דירוג שחקני הקבוצה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: דירוג שחקני הקבוצה

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אתם ריאתם אותי מזלזל בו? לזלזל זה לורמ שהוא גרוע ושהוא צריך לפרוש, אני לא מזלזל בו ובמנהיגות שהוא מביא שמזכירה לי שחקנים מתקופות קסומות של הכדורגל הישראלי ולמען האמת הוא אחרון המוהיקנים (המנהיגים) בכדורגל השיראלי של היום, אבל לטעון שהוא צריך להיות בעשירייה מה זלזול בזה שרשמתי שהוא מקום 15 לדעתי האישית?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אתה אמרת את דעתך והוא את דעתו- אין לך מושג בכדורגל.

אתה בחור נחמד, יש לך כוונות טובות ואתה באמת אוהב את הקבוצה, אבל אתה לא מבין יותר מידי וגם לא ממש עקבי בדעותייך.

את מה שברדה מביא בגילו למגרש, אף אחד בכדורגל שלנו לא מביא. אז הוא לא כובש בצרורות, לא תמיד מבריק, אבל הלב והנשמה שלו נשארים על הדשא בכל משחק ואת מה שרואים ומעריכים בכל מקום בארץ, לא רואים אצלנו וחבל.
מי זה ראיוס שיהיה מעל ברדה?! תן כבוד יפישר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

בוזגלו לא צריך להיות מקום שני, מליקסון צריך להיות מקום שני. מאור מליקסון הוא השחקן הטוב בישראל ביחד עם זהבי ואף יותר ממנו וההוכחה היא שהוא הצליח מאוד באירופה בניגוד לזהבי שנכשל שם.
בוזגלו שחקן מצויין אבל עדיין לא הוכיח שהוא מגיע למשחקים הגדולים ולכן עד שיוכיח אחרת המקום השלישי זה די והותר בשבילו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Totti כתב:אתה אמרת את דעתך והוא את דעתו- אין לך מושג בכדורגל.

אתה בחור נחמד, יש לך כוונות טובות ואתה באמת אוהב את הקבוצה, אבל אתה לא מבין יותר מידי וגם לא ממש עקבי בדעותייך.

את מה שברדה מביא בגילו למגרש, אף אחד בכדורגל שלנו לא מביא. אז הוא לא כובש בצרורות, לא תמיד מבריק, אבל הלב והנשמה שלו נשארים על הדשא בכל משחק ואת מה שרואים ומעריכים בכל מקום בארץ, לא רואים אצלנו וחבל.
אמרתי לפני... :דגל:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב:אתה אמרת את דעתך והוא את דעתו- אין לך מושג בכדורגל.

אני מעולם לא טענתי שברדה גרוע אלא שלא יזיק לנו לשחק גם עם שחקנים אחרים בהרכב, ומעולם לא אמרתי שהוא לא מנהיג ושבזכותו הגענו למקום השני אשתקד, אבל לטעון שאני לא מבין בכדורגל? בגלל שאני מעיז לומר את האמת כמו זה שהיו חסרים לנו שני קשרים יותר מחלוץ כזה או אחר? כמו לטעון שלפעמים ברדה יכול גם לפתוח על הספסל ולא יקרה כלום אם אלישע יעשה רוטציה, אם זה חוסר הבנה אז מצטער להגיד לך שגם אתה לא מבין, נכון אולי ברדה צריך להשאר בהרכב ונכון שטעיתי לגביי סוארס כבלם ולגביי פלט בהתחלה, אבל אני בין היחידים שזהיתי שבן ביטון פרוספקט לעתיד, בין היחידים שטען שצריך שני קשרי אמצע איכותיים והנה תראה, אומנם עוד מוקדם לדבר אבל ממשחקי גביע הטוטו ועד לפה, בן ביטון ממשיך להיות טוב (מאז המשחקים באירופה הוא במגמת שיפור מעונה שעברה), שני הקשרים שהגיעו מאזנים אותנו בצורה מדהימה ותורמים לנו לא מעט, ואם היינו מביאים את אלירן עטר הייתי חותם לך גם שאנחנו במאבק על האליפות בוודאות מול מכבי תל אביב.

אז נכון אני טועה לגביי דברים אבל גם אתה טועה, גם פורבאברד טועה, כולם טועים אנחנו בני אדם, אבל אתה לא יכול להכחיש שכל מה שאמרתי היה נכון, שהיו חסרים לנו שני שחקני אמצע שיאזנו אותנו, שבן ביטון שחקן לא רע שאם ניתן לו את הצ'אנס לא נצטרך להחתים מגן ובוא נודע על האמת אלישע היה ונשאר מקובע למרות ניהול המשחק הנהדר שלו לפתוח עם גורדנה כקשר שמאלי כמעט הרג אותנו במשחק.

אז תגיד לי שאני טועה לגביי ברדה, שאני מכליל, שאני לפעמים כותב דברים מפוזרים ולא ברורים ולא חד משמעיים, אבל לטעון שאני לא מבין בכדורגל?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

רק כדי להמחיש לך עד כמה אין לך מושג, אתן לך רשימה של שחקנים בעבר ובהווה שאסור להוריד מהמגרש, הסדר שרירותי לחלוטין:

1. טוטי
2. סיטיבי גי
3. פויול
4. הנרי
5. מאלדיני
6. רוי קין

תעשה כמה חילופים ורוטציות שתרצה, באלה (ובעוד מסוגם)
אתה לא נוגע. הם אף פעם לא רעים, לפעמים הם פשוט פחות טובים. תוסיף אליהם את ברדה ואם אתה אוהד מכבי אז גם את זהבי.

