הפורום מהמר !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: הפורום מהמר !

שליחה על ידי Totti »

גיא חניה כתב: באר שבע לא תרד! יש לך את זה ביותר פסימי גבר?
חחחחחחח

הוא כתב את ההודעה ב-2011-2012 ורק עכשיו שלח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

1) תלמדו לכבד מישהו שלא חושב כמוכם 2) זה הימורים לא? זה מה שאני חושב. בסוף העונה נראה מי צדק בהימורים שלו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

yakov7 כתב:1) תלמדו לכבד מישהו שלא חושב כמוכם 2) זה הימורים לא? זה מה שאני חושב. בסוף העונה נראה מי צדק בהימורים שלו.
צוחקים אחי :-) מכבדים אותך גם אם תכתוב שנרד ליגה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yakov7 כתב:1) תלמדו לכבד מישהו שלא חושב כמוכם 2) זה הימורים לא? זה מה שאני חושב. בסוף העונה נראה מי צדק בהימורים שלו.
מכבדים אח שלנו, הכל טוב.
גם צחקו על מי שהימר 7:1 לגרמניה נגד ברזיל, הוא זכה בסוף.

מקווים שאתה תפסיד ובגדול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

Totti כתב: מכבדים אח שלנו, הכל טוב. גם צחקו על מי שהימר 7:1 לגרמניה נגד ברזיל, הוא זכה בסוף. מקווים שאתה תפסיד ובגדול
הלוואי בתקווה שנסיים בין 3 הראשונים.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

אחי מכבד את הדעה שלך
אבל תסביר לי איך אתה משווה את הסגל של פתח תקווה ומכבי נתניה לשלנו?!

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

taltal כתב:אחי מכבד את הדעה שלך אבל תסביר לי איך אתה משווה את הסגל של פתח תקווה ומכבי נתניה לשלנו?!
. יש לי הרגשה שבן שמעון יפתיע. הגיע שוב למועדון דומה לקש.. ונתניה יהיו הפתעה נעימה כמו סכנין עונה שעברה. כל עונה חייבת להיות הפתעה בפלייאוף העליון. ואצלנו אני חושש מהלחץ.. זה היריב הכי גדול שלנו העונה. אם נדע להתמודד איתו. אז נצליח בגדול. להזכיר לך וגם אלישע הצהיר המטרה אליפות..

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

yakov7 כתב:. יש לי הרגשה שבן שמעון יפתיע. הגיע שוב למועדון דומה לקש.. ונתניה יהיו הפתעה נעימה כמו סכנין עונה שעברה. כל עונה חייבת להיות הפתעה בפלייאוף העליון. ואצלנו אני חושש מהלחץ.. זה היריב הכי גדול שלנו העונה. אם נדע להתמודד איתו. אז נצליח בגדול. להזכיר לך וגם אלישע הצהיר המטרה אליפות..
אבל אין מה להשוות בין הניהול של משפחת לוזון לבין הניהול המדהים של איזי שירצקי. ונתניה? נתניה יהיו מאוד חלשים העונה , מלבד ערן לוי וקאיודה שהוא חלוץ לא רע בכלל אין להם אף שחקן ברמה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

yakov7 כתב:. יש לי הרגשה שבן שמעון יפתיע. הגיע שוב למועדון דומה לקש.. ונתניה יהיו הפתעה נעימה כמו סכנין עונה שעברה. כל עונה חייבת להיות הפתעה בפלייאוף העליון. ואצלנו אני חושש מהלחץ.. זה היריב הכי גדול שלנו העונה. אם נדע להתמודד איתו. אז נצליח בגדול. להזכיר לך וגם אלישע הצהיר המטרה אליפות..
אבל אין מה להשוות בין הניהול של משפחת לוזון לבין הניהול המדהים של איזי שירצקי. ונתניה? נתניה יהיו מאוד חלשים העונה , מלבד ערן לוי וקאיודה שהוא חלוץ לא רע בכלל אין להם אף שחקן ברמה.

