עד מתי מאירי סיני?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: עד מתי מאירי סיני?

שליחה על ידי zivmay »

aniyodea כתב:מטבע הדברים ברור שאני מגן על אלישע
אבל תאמין לי שאני גם מעביר ביקורת
לא כל דבר שאני יודע או מרגיש אני יכול לכתוב פה וההסבר לכך די ברור...

דוקטור הייתי בשבת בווסרמיל, ישבתי עודדתי ונהניתי
אתה סבלת, זכותך!

גדי,
זאת בדיוק המטרה, אבל ישר קופצים פה ומזלזלים, מרחיקי הלכת וההוזים אומרים שאני בעצם אלישע:))))

פעם הבאה ארשום באמצע משחק כדי להוכיח:)))

עדיין לא ענית לי..
מכבי, קריית שמונה, רעננה ואפילו מכבי פ"ת משחקות בקצב הרבה יותר גבוהה מבאר שבע.
כושר גופני זה לא רק פציעות, אלא עמידות בקצה משחק וסיבולת.
איך נראה לך קיבלנו רבעייה מנתניה? שלישיה מת"א? שחקנים לא מסוגלים לעלות ולרדת באותו קצב.
ראית מה קרה שבקושי עברנו את החצי במשחק מול מכבי? נגמר 0-0, אם היינו מנסים טיפה יותר היינו מקבלים 2 בקלות.
אפילו ילד בן 2, רואה שמערך הכושר בקבוצה הוא מיושן, החימום מתנהל בקצב של ליגה ג', האימונים ( הייתי באימונים אחדים) מתנהלים בקצב של ליגה ג', וככה המשחק שלנו, בקצב של ליגה ג', שכל התקפה משאירים 2-3 שחקנים בהתקפה, ועליהם ימות העולם.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גדי כתב:
דר - אתה עובר את הגבול. כל אחד יכול לכתוב פה בתנאי שהוא שומר על כללים של לא לפגוע באחרים ושמירה על כתיבה לא פוגענית בעליל.

דווקא אתה חורג מהכללים - אל תגרש אף אחד ואל תגיד לאחרים מה לכתוב.
אני עובר את הגבול? חצוף, שאחרים ביקשו להעיף אותי מפה לא פצת פה אבל שאני מבקש שמישהו יעוף מפה אם אלישע שלח אותו ואם הוא מגיב אז שיגיב בנושאים שלא קשורים לאלישע ישירות או בעקיפין, הוא כתב בעצמו שהוא בחר להגיב בנושא שהוא פתח ושהוא לא יגיב מעבר, ופתאום הוא מגיב פה?
אני לא עברתי פה שום גבול, אני לא קורא להחרים אותו, לדעתי זה שהוא נמצא כאן להגן על אלישע זה מקומם וזכותי לחשוב ככה, כמו שאני הייתי מקורב לאליניב ברדה או לדודי טוויטו ׁ(ואני לא!) והייתי מגיב כאן.
אתה למשל מקורב לאסי אבל אתה משתדל לא לכתוב על נושאים שקשורים אליו לרוב ובגלל זה מעולם לא ביקשתי שיעיפו אותך מפה כי אתה ענייני, אנייודע לעומת זאת לא ענייני, הוא פשוט מגן פה על אלישע בחירוף נפש כאילו אלישע הוא איזה מלך ישראל או משהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:

עדיין לא ענית לי..
איך נראה לך קיבלנו רבעייה מנתניה? שלישיה מת"א? שחקנים לא מסוגלים לעלות ולרדת באותו קצב.
ראית מה קרה שבקושי עברנו את החצי במשחק מול מכבי? נגמר 0-0, אם היינו מנסים טיפה יותר היינו מקבלים 2 בקלות.
אפילו ילד בן 2, רואה שמערך הכושר בקבוצה הוא מיושן, החימום מתנהל בקצב של ליגה ג', האימונים ( הייתי באימונים אחדים) מתנהלים בקצב של ליגה ג', וככה המשחק שלנו, בקצב של ליגה ג', שכל התקפה משאירים 2-3 שחקנים בהתקפה, ועליהם ימות העולם.
אז בוא נרשום אותנו בליגה ג