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

Totti כתב:רק כדי להמחיש לך עד כמה אין לך מושג, אתן לך רשימה של שחקנים בעבר ובהווה שאסור להוריד מהמגרש, הסדר שרירותי לחלוטין:

1. טוטי
2. סיטיבי גי
3. פויול
4. הנרי
5. מאלדיני
6. רוי קין

תעשה כמה חילופים ורוטציות שתרצה, באלה (ובעוד מסוגם)
אתה לא נוגע. הם אף פעם לא רעים, לפעמים הם פשוט פחות טובים. תוסיף אליהם את ברדה ואם אתה אוהד מכבי אז גם את זהבי.
בכדורגל של היום יש אפקט שאני קורא לו אפקט "מדריד".
שכל שחקן בכל עמדה צריך להיות כוכב על , וזה שיש שחקן שהוא קצת פחות טוב למרות שהוא נותן הכל לא שווה חולצת הרכב.
אתה יכול לראות שזה התחיל בריאל מדריד בזמנו (ראול) ונהיה יותר קיצוני שהזמן עובר. אפילו יונייטד מתחילים לחטוא בנושא לצערי.
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ודווקא במכבי שלנו, שומרים אמונים לשירן ייני.
מאמנים ומגנים באו והלכו וייני האפור נותר בהרכב.
לא רק שהוא בהרכב, הוא אחד מארבעת המשתכרים הגבוהים במועדון, אחרי זהבי, בן בסט ויצחקי

מעריכים שם עבודה קשה ואהבה לסמל, אצלנו מחפשים מספרים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:ודווקא במכבי שלנו, שומרים אמונים לשירן ייני.
מאמנים ומגנים באו והלכו וייני האפור נותר בהרכב.
לא רק שהוא בהרכב, הוא אחד מארבעת המשתכרים הגבוהים במועדון, אחרי זהבי, בן בסט ויצחקי

מעריכים שם עבודה קשה ואהבה לסמל, אצלנו מחפשים מספרים
ספר את זה לאליניב ברדה ומאור מליקסון

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: ספר את זה לאליניב ברדה ומאור מליקסון
אין מה לספר, הם יודעים מצויין, אבל הם לא בדיוק הדוגמא לשחקנים אפורים ופה הכלב קבור.
כשברדה מאבד לכמה דקות את הילת הסופרסטאר, הקהל שלנו לא מתבייש לשרוק לו בוז(לא צורם אומנם) ולדרוש הורדה שלו לספסל.

ייני הוא טאבו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: אין מה לספר, הם יודעים מצויין, אבל הם לא בדיוק הדוגמא לשחקנים אפורים ופה הכלב קבור.
כשברדה מאבד לכמה דקות את הילת הסופרסטאר, הקהל שלנו לא מתבייש לשרוק לו בוז(לא צורם אומנם) ולדרוש הורדה שלו לספסל.

ייני הוא טאבו.
תתפלא אבל לא אצל כל אוהדי מכבי ייני הוא טאבו, ומי ששורק לברדה בוז הוא אפס, לא משנה אם ברדה מצליח או שלא המנהיגות שלו עולה על אי ההצלחה.
אז נכון שאמרתי שאולי צריך להוריד אותו למשחק אחד לספסל אבל מעולם לא שרקתי לו בוז, מעולם לא הורדתי מהערך שלי אליו, הוא מנהיג, שחקן ענק ואישיות...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:תתפלא אבל לא אצל כל אוהדי מכבי ייני הוא טאבו, ומי ששורק לברדה בוז הוא אפס, לא משנה אם ברדה מצליח או שלא המנהיגות שלו עולה על אי ההצלחה.
אז נכון שאמרתי שאולי צריך להוריד אותו למשחק אחד לספסל אבל מעולם לא שרקתי לו בוז, מעולם לא הורדתי מהערך שלי אליו, הוא מנהיג, שחקן ענק ואישיות...
סמל נמדד אצל הקהל ואצל המאמן. סביב ברדה יש קונצנזוס ענק כסמל הגדול ביותר היום בכדורגל הישראלי והוא בשבילנו לפחות כמו מה שנימני היה במכבי. ייני לא מתקרב לרמות האלה בכלל

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ואגב שירן ייני הוא גם מכביסט עם אישיות שחצנית...
מעניין אותי שאדון טוטי לא מדבר על שחקן בית אחר של מכבי יובל שפונגין שהיה מועמד לפה ולא רואה דקה אבל על זה אדון טוטי לא ידבר ולא יזכיר ויעלל את אוהדי מקקי...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:ואגב שירן ייני הוא גם מכביסט עם אישיות שחצנית...
מעניין אותי שאדון טוטי לא מדבר על שחקן בית אחר של מכבי יובל שפונגין שהיה מועמד לפה ולא רואה דקה אבל על זה אדון טוטי לא ידבר ולא יזכיר ויעלל את אוהדי מקקי...
לא כל שחקן בית סמל.
ייני כן, שפונגין לא.
ברדה כן, אילוז לא.

שחרר אותי ממך יחפרן.
אמרתי שאתה מבין בכדורגל אז תרדוף אחרי לכל אשכול ותנסה להוכיח אחרת? אז אתה מבין.

שלח תגובה