אז מה לדעתכם באמת צריך? שני קשרים או קשר וחלוץ?
Re: אז מה לדעתכם באמת צריך? שני קשרים או קשר וחלוץ?
לדעתי גם יש אפשרות לבדוק את אבוחצירה...הוא לא יהיה שחקן הרכב בחיפה
- ForeverRed
באמת? עם שחקנים כאלה עדיף להישאר בסגל הנתון.gate5 כתב: במידה ותהיה אופציה להביא חלוץ ישראלי כמו עזריאל או משהו בסגנון הייתי שמח מאד
דוגמה לקבוצות שהחתימו שני זרים לאמצע - הפועל ת"א (סאשה, גרזיציץ), מכבי ת"א (איגיבור, מיטרוביץ).
האמת, התלות בארבייטמן היא באמת בעייתית, הנה עכשיו גם לא בטוח שישחק נגד ביתר ולך תדע איפוא זה יגמר.
אבל היום בעדורגל המודרני, הקישור האחורי הוא המנוע והלב.יכולה להיות ההתקפה הכי כישרונית, אבל אם אין מי שיעשה את העבודה השחורה מאחור זה לא שווה הרבה.
אז אני מעדיף שיהיו כאן 2 אחוריים ואם ההתקפה נסתדר, כי כשרון יש למכביר, ועדיין גם אם שלומי לא יהיה כשיר, אם יהיה מי דיבלום את התקפות היריב ויוציא להתרפות מהירות אפשר להסתדר.
אבל היום בעדורגל המודרני, הקישור האחורי הוא המנוע והלב.יכולה להיות ההתקפה הכי כישרונית, אבל אם אין מי שיעשה את העבודה השחורה מאחור זה לא שווה הרבה.
אז אני מעדיף שיהיו כאן 2 אחוריים ואם ההתקפה נסתדר, כי כשרון יש למכביר, ועדיין גם אם שלומי לא יהיה כשיר, אם יהיה מי דיבלום את התקפות היריב ויוציא להתרפות מהירות אפשר להסתדר.
- dardasmiley
אני חושב שאתם התרגלתם לחשוב הגנתי.
אני מעדיף לקבל 4 ולכבוש 5 מאשר לסיים באפס אפס מגעיל שגם הוא בשן ועין.
הפועל ב"ש בעונה שעברה ניצחה הרבה מאוד משחקים בגלל שבכל משחק היא הייתה שווה גול אחד לפחות.
המשחק נגד פ"ת בשלישי הוא דוגמה נהדרת, שיחקנו מול יריבה נחותה, במגרש הביתי כששום תוצאה פרט לניצחון לא טובה לנו, אבל לא הצלחנו לכבוש. רוב הליגה בנויה מקבוצות מגעילות שיבואו להרוג משחק נגדנו ולעקוץ אפס אפס. נגד קבוצות כאלו עדיף שיהיה חלוץ שגם מסוגך לייצר לעצמו מצבים וגם עושה גול מחצי מצב מאשר שיהיה עוד קשר שיבלום התקפות.
תסתכלו על העונה הקודמת, כמה פעמים היינו צריכים קשר שיעלה מהספסל וישמור לנו על התוצאה, לעומת כמה פעמים היינו צריכים שחקן התקפה שיתן גול ויכריע את המשחק.
הפועל ב"ש בעונה שעברה ניצחה הרבה מאוד משחקים בגלל שבכל משחק היא הייתה שווה גול אחד לפחות.
המשחק נגד פ"ת בשלישי הוא דוגמה נהדרת, שיחקנו מול יריבה נחותה, במגרש הביתי כששום תוצאה פרט לניצחון לא טובה לנו, אבל לא הצלחנו לכבוש. רוב הליגה בנויה מקבוצות מגעילות שיבואו להרוג משחק נגדנו ולעקוץ אפס אפס. נגד קבוצות כאלו עדיף שיהיה חלוץ שגם מסוגך לייצר לעצמו מצבים וגם עושה גול מחצי מצב מאשר שיהיה עוד קשר שיבלום התקפות.
תסתכלו על העונה הקודמת, כמה פעמים היינו צריכים קשר שיעלה מהספסל וישמור לנו על התוצאה, לעומת כמה פעמים היינו צריכים שחקן התקפה שיתן גול ויכריע את המשחק.
סיסמאות, מתי בפעם האחרונה הייתה כאן בארץ קבוצה שקיבלה 2 ונתנה 3??dardasmiley כתב:אני חושב שאתם התרגלתם לחשוב הגנתי.
תחשוב מודרני אל תהיה ברקוביץ נשרקה.
וכמה פעמים לא הצלחנו לייצר מצב לגול בגלל קישור חלש והיינו צריכים מצב נייח של בוזגלו בשביל לכבוש?dardasmiley כתב:אני חושב שאתם התרגלתם לחשוב הגנתי.
היום הכדורגל המודרני בנויי קודם כל מקישור חזק.
וסרמיל הוא לא מגרש ביתי- הוא רק ממוקם בבאר שבע. הדחיפה של הקהל בגורנדמן גדולה יותר.
חן עזריאל? בחייאת.
חן עזריאל? בחייאת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוטי אני יודע מה הדעה שלך ואתה יודע מה שלי, אבל בוא תנסה להסביר לי למה אנחנו צריכים רק קשר אחד, עזוב עכשיו מה הקבוצה רוצה, אם אתה טוטי המאמן מה אתה היית מביא ולמה?Totti כתב:וסרמיל הוא לא מגרש ביתי- הוא רק ממוקם בבאר שבע. הדחיפה של הקהל בגורנדמן גדולה יותר.
חן עזריאל? בחייאת.
אתה רוצה להגיד לי שלא חסרים לנו שני שחקני אמצע ושגורדנה ואראל+חביביאן מספיקים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
1. אפשר גם להחתים עוד 4 שחקנים, אבל בתקציב הנתון רוצים רק 2 ועדיף לשים את הזיטונים על חלוץ וקשר בעל שיעור קומה. אם אלונה תאפשר הבאת שלושה, אופצית הקשר הנוסף בהחלט ריאלית.::דר אדום בנשמה כתב:טוטי אני יודע מה הדעה שלך ואתה יודע מה שלי, אבל בוא תנסה להסביר לי למה אנחנו צריכים רק קשר אחד, עזוב עכשיו מה הקבוצה רוצה, אם אתה טוטי המאמן מה אתה היית מביא ולמה?
אתה רוצה להגיד לי שלא חסרים לנו שני שחקני אמצע ושגורדנה ואראל+חביביאן מספיקים?
2. כולם נבהלו מהמשחקים האחרונים של גל אראל, אבל שוכחים שהוא היה שחקן משמעותי בקישור שלנו אשתקד. אז הוא כרגע בכושר רע, אבל בהחלט לגיטימי כמחליף.
3. הביאו את גורדנה מתוך מחשבה שהוא קשר 50:50 מוביל, אי אפשר להתחרט אחרי 2 משחקים חלשים. תהיו קצת סבלנים עם שחקנים רכש, גם את פלט זרקתם הביתה אחרי 2 משחקים, באותה מידה אפשר להחליף גם ארבייטמן, פאיוביץ ובוזגלו- כולם נראים רע…
4. ראינו שיש למלול את היכולת להיות קשר אמצע נוסף לעת הצורך.
