הפועל ב"ש - מכבי נתניה, שבת, 17:00.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: הפועל ב"ש - מכבי נתניה, שבת, 17:00.

שליחה על ידי ns75 »

יש לי הרגשה שארבטיימן במצב של רכב צרפתי בן שלושים

אחרי כל נסיעה צריך להיכנס חודשיים למוסך לטיפול

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

RedHell כתב:
חוץ מלתקוף כל היום לכל הכיוונים יש עוד משהו שאתה יודע לעשות???

על מה אתה מתלונן? שער 7= לשער 3 המחירים לא יכולים להיות שונים ועל כן ההנהלה עשתה מהלך שבא נטו למען אוהדי הקבוצה, גם יש להם אפשרות לשבת ביציע 9 ששנים אתם בוכים עליו, גם אוהדי נתניה ייתקעו ביציע מאחוריי השער, גם כשאתה תלך לשם בוודאות לא תשלם יותר מ50 שקלים מה רע בכל הסיפור?
ששאר השערים 80 שקל? אבל זה ככה מתחילת שנה גם למנויים על מה לכל הרוחות אתם בוכים?? על מה?!?!
קודם כל לך אחורה בתגובות שלי ותבדוק אם אני תוקף כל היום. אני בניגוד אליך ואל שכמותך אומר את מה שאני חושב ומשתדל שהדעה הקדומה שלי על משהו לא תשפיע... כשהיה צריך לפרגן להנהלה ולאלישע פרגנתי גם פרגנתי. כשאני חושב שמשהו דורש תיקון אני אגיד את זה, גם אם לך זה לא נוח לשמוע. אז סלח לי אבל לך ת*דיין, אתה לא תסתום לי את הפה!

בנוגע לכרטיסים, בעיניי זה לא הגיוני שאוהד אחד שלנו ישלם יותר מאוהדי החוץ על שער שהוא לא פרימיום. מצטער, אני חושב שהקבוצה צריכה לחשוב על האוהדים שלה ועל איך שזה יתפרש אצלם. ולא ללכת למהלכים פופוליסטיים. רוצים הנחה? נהדר! שאף אוהד נתניה לא ישלם פחות מאיתנו. לא רוצים הנחה, זה בסדר, גם ככה הקהל של ב"ש לא ממש דרש מהם הורדת מחירים ולא ממש עשה מחאות בנושא.

יש משהו בהתנהלות של ההנהלה בזמן אלונה (שאותה אני אוהב ומעריך מאוד) שמשדר התייחסות לאוהדים כמו לנרקומנים שיבואו בכל מקרה. אצל אלונה מרגישים שיפור משבוע לשבוע בכל תחום וגם בתחום הזה. לפעמים יש התחלקויות כאלה ואני מרגיש שמחובתי כאחד שבא מאהבה להעיר על זה ועל איך שזה נראה ומרגיש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:
קודם כל לך אחורה בתגובות שלי ותבדוק אם אני תוקף כל היום. אני בניגוד אליך ואל שכמותך אומר את מה שאני חושב ומשתדל שהדעה הקדומה שלי על משהו לא תשפיע... כשהיה צריך לפרגן להנהלה ולאלישע פרגנתי גם פרגנתי. כשאני חושב שמשהו דורש תיקון אני אגיד את זה, גם אם לך זה לא נוח לשמוע. אז סלח לי אבל לך ת*דיין, אתה לא תסתום לי את הפה!

בנוגע לכרטיסים, בעיניי זה לא הגיוני שאוהד אחד שלנו ישלם יותר מאוהדי החוץ על שער שהוא לא פרימיום. מצטער, אני חושב שהקבוצה צריכה לחשוב על האוהדים שלה ועל איך שזה יתפרש אצלם. ולא ללכת למהלכים פופוליסטיים. רוצים הנחה? נהדר! שאף אוהד נתניה לא ישלם פחות מאיתנו. לא רוצים הנחה, זה בסדר, גם ככה הקהל של ב"ש לא ממש דרש מהם הורדת מחירים ולא ממש עשה מחאות בנושא.

