ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: ואני עדיין אומר אם לא רוני לוי או צוות זר מוכח,אין מה לשנות בשביל להגיד עשיתי שינוי.
צוות זר מוכח לא יגיע לפה. אין למאמן מוכח מה לחפש פה.
גם מכבי עם הכסף והקשרים(קרויף) לא מצליחה למשוך לכאן מאמנים מוכחים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גם פאקו "הכין קפה" לבניטז. תנו קצת כבוד לאנשים שצמחו אצל מאמנים כמו בניטז וארגונייס, במיוחד אם אחר כך החלופה שאתם מציעים זה מאמן שצמח אצל רב"ש

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מוריניו היה מתורגמן והיום הוא המאמן מספר 1 בעולם אז ?זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הבחור לא עובר את החגים,מוכן לחתום.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

איך אני חולה עליכם פה בפורום.
אצלכם תמיד הדשא של השכן ירוק יותר,יפה יותר.
איזה עומר צלישר נותן משחק טוב,יאללה בוא נחתים אותו,איזה סילבס מביא את רעננה למקום 8 וכבר הופך למועמד לאימון הקבוצה.
אייל ברקוביץ הגדול עם סוללת עורכי הדין שלו בתקשורת קרס שם לחלוטין,אז מאמן זר יצליח??
קבוצה חולה,עם חובות של 50 מיליון,6 מנהלים שכל אחד בטוח שהוא הבעלים,הדלפות לא פוסקות מחדר ההלבשה ציפיות שלא תואמות את המציאות.
אז יכול להיות שבהתחלה הוא יצליח קצת ואז כולם יגידו "וואו איזה מאמן גדול",אבל זה לא יחזיק לאורך זמן,כי ככה זה שהמערכת חולה.
ואז ייצאו כך הנמרים עם השיניים החדות וייתנו לו כאילו ביסים שהוא לא הבין לאן הוא בא.
בשבילם הוא כבשון קטן,ילד בגן חובה ששלחו אותו לתיכון.
אין שם לא סבלנות ולא דרך ובסוף לטווח ארוך אין לו שום סיכוי.
ואני אוסיף לצערי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני קורא את התגובות פה בכל הנושאים על סוגיית המאמן ואני חייב להגיד שלמרות שאני בעד להחליף את אלישע עוד מלפני צוק איתן אני כרגע משהו כמו יושב על הגדר. מצד אחד אני מת לראות כדורגל ומקצוענות, מצד שני ברור כמעט לחלוטין שצוות זר לא יהיה וכשוק הישראלים מונה מחבד רוני לוי בעיקר סילבסים וקורצקים למיניהם אני מסתכל על השנתיים האחרונות של אלישע ואומר לעצמי שיכול להיות שלהשאיר אותו הכי טוב בשבילנו. יכול להיות שאולי עוד שחקן יעזור, יכול להיות אולי הבית החדש ישנה משהו בקהל ובקבוצה, אולי תוספות לצוות יעזרו.
בקיצור, דילמה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב:אני קורא את התגובות פה בכל הנושאים על סוגיית המאמן ואני חייב להגיד שלמרות שאני בעד להחליף את אלישע עוד מלפני צוק איתן אני כרגע משהו כמו יושב על הגדר. מצד אחד אני מת לראות כדורגל ומקצוענות, מצד שני ברור כמעט לחלוטין שצוות זר לא יהיה וכשוק הישראלים מונה מחבד רוני לוי בעיקר סילבסים וקורצקים למיניהם אני מסתכל על השנתיים האחרונות של אלישע ואומר לעצמי שיכול להיות שלהשאיר אותו הכי טוב בשבילנו. יכול להיות שאולי עוד שחקן יעזור, יכול להיות אולי הבית החדש ישנה משהו בקהל ובקבוצה, אולי תוספות לצוות יעזרו.
בקיצור, דילמה
אחי אין לך מושג כמה אני מסכים איתך.

ישבתי היום לדיון עם מישהו אוהד מכבי חיפה שאומר שאלישע מאמן מצוין והתחיל בינינו דיון בדיוק כמו כאן
"אין כדרגול טוב"
"אבל איפה הייתם לפני 2 עונות?"
"נו אז זה אומר שאי אפשר להתקדם?"
"כן ואת מי תביאו?"
---
"למה נראה לך שבוזגלו ואברטיימן הגיעו לבאר שבע?"
"ברדה"
"תאמין לי שלא רק ברדה, בליינד אלישע"
---
"אין כדורגל טוב"
"אתם מקום 2 במשך 2 עונות רצוף ופעמיים לחצי גמר גביע אולי אפילו גמור אולי אפילו זכייה"

כאילו .. אין .. אין מה להגיד .. מצד אחד זה כדורגל חרא ומי שעוקב אחרי הקבוצה מורט שערות מצד שני בתקופת גיא לוי הראשונה שיחקנו לא משהו בהתחלה ותוסיפםו לזה את היחסי אנוש המזעזעים של גיא לוי אז אוהדים קרא לו להתפטר והאחרים אמרו "מה אכפת לכם כדורגל העיקר שיעלה אותנו לליגת העל העיקר התוצאות" אז מה זה שונה מעכשיו ?

