אני בשלב שהדיון המתורבת כבר לא פונקציה מולך. בדיוק ברגעים הללו אני נעשה ציני, גס ובוטה.zivmay כתב:מעניין אותי לשמוע את היתרונות של אלישע? ואני לא מדבר על הרכבת סגל כי ראינו מה הלך פה בעונה הראשונה.
מדבר על מהלכים מקצועיים, איזה חידוש טקטי, איזשהי פילוספיית מסויימת.
אם מישהו יכול לחדש לי זה יהיה נחמד, ואני רציני..
אשכול של אלישע והתעויוט נעוץ - הצעה
Re: אשכול של אלישע והתעויוט נעוץ - הצעה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
באימא שלי, הרגת אותי, התבלבלתי מרוב תארים ומעבדות.Sir Alex Ferguson כתב:עם אלישע לוי אני מרגיש כמו אותו לד שבתיכון יכול היה לבחור כל מגמה שהוא רוצה, פיזיקה, ביולוגיה, מחשבים, ספורט, ספרות, אבל בחר במגמת כימיה, כי הוא כל החיים חלם להיות כימאי במעבדת משלו.
אחרי הלימודים אותו נער היה יכול לבחור כל יחידה צבאית שהוא רוצה, סיירת מטכ"ל, 8200, שייטת 13, סיירת גולני, סיירת צנחנים, סיירת גבעתי, קורס טיס, אבל הוא בחר בעתודה בשביל לעשות תואר ראשון בכימיה ולהתקרב עוד צעד אל עבר הגשמת החלום - כימאי במעבדה משלו.
אחרי הצבא אותו חייל משוחרר היה יכול לבחור כל תואר שהוא רוצה, משפטים, פסיכולוגיה, ניהול, מחשבים, חינוך, רפואה, אבל הוא בחר בתואר ראשון בכימיה בשביל להגשים את החלום - כימאי במעבדה משלו.
אחרי שסיים תואר ראשון בכימיה, הסטודנט יכל לבחור כל תואר שני שהוא רוצה, ושוב למרות שהוא סיים כמצטיין דיקאן בתואר הראשון הוא בחר בתואר שני בכימיה בשביל להגשים את החלום - כימאי במעבדה משלו.
אחרי שסיים תואר שני בהצטיינות, אותו ילד שכבר גדל קיבל הצעה לעבוד ככימאי במעבדה משלו, וכמובן שהסכים.
אבל, למרות שהיו לו רגעי שיא באותה מעבדה, רגעים מאושרים, כמו הרגע שסיפרו לו שהוא הולך לקבל מעבדה משלו, היום הראשון במעבדה, מס' פרויקטים מעניינים לאורך שלוש השנים שהוא במעבדה, זה לא היה זה. לא על זה הוא חלם מילדות.
הוא לא נהנה מהעבודה כמו שחשב שהוא ייהנה, הוא לא הצליח לממש את הפוטנציאל שלו עד הסוף באותה מעבדה, הוא לא הגיע להישגים שהוא חלם עליהם כל השנים, הישגים שהוא מאמין שהוא יכול להשיג.
ואז, ביום בהיר אחד, הוא התחיל לקבל הצעות ממעבדות אחרות. ועכשיו הוא צריך לקבל החלטה. האם הוא מוותר על חלום הילדות ומתפשר על המצב הקיים, מתפשר על מעבדה שתיתן לו רגעי שיא כאלה ואחרים אבל אצלה הוא לא יוכל להגשים את החלום. או שהוא לוקח את הסיכון ועובר למעבדה אחרת, נותן סיכוי למעבדה אחרת שאולי תהיה פחות מוצלחת מהמעבדה הקיימת אבל אולי גם תצליח להביא אותו למקומות שהוא חלם עליהם כל החיים, למקומות שבגללם הוא לא ויתר על החלום כל השנים.
חחח היית אומר לי שאלישע הוא נק' רגישה אצלך, הייתי מנסה להיות פחות בוטה לגביו.Totti כתב: אני בשלב שהדיון המתורבת כבר לא פונקציה מולך. בדיוק ברגעים הללו אני נעשה ציני, גס ובוטה.
