חחחחחחחגיא חניה כתב: באר שבע לא תרד! יש לך את זה ביותר פסימי גבר?
הוא כתב את ההודעה ב-2011-2012 ורק עכשיו שלח
חחחחחחחגיא חניה כתב: באר שבע לא תרד! יש לך את זה ביותר פסימי גבר?
צוחקים אחיyakov7 כתב:1) תלמדו לכבד מישהו שלא חושב כמוכם 2) זה הימורים לא? זה מה שאני חושב. בסוף העונה נראה מי צדק בהימורים שלו.
מכבדים אח שלנו, הכל טוב.yakov7 כתב:1) תלמדו לכבד מישהו שלא חושב כמוכם 2) זה הימורים לא? זה מה שאני חושב. בסוף העונה נראה מי צדק בהימורים שלו.
הלוואי בתקווה שנסיים בין 3 הראשונים.Totti כתב: מכבדים אח שלנו, הכל טוב. גם צחקו על מי שהימר 7:1 לגרמניה נגד ברזיל, הוא זכה בסוף. מקווים שאתה תפסיד ובגדול
. יש לי הרגשה שבן שמעון יפתיע. הגיע שוב למועדון דומה לקש.. ונתניה יהיו הפתעה נעימה כמו סכנין עונה שעברה. כל עונה חייבת להיות הפתעה בפלייאוף העליון. ואצלנו אני חושש מהלחץ.. זה היריב הכי גדול שלנו העונה. אם נדע להתמודד איתו. אז נצליח בגדול. להזכיר לך וגם אלישע הצהיר המטרה אליפות..taltal כתב:אחי מכבד את הדעה שלך אבל תסביר לי איך אתה משווה את הסגל של פתח תקווה ומכבי נתניה לשלנו?!
אבל אין מה להשוות בין הניהול של משפחת לוזון לבין הניהול המדהים של איזי שירצקי. ונתניה? נתניה יהיו מאוד חלשים העונה , מלבד ערן לוי וקאיודה שהוא חלוץ לא רע בכלל אין להם אף שחקן ברמה.yakov7 כתב:. יש לי הרגשה שבן שמעון יפתיע. הגיע שוב למועדון דומה לקש.. ונתניה יהיו הפתעה נעימה כמו סכנין עונה שעברה. כל עונה חייבת להיות הפתעה בפלייאוף העליון. ואצלנו אני חושש מהלחץ.. זה היריב הכי גדול שלנו העונה. אם נדע להתמודד איתו. אז נצליח בגדול. להזכיר לך וגם אלישע הצהיר המטרה אליפות..
אבל אין מה להשוות בין הניהול של משפחת לוזון לבין הניהול המדהים של איזי שירצקי. ונתניה? נתניה יהיו מאוד חלשים העונה , מלבד ערן לוי וקאיודה שהוא חלוץ לא רע בכלל אין להם אף שחקן ברמה.yakov7 כתב:. יש לי הרגשה שבן שמעון יפתיע. הגיע שוב למועדון דומה לקש.. ונתניה יהיו הפתעה נעימה כמו סכנין עונה שעברה. כל עונה חייבת להיות הפתעה בפלייאוף העליון. ואצלנו אני חושש מהלחץ.. זה היריב הכי גדול שלנו העונה. אם נדע להתמודד איתו. אז נצליח בגדול. להזכיר לך וגם אלישע הצהיר המטרה אליפות..
רעננה, סכנין, קש אחרי שחצי קבוצה עזבו אותם על אף אחת מהן לא היית מהמר שיהיו בפלייאוף עונה שעברה. רעננה נפלו לקראת אמצע הסיבוב השני. אבל היו הפתעה נעימה במיוחד בסיבוב הראשון. רן אני מאמין שיצליח שם. מועדון בלי קהל ובלי לחץ דומה לקש. ונתניה עשו רכש נחמד ויש להם מאמן מצויין. ואפילו ביתר עם כל הצרות שיש להם יכולים להתברג בפלייאוף. הולכת להיות ליגה הרבה יותר צמודה מעונה שעברה. אין מצב ששוב יהיו 2 קבוצות עם כאלו אחוזי הצלחה כמו שהיה עונה שעברה.גיא חניה כתב: אבל אין מה להשוות בין הניהול של משפחת לוזון לבין הניהול המדהים של איזי שירצקי. ונתניה? נתניה יהיו מאוד חלשים העונה , מלבד ערן לוי וקאיודה שהוא חלוץ לא רע בכלל אין להם אף שחקן ברמה.
מכבי פ"ת ובית"ר ירושלים יכולות בהחלט להפתיע. לגבי כל השאר אני בספק.yakov7 כתב: רעננה, סכנין, קש אחרי שחצי קבוצה עזבו אותם על אף אחת מהן לא היית מהמר שיהיו בפלייאוף עונה שעברה. רעננה נפלו לקראת אמצע הסיבוב השני. אבל היו הפתעה נעימה במיוחד בסיבוב הראשון. רן אני מאמין שיצליח שם. מועדון בלי קהל ובלי לחץ דומה לקש. ונתניה עשו רכש נחמד ויש להם מאמן מצויין. ואפילו ביתר עם כל הצרות שיש להם יכולים להתברג בפלייאוף. הולכת להיות ליגה הרבה יותר צמודה מעונה שעברה. אין מצב ששוב יהיו 2 קבוצות עם כאלו אחוזי הצלחה כמו שהיה עונה שעברה.
פאנקה קשר אחורי אדיר, באמת.שמעון א כתב:לדעתי חיימוב השוער הישאלי הכי טוב בארץ.
דלמוני היה המגן הטוב בארץ אשתקד.
בראון קשר אחורי נדיר.
מנגה ועבד חלוצים לא פחות טובים מאף חלוץ בליגה.
שיר צדק בלם מצויין.
יש להם אחלה קבוצה אח שלי.
אם היו מביאים את בראון או דילמוני לכאן, לפני שהם באו לק"ש, בתור שחקני הרכב שבאים להחליף שחקני מפתח שעוזבים למכבי\חיפה\הפועל ת"א הייתה רואה עשן מיתמר מעל וסרמיל.שמעון א כתב:לדעתי חיימוב השוער הישאלי הכי טוב בארץ.
דלמוני היה המגן הטוב בארץ אשתקד.
בראון קשר אחורי נדיר.
מנגה ועבד חלוצים לא פחות טובים מאף חלוץ בליגה.
שיר צדק בלם מצויין.
יש להם אחלה קבוצה אח שלי.