דוד הובר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: דוד הובר

שליחה על ידי 8red »

CrazyRed7 כתב:תנו לי קבוצה אחת בעולם שמשחקת 4-4-2 עם פליימיקר. אולי אתם רוצים לשחק עם 7 חלוצים ו3 שחקני הגנה?
בשיטה ובהרכב שלנו אי אפשר לשחקן עם פליימיקר. מי לעזאזל יעשה הגנה?
אלישע לא חיפש מישהו יותר התקפי. בגלל זה הוא לא רצה את משה אוחיון. הוא חיפש שחקן שיחזיק את האמצע, יניע את הכדור ויעשה הגנה. לא אחד שיבשל 10 שערים בעונה.
לא יודע אם הובר יתאקלם ויצליח אבל לדעתי אלישע עשה את הבחירה הנכונה בכך שהלך על מישהו 'הגנתי' יותר ולא התקפי יותר.
אם היה לנו פליימייקר היינו יכולים לשחק 4-4-2 יהלום, מה שהיה לדעתי מנצח לנו את המשחקים נגד רמה״ש ועכו בבית ואולי היה מגדיל את טור השערים שכבשנו מול הקבוצות החלשות.
בכל מקרה נקווה שהובר ייתן לנו יותר תכליתיות באמצע.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

שלומי12 כתב: פלט זה תופעה , להבדיל מהשחקן שאנחנו מדברים עליו - פלט הוא הוא חלוץ,שנותן מספרים.
הובר הוא שחקן מרכז,באילו מספרים הוא ידבר איתנו?
קחו בחשבון שצירופו רק ידחיק הצידה את ז'ינו.. אני כבר אמרתי את שלי,לא רואה אותו מתפתח כאן,ובטח שעוזר לנו.. גם אתמול כל האמצע שלנו היה פתוח
אני עדין לא מבין מה ההתלהבות וההתרשמות שלכם ממנו..
אני באמת מקווה שאני יאכל את הכובע,אבל לשחקנים מסוג האלו כבר רואים את האופק בפתח..
דווקא ציפתי בחלון העברות הנוכחי שיביאו שחקן רציני שישדרג אותנו בקישור,שחקן בסגנון של ראדי/ראויס/זהבי, תסכימו איתי שגם אתם ציפתם לקצת יותר מהרכש ה'נוצץ' הזה שהביאו.

בכל מקרה נקווה לטוב

גם לסוארז אין מספרים השנה.
אתה מצפה מקשר דפנסיבי לספק מספרים?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

הבן אדם נחת בארץ לפני שבוע, עוד לא השלים שלוש אימונים וכבר נזרק לגוב האריות בבלומפילד, והשלים עוד הופעה בכפ״ס ששם שיחקנו בעיקר בשביל התוצאה בהילוך שני.

אני יתלה באילן גבוה במיוחד בשם לוקה מודריץ׳ שהובא ע״י מוריניו בסכום של 35 מיליון יורו.
בעונה שעברה הרושם העיקרי שהוא הותיר היה כשחקן נחמד עד טוב, לא שווה את הסכום ששולם עליו ולא מספיק טוב להרכב מול אריות היבשת.
העונה?
תשאלו כל אוהד ריאל מהם שלושת השחקנים הטובים ביותר בקבוצה, רובם המוחץ יכללו את מודריץ׳ בשלישייה.
הפך לעמוד תווך בקבוצה ובעיני לאחד מהקשרים הטובים ביבשת.

אז לא, אני לא מצפה שנחכה לו עונה שלמה.
תנו לו חודש. חודש אחד שבו יבין מי נגד מי, מה בדיוק התפקיד שהמאמן מייעד לו, יכיר את השחקנים, יסתגל לסגנון המשחק של הקבוצה ולסגנון הכללי בישראל.
עוד חודש תקפיצו את הנושא ונוכל לרשום רשמים לטובה או לשלילה שבאמת מבוססים על משהו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

שלומי12 כתב: פלט זה תופעה , להבדיל מהשחקן שאנחנו מדברים עליו - פלט הוא הוא חלוץ,שנותן מספרים.
הובר הוא שחקן מרכז,באילו מספרים הוא ידבר איתנו?
קחו בחשבון שצירופו רק ידחיק הצידה את ז'ינו.. אני כבר אמרתי את שלי,לא רואה אותו מתפתח כאן,ובטח שעוזר לנו.. גם אתמול כל האמצע שלנו היה פתוח
אני עדין לא מבין מה ההתלהבות וההתרשמות שלכם ממנו..
אני באמת מקווה שאני יאכל את הכובע,אבל לשחקנים מסוג האלו כבר רואים את האופק בפתח..
דווקא ציפתי בחלון העברות הנוכחי שיביאו שחקן רציני שישדרג אותנו בקישור,שחקן בסגנון של ראדי/ראויס/זהבי, תסכימו איתי שגם אתם ציפתם לקצת יותר מהרכש ה'נוצץ' הזה שהביאו.

בכל מקרה נקווה לטוב
שחקן הרכב באלופות בלגיה , שחקן נבחרת בלגיה..אם זה היה תלויי בך גם פלט היה כבר מזמן בגנק שוב אז די לשפוט שחקנים על משחק וחצי

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

8red כתב:
אם היה לנו פליימייקר היינו יכולים לשחק 4-4-2 יהלום, מה שהיה לדעתי מנצח לנו את המשחקים נגד רמה״ש ועכו בבית ואולי היה מגדיל את טור השערים שכבשנו מול הקבוצות החלשות.
בכל מקרה נקווה שהובר ייתן לנו יותר תכליתיות באמצע.
אני אישית לא אוהב 4-4-2 יהלום..המערך שלנו העונה זה המערך האהוב עליי..חלוץ שפיץ(פלט) ו3 שחקני התקפה מאחוריו ובכנפיים(ברדה, בוזגלו וגבאי). במערך כזה אין מקום ולא צריך פליימייקר.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

yossi כתב:הבן אדם נחת בארץ לפני שבוע, עוד לא השלים שלוש אימונים וכבר נזרק לגוב האריות בבלומפילד, והשלים עוד הופעה בכפ״ס ששם שיחקנו בעיקר בשביל התוצאה בהילוך שני.