שתחרר, מה אתה לוקח דברים ללב.
אני אנסה להסביר לך את העמדה שלו (שגם אני מסכים איתה).zivmay כתב:
חחח היית אומר לי שאלישע הוא נק' רגישה אצלך, הייתי מנסה להיות פחות בוטה לגביו.
שתחרר, מה אתה לוקח דברים ללב.
ביקורת על אלישע היא מוצדקת לחלוטין כי יש על מה וכי מותר לך להביע דעה , בטח בפורום הזה. אבל כשזה מגיע למצב שהטענות שלך כבר נשחקות ונהיות פחות לגיטימיות ויותר שבלוניות, לא מחדשות ובעיקר מאוסות אז הדיון (התורן יש לומר) הולך לאיבוד. תקף גם לגבי דר
- ForeverRed
תקרא שוב את הדברים שלך ותבין לבד למה אתה פסול עדות.zivmay כתב:מעניין אותי לשמוע את היתרונות של אלישע? ואני לא מדבר על הרכבת סגל כי ראינו מה הלך פה בעונה הראשונה.
מדבר על מהלכים מקצועיים, איזה חידוש טקטי, איזשהי פילוספיית מסויימת.
אם מישהו יכול לחדש לי זה יהיה נחמד, ואני רציני..
מתיש.
מה שכתבתי הם דברים שקרו, תביא לי דבר אחד פסול(שקרי) שכתבתי וכך אולי תחזק את טענתך. אתה לא יכול לזרוק האשמות לאוויר.
ד"א, ההודעה הופנתה למישהו ספציפית, לא צריך להתערב בכוח.
ד"א, ההודעה הופנתה למישהו ספציפית, לא צריך להתערב בכוח.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נכון כי אלישע לוי כבר לא מקובע ופותח עם הרכבים חדשים כי הוא מאמין ברוטציה בריאה נכון?dor69 כתב: אני אנסה להסביר לך את העמדה שלו (שגם אני מסכים איתה).
ביקורת על אלישע היא מוצדקת לחלוטין כי יש על מה וכי מותר לך להביע דעה , בטח בפורום הזה. אבל כשזה מגיע למצב שהטענות שלך כבר נשחקות ונהיות פחות לגיטימיות ויותר שבלוניות, לא מחדשות ובעיקר מאוסות אז הדיון (התורן יש לומר) הולך לאיבוד. תקף גם לגבי דר
הטענה העיקרית שלי לגביי אלישע לוי ממש לא נעשית פחות לגיטימית אלא יותר לגיטימית לאחרונה במיוחד אם הוא לא יפתח עם נסאר במשחקים הקרובים ויפתח עם ברדה מתחת לחלוץ כרגיל (מול אשדוד הוא יפתח עם נסאר כי מליקסון עוד פצוע ולא החלים לגמריי).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה זה קשור?גם אני חושב כמוך אבל לא רואה לנכון לדחוף את זה לכל אשכול ולכל הודעה. זה מעייף וזה נמאסדר אדום בנשמה כתב: נכון כי אלישע לוי כבר לא מקובע ופותח עם הרכבים חדשים כי הוא מאמין ברוטציה בריאה נכון?
הטענה העיקרית שלי לגביי אלישע לוי ממש לא נעשית פחות לגיטימית אלא יותר לגיטימית לאחרונה במיוחד אם הוא לא יפתח עם נסאר במשחקים הקרובים ויפתח עם ברדה מתחת לחלוץ כרגיל (מול אשדוד הוא יפתח עם נסאר כי מליקסון עוד פצוע ולא החלים לגמריי).
כאילו לא טחנתם את אמא של הנושא הזה שהייתם צריכים גם לפתוח דיון עליו.
אלישע פח , חלק מסכימים ומודים , חלק מסכימים ולא מודים , וחלק לא מסכימים ומודים , וחלק לא מסכימים ולא מודים.
יאללה סתמו.
אלישע פח , חלק מסכימים ומודים , חלק מסכימים ולא מודים , וחלק לא מסכימים ומודים , וחלק לא מסכימים ולא מודים.
יאללה סתמו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite