מרחקים בין קבוצות, מאמנים ובכלל | נושא מרוכז

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: תובנות ממשחקה של מכבי חיפה וההשלכות לגבינו...

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:
דר עזוב, הרי כל הטיעון שלך מוביל לאלישע.....אתה מכוון לזה שיש לנו הרכב לא פחות טוב מיזה של חיפה ולכן אם לא נצליח לפחות כמותם זה כשלון של מאמן.

אז אני קובע כאן ועכשיו ותבדוק אותי במספרים לאורך העונה כולה :

5 הזרים שלנו מול 5 הזרים שלהם.

בוא נפגש בסוף העונה ונשווה את התרומה של כל אחד.

אני בטוח (לצערי) שבחמישיה הזו יהיה יתרון ברור ומובהק לירוקים.

אז אני לא בא מתוך כוונה להתלונן, נהפוך הוא - אני בכיוון של ללמוד ולהשתדרג בהתנהלות הכוללת והמערכתית של הקבוצה.
אז זהו שהזרים שלנו לא נופלים משלהם בשום צורה לדעתי האישית, העניין שאנחנו נופלים בו זה מחסור בחלוץ ומחסור במאמן נורמלי שיודע להעמיד קבוצה ולהפוך אותה ליחידה אחת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ואו... איזה הזויים אתם בחיי.
כל כך הרבה הלל אחרי משחק אחד, מי מתנדב לערוך השוואה עם רעננה? היא מוליכת הטבלה כרגע

עמי באבביבייב vs מאור מליקסון- יתרון קליל למאור
חיים קוזושווילי vs ברדה- תיקו

יאללה תנוחו, משחק אחד, ים של מוטיבציה... במשחקים שלהם בעונה שעברה באירופה הם נראו כמו באיירן של פפ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב:ואו... איזה הזויים אתם בחיי.
כל כך הרבה הלל אחרי משחק אחד, מי מתנדב לערוך השוואה עם רעננה? היא מוליכת הטבלה כרגע

עמי באבביבייב vs מאור מליקסון- יתרון קליל למאור
חיים קוזושווילי vs ברדה- תיקו

יאללה תנוחו, משחק אחד, ים של מוטיבציה... במשחקים שלהם בעונה שעברה באירופה הם נראו כמו באיירן של פפ
אבל ההשוואות עם מכבי חיפה מתבקשות כי יש לנו סגל שווה לשלהם חוץ מעמדת החלוץ, וברור שאף אחד לא ישווה עכשיו עם רעננה או עם בית"ר יש כרגע 3 קבוצות עם סגלים שווים בכוחות וזה אנחנו, חיפה ומכבי תל אביב..
עכשיו הבעיה היא לגביי עמדת המאמן אצלנו ולגביי עמדת החלוץ...
:roll:

סמל אישי של משתמש
Totti

Re: המרחק בין באר שבע ל 2 הגדולות הולך וגדל

שליחה על ידי Totti »

כל מה שצריך לעשות בפורום הזה זה פשוט לכתוב משפטים בנאלים כמו הראיונות של דרור קשטן, עד שיכנס לכם למוח. ובמסגרת הפינה היומית...

גם את רומא לא בנו ביום אחד

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

עם כל הכבוד לחיפה ולתצוגה המרשימה.
שבוע הבא הם לא מנצחים בטדי תזכרו מה שרשמתי, לדעתי בית"ר השנה תעשה צרות להרבה קבוצות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:אבל ההשוואות עם מכבי חיפה מתבקשות כי יש לנו סגל שווה לשלהם חוץ מעמדת החלוץ, וברור שאף אחד לא ישווה עכשיו עם רעננה או עם בית"ר יש כרגע 3 קבוצות עם סגלים שווים בכוחות וזה אנחנו, חיפה ומכבי תל אביב..
מה מתבקשות מה?!?
שיחקנו משחק ליגה אחד. לפני שבוע הם קיבלו בראש בגביע הטוטו, למה לא רצת אז לעשות השוואה עם ראיוס?
אתם קהל אוכל שחקנייה...כמו ארץ אוכלת יושבייה רק בקטן.
פתאום מליקסון ברמה של עזרא וגב׳ר עטא הוא ביברס נאתכו.
מאוננים על אידרסו שכבר גול בחמישה משחקים, משווים בין שוער שבנתיים הציג בעיקר יכולות של לוחם גוידיטסו לשוער ליגה מוכח ועפים על מאמן כושר שלא פגשתם, אולי זה בכלל שלומי גליצקי
יאללה תנו כבר שקט עד מחזור 10, אז תעשו הערכות מצב