- דר אדום בנשמה
הבעיה שלי היא שמראש אני יודע טוב מאוד שרועי גורדנה זה לא מה שפיללנו לו, אנחנו היינו צריכים שחקן עם מספרים מצד אחד ועם יכולת מוכחת מצד שני ואין לו את שניהם, לכן אני גורס שחייבים לפניי חלוץ להביא שני קשרים שישדרגו לנו את מרכז השדה, תאמין לי שאם רועי גורדנה יגיע למצב שהוא פותח במשחקים אני האחרון שאבכה על זה, אבל כרגע זה לא נכון להמר על שני קשרים חסרי ביטחון שלא בטוח מה נקבל מהם ועדו קשר מהנוער ועוד קשר כמו אוגו, אנחנו חייבים ללכת על בטוח ולהביא עוד קשר והובאן+אוגו ישדרגו אותנו הרבהי ותר מהחלוץ...Totti כתב:
1. אפשר גם להחתים עוד 4 שחקנים, אבל בתקציב הנתון רוצים רק 2 ועדיף לשים את הזיטונים על חלוץ וקשר בעל שיעור קומה. אם אלונה תאפשר הבאת שלושה, אופצית הקשר הנוסף בהחלט ריאלית.::
2. כולם נבהלו מהמשחקים האחרונים של גל אראל, אבל שוכחים שהוא היה שחקן משמעותי בקישור שלנו אשתקד. אז הוא כרגע בכושר רע, אבל בהחלט לגיטימי כמחליף.
3. הביאו את גורדנה מתוך מחשבה שהוא קשר 50:50 מוביל, אי אפשר להתחרט אחרי 2 משחקים חלשים. תהיו קצת סבלנים עם שחקנים רכש, גם את פלט זרקתם הביתה אחרי 2 משחקים, באותה מידה אפשר להחליף גם ארבייטמן, פאיוביץ ובוזגלו- כולם נראים רע…
4. ראינו שיש למלול את היכולת להיות קשר אמצע נוסף לעת הצורך.
אלישע מחזיק ממנו, זה מה שקובע.
וחוץ מזה, ראינו אותו נגד ספליט, כשהקשר שלידו שיחק היטב הגנתית, הוא בא לידי ביטוי טוב מאוד.
וחוץ מזה, ראינו אותו נגד ספליט, כשהקשר שלידו שיחק היטב הגנתית, הוא בא לידי ביטוי טוב מאוד.
- דר אדום בנשמה
אז מה מונע ממנו להציג את אותה יכולת במשחקים בגביע הטוטו?Totti כתב:אלישע מחזיק ממנו, זה מה שקובע.
הוא לא שחקן שיחזיק מרכז שדה, נקודה.
הוא גם לא השחקן הכי הגנתי שיש.
כמשחק מאחוריו מישהו שעושה הגנה כמו שצריך(כמו אראל נגד הקרואטים), הוא משאיר הרבה אוויר להנעת כדור טובה, לתנועה ולהצטרפות. כשהשחקן שלידו מגמגם בהגנה כמו חביביאן או אראל נגד בית״ר, גורדנה מאבד מהאפקטיביות שלו.
במקום להיות cm/dm )50:50) הוא משחק אחורי(dm), מאבד את האוויר ואת ההצטרפות הנכונה מאחור וכמו שכבר הבנו, יש לו ריאות של מעשן מלבורו אדום מגיל 13
כמשחק מאחוריו מישהו שעושה הגנה כמו שצריך(כמו אראל נגד הקרואטים), הוא משאיר הרבה אוויר להנעת כדור טובה, לתנועה ולהצטרפות. כשהשחקן שלידו מגמגם בהגנה כמו חביביאן או אראל נגד בית״ר, גורדנה מאבד מהאפקטיביות שלו.
במקום להיות cm/dm )50:50) הוא משחק אחורי(dm), מאבד את האוויר ואת ההצטרפות הנכונה מאחור וכמו שכבר הבנו, יש לו ריאות של מעשן מלבורו אדום מגיל 13
- דר אדום בנשמה
ריאות של מעשן מלבורו אדום?Totti כתב:הוא לא שחקן שיחזיק מרכז שדה, נקודה.

לדעתי זה לא אפקטיבי לבנות על שחקן שלא יכול לעזור לנו כל המזן וצריך שהשחקן לידו יהיה מפוקס כל משחק, זה לא בריא לקבוצה שרוצה להיות בצמרת... (ובלי שום קשר לעשן גם לא בריא

זה נכון לגבי כל שחקן.
מה שווה בלם אחד מצויין אם זה שלידו נראה כמו הצרות שלי?
מה שווה בלם אחד מצויין אם זה שלידו נראה כמו הצרות שלי?