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: אני עובר את הגבול? חצוף, שאחרים ביקשו להעיף אותי מפה לא פצת פה אבל שאני מבקש שמישהו יעוף מפה אם אלישע שלח אותו ואם הוא מגיב אז שיגיב בנושאים שלא קשורים לאלישע ישירות או בעקיפין, הוא כתב בעצמו שהוא בחר להגיב בנושא שהוא פתח ושהוא לא יגיב מעבר, ופתאום הוא מגיב פה?
אני לא עברתי פה שום גבול, אני לא קורא להחרים אותו, לדעתי זה שהוא נמצא כאן להגן על אלישע זה מקומם וזכותי לחשוב ככה, כמו שאני הייתי מקורב לאליניב ברדה או לדודי טוויטו ׁ(ואני לא!) והייתי מגיב כאן.
אתה למשל מקורב לאסי אבל אתה משתדל לא לכתוב על נושאים שקשורים אליו לרוב ובגלל זה מעולם לא ביקשתי שיעיפו אותך מפה כי אתה ענייני, אנייודע לעומת זאת לא ענייני, הוא פשוט מגן פה על אלישע בחירוף נפש כאילו אלישע הוא איזה מלך ישראל או משהו.
רסמי,אתה מאבד את זה.
אם הגעת למצב שאתה קורא לגדי חצוף,קח עצה אישית ותתנתק מהאינטרנט לאיזה יומיים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב: אני עובר את הגבול? חצוף, שאחרים ביקשו להעיף אותי מפה לא פצת פה אבל שאני מבקש שמישהו יעוף מפה אם אלישע שלח אותו ואם הוא מגיב אז שיגיב בנושאים שלא קשורים לאלישע ישירות או בעקיפין, הוא כתב בעצמו שהוא בחר להגיב בנושא שהוא פתח ושהוא לא יגיב מעבר, ופתאום הוא מגיב פה?
נו ו.. אז הוא מקורב לאלישע, למי אכפת, זה אומר שאסור לו להגיב פה? לכל אחד מאיתנו יש איזה שחקן שהוא הפייבוריט שלו והוא לא אובייקטיבי כשמדברים עליו, אז הוא מנוע מלהגיב על נושאים שנפתחים על השחקן הזה? שידבר על אלישע כמה שהוא רוצה, בהודעות שלו שקשורות לאלישע אני לוקח את המילים יותר בזהירות כי הוא הודיע שהוא מקורב. אל תהפכו את זה לאישי, שכל אחד יגיב על מי שהוא רוצה, ולך יש כמובן זכות לא להגיב לו או לא לקבל את דעתו, אבל ממש אין לך זכות לבקש ממנו לעוף מהפורום או לא להגיב להודעות מסוימות

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:

עדיין לא ענית לי..
גם כשיש צדק מסוים בדבריך אתה כל כך מגזים שקשה לקבל אותם.
מי שישמע אותך עלול לחשוב שאנחנו בדרך לירידה בטוחה.

דר, אתה מדבר לא לעניין ולא בפעם הראשונה. תרגיע.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הבעיה שלך פעם התבטאה אחרי הפסדים, פתאום גם בנצחונות התחלת לאבד רסן?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: הבעיה שלך פעם התבטאה אחרי הפסדים, פתאום גם בנצחונות התחלת לאבד רסן?!
בנצחונות?
אני "מאבד רסן" בכל הקשור להגנה על אלישעו על מאירי סיני הקדושים המעונים..

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שחרר כבר, למה את מענה את עצמך?!?
אתה יושב כאן ואוכל את הלב כל היום והחבר׳ה האלו גוזרים בסוף החודש צ׳ק שמן ונפוח.
לא יקרו שינויים כרגע, זה הסגל, זה הצוות המקצועי והוא ישאר בשלמותו עד סוף העונה.
בקיץ ייעשו שינויים, עד אז תהיה רגוע

