אז מה לדעתכם באמת צריך? שני קשרים או קשר וחלוץ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
taltal

Re: אז מה לדעתכם באמת צריך? שני קשרים או קשר וחלוץ?

שליחה על ידי taltal »

לדעתי גם יש אפשרות לבדוק את אבוחצירה...הוא לא יהיה שחקן הרכב בחיפה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

gate5 כתב: במידה ותהיה אופציה להביא חלוץ ישראלי כמו עזריאל או משהו בסגנון הייתי שמח מאד
באמת? עם שחקנים כאלה עדיף להישאר בסגל הנתון.

דוגמה לקבוצות שהחתימו שני זרים לאמצע - הפועל ת"א (סאשה, גרזיציץ), מכבי ת"א (איגיבור, מיטרוביץ).

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

האמת, התלות בארבייטמן היא באמת בעייתית, הנה עכשיו גם לא בטוח שישחק נגד ביתר ולך תדע איפוא זה יגמר.
אבל היום בעדורגל המודרני, הקישור האחורי הוא המנוע והלב.יכולה להיות ההתקפה הכי כישרונית, אבל אם אין מי שיעשה את העבודה השחורה מאחור זה לא שווה הרבה.
אז אני מעדיף שיהיו כאן 2 אחוריים ואם ההתקפה נסתדר, כי כשרון יש למכביר, ועדיין גם אם שלומי לא יהיה כשיר, אם יהיה מי דיבלום את התקפות היריב ויוציא להתרפות מהירות אפשר להסתדר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני חושב שאתם התרגלתם לחשוב הגנתי.
אני מעדיף לקבל 4 ולכבוש 5 מאשר לסיים באפס אפס מגעיל שגם הוא בשן ועין.
הפועל ב"ש בעונה שעברה ניצחה הרבה מאוד משחקים בגלל שבכל משחק היא הייתה שווה גול אחד לפחות.
המשחק נגד פ"ת בשלישי הוא דוגמה נהדרת, שיחקנו מול יריבה נחותה, במגרש הביתי כששום תוצאה פרט לניצחון לא טובה לנו, אבל לא הצלחנו לכבוש. רוב הליגה בנויה מקבוצות מגעילות שיבואו להרוג משחק נגדנו ולעקוץ אפס אפס. נגד קבוצות כאלו עדיף שיהיה חלוץ שגם מסוגך לייצר לעצמו מצבים וגם עושה גול מחצי מצב מאשר שיהיה עוד קשר שיבלום התקפות.
תסתכלו על העונה הקודמת, כמה פעמים היינו צריכים קשר שיעלה מהספסל וישמור לנו על התוצאה, לעומת כמה פעמים היינו צריכים שחקן התקפה שיתן גול ויכריע את המשחק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:אני חושב שאתם התרגלתם לחשוב הגנתי.
סיסמאות, מתי בפעם האחרונה הייתה כאן בארץ קבוצה שקיבלה 2 ונתנה 3??
תחשוב מודרני אל תהיה ברקוביץ נשרקה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

dardasmiley כתב:אני חושב שאתם התרגלתם לחשוב הגנתי.
הפועל ב"ש בעונה שעברה ניצחה הרבה מאוד משחקים בגלל שבכל משחק היא הייתה שווה גול אחד לפחות.
המשחק נגד פ"ת בשלישי הוא דוגמה נהדרת, שיחקנו מול יריבה נחותה, במגרש הביתי כששום תוצאה פרט לניצחון לא טובה לנו, אבל לא הצלחנו לכבוש. רוב הליגה בנויה מקבוצות מגעילות שיבואו להרוג משחק נגדנו ולעקוץ אפס אפס. נגד קבוצות כאלו עדיף שיהיה חלוץ שגם מסוגך לייצר לעצמו מצבים וגם עושה גול מחצי מצב מאשר שיהיה עוד קשר שיבלום התקפות.
תסתכלו על העונה הקודמת, כמה פעמים היינו צריכים קשר שיעלה מהספסל וישמור לנו על התוצאה, לעומת כמה פעמים היינו צריכים שחקן התקפה שיתן גול ויכריע את המשחק.
וכמה פעמים לא הצלחנו לייצר מצב לגול בגלל קישור חלש והיינו צריכים מצב נייח של בוזגלו בשביל לכבוש?
היום הכדורגל המודרני בנויי קודם כל מקישור חזק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

וסרמיל הוא לא מגרש ביתי- הוא רק ממוקם בבאר שבע. הדחיפה של הקהל בגורנדמן גדולה יותר.

חן עזריאל? בחייאת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:וסרמיל הוא לא מגרש ביתי- הוא רק ממוקם בבאר שבע. הדחיפה של הקהל בגורנדמן גדולה יותר.

