ליגת החלומות של קרייזי רד יוצאת לדרך!
- The red one
Re: ליגת החלומות של קרייזי רד יוצאת לדרך!
יקרים מדיי כדי לעשות שינויים מרחיקי לכת. הלכתי על הרכב שילווה אותי לכל העונה ולא לשנות אותו כל מחזור. בעיקר ג'וקרים בקבוצות שלהם (ערן לוי, פאפאדולוס, זהבי, קהת) .. אין מספיק כסף לשים שחקני התקפה מחיפה (בטח לא קישור שעולים 14 ו15 מיליון) וגם סטונוביץ' לא סגור על עצמו מבחינת ההתקפה ובהרבה משחקים משנה אז זאת בעיה ..הראל כתב:לשים יותר שחקנים ממכבי חיפה שתחגוג על הםועל פתח תקווה
מקום 13 בליגת הקרייזי רד בתום המח' ה-3.
בעיקרון מחזור חלש שלי מבחינת נקו', אפשר לומר שקלעתי רק עם ברדה. כל השאר עם נקודה עד 5.
אפשר להתנחם בכך שהמון נפלו במחזור הזה סה"כ...
בעיקרון מחזור חלש שלי מבחינת נקו', אפשר לומר שקלעתי רק עם ברדה. כל השאר עם נקודה עד 5.
אפשר להתנחם בכך שהמון נפלו במחזור הזה סה"כ...
מקום 22, חלש ביותר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני בכלל בתחתית של התחתית עם 79 נקודות בלבד, אני מקווה שאחריי ששיניתי את ההרכב והוצאתי את אידרסיו (הייתי באילת בעבודה ולא היה לי הזדמנות לשנות את ההרכב) המצב שלי ישתפר.
אגב זה אירוני אבל זהבי נתן לי נקודות וסוארס הוריד לי בגלל הפנדל...
ושיניתי את השוער לקליימן שכרגע מסתמן כשוער היותר טוב בליגה יחד עם חיימוב (או שההגנה של בית"ר והמשחק ההגנתי מעולה לא יודע)...
אגב זה אירוני אבל זהבי נתן לי נקודות וסוארס הוריד לי בגלל הפנדל...
ושיניתי את השוער לקליימן שכרגע מסתמן כשוער היותר טוב בליגה יחד עם חיימוב (או שההגנה של בית"ר והמשחק ההגנתי מעולה לא יודע)...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני כרגע 17 בגלל מחזור שני חלש
אני כרגע מחכה עם החילופים, יש פגרה ויכולים להיות פציעות לא עלינו. אני בנתיים לוקה בשוער, ואשדוד די דפקה לי את הסיבוב שבגללו ירדתי 9 מקומות
מקווה שסיבוב הבא יהיה יותר טוב
מקווה שסיבוב הבא יהיה יותר טוב
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- The red one
אני בינוני+ עם 131 נקודות.
אגב רק לידע כללי כרגע השחקן שנתן הכי פחות נקודות פר משחק הוא וויליאם סוארז שגם חטף שנני גולים, גם ספג צהוב וגם גרם לפנדל במשחק מול מכבי. -5 נקודות למאושרים מבינינו שסמכו על וויליאם. ממש תודה!!
אגב רק לידע כללי כרגע השחקן שנתן הכי פחות נקודות פר משחק הוא וויליאם סוארז שגם חטף שנני גולים, גם ספג צהוב וגם גרם לפנדל במשחק מול מכבי. -5 נקודות למאושרים מבינינו שסמכו על וויליאם. ממש תודה!!
- דר אדום בנשמה
אוי ואבוי ><אדום בלב בנשמהההה כתב:אני בינוני+ עם 131 נקודות.
טוב בפעם הבאה אני אשנה את הבלם לגארסיה.
141 נקודות
דווקא המחזור הזה היה לא רע בשבילי אבל היו לי לא מעט ניגודי אינטרסים בגלל שנאלצתי להוציא את דוידוב, אידריסו ולידור כהן שכולם לא יכלו לשחק או לפחות אמרו שהם לא ישחקו, נשפר את זה לקראת המחזור הבא
דווקא המחזור הזה היה לא רע בשבילי אבל היו לי לא מעט ניגודי אינטרסים בגלל שנאלצתי להוציא את דוידוב, אידריסו ולידור כהן שכולם לא יכלו לשחק או לפחות אמרו שהם לא ישחקו, נשפר את זה לקראת המחזור הבא
- The red one
תזכורת חברים לארגן קבוצות לקראת המחזור הקרוב.
מחזור מאוד קשה לפנינו. אין פייבוריטית ברורה באף משחק.