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

חבר'ה זה לא עובד ככה. כשמישהו מגיע ממקום לא נקי עם אינטרס מובהק להגן על מקורבו , הגילוי הנאות
לא אמור לתת לזה לגיטימציה. תהיו רציניים קצת, תחשבו שיבוא מישהו ויגיד שהוא אח של מאירי סיני ואז
יתחיל להשתתף בדיון ולדבר על כמה הוא מוכשר, על כמה האימונים ברמה גבוהה, על איך הפציעות לא קשורות
למאמן הכושר וכו'. לא משנה מה תגידו, אבל שמדובר בדיון הקשור בצוות המקצועי במישרין/בעקיפין אותו
משתמש (אני יודע) פסול מלהגיב וכל מה שיגיד יהיה לא רציני. בואו לא ניתמם ונחשוב שיש כאן אפילו גרם
של אובייקטיביות. מדובר בבחור שבכלל אוהד קבוצה אחרת וכותב כאן כי אלישע מאמן כאן. שנה הבאה יכתוב
בטח בפורום של בית"ר, אח"כ באשדוד וכן הלאה. שרובנו כותבים את אשר ליבם בליווי אמוציות, עצבים, אדרנלין
של לפני ואחרי משחקים אותו בחור מנסה "כאילו" לתת דעה אובייקטיבית, זה לא לעניין.
אין מישהו יותר ממני שרוצה שהפורום יפרח ויהיו דיונים ברמה (ויש כאלה) ואני לא רוצה להבריח אף אחד מפה,
אבל קשה לי מאוד עם זה שבא מישהו מקורב למאמן שבכלל לא אוהד את הקבוצה ושופך כאן את האג'נדה של
המאמן בטפטופים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב:שחרר כבר, למה את מענה את עצמך?!?
אתה יושב כאן ואוכל את הלב כל היום והחבר׳ה האלו גוזרים בסוף החודש צ׳ק שמן ונפוח.
לא יקרו שינויים כרגע, זה הסגל, זה הצוות המקצועי והוא ישאר בשלמותו עד סוף העונה.
בקיץ ייעשו שינויים, עד אז תהיה רגוע
זהו שאני לא בטוח שיעשו שינוים.
אגב אם הסגל אין לי כבר על מה להתייאש או להלין, התלוננתי מספיק ביום ההעברות האחרון וכמה ימים אחריי וגם שבוע אחריי.
כל עוד לא יעשו את השינוי של ריפוד מעטפת הצוות המקצועי גם אם אלישע יהיה כאן אפילו בחיים הקבוצה לא תתקדם וזה כל הרצון שלי גם אם הדיבורים והויכוחים פה לא יעשו את זה.
הפורום נועד בשביל לתת דעות וכו', לכל אחד יש את הדעה שלו וזה בסדר, ברגע שזה מגיע לויכוחים פה זה כבר נהיה מגעיל.
אתה ואדום זקן שאני מכבד אותכם לפעמים נראים כאילו אתם מתים על ריב איתי ועם זיומאי שאגב אין לי שום קשר אליו חוץ מהפורום הזה.
ד"א אני לא גירשתי את אניודע, כתבתי במילים אחרות שאם הוא לא מסוגל להיות ענייני ולא אינטרסנט אז עדיף שיעזוב, אם זה נקרא לגרש פה מישהו אז אני באמת שלא מצטער על זה ואין לי על מה להצטער.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אריק כתב:חבר'ה זה לא עובד ככה. כשמישהו מגיע ממקום לא נקי עם אינטרס מובהק להגן על מקורבו , הגילוי הנאות
לא אמור לתת לזה לגיטימציה. תהיו רציניים קצת, תחשבו שיבוא מישהו ויגיד שהוא אח של מאירי סיני ואז
יתחיל להשתתף בדיון ולדבר על כמה הוא מוכשר, על כמה האימונים ברמה גבוהה, על איך הפציעות לא קשורות
למאמן הכושר וכו'. לא משנה מה תגידו, אבל שמדובר בדיון הקשור בצוות המקצועי במישרין/בעקיפין אותו
משתמש (אני יודע) פסול מלהגיב וכל מה שיגיד יהיה לא רציני. בואו לא ניתמם ונחשוב שיש כאן אפילו גרם
של אובייקטיביות. מדובר בבחור שבכלל אוהד קבוצה אחרת וכותב כאן כי אלישע מאמן כאן. שנה הבאה יכתוב
בטח בפורום של בית"ר, אח"כ באשדוד וכן הלאה. שרובנו כותבים את אשר ליבם בליווי אמוציות, עצבים, אדרנלין
אין מישהו יותר ממני שרוצה שהפורום יפרח ויהיו דיונים ברמה (ויש כאלה) ואני לא רוצה להבריח אף אחד מפה,
אבל קשה לי מאוד עם זה שבא מישהו מקורב למאמן שבכלל לא אוהד את הקבוצה ושופך כאן את האג'נדה של
המאמן בטפטופים.
אריק, הוצאת לי את המילים מהמקלדת בפירוש ככה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אריק כתב:חבר'ה זה לא עובד ככה. כשמישהו מגיע ממקום לא נקי עם אינטרס מובהק להגן על מקורבו , הגילוי הנאות
המאמן בטפטופים.
אחשלי, זה דייביט פתוח וכל אחד יגיד מה שהוא רוצה. אם דעת הרוב תחשוב אחרת, הנושא יגנז, יעלם או יזכה לתגובות נגד.
אף אחד לא מתנה את ההצטרפות לפורום באי שייכות לכת, דת, אהדה לשחקן או קרבה על רקע משפחתי.
יבוא המקורב למרציאנו, יעלה טענותיו, אם הן קשקוש בבלבוש, הוא יחטוף על הראש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: אחשלי, זה דייביט פתוח וכל אחד יגיד מה שהוא רוצה. אם דעת הרוב תחשוב אחרת, הנושא יגנז, יעלם או יזכה לתגובות נגד.
אף אחד לא מתנה את ההצטרפות לפורום באי שייכות לכת, דת, אהדה לשחקן או קרבה על רקע משפחתי.
יבוא המקורב למרציאנו, יעלה טענותיו, אם הן קשקוש בבלבוש, הוא יחטוף על הראש.
כן.
ושוב אנחנו נאלץ להסכים,זה כבר נהיה דביק.
תיצור ויכוח ולו לשם הויכוח שלא יחשבו שאנחנו מתאמים תגובות.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

לא יודע איך אתם מסוגלים לקחת ברצינות הודעה של דר כשהיא לא מתחילה ב-"סליחה?!"

שלח תגובה