סיראז' נסאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: סיראז' נסאר

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב: גם אני חסיד של השיטה הזו אבל חושב ששלומי יקרע רשתות רק כשנשחק עם שני חלוצים. כשראיתי אותו יורד אחורה ומתערב בשטף הייתי גם מנסה אותו בעמדה של ברדה כחלוץ שני/קשר התקפי
אין סיבה, זה פשוט האופי שחקן שלנו-בגלל שהוא קצת גמלוני זה נראה לך הזוי שהוא יורד עד לשם, אבל תהיה בטוח שהדבר הזה קונה לנו מטרים בתוך היריבה ושחקן אחר נכנס פנימה כמו עם בוזגלו בגול ה2, וגורדנה שהיה איתו כקשר התקפי השתלב איתו מצוין ושניהם הבקיעו 3 שערים ביחד. ברדה נשאר הבעיה היחידה כרגע, שיחלים ויהיה בספסל, אחכ שיכנס לעמדת הכנף בלבד, כי בכל השאר הוא תוקע אותנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:
אין סיבה, זה פשוט האופי שחקן שלנו-בגלל שהוא קצת גמלוני זה נראה לך הזוי שהוא יורד עד לשם, אבל תהיה בטוח שהדבר הזה קונה לנו מטרים בתוך היריבה ושחקן אחר נכנס פנימה כמו עם בוזגלו בגול ה2, וגורדנה שהיה איתו כקשר התקפי השתלב איתו מצוין ושניהם הבקיעו 3 שערים ביחד. ברדה נשאר הבעיה היחידה כרגע, שיחלים ויהיה בספסל, אחכ שיכנס לעמדת הכנף בלבד, כי בכל השאר הוא תוקע אותנו.
תשמע יש הרבה פרשנויות לזה. מצד אחד, כמו שאמרת הוא יורד ומפנה שטחים לשחקנים מקו שני ומצד שני אם אתה בונה על להביא 9 אז תזיז אותו טיפה אחורה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נו, אולי עכשיו יקבל חוזה חדש?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dardasmiley כתב:נו, אולי עכשיו יקבל חוזה חדש?
אני חושב שהוא לא רוצה לחתום. אני חושב שהוא מיוצג על ידי דודו דהן. בשביל דהן בלגיה זה כמו בשבילי לקנות במבה. אין ספק שהקלטת של נאסר תהיה יותר מלאה אחרי מה שהוא נותן עכשיו על המגרש.

אגב לא שאני מסכים אבל מקרה דומה של גולסה שהיה לפני סיום חוזה ולא הסכים להעריך חוזה הסתיים בעונה שלמה ביציע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

איך שאני רואה את זה, לא רחוק היום שבו המועדון יצטרך להחליט האם להוריד את נסאר
בדרגה בהיררכיה או לאפשר לו להמשיך לפתוח בהרכב ולקבל תפקיד מוביל.

לא יכול להיות ששחקן שאמור לעזוב בסיום העונה בחינם יקבל עדיפות על פני שחקנים חתומים.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:
אני חושב שהוא לא רוצה לחתום. אני חושב שהוא מיוצג על ידי דודו דהן. בשביל דהן בלגיה זה כמו בשבילי לקנות במבה. אין ספק שהקלטת של נאסר תהיה יותר מלאה אחרי מה שהוא נותן עכשיו על המגרש.

אגב לא שאני מסכים אבל מקרה דומה של גולסה שהיה לפני סיום חוזה ולא הסכים להעריך חוזה הסתיים בעונה שלמה ביציע.
א. אתה לא במצב סגל כזה מצוין שאתה יכול להרשות לעצמך להקפיא שחקן כזה
ב. הוא מסיים חוזה עוד 4 חודשים אחרי שישב מתחילת העונה בספסל כמעט בלי קרדיט. , גם אם תקפיא אותו הוא לא יתרגש יותר מדי
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

ForeverRed כתב:איך שאני רואה את זה, לא רחוק היום שבו המועדון יצטרך להחליט האם להוריד את נסאר
בדרגה בהיררכיה או לאפשר לו להמשיך לפתוח בהרכב ולקבל תפקיד מוביל.

לא יכול להיות ששחקן שאמור לעזוב בסיום העונה בחינם יקבל עדיפות על פני שחקנים חתומים.
השחקן במועדון קרוב לשש שנים,כבר עונה על ההגדרה של שחקן בית אם תרצה, בשלוש השנים שאלישע לוי מאמן את הפועל באר שבע נאסר סיים 90 דקות על הדשא רק 12 פעמים בכל היתר הוא הוחלף\החליף בסביבות הדקה ה-60, בעונה שעברה (כמו שנאמר "עונת השיא שלו") הוא סיים 90 דקות רק פעמיים והעונה הוא השתחל להרכב רק בגלל פציעות ואחרי כל הנתונים האלו ,למה שהוא יחתום על חוזה חדש?
וחוץ מזה, אם הוא מועיל למועדון יותר מכל השחקנים החתומים למה שלא נהנה ממנו וננצל את מה שיש?
אי אפשר לצפות משחקן שהקריירה שלו לא מתרוממת אצל המאמן הזה (בעונה שעברה הוא אפילו העדיף את גבאי וסוויסה כשחקני אגף על פניו) להישאר פה בכוח ולתקוע לעצמו את הקריירה .

