דג'אני שוחרר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: דג'אני שוחרר

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:קובי דג׳אני פרק את מה שיש לו בבטן בתקשורת כי בקבוצה לא רצו לשמוע לפי מה שהוא מספר , זה לא סוד שהשמועות בשבועות האחרונים זה תאקל של ברדה עם דגאני שגרם לחיסול הקרירה של דגאני בב״ש ומאוד קשה לי להאמין שאחד כמו ברדה מסוגל לזה.

אבל זה כל כך ברור שאלישע רמס את דגאני כמו שהוא אומר , הגענו לתחילת עונה עם ארבעה קשרי אצע(דגאני גורדנה לביביאן ואראל) באף משחק אפילו לא אימון לא קיבל דגאני דקת משחק
תשמע, זה יכול להיות מה שאתה משער. אבל באותו מטבע אני יכוך להגיד לל שיש מצב שקובי דג׳אני בא בפוזה של כוכב ולא עשה כלום באימונים ולא תרם כלום במשחקים ובגלל זה הוא סופסל אחרי הפציעה וחרה לו ששחקן צעיר פורץ על חשבונו. למה רק אלישע יכול לצאת פה ***?
אני חושב בדיוק כמו שהגיב הדובר: ״ידעת לקבל בשקט את זה שרוצים אותך ומשלמים לך 140 אלף דולר? תדע לקבל בשקט גם את זה שאתה לא מתאים למועדון והוא רוצה להיפרד ממך.״

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב:מדהים איך שחקן שלא עשה כאן כלום מצליח להסיט אותכם נגד המאמן שלכם וגורם לכם להתעסק בטפל לפני משחק כל כך חשוב.
זה לא כזה קשה...
הם רק צריכים את הניצוץ הקטן הזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הראל כתב:קובי דג׳אני פרק את מה שיש לו בבטן בתקשורת כי בקבוצה לא רצו לשמוע לפי מה שהוא מספר , זה לא סוד שהשמועות בשבועות האחרונים זה תאקל של ברדה עם דגאני שגרם לחיסול הקרירה של דגאני בב״ש ומאוד קשה לי להאמין שאחד כמו ברדה מסוגל לזה.

אבל זה כל כך ברור שאלישע רמס את דגאני כמו שהוא אומר , הגענו לתחילת עונה עם ארבעה קשרי אצע(דגאני גורדנה לביביאן ואראל) באף משחק אפילו לא אימון לא קיבל דגאני דקת משחק
דג'אני מעולם לא היה חלק מהסגל והוא גם לא יצא למחנה אימונים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אלדר כתב:מדהים איך שחקן שלא עשה כאן כלום מצליח להסיט אותכם נגד המאמן שלכם וגורם לכם להתעסק בטפל לפני משחק כל כך חשוב.
איזו הגמה מטורפת. אל תשאל, כל הפורום מפוצץ בדג'אני וגם כל עמודי האוהדים בפייסבוק לא מתעסקים בשיווק המשחק ובאיחול שנה טובה אלא בדג'אני.

וזה לא שאנשים לא אמרו בדיוק את אותם דברים על אלישע לפני שהגיע דג'אני .. ככה שאף אחד לא הסיט פה, וגם אנשיםם בקושי מתעסקים בדבר הזה. הכל בסדר.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

למרות שאני לא מחזיק ממנו כל כך מבחינה מקצועית,מה שאלישע לוי עשה לו הוא מעשה בזוי , יום אחד הוא מספיק טוב וחשוב לך בשביל לספק לו חוזה אסטרונומי ויום אחרי זה הוא לא שווה כלום בעינייך?
יש פה המשך של מגמה ,מרקוביץ׳,פלצ׳וק,סוויסה והבא בתור יהיה נאסר שהמאמן כבר סימן אותו.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אנחנו לא סובלים את המאמן שלנו גם בלי דג'אני אל תדאג, אל תדאג.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RoICah כתב: אנחנו לא סובלים את המאמן שלנו גם בלי דג'אני אל תדאג, אל תדאג.
הפכת לדובר האוהדים?אם לא, אל תדבר בשם אחרים, תודה.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

