אתה צודק אח שלי,או צהבת או טפשת.OMERREMO כתב:אדום זקן- זאת ההודעה הראשונה שלו.... לא נתפלא אם הוא כבר עם צעיף צהוב!
טיפש
בכל מקרה מצב של LOSE LOSE

אתה צודק אח שלי,או צהבת או טפשת.OMERREMO כתב:אדום זקן- זאת ההודעה הראשונה שלו.... לא נתפלא אם הוא כבר עם צעיף צהוב!
טיפש
מלהגיד את מה שאני אמרתי, שהוא חלש בצד הטקטי וצריך לשפר מספר אלמנטים במשחק השוטף לבין להגיד שאלישע מאמן בינוני עד גרוע יש מרחק רב. אלישע אכן חלש בצד הטקטי אבל יש לו דברים שלא תמצא אצל אף מאמן אחר. כמכלול של דברים הוא מאמן מצויין שלא הייתי מחליף באף ישראלי אחר, למרות החולשה הנ״ל. צר לי להגיד לך, אבל אם זאת בגדול המחשבה שלך אז אתה לא מבין כדורגלns75 כתב:מצחיק אותי לשמוע את המשפט "מאמן מצויין אבל חלש טקטית"
זה כמו להגיד "חלוץ מצויין אבל לא יודע לתת גולים"
תפקידו העיקרי של המאמן הוא להכין את הקבוצה מבחינה טקטית לכל משחק, וזה בהתאם לקבוצה מולו ולכלים שיש לו בזמן נתון
סה"כ אני חושב שאלישע מאמן בינוני, שבלוני, חסר מעוף ודי מיושן, מצד שני כנראה בנאדם מאוד נחמד שהשחקנים מעריכים מאוד (וזה חשוב מאוד כי לפעמים שחקנים עושים דווקא כדי שמאמן שהם לא אוהבים יעוף)
לצערי הרב, אין מה להשוות בין מכבי אלינו מבחינת רמת המשחק (דווקא מבחינת סגל, אנחנו לא נופלים מהם בהרבה - אפשר לעבור שחקן שחקן בכל עמדה ולתקף את זה)
מכבי משחקים כמו מכונה משומנת, משתלטים על המגרש, שולטים בקצב, דומיננטים החל מהדקה הראשונה ובעצם כמעט ולא תלויים במזל
מנגד, אנחנו בנויים הרבה מאוד על מקריות ויכולת אישית של שחקנים, לצערי זה לא יחזיק לאורך זמן, זה בטח לא מתכון להפוך לקבוצת צמרת לגיטימית בליגת העל למשך שנים ( זו אגב לדעתי המטרה הראשית של אלונה)
דר,למרות שיש לי איתך חילוקי דעות בנוגע לכושר הגופני.דר אדום בנשמה כתב:מאמן לא חייב להיות גאון טקטי בשביל להיות מאמן מצליח, תסתכלו על רוני לוי ועל אלישע לוי (ובכוונה אני משווה ביניהם כי בחו"ל הדברים שונים בתכלית ולא חוכמה להשוות) שניהם אימנו את מכבי חיפה, האחד נחשב לטקטיקן והנשי למאמן נחמד, בפועל המאמן היותר טוב היה אלישע, אומנם הם טוענים שהוא שבלוני, אבל רוני לוי זכה באליפויות והם קראו לאליפויות שלו אליפויות ללא מאמן, אלישע לקח קבוצה שסיימה במקום 6-7 וזכה איתה באליפות, הוא לקח את בני סכנין וסיים איתה במקום הכי גבוה בליגה, לטעון שאלישע מאמן גרוע זאת טענה גרועה ביותר, אלישע הוא לא המאמן המושלם והלוואי והוא היה גם מצוין מבחינה טקטית, אבל תסתכלו על אוסקר גרסיה לעומת סוזה, אצל סוזה מרוב טקטיקה רואים כדורגל משעמם במכבי, אצל אוסקר ראו את מכבי מתפוצצת בכל משחק מיד אחרי שזהבי ופריצה הגיעו.
חוץ מזה אם אלישע מאמן את מכבי תל אביב אני בטוח שהוא היה זוכה באליפויות בדיוק כמו סוזה וכמו גארסיה, ההבדל ביננו לבין מכבי תל אביב הוא אך ורק בכושר הגופני, הכושר הגופני שלהם גורם להם להיות כל כך אינטנסיביים ומצוינים, ובעניין הזה עם כל הכסף של גולדהאר הוא יכול להרשות לעצמו כוורת מקצועית ענקית...
תנו לאלישע את הכוורת שיש במכבי ואלישע עושה את אותו הדבר ואפילו יותר.
את מי אתה רוצה אדון NS את מוריניו?
ביחס לתקציב שלנו אלישע עושה עבודה טובה השנה ומוכיח שהוא בין המאמנים היותר טובים בארץ...
יועץ טקטי על מנת לשפר את המשחק ברמה הטקטית בדקויות הכי קטנות. והתכוונתי למנג׳ר במשרה מלאה, לאליניב נשארו עוד כמה שנים טובות לשחקדר אדום בנשמה כתב:מאמן כושר ברמה אפשר וחייבים להביא, סקאוט גם כן אפשר, יועץ טקטי למה צריך?
