עוד ארוכה הדרך אל האושר, רצופה היא מכשולים רבים
Re: עוד ארוכה הדרך אל האושר, רצופה היא מכשולים רבים
ידידאל אני חושב שצריך יותר משינוי מאמן, אני מצפה מהמאמן להביא צוות מיקצועי משלו, עוזר מאמן, מאמן שוערים, מאמן כושר פסיכולוג הכל. בין אם מי שבצוות המקצועי עשה עבודה טובה ומי שלא המאמן צריך לעבוד בסביבה שנוחה לו עם אנשים שהוא מאמין בהם וסומך עליהם שיעשו את המיטב. ולכן שינוי מאמן בתוספת הצוות המקצועי שלו יכול לשדרג אותנן לאליפות.
מה לעזאזל אתם רוצים?
שורה תחתונה- אנחנו לא משחקים כדורגל כבר 3 שנים, בעונה הראדונה כמעט ירדנו ליגה עם 30+ מיליון שקל תקציב, וגם אני זוכר שדפקו לנו כמה חמישיות ורבעיות.
הסגל העכשווי לא מנצל 40 אחוז מהפוטנציאל שלו וזה פשוט לא הגיוני שבמחזור 19 העונה הלכה לפח.
גם לא זכורות לי הצלחות שלו בשנים עברו, ואל תשכחו שהסטנדרטים היום כלכך יותר גבוהים שאתם כנראה לא מצליחים לעכל את זה.
שורה תחתונה- אנחנו לא משחקים כדורגל כבר 3 שנים, בעונה הראדונה כמעט ירדנו ליגה עם 30+ מיליון שקל תקציב, וגם אני זוכר שדפקו לנו כמה חמישיות ורבעיות.
הסגל העכשווי לא מנצל 40 אחוז מהפוטנציאל שלו וזה פשוט לא הגיוני שבמחזור 19 העונה הלכה לפח.
גם לא זכורות לי הצלחות שלו בשנים עברו, ואל תשכחו שהסטנדרטים היום כלכך יותר גבוהים שאתם כנראה לא מצליחים לעכל את זה.
לא מסכים, מאמן צריך סביבה נוחה להצלחה ולא אנשים שהוא חושב שמתאימים, מה שקורה עכשיו זה מאמן שחושב על אנשי מקצוע שהם מתאימים ואז אם הוא נכשל אנחנו מפטרים אותו ושנה אחרי זה מביאים מאמן שחושב שאנשי מקצוע אחרים מתאימים ומתחילים את כל התהליך מחדש. כשאתה מגיע למקום עבודה אתה לא אומר תביאו לי את זה ואת זה לצוות כי אם לא אני לא יכול לעשות את העבודה שלי, אבל אתה כן תדרוש מהמנהל שלך אנשי מקצוע ותנאים על מנת לעשות את העבודה שלך על הצד הטוב ביותר, אין סיבה שפה זה יהיה שונה, ברגע שיהיה לנו מנגר שיראה רק את טובת המועדון לנגד עיניו, הוא יבחר את הצוות המקצועי והמאמן יהיה פשוט חלק מהצוות הזה, וככה אם מאמן\מאמן כושר\עוזר מאמן נכשל, לא צריך להחליף את כל הצוות אלא רק את החוליה החלשה ואתה מסגל לעצמך דרך שלא משתנה מעונה לעונה.red guy כתב:ידידאל אני חושב שצריך יותר משינוי מאמן, אני מצפה מהמאמן להביא צוות מיקצועי משלו, עוזר מאמן, מאמן שוערים, מאמן כושר פסיכולוג הכל. בין אם מי שבצוות המקצועי עשה עבודה טובה ומי שלא המאמן צריך לעבוד בסביבה שנוחה לו עם אנשים שהוא מאמין בהם וסומך עליהם שיעשו את המיטב. ולכן שינוי מאמן בתוספת הצוות המקצועי שלו יכול לשדרג אותנן לאליפות.
12/13 רב״ש היה בקפריסין. את הפועל אימנו שירזי ז״ל בהתחלה ופרדי דוד אחר כך.דר אדום בנשמה כתב: זה היה בעונה של 2012-2013 אחריי שרב"ש הגיע לא היו להם הרבה פציעות...
