הפינה הפסימית למחזור 9

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
taltal

Re: הפינה הפסימית למחזור 9

שליחה על ידי taltal »

אתם אוכלים את הראש לחינם
אלישע אלישע
בסופו של דבר זה שחקנים שנמצאים על המגרש
תפסיקו להיות משועממים ולחפש
הפסד היה מגיע בשלב כזה או אחר
מכאן צריכים להתחזק ולהמשיך האלה
שבוע טובב

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

taltal כתב:אתם אוכלים את הראש לחינם
אלישע אלישע
בסופו של דבר זה שחקנים שנמצאים על המגרש
תפסיקו להיות משועממים ולחפש
הפסד היה מגיע בשלב כזה או אחר
מכאן צריכים להתחזק ולהמשיך האלה
שבוע טובב
ממש לא. להגיד דבר כזה זו שטות. המאמן הוא מי שמכווין אותם, מי שעובד אתים, מי שמורה להם מה לעשות. אם אתה אומר שאלה השחקנים אז למה שיהיה מאןמ בכלל? בוא ניתן ל11 שחקנים לשחק כדורגל בלי שום הכוונה מלמעלה ואללה בבלה. הכי עצוב - שככה נראים רוב המשחקים שלנו.

אם היינו משחקים כדורגל יפה, מגיעים ל5 בעיטות למסגרת במחצית, עומדים טוב בהגנה, ופשוט החלוצים היו מחמיצים כמו שזגורי וגוזלן החמיצו היום או היינו סופגים 2 שערים כמו שאג'ידה ספג היום, הייתי אומר ניחא .. זה כי אג'ידהל א מאופס או כי ברדה לא מכוון ...

אבל בקבוצה הזו זה בדיוק היפך! אנחנו לא מצליחים בגלל מאמן, וכן מצליחים בגלל שחקן כזה או אחר. וזה לא דבר שצריך לקרות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: לא אמרתי לפטר אותו מחר בבוקר אבל פיתרונות חייב למצוא.
בגלל זה בדיוק אני אומר, שרק אלישע יוכל להביא את הפתרונות, כי הוא מכיר מצויין את השחקנים ואילו אני בעלים, גב מלא נותן לו וגם דורש ממנו להתעשת.
אין ערובה לכלום, קח 200 קמ ממך,80 מיליון תקציב, צוות זר, מאמן פרטיזן בלגרד שלקח איתם אליפות ותראה איך הם נראים, אז על מה נלין?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

צריך להודות על האמת, היכולת שלנו פשוט רעה.
הכי פסימי שלי זה שאנחנו עוברים עוד משחק ועוד משחק ואין שום מגמת שיפור. אין קבוצתיות, אין יצירתיות, אין משמעת
טקטית, והכי גרוע - אין גמישות ואינטליגנציה. הרבה כאן מצפים ממליקסון לשערים ובישולים, אבל קצת קשה לדרוש את
זה ממנו בזמן שהוא מתופקד רוב המשחק באזור עיגול האמצע. באים בטענות לברדה (אכן יכולת מדאיגה לאחרונה) אבל
שוכחים שהוא שחקן של משחק קרקע שנגזר עליו להתמודד עם כדורי גובה כאילו היה גליינור פלט, ועם יכולת דלה של
חבריו לקישור שאמורים להזין אותו בכדורים. על ג'ון אוגו אין מה לדבר. הוא וגל אראל באמצע זה שני נגרים יותר מידיי.
מזל שיש את בוזגלו. לפחות בזכותו אלישע יוכל לספר לנו שהיכולת הייתה טובה והגיע לנו ניצחון.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אדום זקן כתב: על סמך זה שזה יהיה ממש מעשה מטומטם להחליף אותו עכשיו.
על סמך זה שאין מישהו טוב ממנו בחוץ.
על סמך זה שגם אם יעשו את המעשה הדבילי ויפטרו אותו, כל מאמן שיגיע ייקח לו זמן עד שינחיל את השיטה שלו.ועל סמך זה שהוא מאמן עם קבלות ולא כמו שרובכם חושבים שהגיע מההרים.אמרתי כבר בעבר שאלישע ייבחן עפ"י זה שאם יביא תואר או לאו, ובמידה ולא אין שום מאמן ישראלי שיכול להיכנס לנעליו ועשו לי טובה רק בלי שתגידו לי רוני לוי וגיא לוזון.
כי הראשון חושב שהמציא את הכדורגל וכבר 10 שנים לא עושה כלום, והשני לא יחזור לארץ.
עד אז מספיק עם האשליה שהוא יתחלף מחר בבוקר, זה כרגע המאמן, ואחריו אנחנו צריכים ללכת, עד סוף העונה.
א. לא מסכים איתך לגבי הראייה שאתה בוחן ע"פ תוצאות בלבד.
מה גם, שלדעתי לצפות לתואר זה לא ריאלי.