הגעתי למסקנה שאני מת להחליף את אלישע אבל לא בכל מחיר. או ברק בכר (שכבר לא רלוונטי) או רוני לוי או מאמן זר עם קבלות, ולא, עם כל הכבוד לבחור מהפועל ת"א, מישהו שאימן קבוצה מליגה 3. ושאני אומר קבלות אני לא מתכוון למאמן צ'לסי או סאות'המפטון, אלא לבחור שכבר יש לו ברזומה 2-3 קבוצות מליגות ברמתנו/יותר טובות ועשה איתן משהו מעבר ללרדת ליגה. וכן, אני יודע שגם הצ'אנס הזה קלוש. אבל מה אפשר לעשות ?

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אלישע מיצה את עצמו. כל הדיבורים על הרע במיעוטו מזכירים אישה מוכה שמפחדת להתנתק מהפחד להיות במקום גרוע אחר.
אין ספק, לאלישע היה חלק במיתוג הקבוצה כקבוצת צמרת בליגת העל, ואסור לשכוח את המעלות שכן יש לאלישע, כמו חדר הלבשה בריא, מאמן נטול אגו ואפילו מוכן לתת לו קרדיט על בניית הסגל. בזה זה מסתיים, וכמו שכבר אמרו פה, אוהד שלא שואף לנצח כל משחק ולהיות מקום ראשון אין לו מה לחפש בכדורגל, שישקיע את הכסף בקולנוע ומסעדות. צריכים לתת לאלישע את הכבוד הראוי, במשחק האחרון העונה, ולומר לו שלום יפה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Guevara כתב:אלישע מיצה את עצמו. כל הדיבורים על הרע במיעוטו מזכירים אישה מוכה שמפחדת להתנתק מהפחד להיות במקום גרוע אחר.
אין ספק, לאלישע היה חלק במיתוג הקבוצה כקבוצת צמרת בליגת העל, ואסור לשכוח את המעלות שכן יש לאלישע, כמו חדר הלבשה בריא, מאמן נטול אגו ואפילו מוכן לתת לו קרדיט על בניית הסגל. בזה זה מסתיים, וכמו שכבר אמרו פה, אוהד שלא שואף לנצח כל משחק ולהיות מקום ראשון אין לו מה לחפש בכדורגל, שישקיע את הכסף בקולנוע ומסעדות. צריכים לתת לאלישע את הכבוד הראוי, במשחק האחרון העונה, ולומר לו שלום יפה.
גם עם הדעה הזו אני מזדהה לחלוטין אבל כמו שאמרו פה לא פעם- מהן האלטרנטיבות הריאליות שלך?? אני מאמין בסיכונים אבל רק בסיכונים מחושבים. יש לך כאלו?

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מעדיף לקחת כל סיכון על פני בינוניות בטוחה, כל סיכון.
זוהי מהות התחרות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Guevara כתב:מעדיף לקחת כל סיכון על פני בינוניות בטוחה, כל סיכון.
זוהי מהות התחרות.
זה הקטע. צוות זר לא יהיה וממאמני הליגה אתה יודע בדיוק מה תקבל. רוני לוי הוא האופצייה היחידה שלך

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

לשמוע את ההתלהבות שלכם מהמאמן החדש של הפועל תא זה מצחיק , הבנאדם אשכרה אימן בליגה הרביעית בספרד קבוצה במקום האחרון עם איצטדיון של 500 מקומות , אז נכון יש לו שם לטיני, אבל מתערב איתכם שהוא יגמור מקסימום כמו טום קאנן וג'ון גרגורי.
ולגבי אלישע , השוק כל כך ריק שזה עצוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דיי כבר אתם אומרים שצוות זר לא יהיה פה כאילו אתם בקשרים עם אלונה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Guevara כתב:אלישע מיצה את עצמו. כל הדיבורים על הרע במיעוטו מזכירים אישה מוכה שמפחדת להתנתק מהפחד להיות במקום גרוע אחר.
די עם הקשקוש הזה.
כן אישה מוכה, לא אישה מוכה.
במקום לדקלם סיסמאות עדיף שתציעו אלטרנטיבות.
ואל תגידו לי כל שינוי כי זה לא רציני. אתם שוכחים שיש לנו הרבה מה להפסיד ומעט מאוד להרוויח.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: די עם הקשקוש הזה.
כן אישה מוכה, לא אישה מוכה.
במקום לדקלם סיסמאות עדיף שתציעו אלטרנטיבות.
ואל תגידו לי כל שינוי כי זה לא רציני. אתם שוכחים שיש לנו הרבה מה להפסיד ומעט מאוד להרוויח.
אין זה לא יעזור,לא חושבים מהראש,הכל מהרגש וזה מה שיפיל אותנו בסוף

שלח תגובה