מחזור מאוד קשה לפנינו. אין פייבוריטית ברורה באף משחק.
- The red one
איזה מחזור מגעיל היה לי אתם לא מאמינים ..
הוצאתי את ערן לוי כי אמרו שלא ישחק, בום בישל שיחק 5 נקודות הביא. בחרתי את המאור הלא נכון (מליקסון במקום בוזגלו). חן דלמוני של ק"ש עד עכשיו שיחק 4 משחקים הכל טוב ויפה עד שהקבוצה סוף סוף לא סופגת במפתיע הוא לא עולה בהרכב!
אמרו שטל בן חיים לא יהיה בהרכב הפותח של מכבי ת"א יתנו לו לנוח והכל . בום פותח בהרכב. יא אללה!
הוצאתי את ערן לוי כי אמרו שלא ישחק, בום בישל שיחק 5 נקודות הביא. בחרתי את המאור הלא נכון (מליקסון במקום בוזגלו). חן דלמוני של ק"ש עד עכשיו שיחק 4 משחקים הכל טוב ויפה עד שהקבוצה סוף סוף לא סופגת במפתיע הוא לא עולה בהרכב!
אמרו שטל בן חיים לא יהיה בהרכב הפותח של מכבי ת"א יתנו לו לנוח והכל . בום פותח בהרכב. יא אללה!
- דר אדום בנשמה
לי למרות העובדה שחן דלמוני לא שיחק ורוג'רס קולה לא קיבל נקודה היה לי מחזור מעולה עם 59 נקודות בעיקר בזכות ערן זהבי ובוריס קליימן.
הייתה לי תחושה שלשים את בוריס קליימן יעזור לי בסוף.
כנראה שאני אוציא את מאור מליקסון ואכניס במקומו את דויד מנגה שבנתיים עושה דברים נהדרים, ואני אוציא את חן דלמוני ואכניס את בן ביטון.
ואת רוג'רס קולה אני אוציאו אכניס את נוואקמה.
לאט, לאט אני אשנה את ההרכב לכזה שיביא לי יותר נקודות.
הייתה לי תחושה שלשים את בוריס קליימן יעזור לי בסוף.
כנראה שאני אוציא את מאור מליקסון ואכניס במקומו את דויד מנגה שבנתיים עושה דברים נהדרים, ואני אוציא את חן דלמוני ואכניס את בן ביטון.
ואת רוג'רס קולה אני אוציאו אכניס את נוואקמה.
לאט, לאט אני אשנה את ההרכב לכזה שיביא לי יותר נקודות.
חרא!! לא משנה את מי אני שם בכל הולך הפוך.
לא מצליח להבין איך אנשים מגיעים לניקוד של 70-80.
חוץ מזהבי שמציל אותי בשני המחזורים האחרונים .
עוד לא עברתי את ה50 במחזור אחד
- דר אדום בנשמה
פשוט מאוד, תעלה שחקנים שמביאים נקודות ולפי מחזור, גם לי לקח זמן להבין את המשחק הזה.שיש כתב:חרא!! לא משנה את מי אני שם בכל הולך הפוך.
למשל יש לי בהרכב את ערן זהבי שמיניתי לקפטן את סוארס ובן ביטון שנתנו לי במחזורים האחרונים נקודות, את סליחי ומנגה שהם זולים יחסית לשחקנים אחרים ואני מתכנן להוסיף את רועי קהת במקום פאפאדופולוס ולשים את עומרי בן הרוש במקום טיבי שבנתיים לא משיג יותר מדיי נקודות.
אחריי המחזר הבא אני אשים במקום סוארס את זאב חיימוביץ' ולאט, לאט אני אוסיף שחקני הגנה ששווים פחות כסף מאלו שיש לי אבל מביאים נקודות אני שם קשרים וחלוצים שמביאים נקודות.
למשל במחזור הבא אני מתכוון להחזיר את מאור בוזגלו לסגל במקום חן עזרא, אבל במחזור הקרוב אני אשאיר אותו כי יש לי הרגשה שהוא יתפוצץ נגד מכבי פתח תקווה.
ומעל לכל בוריס קליימן בשער, בנתיים הוא השוער שהרוויח הכי הרבה נקודות אם אינני טועה.
ועד כה הצלחתי להשיג במחזור הזה 57 נקודות ויש לי עוד שני שחקנים שלא שיחקו ובנוסף לא הוצאתי את פאפדופולוס מההרכב כי לא ידעתי שהוא נפצע.
בקיצור זה משחק שצריך לתכנן את ההרכב לפי מחזורים ואל תשים קשרים אחוריים זה לא יעזור לך באמת...