נראה לי שאתה לא רואה את המשחקים האחרים בליגה בשנים האחרונותzivmay כתב:מה לעזאזל אתם רוצים?
שיקחנו מעולה עונה שעברה, אחת העונות שהכי נהניתי בהן, למרות סיום לא טוב. גם השנה היו ויהיו לא מעט משחקים טובים.
די עם ההגזמות. סגל שלא מנצל 40% מהפוטנציאל זה מכבי חיפה, זה מכבי ת"א של איווניר ונמני, או הפועל ת"א של שנה שעברה. לא קבוצה במקום שני-שלישי במרחק עצום משאר הליגה.
- ForeverRed
הדיונים פה מזכירים לי את תקופת לופא קדוש, שעשה קדנציה יפה שכללה גמר גביע.
לקראת סיום אותה עונה נשמעו אותם הקולות. לא מספיק מקצועי, הגיע לקצה היכולת, לא ייקח את הקבוצה קדימה.
אז הביאו את אלי גוטמן.
שנתיים אחר כך כבר היינו בלאומית.
אפשר למצוא הרבה קווי דמיון בין לופא לאלישע.
שניהם משרים רוגע, יודעים להסתדר עם הסביבה ומתחזקים חדר הלבשה בריא. שניהם לא נחשבים לטקטיקנים גדולים.
קיימת סיבה לכך שדווקא שניהם הם אולי המאמנים היחידים שהצליחו פה ב-20 השנים האחרונות.
לא אומר שאלישע צריך להישאר. אבל התמונה הרבה יותר מורכבת ממה שאתם מציירים.
לקראת סיום אותה עונה נשמעו אותם הקולות. לא מספיק מקצועי, הגיע לקצה היכולת, לא ייקח את הקבוצה קדימה.
אז הביאו את אלי גוטמן.
שניהם משרים רוגע, יודעים להסתדר עם הסביבה ומתחזקים חדר הלבשה בריא. שניהם לא נחשבים לטקטיקנים גדולים.
קיימת סיבה לכך שדווקא שניהם הם אולי המאמנים היחידים שהצליחו פה ב-20 השנים האחרונות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על זה אני מדבר באותה עונה היו להם את הפציעות לא לפניי שנה...dor69 כתב: 12/13 רב״ש היה בקפריסין. את הפועל אימנו שירזי ז״ל בהתחלה ופרדי דוד אחר כך.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זו לא אינדיקציה, למיטב זכרוני אלי זינו העמיד פה תקציבים בסביבות המינימום. היום עומד לך סגל אדיר שחתום פה מעבר לסוף העונה והסטנדרטים שמעמידה משפחת ברקת הם שונים לחלוטין. לשיטתך צריך לבוא ״גוטמן״, אז הלוואי שיבוא מאמן ברמת גוטמן של היוםForeverRed כתב:הדיונים פה מזכירים לי את תקופת לופא קדוש, שעשה קדנציה יפה שכללה גמר גביע.
אז הביאו את אלי גוטמן.
השורה התחתונה שלך מתייחסת כמו בכל הודעה שלך לצד אחד של המטבע.zivmay כתב:מה לעזאזל אתם רוצים?
איך שלא תהפוך את זה, אלישע בין המאמנים המצליחים בליגה ב15 השנה האחרונות.
גם פה, הוא קידם אותנו ממלחמות הישארות להתמודדות בצמרת.
איפה הקרדיט למהלכים הטובים שלו? הפגיעה בזרים, שינוי תפקוד לסוארז, הקידום של ביטון, בוזגלו (וכל מילה מיותרת).
להזכיר לך כמה מאמנים וכמה תקוות היו לנו בכל שנה?
רבאק, תן קצת כבוד לבן אדם.
אגלה לך סוד, גם אני חושב שצריך להיפרד מאלישע בתום העונה הקרובה.
הזלזול באלישע הופך אותך לבדיחה. סבבה שאתה לא מעריך אותו, אבל נסחפת ברמות שאי אפשר להסביר.
זה שהוא הרכיב סגל מצויין ( וגם על זה אפשר להתווכח מי היה ברירת מחדל או לא) לא סותר את העניין שכרגע אין לו פשוט מושג, והוא דורך במקום מבחינה מקצועית ויצירתית כבר 3 שנים.
