"שלטנו, אבל לא כבשנו וזה מה שהיה חסר לנו במהלך כל העונה"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: "שלטנו, אבל לא כבשנו וזה מה שהיה חסר לנו במהלך כל העונה"

שליחה על ידי Totti »

YallaHapoel כתב: ארביטמן שלם? שלומי כבד, לא רץ, משחק ראש בינוני, טכניקה מוגבלת ונפצע הרבה. שילוב שלו ושל גליינור כאשר אחד מהם על הספסל ואלישע יכול להשתמש בהם בהתאם לסגנון המשחק, זה המצב האידאלי.
לא גל, אתה לא מביא ליד טיוס את לאזמה(סליחה על הדוגמאות מהכדוסל), אתה מביא מישהו שיתן את הערך החסר.
שלומי-בדש-פלט הם שחקנים מאותה משפחה.פחות או יותר.
צריך להגיע מישהו שישלים,

גדיר, שהר...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

Totti כתב: לא גל, אתה לא מביא ליד טיוס את לאזמה(סליחה על הדוגמאות מהכדוסל), אתה מביא מישהו שיתן את הערך החסר.
שלומי-בדש-פלט הם שחקנים מאותה משפחה.פחות או יותר.
צריך להגיע מישהו שישלים,

גדיר, שהר...
אז אם הם מאותה משפחה אפשר להשוות ביניהם ופלט טוב ממנו בכל פרמטר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

YallaHapoel כתב: אז אם הם מאותה משפחה אפשר להשוות ביניהם ופלט טוב ממנו בכל פרמטר.
זה בכלל לא הדיון, כי שלומי חתום לעוד עונה ונישאר.
יתרה מכך, אין כוונה לעשות שינוי כללי בסגל אלא ליטושים ותיקונים.
פלט, כמו שחברה נעליי כבר כתבו, לא מוזכר ולא רלוונטי, אה, הוא גם סוג של סוכן שינוי עם וואחד עמדה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אם ארבייטמן זה לא 'סקורר' אז אני לא יודע מי כן. בעונה האחרונה שלו בארץ העמיד מספרים של זהבי להזכירכם. לא יודע אם ה'בצורת' היחסית שלו העונה היא רק באשמתו- צריך לזכור שהיו פציעות בדרך, וגם כשהיה כשיר לא תמיד שיחק.
ודרך אגב, אני זוכר שלפני כמה חודשים 'נבדל' פרסמו טבלה של אחוז ניצול המצבים של השחקנים שלנו וארבייטמן היה בטופ. זאת אומרת שמול השער הוא יודע מה לעשות.

אין לו שום ערך מוסף חוץ מגולים.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

Totti כתב: זה בכלל לא הדיון, כי שלומי חתום לעוד עונה ונישאר.
יתרה מכך, אין כוונה לעשות שינוי כללי בסגל אלא ליטושים ותיקונים.
פלט, כמו שחברה נעליי כבר כתבו, לא מוזכר ולא רלוונטי, אה, הוא גם סוג של סוכן שינוי עם וואחד עמדה
בסדר כל מה שאני אומר זה ששלומי לא היה טוב מספיק העונה וצריך להביא מישהו אחר שיתחרה מולו על ההרכב ואפילו ישחק במקומו אם הוא לא יספק את הסחורה...
גאדיר זאת אופציה מצוינת.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

bs war כתב:אם ארבייטמן זה לא 'סקורר' אז אני לא יודע מי כן. בעונה האחרונה שלו בארץ העמיד מספרים של זהבי להזכירכם. לא יודע אם ה'בצורת' היחסית שלו העונה היא רק באשמתו- צריך לזכור שהיו פציעות בדרך, וגם כשהיה כשיר לא תמיד שיחק.
ודרך אגב, אני זוכר שלפני כמה חודשים 'נבדל' פרסמו טבלה של אחוז ניצול המצבים של השחקנים שלנו וארבייטמן היה בטופ. זאת אומרת שמול השער הוא יודע מה לעשות.

אין לו שום ערך מוסף חוץ מגולים.
הרעיון הוא גם להגיע למצבים ורוב המשחקים הוא פשוט לא עושה כלום.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dardasmiley כתב:פשוט לא מבין מאיפה הבאתם את פלט שוב. הוא לא בתוכניות, לא מדברים עליו ולא חושבים עליו. גם אני יכול להציע את פלקאו.

ואגב פלט, מדהים שכשאומרים בדש אנשים יורקים שלוש פעמים על הרצפה, אבל פלט שהשתין עלינו זוכה לכבוד מכם. מצטער פלט בעיניי שרוף לא פחות מבדש ולהבנתי גם אצל אלונה.
יש הבדל מהותי בין מי שבעת שנופלים פה טילים ומתנהלת פה מלחמה שבכלל לא קשורה אליו מנצל סעיף בהסכם שלו (הסכם, כן? מלשון הסכמה. אף אחד לא הכריח את באר שבע לחתום על הסכם כזה) ועובר למקום עדיף מבחינתו ובין שחקן לא הגון שמילא מבקיע ביד, גדולים ממנו עשו זאת (דרור ברנור, גילי לנדאו, מרדונה, הנרי), אך במקום להתנצל או לספר סיפורים (במקרה, בלהט המשחק, בלי כוונה, יד האלוהים וכיו"ב) עומד מול המצלמה ובלי למצמץ אומר שיעשה זאת שוב אם תקרה בדרכו ההזדמנות לכך.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

