צוות זר מוכח לא יגיע לפה. אין למאמן מוכח מה לחפש פה.אדום זקן כתב: ואני עדיין אומר אם לא רוני לוי או צוות זר מוכח,אין מה לשנות בשביל להגיד עשיתי שינוי.
גם מכבי עם הכסף והקשרים(קרויף) לא מצליחה למשוך לכאן מאמנים מוכחים.
צוות זר מוכח לא יגיע לפה. אין למאמן מוכח מה לחפש פה.אדום זקן כתב: ואני עדיין אומר אם לא רוני לוי או צוות זר מוכח,אין מה לשנות בשביל להגיד עשיתי שינוי.
אחי אין לך מושג כמה אני מסכים איתך.dor69 כתב:אני קורא את התגובות פה בכל הנושאים על סוגיית המאמן ואני חייב להגיד שלמרות שאני בעד להחליף את אלישע עוד מלפני צוק איתן אני כרגע משהו כמו יושב על הגדר. מצד אחד אני מת לראות כדורגל ומקצוענות, מצד שני ברור כמעט לחלוטין שצוות זר לא יהיה וכשוק הישראלים מונה מחבד רוני לוי בעיקר סילבסים וקורצקים למיניהם אני מסתכל על השנתיים האחרונות של אלישע ואומר לעצמי שיכול להיות שלהשאיר אותו הכי טוב בשבילנו. יכול להיות שאולי עוד שחקן יעזור, יכול להיות אולי הבית החדש ישנה משהו בקהל ובקבוצה, אולי תוספות לצוות יעזרו.
בקיצור, דילמה
גם עם הדעה הזו אני מזדהה לחלוטין אבל כמו שאמרו פה לא פעם- מהן האלטרנטיבות הריאליות שלך?? אני מאמין בסיכונים אבל רק בסיכונים מחושבים. יש לך כאלו?Guevara כתב:אלישע מיצה את עצמו. כל הדיבורים על הרע במיעוטו מזכירים אישה מוכה שמפחדת להתנתק מהפחד להיות במקום גרוע אחר.
אין ספק, לאלישע היה חלק במיתוג הקבוצה כקבוצת צמרת בליגת העל, ואסור לשכוח את המעלות שכן יש לאלישע, כמו חדר הלבשה בריא, מאמן נטול אגו ואפילו מוכן לתת לו קרדיט על בניית הסגל. בזה זה מסתיים, וכמו שכבר אמרו פה, אוהד שלא שואף לנצח כל משחק ולהיות מקום ראשון אין לו מה לחפש בכדורגל, שישקיע את הכסף בקולנוע ומסעדות. צריכים לתת לאלישע את הכבוד הראוי, במשחק האחרון העונה, ולומר לו שלום יפה.
זה הקטע. צוות זר לא יהיה וממאמני הליגה אתה יודע בדיוק מה תקבל. רוני לוי הוא האופצייה היחידה שלךGuevara כתב:מעדיף לקחת כל סיכון על פני בינוניות בטוחה, כל סיכון.
זוהי מהות התחרות.
די עם הקשקוש הזה.Guevara כתב:אלישע מיצה את עצמו. כל הדיבורים על הרע במיעוטו מזכירים אישה מוכה שמפחדת להתנתק מהפחד להיות במקום גרוע אחר.
אין ספק, לאלישע היה חלק במיתוג הקבוצה כקבוצת צמרת בליגת העל, ואסור לשכוח את המעלות שכן יש לאלישע, כמו חדר הלבשה בריא, מאמן נטול אגו ואפילו מוכן לתת לו קרדיט על בניית הסגל. בזה זה מסתיים, וכמו שכבר אמרו פה, אוהד שלא שואף לנצח כל משחק ולהיות מקום ראשון אין לו מה לחפש בכדורגל, שישקיע את הכסף בקולנוע ומסעדות. צריכים לתת לאלישע את הכבוד הראוי, במשחק האחרון העונה, ולומר לו שלום יפה.
אין זה לא יעזור,לא חושבים מהראש,הכל מהרגש וזה מה שיפיל אותנו בסוףForeverRed כתב: די עם הקשקוש הזה.
כן אישה מוכה, לא אישה מוכה.
במקום לדקלם סיסמאות עדיף שתציעו אלטרנטיבות.
ואל תגידו לי כל שינוי כי זה לא רציני. אתם שוכחים שיש לנו הרבה מה להפסיד ומעט מאוד להרוויח.