ההפך זה רק מדגיש את זה.
שורה תחתונה, הקבוצה לא מסוגלת לבצע 4 פסים מהירים לעומק כבר 4 שנים וזו עובדה, אז להגיד שלמאמן הזה אין מושג זה נקרא זלזול?
בינתיים הוא נהנה מליגה חלשה שעוברת שינוי, וקבוצות מתחילות להבין את הכדורגל המודרני.
כך לא נתקדם לשום מקום.
ההפך זה רק מדגיש את זה.
שורה תחתונה, הקבוצה לא מסוגלת לבצע 4 פסים מהירים לעומק כבר 4 שנים וזו עובדה, אז להגיד שלמאמן הזה אין מושג זה נקרא זלזול?
בינתיים הוא נהנה מליגה חלשה שעוברת שינוי, וקבוצות מתחילות להבין את הכדורגל המודרני.
כך לא נתקדם לשום מקום.
מתי לא היתה ליגה חלשה?zivmay כתב:זה שהוא הרכיב סגל מצויין ( וגם על זה אפשר להתווכח מי היה ברירת מחדל או לא) לא סותר את העניין שכרגע אין לו פשוט מושג, והוא דורך במקום מבחינה מקצועית ויצירתית כבר 3 שנים.
ההפך זה רק מדגיש את זה.
כך לא נתקדם לשום מקום.
מתי 4 הסו קולד גדולות נלחמו על התואר בקרב מרובע?
וכן, להגיד שאין לו מושג זה זלזול בריבוע.
אתה יכול לא להסכים על הדרך, על השיטה, על הסגנון בכיף. אבל להגיד שאין לו מושג? חבל, אתה דווקא כותב יפה ולפעמים מנתח בצורה מעניינת את המשחק. אל תמתג את עצמך בצורה של "אין לו מושג, טיפש וכו..."
לא יודע, אישית אני מתחרפן מאמירות כגון "שיחקנו טוב ועם תנופה בחצי השני" בזמן שאני מאמין שראית איך שיחקנו היום.izguy83 כתב: מתי לא היתה ליגה חלשה?
מתי 4 הסו קולד גדולות נלחמו על התואר בקרב מרובע?
וכן, להגיד שאין לו מושג זה זלזול בריבוע.
אתה יכול לא להסכים על הדרך, על השיטה, על הסגנון בכיף. אבל להגיד שאין לו מושג? חבל, אתה דווקא כותב יפה ולפעמים מנתח בצורה מעניינת את המשחק. אל תמתג את עצמך בצורה של "אין לו מושג, טיפש וכו..."
אז או שהוא משקר, או שבאמת הוא כבר איבד את זה.
העל יחסי בחיים.zivmay כתב: לא יודע, אישית אני מתחרפן מאמירות כגון "שיחקנו טוב ועם תנופה בחצי השני" בזמן שאני מאמין שראית איך שיחקנו היום.
אז או שהוא משקר, או שבאמת הוא כבר איבד את זה.
במחצית השניה היינו קצת יותר טובים מאשר בראשונה.
ככה זה אלישע, מגן על השחקנים שלו לטוב ולרע. תאמין לי שגם הוא מבין שאנחנו לא נראים טוב.
אין ספק שמשהו לא טוב עובר עלינו. משהו בשליש האחרון של המגרש פשוט לא עובד. שחקנים טכניים מאוד לא מצליחים לעשות פעולות פשוטות עם הכדור, כשצריך לבעוט, מוסרים וההיפך.
וזה ממש לא מובן לי. בעונה שעברה ובתחילת הוונה הזו היינו קבוצה שחיה על אחוז ניצול מצבים גבוה.
אני באמת חושב שהיום היינו טובם יותר מאשר בכול המשחקים האחרונים. זה לא אומר שהיינו מדהימים אבל היינו טובים יותר, בייחוד בהארכה.
אני מסכים עם הכותב מעליי לגבי הבעיה בשליש האחרון. מרגיש לי כמו בעיה של לחץ וביטחון שמשפיעה על ההחלטות ועל הביצוע.
אני מסכים עם הכותב מעליי לגבי הבעיה בשליש האחרון. מרגיש לי כמו בעיה של לחץ וביטחון שמשפיעה על ההחלטות ועל הביצוע.