רישמי: דור מלול הוא הרכש השני
Re: רישמי: דור מלול הוא הרכש השני
הלוואי שאני יאכל את הכובע אבל בהרגשה שלי זה החלמה של בלי ברירה העיקר להחתים מישהו לאגף ימין
היום בערב קצת התעמקתי בנושא של דור , כל ראיון הוא אומר שהוא מעדיף את עמדת ה50-50 ושהוא הרבה יותר אפקטיבי שמה.
https://www.youtube.com/watch?v=Gv_1hRyG6x4" onclick="window.open(this.href);return false; גם בסרטון הזה ניתן לראות שהוא טוב באמצע , לדעתכם אלישע ינסה אותו במרכז השדה או ישר ישים אותו עמדת מגן ימיני ?
https://www.youtube.com/watch?v=Gv_1hRyG6x4" onclick="window.open(this.href);return false; גם בסרטון הזה ניתן לראות שהוא טוב באמצע , לדעתכם אלישע ינסה אותו במרכז השדה או ישר ישים אותו עמדת מגן ימיני ?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם אלישע חכם הוא חייב לשים אותו באמצע לצד קובי מויאל ולהביא זר לקישור ההתקפי, ואז נשאר להביא את ורטה וזהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ומה מליקסון עז? מליקסון כקיצוני, מויאל לקישור עם זר ומלול מגן ימני (הופך ביחד עם דוידזאדה שחוזר את האפשרויות ההתקפיות שלנו לבלתי נגמרות)דר אדום בנשמה כתב:אם אלישע חכם הוא חייב לשים אותו באמצע לצד קובי מויאל ולהביא זר לקישור ההתקפי, ואז נשאר להביא את ורטה וזהו.
- דר אדום בנשמה
עםמליקסון לא חותם אז אנחנו צריכים קשר התקפי נכון? אז צריכים להשתמש בדור מלול שלפי מה שהבנתי הוא טוב יותר בקישור באמצע וזה בדיוק מהשחסר לנו, כמובן שאם מליקסון יגיע זה יחסוך לנו את העניין אבל אם מליקסון לא מגיע אנחנו חייבים קשר התקפי נורמלי נוסף כי אין כזה בשוק הישראלי.dor69 כתב: ומה מליקסון עז? מליקסון כקיצוני, מויאל לקישור עם זר ומלול מגן ימני (הופך ביחד עם דוידזאדה שחוזר את האפשרויות ההתקפיות שלנו לבלתי נגמרות)
הורג אותי שלא משנה כמה שחקנים יביאו, תמיד יהיו את אלה שרוצים: קשר קדמי, מגן ימני, קשר אחורי, זר לאמצע, חלוץ נוסף, בלם מחליף, שוער מחליף, ומישהו לי בוזגלו וזהההההההו.....
חלאס, לא צריך יותר מידי שינויים, זה לא בריא!!!!
כל שנישאר: זר לאמצע ומליקסון להרכב. שוער ובלם לספסל. זהו!!!!!!
- דר אדום בנשמה
סליחה? קבוצה בריאה צריכה 4 שחקני אמצע ויש בסגל שניים לכן צריך עוד שנייל ואיכותיים, מליקסון, שני קשרים באמצע בלם מחליף ושוער מחליף! אגב עוזבים 7 לכן היינו צריכים גם 7 שחקנים.eitam כתב:הורג אותי שלא משנה כמה שחקנים יביאו, תמיד יהיו את אלה שרוצים: קשר קדמי, מגן ימני, קשר אחורי, זר לאמצע, חלוץ נוסף, בלם מחליף, שוער מחליף, ומישהו לי בוזגלו וזהההההההו.....
כרגע יש 4 שחקני אמצע. ז'ינו, אראל, דג'אני ומלול.דר אדום בנשמה כתב: סליחה? קבוצה בריאה צריכה 4 שחקני אמצע ויש בסגל שניים לכן צריך עוד שנייל ואיכותיים, מליקסון, שני קשרים באמצע בלם מחליף ושוער מחליף! אגב עוזבים 7 לכן היינו צריכים גם 7 שחקנים.
דג'אני ככל הנראה יעזוב.
- דר אדום בנשמה
דגאני יעזוב להפועל חיפה ככל הנראה ומלול מיועד להיות מגן ימני...CrazyRed7 כתב: כרגע יש 4 שחקני אמצע. ז'ינו, אראל, דג'אני ומלול.
דג'אני ככל הנראה יעזוב.
כמו שאני רואה את זה כרגע , ההחתמה של מלול היא בעיקר הרגעת המערכת בנוגע לעמדת המגן הימני.
אני חושב שהחתימו אותו כדי שלא יצאו קירחים ממו"מ עם אשדוד על ורטה , במקרה ששום דבר לא יבשיל אז לפחות יש סוג של שינוי\שדרוג בעמדה. אבל המו"מ כמובן ממשיך.
עכשיו בנוגע למלול שיהיה מוכן לעלות מהספסל , כולנו יודעים ששנה שעברה המחליפים בהגנה שיחקו בהמון משחקים , אז את הצ'אנס הוא יקבל זה בטוח.
בהרגשה שלי , ורטה יגיע כי אין לג'קי ברירה יותר מדי בגלל החוזה שנגמר שנה הבאה , מלול יהיה המחליף שלו ואילוז יעבור לשחקן רוטציה בהתקפה (במקום פלצ'וק)
אני חושב שהחתימו אותו כדי שלא יצאו קירחים ממו"מ עם אשדוד על ורטה , במקרה ששום דבר לא יבשיל אז לפחות יש סוג של שינוי\שדרוג בעמדה. אבל המו"מ כמובן ממשיך.
עכשיו בנוגע למלול שיהיה מוכן לעלות מהספסל , כולנו יודעים ששנה שעברה המחליפים בהגנה שיחקו בהמון משחקים , אז את הצ'אנס הוא יקבל זה בטוח.
בהרגשה שלי , ורטה יגיע כי אין לג'קי ברירה יותר מדי בגלל החוזה שנגמר שנה הבאה , מלול יהיה המחליף שלו ואילוז יעבור לשחקן רוטציה בהתקפה (במקום פלצ'וק)
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

על פי וואלה , בעקבות החתמת מלול - ירדו מורטה ועוז ראלי. כנראה שמסתפקים באילוז ומלול לעמדת המגן.
כצפויyakar כתב:על פי וואלה , בעקבות החתמת מלול - ירדו מורטה ועוז ראלי. כנראה שמסתפקים באילוז ומלול לעמדת המגן.
ובצדק.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ובן ביטון.yakar כתב:על פי וואלה , בעקבות החתמת מלול - ירדו מורטה ועוז ראלי. כנראה שמסתפקים באילוז ומלול לעמדת המגן.