סמל אישי של משתמש
zahipan

Re: מרחקים בין קבוצות, מאמנים ובכלל | נושא מרוכז

שליחה על ידי zahipan »

לא חייב לפטר צוות מקצועי ולהחליף אותו בחדש על מנת לשדרג את הקבוצה, אם הצוות המקצועי מחובר לקבוצה ולא רוצים לפטר אותו אפשר להוציא אותו להשתלמויות, להביא ידע מבחוץ על ידי שכירת אנשים בעלי ידע (לאו דווקא מעולם הכדורגל) שייעצו לצוות המקצועי שלנו (מומחים באסטרטגיות וטקטיקות, מומחים בפסיכולוגיה, מומחים בביולוגיה של גוף האדם, ועוד, ועוד).

בנוסף אפשר לבדוק הבאת מכשירים שונים שאינם ברשות הקבוצה ומסוגלים לשפר את מקצועיות הקבוצה במגוון תחומים. אני גם בטוח ששוק ההייטק היזמי המקומי יכול להמציא כל מיני דברים וטכנולוגיות שעשויות לשפר את רמת המקצועיות בכדורגל ובעולם הספורט בכלל, רק צריך לחפש את האנשים הנכונים ולהשיג להם מימון.

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

zahipan כתב:לא חייב לפטר צוות מקצועי ולהחליף אותו בחדש על מנת לשדרג את הקבוצה, אם הצוות המקצועי מחובר לקבוצה ולא רוצים לפטר אותו אפשר להוציא אותו להשתלמויות, להביא ידע מבחוץ על ידי שכירת אנשים בעלי ידע (לאו דווקא מעולם הכדורגל) שייעצו לצוות המקצועי שלנו (מומחים באסטרטגיות וטקטיקות, מומחים בפסיכולוגיה, מומחים בביולוגיה של גוף האדם, ועוד, ועוד).

בנוסף אפשר לבדוק הבאת מכשירים שונים שאינם ברשות הקבוצה ומסוגלים לשפר את מקצועיות הקבוצה במגוון תחומים. אני גם בטוח ששוק ההייטק היזמי המקומי יכול להמציא כל מיני דברים וטכנולוגיות שעשויות לשפר את רמת המקצועיות בכדורגל ובעולם הספורט בכלל, רק צריך לחפש את האנשים הנכונים ולהשיג להם מימון.
בדיוק!!
צריך פשוט לחשוב... או להביא את אנשי המקצוע הנכונים שיחשבו.

מבחינה תקציבית לא נצליח להדביק את מכבי ת״א ומכבי חיפה,
הדרך היחידה לצמצם את הפערים היא ליצור יתרונות יצירתיים לשפר את המקצוענות והמקצועיות במועדון בכל המישורים.

כרגע נדמה שהפועל ב״ש לא עושה את הקפיצת מדרגה המיוחלת ומסתמכים על עוד ארגזים של כסף שאלונה שופכת בכל עונה.

ככה לא בונים מערכת בריאה ומסודרת.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

גיל שגיב כתב:
דר עזוב, הרי כל הטיעון שלך מוביל לאלישע.....אתה מכוון לזה שיש לנו הרכב לא פחות טוב מיזה של חיפה ולכן אם לא נצליח לפחות כמותם זה כשלון של מאמן.

אז אני קובע כאן ועכשיו ותבדוק אותי במספרים לאורך העונה כולה :

5 הזרים שלנו מול 5 הזרים שלהם.

בוא נפגש בסוף העונה ונשווה את התרומה של כל אחד.

אני בטוח (לצערי) שבחמישיה הזו יהיה יתרון ברור ומובהק לירוקים.