אני יתלה באילן גבוה במיוחד בשם לוקה מודריץ׳ שהובא ע״י מוריניו בסכום של 35 מיליון יורו.
בעונה שעברה הרושם העיקרי שהוא הותיר היה כשחקן נחמד עד טוב, לא שווה את הסכום ששולם עליו ולא מספיק טוב להרכב מול אריות היבשת.
העונה?
תשאלו כל אוהד ריאל מהם שלושת השחקנים הטובים ביותר בקבוצה, רובם המוחץ יכללו את מודריץ׳ בשלישייה.
הפך לעמוד תווך בקבוצה ובעיני לאחד מהקשרים הטובים ביבשת.

אז לא, אני לא מצפה שנחכה לו עונה שלמה.
תנו לו חודש. חודש אחד שבו יבין מי נגד מי, מה בדיוק התפקיד שהמאמן מייעד לו, יכיר את השחקנים, יסתגל לסגנון המשחק של הקבוצה ולסגנון הכללי בישראל.
עוד חודש תקפיצו את הנושא ונוכל לרשום רשמים לטובה או לשלילה שבאמת מבוססים על משהו.
כל מילה בסלע, לאנשים אין סבלנות, הם לא מבינים וכנראה שרובם אף פעם לא גר בחו"ל בארץ חדשה ולא יודע מה זה להתאקלם במדינה אחרת וכמה זה קשה. תתן לכל המבקרים פה לעבור עיר והם מקבלים כאפה. אתם לא מבינים שזה לא שחקן במנג'ר, זה בנאדם, וכמו כל בנאדם לוקח לו זמן להתאקלם למדינה, לעיר, לאווירה, לקבוצה, לאצטדיונים אחרים, למאמן, לשיטת משחק וכו' וכו'.
עוד לא שיחק שני משחקים ואנשים כבר מצפים לתוצרת, ובדיוק אותם אנשים הם אלה ששורקים בוז אחרי משחק לא טוב, חושבים שתוצאות צריך לראות אחרי חמש דקות. הלקח הכי גדול שלנו העונה זה פלט, אבל כמו רוב בני האדם הזיכרון שלכם קצר, תפיקו לקחים ותתנו לו ולעצמכם קצת זמן, ובמילה אחת,
ס-ב-ל-נ-ו-ת!

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

שחקן חכם וטוב

אם ישתפר בקטע התקפי זה בכלל יהיה מעולה

הוא מחזיק לנו את המרכז.

בהרבה פעולות הוא היה אגרסיבי ולקח להם כדורים וזה לא קל נגד סכנין

אבל עדיין חסר חסר יצירתיות בהתקפה

נקווה לטוב

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

adomi כתב:שחקן חכם וטוב

אם ישתפר בקטע התקפי זה בכלל יהיה מעולה

הוא מחזיק לנו את המרכז.

בהרבה פעולות הוא היה אגרסיבי ולקח להם כדורים וזה לא קל נגד סכנין

אבל עדיין חסר חסר יצירתיות בהתקפה

נקווה לטוב
לא חסרה יצירתיות חסר אלמנט מאוד מאוד חשוב- תנועה ללא כדור

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אחלה שחקן. סגר טוב הגנתית ועשה הרבה פעולות קדימה. ראיית משחק טובה וניסה לשחק הרבה בנגיעה. אראל קצת הפריע לו היום לשחק בנגיעה.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

עושה רושם של שחקן טכני מאוד, יודע לנתב את הכדורים מצויין אבל כשיש לך את אראל לידו אז אין מי יצא קדימה כי שניהם מאוד הגנתיים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:אחלה שחקן. סגר טוב הגנתית ועשה הרבה פעולות קדימה. ראיית משחק טובה וניסה לשחק הרבה בנגיעה. אראל קצת הפריע לו היום לשחק בנגיעה.
בשבת נראה אם הוא יכול להחזיק אמצע ביחד עם דג׳אני/זינו ולשלוט כליל במשחק

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי בשבת חייבים לשחק עם דג'אני, לדעתי דג'אני והובר יהיו שילוב מאוד מעניין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

לא הביא משחק גדול , אבל שיחק טוב. הוא נראה עדין כזה אבל הוא מאוד אגרסיבי , חילוצים נקיים , קורא נכון את המשחק , ראיית משחק , משחק בנגיעה , צריך לחשוב יותר לעומק.
יחסית למשחק שני שלו בליגה ושלישי סה"כ אני מרוצה ממנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

התחושה שלי ממנו שהוא עוד לא משוחרר, משחק על בטוח. צריך לתת לו עוד כמה משחקים ואז נקבל אינדיקציה ליכולות שלו.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

dor69 כתב: לא חסרה יצירתיות חסר אלמנט מאוד מאוד חשוב- תנועה ללא כדור
???
הלוואי וכל השחקנים שלנו היו מודעים לעמידה שלהם כמוהו ביחס לשחקני היריב.
בתנועות קטנות פינה את עצמו פעם אחרי פעם.

שלח תגובה