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

משתמש חדש כתב: השחקן במועדון קרוב לשש שנים,כבר עונה על ההגדרה של שחקן בית אם תרצה, בשלוש השנים שאלישע לוי מאמן את הפועל באר שבע נאסר סיים 90 דקות על הדשא רק 12 פעמים בכל היתר הוא הוחלף\החליף בסביבות הדקה ה-60, בעונה שעברה (כמו שנאמר "עונת השיא שלו") הוא סיים 90 דקות רק פעמיים והעונה הוא השתחל להרכב רק בגלל פציעות ואחרי כל הנתונים האלו ,למה שהוא יחתום על חוזה חדש?
וחוץ מזה, אם הוא מועיל למועדון יותר מכל השחקנים החתומים למה שלא נהנה ממנו וננצל את מה שיש?
אי אפשר לצפות משחקן שהקריירה שלו לא מתרוממת אצל המאמן הזה (בעונה שעברה הוא אפילו העדיף את גבאי וסוויסה כשחקני אגף על פניו) להישאר פה בכוח ולתקוע לעצמו את הקריירה .
ועדיין כולנו ישבנו ביציעים שבוע אחר שבוע וראינו שחקן מוגבל מאוד ואנוכי שטובתו האישית לנגד עיניו.

נאסר של החודש האחרון זה לא אותו ילד חוצפן שעשה כאן טובה ששיחק. אם ימשיך באותו הקצב הוא יהיה שחקן הרכב על אפם וחמתם של אלישע, מליקסון ושאר הירקות, כי קשה להתעלם.

ולכל מי שממשיך לציין את פתיחת העונה הקודמת שלו כתקופת שיא, אני מציע לחזור ולראות את המשחקים עצמם, מלבד שערים שהם לא משהו מבוטל, הוא היה חלש מאוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב: ועדיין כולנו ישבנו ביציעים שבוע אחר שבוע וראינו שחקן מוגבל מאוד ואנוכי שטובתו האישית לנגד עיניו.

נאסר של החודש האחרון זה לא אותו ילד חוצפן שעשה כאן טובה ששיחק. אם ימשיך באותו הקצב הוא יהיה שחקן הרכב על אפם וחמתם של אלישע, מליקסון ושאר הירקות, כי קשה להתעלם.

ולכל מי שממשיך לציין את פתיחת העונה הקודמת שלו כתקופת שיא, אני מציע לחזור ולראות את המשחקים עצמם, מלבד שערים שהם לא משהו מבוטל, הוא היה חלש מאוד
מסכים!!!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: ועדיין כולנו ישבנו ביציעים שבוע אחר שבוע וראינו שחקן מוגבל מאוד ואנוכי שטובתו האישית לנגד עיניו.

טוטי כל מילה שלך לאחרונה חוץ מהעניין אם זה שאולי נרד ממקום 3 הם גדולים המשך כך ;)
נסאר מזכיר ביכולת הזאת את העונה שלו עם גיא לוי שהצליח להשאיר אותנו בליגה, אם ימשיך ככה אני רוצה שנחתים אותו על חוזה ל3 עונות להגדיל לו את השכר ועונה הבאה להיות עם 3 קשרי אגף (ובמידה ומלול ישאר אז 4 ואם וואקמה יגיע אז 5) טובים מאוד זה מה שסגל של קבוצה גדולה צריך.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אם נאסר יידע להתאים את עצמו (או שמישהו יידע לכוון אותו בעיקר את השכל שלו, בדומה למה שעשו עם טב"ח) למאמץ ולמשחק הקבוצתי, הוא יהיה סוג של שובר שיוויון בליגה שלנו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מה עשו עם טב"ח?
עדיין שחקן טיפש מאוד.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

הפועלעולה כתב:מה עשו עם טב"ח?
עדיין שחקן טיפש מאוד.
לפני מכבי היה במצב של פיגור קליני, עכשיו רק טיפש :)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:אם נאסר יידע להתאים את עצמו (או שמישהו יידע לכוון אותו בעיקר את השכל שלו, בדומה למה שעשו עם טב"ח) למאמץ ולמשחק הקבוצתי, הוא יהיה סוג של שובר שיוויון בליגה שלנו.
אמממ אוקי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הפועלעולה כתב:מה עשו עם טב"ח?
עדיין שחקן טיפש מאוד.
אתה מוזמן לראות תקצירים שלו לפני ואחרי מכבי.

טוטי, אין הבדל במהירות, בדריבל ובטכניקה בין שני השחקנים, זה בעיקר בהכוונה.
לטל בן חיים יוצרים עשרות בידודים באגף בכל משחק ( כולם זוכרים כמה פעמים הוא היה לבדו על ביטון, אבל למזלנו בן מכיר אותו מצויין), אם מישהו ישכיל ליצור לפחות חצי מהכמות לנאסר, כבר נרגיש בהבדל ( כנ"ל לגבי מליקסון).

שלח תגובה