אז אני לא בא מתוך כוונה להתלונן, נהפוך הוא - אני בכיוון של ללמוד ולהשתדרג בהתנהלות הכוללת והמערכתית של הקבוצה.
אני מצטער אבל השוואה כזו תהיה גניבת דעת במיטבה.
אצלנו, למעט אחד שהוא 50-50, כול ארבעת הזרים האחרים הם שחקני הגנה. איך תשווה בין סוארז לראיוס? בבישולים? או בהצלות מול השער? מי יותר טוב אידריסו או פאיוביץ?
אין בכלל בסיס להשוואה.
למעט אג'ידה מול סטויקוביץ והובאן מול מיצ'ל בערך.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:אבל ההשוואות עם מכבי חיפה מתבקשות כי יש לנו סגל שווה לשלהם חוץ מעמדת החלוץ, וברור שאף אחד לא ישווה עכשיו עם רעננה או עם בית"ר יש כרגע 3 קבוצות עם סגלים שווים בכוחות וזה אנחנו, חיפה ומכבי תל אביב..
לפני שבוע המנטרה שלך הייתה "חובה שני קשרים" ,עכשיו הפטיש החדש שלך זה שחובה חלוץ ומאמן?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיא חניה כתב: לפני שבוע המנטרה שלך הייתה "חובה שני קשרים" ,עכשיו הפטיש החדש שלך זה שחובה חלוץ ומאמן?
אני תמיד אמרתי שאנחנו צריכים חלוץ, ולגביי מאמן, התפכחתי מהעובדה שאלישע יצעיד אותנו אחריי המשחק מול בית"ר וחשבתי על זה יותר ויותר בפלייאוף ובמשחקים טרום עונה, השיא הגיע מול בית"ר שהקבוצה נראית כמו חבורה של מטיילים שהגיעה במקרה למגרש...

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

גיל שגיב כתב:
לא מסכים.

1. חיפה במשחק פתיחת עונה נראתה הכי טוב בליגה, מה יהיה כשהם יכנסו לכושר ???...

2. חן עזרא - לפני 6 שנים כשהוא היה בן 18 והושאל לירושלים....אף קבוצה לא הייתה משלמת מליון יורו וגם נתניה לא היתה מבקשת...אם תרצה אז קח דוגמא מהעונה - לידור כהן בבית"ר, נרכש ע"י טביב ממכבי פ"ת במליון ומאתיים אלף ש"ח ...עושה רושם שטביב עשה עסקה טובה.

3. מאמן זר לקבוצת צמרת בישראל זה כנראה מה שנראה בשנים הקרובות, אין מה לעשות, כאשר השחקנים נגועים בחולאים המקומיים רק מאמן זר נטול 'נגעים' שכאלה יכול לרפא אותם ולהפיק מהם את המיטב.
לדעתי זה היה כפר סבא.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אג׳ידה>סטויקוביץ׳ (עפ״י אתמול)
סוארס&פאיו>>דקל וצ׳וצ׳אליץ'
דוידזאדה=טאלב
אילוז/ביטון/מלול<משומר
הובאן>מויאל (עפ״י רזומה של הובאן)
מיצ׳ל=אוגו
מליקסון>>עזרא
בוזי<ראיו
אידריסיו>>ארבייטמן/ברדה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Totti כתב: גם את רומא לא בנו ביום אחד
עונה שלישית של הקבלן ושוב אנחנו רואים את אותם הליקויים ביסודות הלא יציבים עד לא קיימים.
משחק התקפה עלוב שנשען ברובו על מצבים נייחים, חוסר יכולת להניע כדור מול קבוצה לוחצת, חוסר יכולת ללחוץ, אי קידום צעירים ועוד.
נכון, לא מעט שחקנים הגיעו העונה, אך מקבוצה שמאמן מתחיל איתה עונה שלישית אתה מצפה לבסיס כלשהו.
שגם במשחק חלש ועם סגל חסר הם לא ייראו כמו חבורה שהכירה בשבוע שעבר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב: עונה שלישית של הקבלן ושוב אנחנו רואים את אותם הליקויים ביסודות הלא יציבים עד לא קיימים.
משחק התקפה עלוב שנשען ברובו על מצבים נייחים, חוסר יכולת להניע כדור מול קבוצה לוחצת, חוסר יכולת ללחוץ, אי קידום צעירים ועוד.
נכון, לא מעט שחקנים הגיעו העונה, אך מקבוצה שמאמן מתחיל איתה עונה שלישית אתה מצפה לבסיס כלשהו.
שגם במשחק חלש ועם סגל חסר הם לא ייראו כמו חבורה שהכירה בשבוע שעבר.
כל מה שאמרת נכון אבל לא מסכים לגבי שיתוף צעירים. אלישע משתף הרבה את הצעירים ביחס לקודמיו

שלח תגובה