הראל כתב:קובי דג׳אני פרק את מה שיש לו בבטן בתקשורת כי בקבוצה לא רצו לשמוע לפי מה שהוא מספר , זה לא סוד שהשמועות בשבועות האחרונים זה תאקל של ברדה עם דגאני שגרם לחיסול הקרירה של דגאני בב״ש ומאוד קשה לי להאמין שאחד כמו ברדה מסוגל לזה.
אבל זה כל כך ברור שאלישע רמס את דגאני כמו שהוא אומר , הגענו לתחילת עונה עם ארבעה קשרי אצע(דגאני גורדנה לביביאן ואראל) באף משחק אפילו לא אימון לא קיבל דגאני דקת משחק
תשמע, זה יכול להיות מה שאתה משער. אבל באותו מטבע אני יכוך להגיד לל שיש מצב שקובי דג׳אני בא בפוזה של כוכב ולא עשה כלום באימונים ולא תרם כלום במשחקים ובגלל זה הוא סופסל אחרי הפציעה וחרה לו ששחקן צעיר פורץ על חשבונו. למה רק אלישע יכול לצאת פה ***?
אני חושב בדיוק כמו שהגיב הדובר: ״ידעת לקבל בשקט את זה שרוצים אותך ומשלמים לך 140 אלף דולר? תדע לקבל בשקט גם את זה שאתה לא מתאים למועדון והוא רוצה להיפרד ממך.״
הראל כתב:קובי דג׳אני פרק את מה שיש לו בבטן בתקשורת כי בקבוצה לא רצו לשמוע לפי מה שהוא מספר , זה לא סוד שהשמועות בשבועות האחרונים זה תאקל של ברדה עם דגאני שגרם לחיסול הקרירה של דגאני בב״ש ומאוד קשה לי להאמין שאחד כמו ברדה מסוגל לזה.
אבל זה כל כך ברור שאלישע רמס את דגאני כמו שהוא אומר , הגענו לתחילת עונה עם ארבעה קשרי אצע(דגאני גורדנה לביביאן ואראל) באף משחק אפילו לא אימון לא קיבל דגאני דקת משחק
דג'אני מעולם לא היה חלק מהסגל והוא גם לא יצא למחנה אימונים...
למרות שאני לא מחזיק ממנו כל כך מבחינה מקצועית,מה שאלישע לוי עשה לו הוא מעשה בזוי , יום אחד הוא מספיק טוב וחשוב לך בשביל לספק לו חוזה אסטרונומי ויום אחרי זה הוא לא שווה כלום בעינייך?
יש פה המשך של מגמה ,מרקוביץ׳,פלצ׳וק,סוויסה והבא בתור יהיה נאסר שהמאמן כבר סימן אותו.
משתמש חדש כתב:למרות שאני לא מחזיק ממנו כל כך מבחינה מקצועית,מה שאלישע לוי עשה לו הוא מעשה בזוי , יום אחד הוא מספיק טוב וחשוב לך בשביל לספק לו חוזה אסטרונומי ויום אחרי זה הוא לא שווה כלום בעינייך?
יש פה המשך של מגמה ,מרקוביץ׳,פלצ׳וק,סוויסה והבא בתור יהיה נאסר שהמאמן כבר סימן אותו.
מה בזוי בלהחליט ששחקן לא מתאים לסגל שלך ולתוכניות שלך?
סניור כתב:
מה בזוי בלהחליט ששחקן לא מתאים לסגל שלך ולתוכניות שלך?
סניור, לי קצת מוזר שאלישע עצמו החליט להחתים את דג'אני, ופתאום הוא לא רוצה אותו בשום משחק, אפילו לא אימון, לא מתייחס אליו, לא משקיע בו, לא רוצה לשמוע את מה שיש על ליבו.
ההתנהגות (מהצד של דג'אני, שכמו שאמרתי, היא סובייקטיבית) נשמעת קצת לא כשרה. אגב, זה לא דבר חדש, הרבה מאוד אמרו את זה ועדיין טוענים שיש לאלישע 'מסומנים' לרע ו'מסומנים' לטוב.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
סניור, לי קצת מוזר שאלישע עצמו החליט להחתים את דג'אני, ופתאום הוא לא רוצה אותו בשום משחק, אפילו לא אימון, לא מתייחס אליו, לא משקיע בו, לא רוצה לשמוע את מה שיש על ליבו.
ההתנהגות (מהצד של דג'אני, שכמו שאמרתי, היא סובייקטיבית) נשמעת קצת לא כשרה. אגב, זה לא דבר חדש, הרבה מאוד אמרו את זה ועדיין טוענים שיש לאלישע 'מסומנים' לרע ו'מסומנים' לטוב.
19 משחקים, 11 בהרכב, 0 שערים, 0 בישולים. מישהו זוכר משהו שהוא עשה ?
נראה בחור טוב, התחבר לקהל אבל זה לא מספיק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
דגאני לא בא להיות שחקן של מספרים, הוא כן היה צריך להיות העושה משחק שלנו בקישור האחורי, והיה צריך להיות שחקן הרבה יותר אגרסיבי. המשחק לדעתי שאלישע איבד בקובי תאמון זה המשחק מול עכו שדגאני איבד כדור באמצע ולא ניסה לחטוף וזה עלה לנו בגול דקה 92.