בוזגלו לא כוכב מה אני אגיד...yedidel כתב:
איזה כוכבים זרקו עליו שנה שעברה חוץ מברדה?
דרך? שיטה? קיבעון? ניצחון!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: דרך? שיטה? קיבעון? ניצחון!!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
בוזגלו הגיע לכאן על תקן של הימור שקבוצות לא רצו לגעת בו.דר אדום בנשמה כתב: בוזגלו לא כוכב מה אני אגיד...
- דר אדום בנשמה
אתה קצת מגזים, בני יהודה ובני סכנין רצו אותו ומבחינת מספרים ומבחינת הכל הוא כן היה כוכב.ForeverRed כתב: בוזגלו הגיע לכאן על תקן של הימור שקבוצות לא רצו לגעת בו.
זה בניגוד לברוכיאן שגם הגיע על תקן כוכב ומושיע וחירבן במכנסיים למרות שמבחינה סטטיסטית הוא מעולם לא היה שחקן חשוב...
על פי הטענה שלך זהבי הגיע על תקן לא כוכב כי הוא גם לא היה כוכב ולפניי שהוא יצא לאיטליה הוא לא היה בין הכוכבים בהפועל תל אביב של שנת הדאבל...
בני יהודה וסכנין.דר אדום בנשמה כתב: אתה קצת מגזים, בני יהודה ובני סכנין רצו אותו ומבחינת מספרים ומבחינת הכל הוא כן היה כוכב.
זה בניגוד לברוכיאן שגם הגיע על תקן כוכב ומושיע וחירבן במכנסיים למרות שמבחינה סטטיסטית הוא מעולם לא היה שחקן חשוב...
על פי הטענה שלך זהבי הגיע על תקן לא כוכב כי הוא גם לא היה כוכב ולפניי שהוא יצא לאיטליה הוא לא היה בין הכוכבים בהפועל תל אביב של שנת הדאבל...
פה מיצינו
אתה מסלף עובדות. בוזגלו חזר לארץ על תקן שחקן גמור, כוכב ?איזה כוכב בדיוק?אתה מוזמן לקרוא תגובות של אנשים מהיום שהוא חתם. זהבי לא היה כוכב ?כבש את שער האליפות , כבש שער ענק במספרת מול ליון . בני סכנין ובני יהודה חחחדר אדום בנשמה כתב: אתה קצת מגזים, בני יהודה ובני סכנין רצו אותו ומבחינת מספרים ומבחינת הכל הוא כן היה כוכב.
- דר אדום בנשמה
תעשה לי טובה מאור בוזגלו העמיד מספרים שאם הוא היה במכבי חיפה או בהפועל תל אביב ולא במכבי של אז הוא היה מועמד לשחקן השנה באותן עונות...גיא חניה כתב: אתה מסלף עובדות. בוזגלו חזר לארץ על תקן שחקן גמור, כוכב ?איזה כוכב בדיוק?אתה מוזמן לקרוא תגובות של אנשים מהיום שהוא חתם. זהבי לא היה כוכב ?כבש את שער האליפות , כבש שער ענק במספרת מול ליון . בני סכנין ובני יהודה חחח
זה שהוא נפל על מכבי תל אביב זה דבר אחר אחר לגמריי, מאז ומתמיד הוא היה נחשב לכוכב...
- דר אדום בנשמה
כי הוא עבר בכל קבוצה אפשרית בישראל שהייתה קבוצת צמרת, מכבי חיפה, הפועל תל אביב ומכבי תל אביב.אדום זקן כתב: בני יהודה וסכנין.
פה מיצינו
אני זוכר שכיניתי את בוזגלו "ברוכיאן 2". היה סופר גמור. בערך כמו להגיד שמליקסון לא היה גמור כשהגיע אלינו ללאומית