אני לא מאמין באלישע מהסיבה הפשוטה שאת כל הבעיות שאנחנו רואים עכשיו ראינו כבר בעונה הראשונה. אין באמת התקדמות מאז.
הדבר היחיד שהשתנה זה ברדה ובוזגלו, ביכולת האישית והמנהיגות שהביאו אותנו למעמד של קבוצת צמרת.
מי כן מתאים?
השוק הישראלי מאוד מצומצם וזו בהחלט בעיה.

ושלא יובן אחרת, מבחינתי בכל מקרה אלישע צריך לסיים את העונה.
את המחשבה על השינוי שצריך להתרחש בכל ההסתכלות וההתייחסות לצוות המקצועי צריך להתחיל כבר מעכשיו.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אוי ואוי
הייתי ציני!!! בחיים לא אסי דומב וזה רק מראה שזה פחות היותר הרמה שיש להחליף את אלישע
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב: א. לא מסכים איתך לגבי הראייה שאתה בוחן ע"פ תוצאות בלבד.
מה גם, שלדעתי לצפות לתואר זה לא ריאלי.

אני לא מאמין באלישע מהסיבה הפשוטה שאת כל הבעיות שאנחנו רואים עכשיו ראינו כבר בעונה הראשונה. אין באמת התקדמות מאז.
הדבר היחיד שהשתנה זה ברדה ובוזגלו, ביכולת האישית והמנהיגות שהביאו אותנו למעמד של קבוצת צמרת.
מי כן מתאים?
השוק הישראלי מאוד מצומצם וזו בהחלט בעיה.

ושלא יובן אחרת, מבחינתי בכל מקרה אלישע צריך לסיים את העונה.
את המחשבה על השינוי שצריך להתרחש בכל ההסתכלות וההתייחסות לצוות המקצועי צריך להתחיל כבר מעכשיו.
מה שהפסד אחד אחרי 9 מחזורים יכול לעשות לכם.
לפטר,להוריד ראשים, ללכלך על ברדה, זה לא רציני.
עוד מישהו עלול לחשוב שאנחנו בדרך לירידת ליגה.
ממש לא מסכים איתך לגבי ההתקדמות, אולי כי אתה ואני מפרשים התקדמות בצורה אחרת.
בעיניי התקדמות זאת העובדה ששנה שנייה אתה רץ בצמרת וקצב צבירת הנקודות הוא זהה לעונה שעברה.
נכון, הכדורגל לא גדול, אבל את זה אפשר לשפר, כל עוד אתה נמצא למעלה.
תפסיקו כבר אחרי כל תוצאה לא טובה לעשות שחור.
ואגב לצפות לתואר זה סופר ריאלי,עם סגל כזה פחות מתואר ייחשב לכישלון.
בעיניך זו אליפות, בעיניי זה גם גביע.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

גל אראל היה השיא היום, כל נגיעה איבוד, הוא ואוגו ממש צמד חמד חח
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: מה שהפסד אחד אחרי 9 מחזורים יכול לעשות לכם.
בעיניי התקדמות זאת העובדה ששנה שנייה אתה רץ בצמרת וקצב צבירת הנקודות הוא זהה לעונה שעברה.
כמה דברים השתנו בין העונה הזו לעונה שעברה, ואחד מהם הוא הדרישות של הקהל. אם בעונה שעברה כולם הסתנוורו מהמיקום כי אנחנו לא רגילים אליו, ושאנשים אמרו שאנחנו לא משחקים טוב ביטלו אותם מיד ואז התפלאו בפלייאוף "מה קרה הפסד אחד התהפכתם", אז העונה הזו גם אחרי ניצחונות (ואפשר להרגיש את זה טוב מאוד כאן בפורום) אנשים מבקרים ואומרים את על ליבם.

אז לבוא ולהגיד שהפסד אחד "עושה" את מה שחלק אומרים כאן זה לא נכון. כי אפשר להסתכל באשכולות פסימיים בעבר ואני בטוח שבכל אחד מהם (אולי מלבד המשחקים נגד מכבי ת"א ומכבי חיפה) תמצא את אותן תלונות - אין כדורגל, אין חיבור, נעלמים לפרקים גדולים מדיי של המשחק וכו' וכו'.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כמה דברים השתנו בין העונה הזו לעונה שעברה, ואחד מהם הוא הדרישות של הקהל. אם בעונה שעברה כולם הסתנוורו מהמיקום כי אנחנו לא רגילים אליו, ושאנשים אמרו שאנחנו לא משחקים טוב ביטלו אותם מיד ואז התפלאו בפלייאוף "מה קרה הפסד אחד התהפכתם", אז העונה הזו גם אחרי ניצחונות (ואפשר להרגיש את זה טוב מאוד כאן בפורום) אנשים מבקרים ואומרים את על ליבם.

אז לבוא ולהגיד שהפסד אחד "עושה" את מה שחלק אומרים כאן זה לא נכון. כי אפשר להסתכל באשכולות פסימיים בעבר ואני בטוח שבכל אחד מהם (אולי מלבד המשחקים נגד מכבי ת"א ומכבי חיפה) תמצא את אותן תלונות - אין כדורגל, אין חיבור, נעלמים לפרקים גדולים מדיי של המשחק וכו' וכו'.
נגעת בנקודה, ציפיות הקהל.
אני הזהרתי מהציפיות האלה טרום העונה.
ציפיות למה? אליפות בהליכה? כדורגל שוטף?
עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה.
בינתיים עפ"י התוצאות אנחנו בהחלט עומדים בציפיות.
אולי אם תרדו קצת לקרקע ותתאימו את הציפיות אז לא תתאכזבו.
עם על הכבוד אנחנו לא קבוצת צמרת בכדורגל הישראלי ובעיניי הצלחה תהיה אם נמשיך לתקןע יתד בצמרת.התואר יבוא גם יבוא, התהליכים שקורים כאן הם בריאים וטובים.
עדיין זה לא מושלם, אבל זה בדרך וצריך להיות כנים עם עצמנו, שכל עוד מכבי בתצורה הנוכחית שלה בתמונה, יהיה קשה מאוד לקחת כאן אליפות.
יצטרכו לקרות הרבה מאוד צירופי מקרים.
אז באמת בינתיים תהנו מזה שיש לכם קבוצה בצמרת, מזה שכמויות של קהל, משפחות וילדים מלוות את הקבוצה לכל מקום( כנראה שלא בעיניי כולם אנחנו פח ).
ובאמת שתזכרו איפוא היינו אז ואיפוא אנחנו היום.
והכי חשוב תהיו סבלניים ותפסיקו לשבור את הכלים.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אבידה הוגו ברדה לא היו קיימים היום ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אדום זקן כתב: מה שהפסד אחד אחרי 9 מחזורים יכול לעשות לכם.
את הדעה הזו אני מציג מאז העונה שעברה. זה ממש לא ההפסד היום.
מניות רבות על ההפיכה שלנו לקבוצת צמרת אני משייך לברדה ובוזגלו. לאלישע יש חלק כמובן, בעיקר בניהול סגל ואגו בין שחקנים, את התוצאות הוא מציג בעיקר יכולת אישית טובה של שחקנים ע"י כך שהוא נותן להם את השקט והביטחון שלו הם זקוקים.
מבחינת יכולת קבוצתית, אני לא רואה גרף שיפור אצל אלישע. לפחות לא גרף שיפור מספק, או כזה שתואם את הסגל בו אנחנו מחזיקים.
גם לדעתי יש לנו את הסגל כדי לעשות את זה (תואר), או לפחות להיות בתמונה עד הסוף, אך במוד הנוכחי אני לא רואה אותנו עושים את זה. לא בגישה הזו.

לגבי ציפיות, אני מתחילת העונה טענתי שמבחינתי מקום שלישי ומעלה זו הצלחה.
אני רק לא ממש מבין למה עם סגל כזה אנחנו לא מסוגלים לנפק יותר מ-10 דקות של כדורגל נורמלי, ולמה אלמנט המזל והיכולת האישית של בוזגלו הם הדבר הכי חזק אצלנו בקבוצה.
אז העונה אני אשמח ממקום שלישי. אם מהעונה הבאה רוצים לעשות צעד קדימה צריך לעשות שינוי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: נגעת בנקודה, ציפיות הקהל.
עם על הכבוד אנחנו לא קבוצת צמרת בכדורגל הישראלי ובעיניי הצלחה תהיה אם נמשיך לתקןע יתד בצמרת.התואר יבוא גם יבוא, התהליכים שקורים כאן הם בריאים וטובים.
עדיין זה לא מושלם, אבל זה בדרך וצריך להיות כנים עם עצמנו, שכל עוד מכבי בתצורה הנוכחית שלה בתמונה, יהיה קשה מאוד לקחת כאן אליפות.
אז באמת בינתיים תהנו מזה שיש לכם קבוצה בצמרת, מזה שכמויות של קהל, משפחות וילדים מלוות את הקבוצה לכל מקום( כנראה שלא בעיניי כולם אנחנו פח ).
חלאס אחי באמת זה פשוט בדיחה מה שאתה אומר. אסור לי לצפות מהקבוצה לדברים בסיסיים כמו לא לאבד כל כדור שני? אסור לי לצפות מהקבוצה לדעת מה לעשות מול קבוצות נחותות ממנה? אסור לי לצפות מהסגל הכישרוני בתולדות המועדון לקצת משחק יפה?
להגיד ״תגידו תודה שאנחנו בצמרת בכלל״ זו אמירה של לוזרים ואתה צריך להתבייש שאמרת את זה

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: נגעת בנקודה, ציפיות הקהל.
אתה שוב טועה ומפספס את נקודתי.

אף אחד פה לא שבר כלים. אין פה קללות לאלישע לוי מיציע ליציע. אף אחד לא ניסה להוריד אותו מהכביש.

אנשים אומרים פה את על ליבם - אנשיםם לא מסתנוורים מניצחונות ולא שוברים כלים אחרי הפסדים. התחושה הזאת מלווה את הקובצה כל הזמן מלבד משחקים שאין מה להגיד, ולצערנו הרב - מלבד 2 משחקים העונה - לא היו כאלה!
אף אחד לא דורש שנדרוס ושננצח 0-4 כל משחק. אבל דברים בסיסיים, אתה לא חושב שצריך להיות כאן? להראות עליונות על קבוצה כמו אשדוד בבית לאורך לפחות 70 דקות ולא רק למשך 15 דקות במחצית השנייה. את זה מותר לי לצפות מהקבוצה שלי?
לנצח את הפועל רעננה ואת הפועל עכו, אפילו 0-1 מגעיל, מותר לי לצפות? במקום זה מה שקיבלתי זה עכו עדיפה עלינו ורעננה שוות כוחות אלינו ומהברקות כאלה ואחרות של בוזגלו הצלחנו להוציא מהם נקודות.
לבעוט יותר מבעיטה אחת למסגרת ב45 דקות משחק ולא משנה נגד איזו קבוצה. מותר לי לצפות את זה מהקבוצה שלי?

לא, כי בוא תיתן לי רשימה מה מותר לי לצפות ומה אסור ונסגור את זה ככה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: חלאס אחי באמת זה פשוט בדיחה מה שאתה אומר. אסור לי לצפות מהקבוצה לדברים בסיסיים כמו לא לאבד כל כדור שני? אסור לי לצפות מהקבוצה לדעת מה לעשות מול קבוצות נחותות ממנה? אסור לי לצפות מהסגל הכישרוני בתולדות המועדון לקצת משחק יפה?
להגיד ״תגידו תודה שאנחנו בצמרת בכלל״ זו אמירה של לוזרים ואתה צריך להתבייש שאמרת את זה
קודם כל אמרתי שתהנה מזה שיש לך קבוצה בצמרת, אז בוא נדייק.
דבר שני, סה"כ נראה לי שאתה אדם שדי מבין בכדורגל, הבעיה היא שאתה מכור לליגת האלופות, כנראה גם רואה הרבה משחקים של ברצלונה, ריאל מדריד וכו'.
כי מה שאתה כתבת כרגע הוא שטות ממדרגה ראשונה.
הפכת אותנו לקבוצת תחתית עלובה.
אז בוא קצת נסדר לך את הנתונים:
19 גולים ב9 משחקים, ממוצע של יותר מ2 למשחק.
18 נק מ9 משחקים, די דומה לעונה שעברה.
הנחלת הפסד בודד ויחיד לקבוצה שאתם סוגדים לה, דבר איתי מהיום עד מחר על מזל.
מקום שלישי, פלייאוף עליון מובטח, מאבק בצמרת, ועדיין אתה מחפש את הרע.
אני רק רוצה להגיד לך שזו הקבוצה הכי התקפית עם הכדורגל הכי התקפי שהייתה כאן.
הכדורגל טעון שיפור, אבל להפוך את הקבוצה הזאת לכלום ושום דבר זה לא רציני.
סגלים בעבר הרבה אבל הרבה יותר מוכשרים מב"ש נכשלו כישלון חרוץ, אנחנו לא שם.
האמירה שלך הזאת רק מראה לי,שכאן האוהדים חיים בללה לנד.

שלח תגובה