קודם שיבנו קבוצת צמרת לארץ ושההצלחות באירופה יבואו אחר כך.
ומנג'ר אליה הוא שחקן מנג'ר שלנו כבר שכחת? המנג'ר לעתיד שהוא יפרוש.
דרסיליה שמו, אני לא יודע איך הוא היה אבל גם חיפה של אלישע הייתי אפורה יחסית לאלופות אחרות שהיו כאן ככה שלא נראה לי שזה היה שונה איתו. מחלקת סקאוטינג ראוייה כוללת סקאוט או שניים שמחפשים שחקנים לפי צרכי המועדון ועוד סקאוט לעקוב אחרי היריבה הבאה.dardasmiley כתב:יועץ טקטי זה משהו שעוזר המאמן אמור למלא. אצלנו עוזר המאמן הוא במקרה הטוב סמל ומוטיבטור במקרה הפחות טוב שחקן עבר שאין לו הרבה לתרום למועדון.
שים את הגרוזיני (שכחתי את שמו) שהיה עם אלישע בחיפה ותראה את הענין הטקטי משתנה.
לגבי הסקאוט אני מסכים וחושב שהיה צריך לשדרג את דודו עזריה למשרה מלאה כולל סקאוט למחלקות הנוער.
לגבי מאמן הכושר הנוסף אתה מתפרץ לדלת פתוחה, זה זועק לשמים ...
הייתי מביא פיגורה נוספת, מנהל שיווק וקשר לאוהדים. בן אדם אחד שיפנה את הציפור להתעסקות הבזויה בעסקנות, כמו שהיא אוהבת, ויתעסק כל כולו בשיווק הקבוצה, מיתוג שלה וחיזוק הקשר עם האוהדים.
מה שמוביל אותי לשים דווקא את גליינור פה. החוסר חדות שלו יכול להוציא אותי מדעתי. רואים שהוא חלוץ ענק אבל אתמול, כמו בעוד משחקים, יכל לסיים עם שלושער ולהרוג את המשחק בשלב מוקדם יחסית. נקווה שיתחיל להתפקס ואז באמת ניראה ממנו הצגות.Sir Alex Ferguson כתב:1. אפשר לבקר את אלישע לוי, כן גם בעונה שאנחנו במקום השני ובשלבים מאוחרים של הגביע.
2. בנוגע למשחק אתמול, החילופים אכן היו מאוחרים.
3. ועם זאת, קצת קשה לי עם הביקורת שכן שלטנו במשחק בצורה מלאה ואם פלט מגיע למשחק אתמול חד יותר אנחנו גומרים את המשחק כבר במחצית הראשונה.
סכנין למעט שלושה מצבים (הפנדל, המצב במחצית השנייה עם הכדור רוחב והמצב בסוף המחצית הראשונה) לא עברו את חצי המגרש.
4. צריך גם לתת את הקרדיט לאלישע על החילוף של פלצ'וק. לא בגלל מי שנכנס, אלא בגלל השינוי הפנימי שאלישע עשה, כשבעקבות החילוף אליניב הלך להיות חלוץ חוד מה שהביא את שער הניצחון.
ונאמר אמן!!פליימיקר כתב:לכל מי שכותב פה שאלישע מאמן בינוני או יחסית טוב אין לו מושג וכדי לו להרגיע עם המנגר...
עד שיש מאמן שמשתף שחקני בית, בנה קבוצה שאנחנו יכולים להזדהות אתה, שאוהב את המקום ולא מפסיק לפרגן לנו האהודים, אחד שפגע העונה בזרים בינגו, בעל יחסי אנוש טובים יודע להסתדר עם כל הכוכבים, נותן שקט בחדר הלבשה, יודע להוריד שחקנים לקרקע אחרי משחקים גדולים ולא לתת להם ליפול ולכנס למשבר ברגעים קשים מבין המון בכדורגל (למרות שכל האוהדים בטוחים שהם מבינים בכדורגל הרבה יותר ממנו, מי הוא בכלל ?) ידע להמשיך לתת לפלט את הצאנס למרות שכולם העלו אותו על המטוס ידע להעביר את סוארס לעמדת הבלם למרות שכולם היו בטוחים שזו טעות מזעזעת שנשלם עליה וכו', לקח קבוצה עם תקציב די מוגבל סדר גודל של קרית שמונה, ועשה אתה הכי הרבה נקודות שמישהו עשה עם באר שבע שלנו ב-22 מחזורים. אז אנחנו לא ברצלונה ולא מכבי חיפה של 93/94 יש כל כך הרבה מקומות שאפשר לבקר עליהם מאמן שזה הופך להיות הכרחי לנעוץ אותו בפינה הפסימית, כל שבוע יקום מישהו יחליט שהמאמן הוא טקטית לא טוב ויקפצו כמה ויצדדו בו, כי הם מבינים כל כך גדולים, דווקא אנחנו שסבלנו מכל כך הרבה מאמנים חלשים בשנים האחרונות צריכים לחבק את אלישע ולהודות לו.
חברים אלישע בדרך הבטוחה להפוך העונה לגדול מאמני הפועל באר שבע בכל הזמנים אז אנא ממכם תפסיקו לבלבל את המוח, תודה.