של האנשים לקבוצה לפי ההגעה למשחקים. יש כאלה שלא מגיעים בקביעות ועדיין אכפת להם
והם לוקחים ללב לא פחות מהרבה כאלה שכן מגיעים. כל אחד עושה מה שהוא רואה לנכון. ככה או ככה, וסרמיל זה לא תירוץ מבחינתי.
ואם נחזור למשחק בשני, צריך להיזהר מסכנין. בניגוד לפעם הקודמת שבה הם ניסו להניע כדור בצורה מסודרת, הפעם הם יגיעו אך ורק
במטרה לעקוץ. עם השחקנים המהירים שלהם וההגנה הפצועה שלנו זה יהיה מאוד מסוכן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

זה לא רק בגלל התקןזה גם בגלל שכגגע אין לי מספיק כסף אבל ברגע שאני אמצא עוד עבודה אז אני אבוא לכל המשחקים.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אף אחד לא מתווכח אני לא מתחרה למי יש יותר גדול ומי אוהב יותר, רק חושב שמי שאוהב את הקבוצה וזה אפשרי צריך לבוא ומתקן לא טוב או קבוצה פחות טובה זה לא תירוץ, לפחות לא למי שקורא לעצמו אוהד שרוף שאכפת לו. כנראה שמי שאומר את זה לא אוהב מספיק וחבל אבל זה עניין שלו בלבד. ורק לפרוטוקול, הגעה למשחקים זה תנאי הכרחי למי שאוהב את הקבוצה וזה באפשרותו. אתה לא יכול לבוא בטענות לקבוצה על שום דבר שאתה לא עושה את התפקיד הקטן שלך שזה לבוא למשחק, גם אם לא לעודד בטירוף, אלא רק להראות נוכחות.
בכל מקרה, זה עניין שלך ואתה תעשה מה שבא לך אני רק אומר פה את דעתי.

סמל אישי של משתמש
xboy

לא מסוכן לשחק עם אראל בתור בלם?

שליחה על ידי xboy »

לפי דעתי מדובר בשחקן הכי איטי בליגה (אולי אפילו כולל את הלאומית) ובהתחשב בעובדה שסכנין הולכת לפתוח עם שלושה סילונים בחלק הקדמי האם לא מדובר בסיכון גדול מידי עבורנו?
מה גם שאני לא סומך על אראל כשהוא משחק במרכז המגרש אז קל וחומר בתור בלם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אחרי כל החלום ושברו, מחר משחק חשוב מאין כמוהו.
אובדן נקודות בבית ואנחנו 9 ממכבי, מה גם שנצחון של חיפה הערב בטדי יפתח את המאבק על המקום השני.

אובדן נקודות של חיפה מנגד ו-3 נקודות מחר ונוכל להתחיל לדבר רק במונחים של מקום ראשון, כי השני יהיה בחוף מבטחים יחסי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Re: לא מסוכן לשחק עם אראל בתור בלם?

אז אם מי תפתח בתור בלם?
אלגרבלי הוא גם לא שיא המהירות אם כל הכבוד וצריך במשחק כזה בעיקר נסיון, אראל אומנם לא מהיר אבל מחפה על כך עם נסיון...
חוץ מזה שדיי הסתדרנו מול מכבי תל אביב למרות ששיחקנו עם שחקן פחות ושניים מהשערים שספגנו היו צריכים להפסל...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: לא מסוכן לשחק עם אראל בתור בלם?

שליחה על ידי גיא חניה »

אראל שיחק כבר בתור בלם , הובר וזינו צריכים להספיק מול בני סכנין.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

קבוצה ששואפת לאליפות,לא יכולה לקחת סיכונים בחלק האחורי שלה,לכן מבחינתי אראל עדיף על אלגרבלי,שבכלל אני חושב שכדאי לתת לו לצבור ניסיון לפחות שנה אחת בקבוצה עם פחות שאיפות על מנת לחזור משופשף וטוב יותר.
אני גם חושב שזה טוב בשבילו אישית.
לגבי שבת צריך מאוד להיזהר מהמתפרצות של סכנין,לא קונה את זה שבלבול עולה עם 4 חלוצים,הוא בונקריסט מדי מטבעו,לכן צריך מאוד להיזהר ממשחק האגפים שלהם,מה שאומר שהקישור האחורי יצטרך לחפות על המגנים שאילו עולים ולחסום את סכנין עם הגנה גבוהה כבר על קו האמצע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב:קבוצה ששואפת לאליפות,לא יכולה לקחת סיכונים בחלק האחורי שלה,לכן מבחינתי אראל עדיף על אלגרבלי,שבכלל אני חושב שכדאי לתת לו לצבור ניסיון לפחות שנה אחת בקבוצה עם פחות שאיפות על מנת לחזור משופשף וטוב יותר.
אני גם חושב שזה טוב בשבילו אישית.
לגבי שבת צריך מאוד להיזהר מהמתפרצות של סכנין,לא קונה את זה שבלבול עולה עם 4 חלוצים,הוא בונקריסט מדי מטבעו,לכן צריך מאוד להיזהר ממשחק האגפים שלהם,מה שאומר שהקישור האחורי יצטרך לחפות על המגנים שאילו עולים ולחסום את סכנין עם הגנה גבוהה כבר על קו האמצע.
אם הוא יפתח עם 4 חלוצים חייבים לשחק על הנשק העיקרי שלנו, הגנה נמוכה ויציאה קדימה עם הכלים ההתקפיים, אם הוא יעשה את מה שרשום באתרים הוא לא למד כלום מהמשחק הקודם ויהיה לקבוצה קל לבוא לידי ביטוי במצב כזה.
אסור להכתיב את קצב המשחק, חייבים לתת לסכנין לשלוט באופן תאורטי ולצאת להתקפות מעבר, או לחלופין יכול להיות שיתפתח משחק קוסט טו קוסט ובמשחק כזה לדעתי ידנו תהיה על העליונה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ראשל"צ בחוץ.
הגרלה נהדרת.
בית"ר יוצאת לצפון מול ק"ש, ענק מבחינתנו.

שלח תגובה