משתמש חדש כתב:למרות שאני לא מחזיק ממנו כל כך מבחינה מקצועית,מה שאלישע לוי עשה לו הוא מעשה בזוי , יום אחד הוא מספיק טוב וחשוב לך בשביל לספק לו חוזה אסטרונומי ויום אחרי זה הוא לא שווה כלום בעינייך?
יש פה המשך של מגמה ,מרקוביץ׳,פלצ׳וק,סוויסה והבא בתור יהיה נאסר שהמאמן כבר סימן אותו.
מה בזוי בלהחליט ששחקן לא מתאים לסגל שלך ולתוכניות שלך?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:
מה בזוי בלהחליט ששחקן לא מתאים לסגל שלך ולתוכניות שלך?
סניור, לי קצת מוזר שאלישע עצמו החליט להחתים את דג'אני, ופתאום הוא לא רוצה אותו בשום משחק, אפילו לא אימון, לא מתייחס אליו, לא משקיע בו, לא רוצה לשמוע את מה שיש על ליבו.

ההתנהגות (מהצד של דג'אני, שכמו שאמרתי, היא סובייקטיבית) נשמעת קצת לא כשרה. אגב, זה לא דבר חדש, הרבה מאוד אמרו את זה ועדיין טוענים שיש לאלישע 'מסומנים' לרע ו'מסומנים' לטוב.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב: סניור, לי קצת מוזר שאלישע עצמו החליט להחתים את דג'אני, ופתאום הוא לא רוצה אותו בשום משחק, אפילו לא אימון, לא מתייחס אליו, לא משקיע בו, לא רוצה לשמוע את מה שיש על ליבו.

ההתנהגות (מהצד של דג'אני, שכמו שאמרתי, היא סובייקטיבית) נשמעת קצת לא כשרה. אגב, זה לא דבר חדש, הרבה מאוד אמרו את זה ועדיין טוענים שיש לאלישע 'מסומנים' לרע ו'מסומנים' לטוב.
19 משחקים, 11 בהרכב, 0 שערים, 0 בישולים. מישהו זוכר משהו שהוא עשה ?
נראה בחור טוב, התחבר לקהל אבל זה לא מספיק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

התפקיד שלו זה לא לתת מספרים אלה העבודה השחורה .
זה התפקיד של הקשרי אמצע שלנו ככה שאל תצפה מהובאן ואוגו לתת מספרים
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:התפקיד שלו זה לא לתת מספרים אלה העבודה השחורה .
זה התפקיד של הקשרי אמצע שלנו ככה שאל תצפה מהובאן ואוגו לתת מספרים
דג׳אני לא בא להיות קשר הגנתי תפנימו!! זה היה תפקידו של אראל דג׳אני בא על התפקיד של אוגו היום

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דג'אני בא להיות המארן ראדי שלנו אבל בפועל אפילו לגל אראל היו יותר מספרים ממנו!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דג'אני אף פעם לא היה שחקן של מספרים.
אם אלישע ציפה ל- 10 בישולים בעונה, אז הוא החתים את השחקן הלא-נכון. וזה כישלון שלו.

אבל אני משוכנע שאלישע לא ציפה למספרים מדג'אני. ולכן לא ברור על מה הוא שרף אותו מההתחלה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דגאני לא בא להיות שחקן של מספרים, הוא כן היה צריך להיות העושה משחק שלנו בקישור האחורי, והיה צריך להיות שחקן הרבה יותר אגרסיבי. המשחק לדעתי שאלישע איבד בקובי תאמון זה המשחק מול עכו שדגאני איבד כדור באמצע ולא ניסה לחטוף וזה עלה לנו בגול דקה 92.

שלח תגובה