delta7 כתב: יש הבדל מהותי בין מי שבעת שנופלים פה טילים ומתנהלת פה מלחמה שבכלל לא קשורה אליו מנצל סעיף בהסכם שלו (הסכם, כן? מלשון הסכמה. אף אחד לא הכריח את באר שבע לחתום על הסכם כזה) ועובר למקום עדיף מבחינתו ובין שחקן לא הגון שמילא מבקיע ביד, גדולים ממנו עשו זאת (דרור ברנור, גילי לנדאו, מרדונה, הנרי), אך במקום להתנצל או לספר סיפורים (במקרה, בלהט המשחק, בלי כוונה, יד האלוהים וכיו"ב) עומד מול המצלמה ובלי למצמץ אומר שיעשה זאת שוב אם תקרה בדרכו ההזדמנות לכך.
מסכים

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

YallaHapoel כתב: הרעיון הוא גם להגיע למצבים ורוב המשחקים הוא פשוט לא עושה כלום.
מזה להגיע למצבים?!
תן לי חלוץ אחד טבעי בארץ ש-"מגיע למצבים".
בכדור תקין, הקבוצה עובדת בשביל שחקני ההתקפה שאמורים להוציא לפועל את הכדורים שלהם

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

Totti כתב: מזה להגיע למצבים?!
תן לי חלוץ אחד טבעי בארץ ש-"מגיע למצבים".
בכדור תקין, הקבוצה עובדת בשביל שחקני ההתקפה שאמורים להוציא לפועל את הכדורים שלהם
למה בארץ? אצלנו כשברדה שיחק כחלוץ הוא לא היה מגיע למצב שתיים שלוש במשחק? הקבוצה צריכה לנקז אליו כדורים אבל הוא לא זז, הוא לא עושה תנועה, לא לוחץ ולא בא לקבל.
אז הוא יקבל את החמש עשרה הזדמנויות בעונה יכניס 12 או 13, אלא אם כן הוא יתחיל להשקיע ובשביל זה הוא צריך תחרות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

YallaHapoel כתב: למה בארץ? אצלנו כשברדה שיחק כחלוץ הוא לא היה מגיע למצב שתיים שלוש במשחק? הקבוצה צריכה לנקז אליו כדורים אבל הוא לא זז, הוא לא עושה תנועה, לא לוחץ ולא בא לקבל.
אז הוא יקבל את החמש עשרה הזדמנויות בעונה יכניס 12 או 13, אלא אם כן הוא יתחיל להשקיע ובשביל זה הוא צריך תחרות.
זה סגנון שחקנים שונה לגמרי, מדבר על חלוצי מטרה כמו שלומי

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

Totti כתב: זה סגנון שחקנים שונה לגמרי, מדבר על חלוצי מטרה כמו שלומי
אז אולי זה לא רעיון טוב חלוצי מטרה סטטיים כמו שלומי... כי אם הוא לא מגיע להזדמנויות לא לוחץ לא עושה תנועה ותורם רק בשערים שלא באים בכמויות אדירות אז זה פשוט לא טוב מספיק...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dor69 כתב: הגול ביד והאמירה לאחר מכן

לגבי הטיעון של הגול ביד - סבתא שלי תגיד על זה ''איזי מתעזי ברוכ'' (טוניסאים יבינו)

לגבי האמירה - תזכיר לי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

YallaHapoel כתב: אז אולי זה לא רעיון טוב חלוצי מטרה סטטיים כמו שלומי... כי אם הוא לא מגיע להזדמנויות לא לוחץ לא עושה תנועה ותורם רק בשערים שלא באים בכמויות אדירות אז זה פשוט לא טוב מספיק...
אתה לא יכול פשוט לבטל סגנון חלוצים בגלל שאתה לא מסוגל להזין אותם בכדורים.
המטרה היא לגרום לכדורים להיכנס לבלטה של שלומי ומשחקנים כמו הובאן, מליקסון, בוזגלו, גורדנה ונאווקמה אתה מצפה שידעו לעשות זאת.

הוא כבר יסתדר משם

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

Totti כתב: אתה לא יכול פשוט לבטל סגנון חלוצים בגלל שאתה לא מסוגל להז** אותם בכדורים.
המטרה היא לגרום לכדורים להיכנס לבלטה של שלומי ומשחקנים כמו הובאן, מליקסון, בוזגלו, גורדנה ונאווקמה אתה מצפה שידעו לעשות זאת.

הוא כבר יסתדר משם
אני לא מבטל סוג שחקנים אני פשוט אומר אי אפשר שכל הקבוצה תשחק בשביל שחקן אחד שלומי צריך לדעת להסתדר ולפנות את עצמו יותר להזדמנויות.
אם הוא לא מסוגל לעשות את זה אז מבחינתי זה לא טוב מספיק.
גם אם תסתכל בקבוצות הכי טובות בעולם אין יותר חלוצים כאלה, יש שחקני מטרה אבל הם חיות רחבה ויש להם יותר מרק סיומת ( קוסטה, אגוארו וכו...)

שלח תגובה