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

גיא חניה כתב: אבל אין מה להשוות בין הניהול של משפחת לוזון לבין הניהול המדהים של איזי שירצקי. ונתניה? נתניה יהיו מאוד חלשים העונה , מלבד ערן לוי וקאיודה שהוא חלוץ לא רע בכלל אין להם אף שחקן ברמה.
רעננה, סכנין, קש אחרי שחצי קבוצה עזבו אותם על אף אחת מהן לא היית מהמר שיהיו בפלייאוף עונה שעברה. רעננה נפלו לקראת אמצע הסיבוב השני. אבל היו הפתעה נעימה במיוחד בסיבוב הראשון. רן אני מאמין שיצליח שם. מועדון בלי קהל ובלי לחץ דומה לקש. ונתניה עשו רכש נחמד ויש להם מאמן מצויין. ואפילו ביתר עם כל הצרות שיש להם יכולים להתברג בפלייאוף. הולכת להיות ליגה הרבה יותר צמודה מעונה שעברה. אין מצב ששוב יהיו 2 קבוצות עם כאלו אחוזי הצלחה כמו שהיה עונה שעברה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yakov7 כתב: רעננה, סכנין, קש אחרי שחצי קבוצה עזבו אותם על אף אחת מהן לא היית מהמר שיהיו בפלייאוף עונה שעברה. רעננה נפלו לקראת אמצע הסיבוב השני. אבל היו הפתעה נעימה במיוחד בסיבוב הראשון. רן אני מאמין שיצליח שם. מועדון בלי קהל ובלי לחץ דומה לקש. ונתניה עשו רכש נחמד ויש להם מאמן מצויין. ואפילו ביתר עם כל הצרות שיש להם יכולים להתברג בפלייאוף. הולכת להיות ליגה הרבה יותר צמודה מעונה שעברה. אין מצב ששוב יהיו 2 קבוצות עם כאלו אחוזי הצלחה כמו שהיה עונה שעברה.
מכבי פ"ת ובית"ר ירושלים יכולות בהחלט להפתיע. לגבי כל השאר אני בספק.
גם השנה כנראה שנראה שתיים-שלוש קבוצות שרצות למעלה ומשאירות אבק לכל השאר.
נתניה? תן לי שם אחד מעניין שהגיע לשם בקיץ. עשו הרבה רעש, אבל בפועל קבוצה בינונית מינוס.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

יש אותנו, מכבי וחיפה שעל הנייר טובים משמעותית מכל השאר.
ויש את ק"ש שמחוללת ניסים מדי עונה למרות סגל שרחוק מלהיות נוצץ, וממשיכה להיות גורם משמעותי בצמרת וקבוצה מעולה.
אולי תהיה הפתעה אחת משאר הקבוצות, אך רובם חלשות ללא הבדלים משמעותיים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי חיימוב השוער הישאלי הכי טוב בארץ.
דלמוני היה המגן הטוב בארץ אשתקד.
בראון קשר אחורי נדיר.
מנגה ועבד חלוצים לא פחות טובים מאף חלוץ בליגה.
שיר צדק בלם מצויין.

יש להם אחלה קבוצה אח שלי.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

שמעון א כתב:לדעתי חיימוב השוער הישאלי הכי טוב בארץ.
בראון קשר אחורי נדיר.
שיר צדק בלם מצויין.

פאנקה קשר אחורי אדיר, באמת.
גם הבלם שלהם קאסיו פרננדס בלם מצויין

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שמעון א כתב:לדעתי חיימוב השוער הישאלי הכי טוב בארץ.
בראון קשר אחורי נדיר.
שיר צדק בלם מצויין.

אם היו מביאים את בראון או דילמוני לכאן, לפני שהם באו לק"ש, בתור שחקני הרכב שבאים להחליף שחקני מפתח שעוזבים למכבי\חיפה\הפועל ת"א הייתה רואה עשן מיתמר מעל וסרמיל.
וזה הסוד של ק"ש. משחררים שחקני הרכב ומביאים, או מפתחים מבית, שחקנים אלמוניים יחסית שמתגלים כשיחוק גדול.
היחידים שבאו לשם עם קבלות היו מנגה וחיימוב שהוא שוער טוב, אך לא משהו מיוחד. כמו כל השוערים הישראלים.

פאנקה אכן זר טוב מאוד. פספוס שלנו.
בטח כשפספסנו אותו בשביל עיקרון מטופש של "לא מחתימים לפני שבוחנים". לשמחתנו עיקרון שחלף במהירות מן העולם.

שלח תגובה