יש משהו בהתנהלות של ההנהלה בזמן אלונה (שאותה אני אוהב ומעריך מאוד) שמשדר התייחסות לאוהדים כמו לנרקומנים שיבואו בכל מקרה. אצל אלונה מרגישים שיפור משבוע לשבוע בכל תחום וגם בתחום הזה. לפעמים יש התחלקויות כאלה ואני מרגיש שמחובתי כאחד שבא מאהבה להעיר על זה ועל איך שזה נראה ומרגיש.
Dardas אתה אחד האהובים עליי כאן, אבל הפעם אתה טועה אח שלי.
שים לב, הפועל ומכבי ת"א הגיעו לסיכומים עם קבוצות אחרות, אך ורק לגבי השערים הזולים יותר, לצורך העניין 4-5 ו 10-11, ז"א שבשער 2 המשיכו לקחת שם מחיר מלא.
במקרה של מכבי הכל סולד האאוט, אבל אצל הפועל זה בטוח.
במגרש בנתניה, איפוא שלא תשב תראה טוב, אז ככה שהמהלך הזה יעשה טוב לנו כאוהדים.
מעבר לעובדה שזה באמת לא פייר כלפיי בעלי מנויים ששילמו ממיטב כספם שהמחיר היה מלא.
לכן קבל את העניין באהבה, עוד צעד קטן בדרך למועדון גדול.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב: Dardas אתה אחד האהובים עליי כאן, אבל הפעם אתה טועה אח שלי.
שים לב, הפועל ומכבי ת"א הגיעו לסיכומים עם קבוצות אחרות, אך ורק לגבי השערים הזולים יותר, לצורך העניין 4-5 ו 10-11, ז"א שבשער 2 המשיכו לקחת שם מחיר מלא.
מעבר לעובדה שזה באמת לא פייר כלפיי בעלי מנויים ששילמו ממיטב כספם שהמחיר היה מלא.
אוקיי למרות שעדיין אני לא מקבל שאנחנו משלמים יותר בבית שלנו, אני יכול לחיות עם ההסבר הזה וההיגיון שעומד מאחוריו.... נקווה שבנתניה יבואו מספיק אוהדים שלנו כדי להצדיק את העניין הזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: Dardas אתה אחד האהובים עליי כאן, אבל הפעם אתה טועה אח שלי.
לשם שינוי אני מסכים איתך, ההנהלה עשתה מהלך חיובי לדעתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: כי החוקה אומרת שהשחקן שמקבל צהוב לא יורחק למשחק הבא אחריו אלא ל2 משחקים אחרי. קיים מצב שבו הוא יורחק למשחק הבא רק אם יש 10 ימים או יותר בין המשחק שבו השחקן מוצהב לבא אחריו.
בסיטואציה שלנו המשחק הבא אחרי נתניה הוא בקריית שמונה כעבור 3 ימים והבא אחריו נגד הפועל חיפה בשבת
סתם תדע שבסופו של דבר החוק הוא ששחןק מורחק מ2 משחקים מאז שקיבל את הצהוב. כלומר אם ביטון יקבל צהוב מול נתניה הוא יורחק מהמשחק נגד הפועל חיפה, אם יקבל צהוב במשחק מול ק"ש הוא יורחק מהמשחק נגד סכנין וכן הלאה. אין קשר לכמות הימים שעוברים בין המשחקים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: סתם תדע שבסופו של דבר החוק הוא ששחןק מורחק מ2 משחקים מאז שקיבל את הצהוב. כלומר אם ביטון יקבל צהוב מול נתניה הוא יורחק מהמשחק נגד הפועל חיפה, אם יקבל צהוב במשחק מול ק"ש הוא יורחק מהמשחק נגד סכנין וכן הלאה. אין קשר לכמות הימים שעוברים בין המשחקים.
יש קשר אחי אני זוכר שדיברנו על זה פה לא פעם בעונה שעברה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: יש קשר אחי אני זוכר שדיברנו על זה פה לא פעם בעונה שעברה
כמו שכבתי בהתחלה, זכרתי שהחוק הזה השתנה בעונה הקודמת.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

לא קשור לנושא זה אבל בכל זאת.
קריית שמונה קבוצה מצויינת

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אם אנחנו מוציאים שם תיקו שבוע הבא, זה הישג בחתי רגיל.יכולות אישיות לא יעזרו שם.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חבר'ה קודם נעבור בשלום את נתניה. אח"כ נחשוב על קרית שמונה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:אם אנחנו מוציאים שם תיקו שבוע הבא, זה הישג בחתי רגיל.יכולות אישיות לא יעזרו שם.
גם כשנסענו לשם אשתקד אמרו אותו הדבר ודובב סידר 1:0 קטן-גדול. אנחנו קבוצות מאוד שוות ביכולת בסך הכל, נצחון שם בהחלט אפשרי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני מאמין שנמאס לך לשמוע את זה, אבל מציק לי העיוורון הזה.
ניצחת אותם במשחק מגול מקרי, בזמן שהם היו הרבה יותר מסוכנים ממך.
בשאר המשחקים הם האכילו אותנו מרור בלפחות 3 רמות. כל תוצאה מלבד הפסד תהיה הפתעה.
תהיו לפחות ריאלים חברה. בשביל מה סתם להלהיב את הקהל לאליפות, ואז אם יהיו 4 או 3 הפסדים יתחילו הקללות וכך גם כמות הקהל תרד דרסטית.
אנחנו צריכים לשאוף לצמרת, לפתח מן מסורת שם וכך גם הקהל יתרגל.
בינתיים אנחנו לא ברמה לא של קריית שמונה ובטח חא של מכבי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:אני מאמין שנמאס לך לשמוע את זה, אבל מציק לי העיוורון הזה.
ניצחת אותם במשחק מגול מקרי, בזמן שהם היו הרבה יותר מסוכנים ממך.
בשאר המשחקים הם האכילו אותנו מרור בלפחות 3 רמות. כל תוצאה מלבד הפסד תהיה הפתעה.
תהיו לפחות ריאלים חברה. בשביל מה סתם להלהיב את הקהל לאליפות, ואז אם יהיו 4 או 3 הפסדים יתחילו הקללות וכך גם כמות הקהל תרד דרסטית.
אנחנו צריכים לשאוף לצמרת, לפתח מן מסורת שם וכך גם הקהל יתרגל.
בינתיים אנחנו לא ברמה לא של קריית שמונה ובטח חא של מכבי.
אתה מתחיל להזכיר כאן משתמשים אחרים בפורום שעוברים מאשכול לאשכול עם אותו המסר. תתקדם גבר, הבנו.
אני אוהד של הקבוצה ואהיה אופטימי לגבי הסיכויים שלה לנצח בכל מגרש, כל יריבה. כשהאופטימיות תמות, אני אקבור את האהבה בחול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני מקווה שאתה שם לב לזה שאתה מגיב לי, ולא להפך.
בקשר למה שאמרת, אני מקווה שהיית אופטימי כך גם לפני שנתיים.

שלח תגובה