אוי ואבוי
Re: אוי ואבוי
מזה החששות האלה יש לנו העונה קבוצה נהדרת...כל ניצחון זה בונוס ענק...לא משנה אם ננצח או נפסיד ...בואו נהנה מהחוויה הזאת
הקבוצה הצליחה מצוין גם ש-3 שחקני הגנה היו בחוץ. נכון שיכול שלמכבי זה לא מספיק
אבל גם זה בסדר. לא צריך לעשות מהפכות בהרכב בשביל משחק אחד, צריך להמשיך באותה
הדרך ולתת אמון באותם שחקנים שהשלימו את החסר לאורך כל התקופה.
אבל גם זה בסדר. לא צריך לעשות מהפכות בהרכב בשביל משחק אחד, צריך להמשיך באותה
הדרך ולתת אמון באותם שחקנים שהשלימו את החסר לאורך כל התקופה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם היה מדובר בכל זמן אחר הייתי מסכים איתך ואפילו מקווה לא לקבל תבוסה אבל השנה השחקנים הללו כל השחקנים הוכיחו שיש לקבוצה הזאת המון אופי ואני סומך עליהם, על ברדה ועל מיכל יערון שתגרום להם לעלות מול מכבי כשווים, ברור לי שניצחון יהיה בגדר נס אבל תבוסה?CrazyRed7 כתב:תגידו באיזה עולם אתם חיים?עם הגנה כזאת אנחנו יכולים להתמודד מול אשדוד אבל לא מול מכבי ת"א.
פאיוביץ' ואופיר הם חלק ענק בהגנה המצוינת שלנו העונה ובלעדיהם הסיכויים לעשות תיקו או ניצחון שואפים ל-0.
אנשים קצת התבלבלו..גם בהרכב מלא הסיכויים לנצח בבלומפילד את מכבי הם נמוכים..אז עם ביטון, תורג'מן ואלגרבלי?תרדו לקרקע..
תגידו אתם חושבים שיש לנו את הרכרוכיים מלפניי שנה?
מצידי להפסיד 3-2 אבל אחריי שהקבוצה תציג משחק לחימה ללא פשרות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יורדים לקרקע אבל אסור לבוא בחשש יש לנו גם קבוצה טובה עד עכשיו המחליפים עשו עבודה טובה מול הפועל מול חיפה משחקים גם שהמגרש מלא ויש ציפיות נכון הם לא מכבי תל אביב אבל אני מאמין בהם ,זה שי !

לא אמרתי שנקבל תבוסה(אולי כן ואולי לא), אבל לא מובן לי הזילזול הזה במכבי ת"א, בבלומפילד, כשאנחנו הולכים לעלות עם 3 שחקני הגנה שכרגע הם ברמה של ליגה לאומית.דר אדום בנשמה כתב:אם היה מדובר בכל זמן אחר הייתי מסכים איתך ואפילו מקווה לא לקבל תבוסה אבל השנה השחקנים הללו כל השחקנים הוכיחו שיש לקבוצה הזאת המון אופי ואני סומך עליהם, על ברדה ועל מיכל יערון שתגרום להם לעלות מול מכבי כשווים, ברור לי שניצחון יהיה בגדר נס אבל תבוסה?
תגידו אתם חושבים שיש לנו את הרכרוכיים מלפניי שנה?
מצידי להפסיד 3-2 אבל אחריי שהקבוצה תציג משחק לחימה ללא פשרות.
מהמעט שראינו בינתיים אלגרבלי לא פחות טוב מאראל כבלם...CrazyRed7 כתב: לא אמרתי שנקבל תבוסה(אולי כן ואולי לא), אבל לא מובן לי הזילזול הזה במכבי ת"א, בבלומפילד, כשאנחנו הולכים לעלות עם 3 שחקני הגנה שכרגע הם ברמה של ליגה לאומית.
- The red one
מה הקשר? אל תשווה אותו לאראל אלא לפאיוביץ׳.bs war כתב:
מהמעט שראינו בינתיים אלגרבלי לא פחות טוב מאראל כבלם...
בנתיים ראיתי אותם סוגרים טוב את ורמוט ואת עזרא שהם שחקנים מהדרג הראשון בארץ תנו כבוד לשחקנים כבר יקהל פח ,זה שי !

אל תיקחו את הפציעות קשה מדי...
מה שחשוב שאופיר ופאיוביץ יחזרו בהדרגה ובלי לחץ כי יש עוד סיבוב שלם לפנינו והוא הקשה מכולם...
ניצחון, תיקו או הפסד ...באמת שלא רלוונטי.
העיקר זה הניסיון במעמדים כאלה , יום יבוא ואנחנו נהיה פייבורטיים.
מה שחשוב שאופיר ופאיוביץ יחזרו בהדרגה ובלי לחץ כי יש עוד סיבוב שלם לפנינו והוא הקשה מכולם...
ניצחון, תיקו או הפסד ...באמת שלא רלוונטי.
העיקר זה הניסיון במעמדים כאלה , יום יבוא ואנחנו נהיה פייבורטיים.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

לבוא עם הרבה אמונה ובטחון באלו שעל המגרש.. נפסיד חלילה? לא אסון ולא גומר עדיין את החלום..
אגב מגנים... ייני וזיו לא כאלו ענקיים ועל זה יסכימו גם אוהדי מקקי אז עם קצת לחץ ונכריח גם את הקישור שלהם להתעסק גם בהגנה...
אגב מגנים... ייני וזיו לא כאלו ענקיים ועל זה יסכימו גם אוהדי מקקי אז עם קצת לחץ ונכריח גם את הקישור שלהם להתעסק גם בהגנה...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
זה שי ! כתב:בנתיים ראיתי אותם סוגרים טוב את ורמוט ואת עזרא שהם שחקנים מהדרג הראשון בארץ תנו כבוד לשחקנים כבר יקהל פח ,זה שי !
דוקוא אני זוכר חגיגה של הפעל ת"א על האגף השמאלי שלנו , וחגיגה של עזרא במחצית ראשונה , בשנייה עזרא עצמו החליט להעלם לא שהוא נסגר בצורה טובה.
נראה קצת אבוד מראש
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
נכון שההגנה לא הכי מתאומת ולא להגנה הזאת פיללנו מול הקבוצה החזקה בארץ, אבל כל מי
שישחק יתן 180% מעצמו, שחקנים ירקו דם,
סומך על החלק ההתקפי שיתן את שלו.
זה מה שיש ועם זה ננצח,יומיים למשחק העונה.
יאללה הפועל!!
שישחק יתן 180% מעצמו, שחקנים ירקו דם,
סומך על החלק ההתקפי שיתן את שלו.
זה מה שיש ועם זה ננצח,יומיים למשחק העונה.
יאללה הפועל!!
הייתי עולה עם שלושתם בהגנה ביחד עם סוארס ושלישיית קישור כששניים מהם הם הובר ואראל שיתעסקו בהגנה ובמתן גיבוי לאגפים. דג׳אני/ זינו אם כשיר לפניהם. אגפים ברדה ובוזגלו (ברדה באגף שמאל עוזר לתורג׳מן, עושה הגנה חזק) ופלט/דובב בחוד. יום גדול בהגנה + ניצול מצבים מקסימלי ואפשר לנצח עדיין
תפסיקו להיות לוזרים!! ברור לכם שכל השחקנים ייתנו 2000%,תתעסקו בלעודד ותתנו להם לעשות את העבודה.
אגב,אם היה ספק,אז זה ברור עכשיו שהובר ייפתח
אגב,אם היה ספק,אז זה ברור עכשיו שהובר ייפתח