חן עזריאל? בחייאת.
טוטי אני יודע מה הדעה שלך ואתה יודע מה שלי, אבל בוא תנסה להסביר לי למה אנחנו צריכים רק קשר אחד, עזוב עכשיו מה הקבוצה רוצה, אם אתה טוטי המאמן מה אתה היית מביא ולמה?
אתה רוצה להגיד לי שלא חסרים לנו שני שחקני אמצע ושגורדנה ואראל+חביביאן מספיקים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:טוטי אני יודע מה הדעה שלך ואתה יודע מה שלי, אבל בוא תנסה להסביר לי למה אנחנו צריכים רק קשר אחד, עזוב עכשיו מה הקבוצה רוצה, אם אתה טוטי המאמן מה אתה היית מביא ולמה?
אתה רוצה להגיד לי שלא חסרים לנו שני שחקני אמצע ושגורדנה ואראל+חביביאן מספיקים?
1. אפשר גם להחתים עוד 4 שחקנים, אבל בתקציב הנתון רוצים רק 2 ועדיף לשים את הזיטונים על חלוץ וקשר בעל שיעור קומה. אם אלונה תאפשר הבאת שלושה, אופצית הקשר הנוסף בהחלט ריאלית.::
2. כולם נבהלו מהמשחקים האחרונים של גל אראל, אבל שוכחים שהוא היה שחקן משמעותי בקישור שלנו אשתקד. אז הוא כרגע בכושר רע, אבל בהחלט לגיטימי כמחליף.
3. הביאו את גורדנה מתוך מחשבה שהוא קשר 50:50 מוביל, אי אפשר להתחרט אחרי 2 משחקים חלשים. תהיו קצת סבלנים עם שחקנים רכש, גם את פלט זרקתם הביתה אחרי 2 משחקים, באותה מידה אפשר להחליף גם ארבייטמן, פאיוביץ ובוזגלו- כולם נראים רע…
4. ראינו שיש למלול את היכולת להיות קשר אמצע נוסף לעת הצורך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב:
1. אפשר גם להחתים עוד 4 שחקנים, אבל בתקציב הנתון רוצים רק 2 ועדיף לשים את הזיטונים על חלוץ וקשר בעל שיעור קומה. אם אלונה תאפשר הבאת שלושה, אופצית הקשר הנוסף בהחלט ריאלית.::
2. כולם נבהלו מהמשחקים האחרונים של גל אראל, אבל שוכחים שהוא היה שחקן משמעותי בקישור שלנו אשתקד. אז הוא כרגע בכושר רע, אבל בהחלט לגיטימי כמחליף.
3. הביאו את גורדנה מתוך מחשבה שהוא קשר 50:50 מוביל, אי אפשר להתחרט אחרי 2 משחקים חלשים. תהיו קצת סבלנים עם שחקנים רכש, גם את פלט זרקתם הביתה אחרי 2 משחקים, באותה מידה אפשר להחליף גם ארבייטמן, פאיוביץ ובוזגלו- כולם נראים רע…
4. ראינו שיש למלול את היכולת להיות קשר אמצע נוסף לעת הצורך.
הבעיה שלי היא שמראש אני יודע טוב מאוד שרועי גורדנה זה לא מה שפיללנו לו, אנחנו היינו צריכים שחקן עם מספרים מצד אחד ועם יכולת מוכחת מצד שני ואין לו את שניהם, לכן אני גורס שחייבים לפניי חלוץ להביא שני קשרים שישדרגו לנו את מרכז השדה, תאמין לי שאם רועי גורדנה יגיע למצב שהוא פותח במשחקים אני האחרון שאבכה על זה, אבל כרגע זה לא נכון להמר על שני קשרים חסרי ביטחון שלא בטוח מה נקבל מהם ועדו קשר מהנוער ועוד קשר כמו אוגו, אנחנו חייבים ללכת על בטוח ולהביא עוד קשר והובאן+אוגו ישדרגו אותנו הרבהי ותר מהחלוץ...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אלישע מחזיק ממנו, זה מה שקובע.
וחוץ מזה, ראינו אותו נגד ספליט, כשהקשר שלידו שיחק היטב הגנתית, הוא בא לידי ביטוי טוב מאוד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב:אלישע מחזיק ממנו, זה מה שקובע.
וחוץ מזה, ראינו אותו נגד ספליט, כשהקשר שלידו שיחק היטב הגנתית, הוא בא לידי ביטוי טוב מאוד.
אז מה מונע ממנו להציג את אותה יכולת במשחקים בגביע הטוטו?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הוא לא שחקן שיחזיק מרכז שדה, נקודה.
הוא גם לא השחקן הכי הגנתי שיש.

כמשחק מאחוריו מישהו שעושה הגנה כמו שצריך(כמו אראל נגד הקרואטים), הוא משאיר הרבה אוויר להנעת כדור טובה, לתנועה ולהצטרפות. כשהשחקן שלידו מגמגם בהגנה כמו חביביאן או אראל נגד בית״ר, גורדנה מאבד מהאפקטיביות שלו.
במקום להיות cm/dm )50:50) הוא משחק אחורי(dm), מאבד את האוויר ואת ההצטרפות הנכונה מאחור וכמו שכבר הבנו, יש לו ריאות של מעשן מלבורו אדום מגיל 13

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב:הוא לא שחקן שיחזיק מרכז שדה, נקודה.
הוא גם לא השחקן הכי הגנתי שיש.

כמשחק מאחוריו מישהו שעושה הגנה כמו שצריך(כמו אראל נגד הקרואטים), הוא משאיר הרבה אוויר להנעת כדור טובה, לתנועה ולהצטרפות. כשהשחקן שלידו מגמגם בהגנה כמו חביביאן או אראל נגד בית״ר, גורדנה מאבד מהאפקטיביות שלו.
במקום להיות cm/dm )50:50) הוא משחק אחורי(dm), מאבד את האוויר ואת ההצטרפות הנכונה מאחור וכמו שכבר הבנו, יש לו ריאות של מעשן מלבורו אדום מגיל 13
ריאות של מעשן מלבורו אדום? :lol: בחיי הצלחת להצחיק אותי.
לדעתי זה לא אפקטיבי לבנות על שחקן שלא יכול לעזור לנו כל המזן וצריך שהשחקן לידו יהיה מפוקס כל משחק, זה לא בריא לקבוצה שרוצה להיות בצמרת... (ובלי שום קשר לעשן גם לא בריא :roll: )

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה נכון לגבי כל שחקן.
מה שווה בלם אחד מצויין אם זה שלידו נראה כמו הצרות שלי?

שלח תגובה