aniyodea כתב:קודם כל אין לנו מושג מה נאמר בחדרי חדרים במועדון אבל, ואני נזהר בדברי, לא כל פעם שרשום ששחקן נפצע הוא באמת נפצע. ולא כל פעם ששחקן מדגה החוצה זה אומר שהוא מתח שריר אחורי
בנימה אישית,
פגשתי מאמן כושר שאימן בכמה קבוצות בארץ, אין לו מושג שאני אוהד את באר שבע
שאלתי אותו, איך סיני מבאר שבע
הוא אמר לי במילים האלה ובשיא האובייקטיביות " אחד התותחים בארץ"...
ברור לך שכדובר מטעם דבריך נלקחים בפורפורציות הראויות, כן?
אנקדוטה:
בהנחה שמאמן הכושר של ביתר ירושלים אכן יגיע אלינו אז לי לפחות זכורות שתי מחציות שניות נגד ביתר שדווקא באר שבע הייתה הרבה יותר נמרצת וביתר הייתה זו שנפלה מהרגליים. אני מתכוון כמובן ל3-0 הגדול בטדי וה1-1 בפלייאוף.
דר - לשיפוטך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי כתב:אנקדוטה:
בהנחה שמאמן הכושר של ביתר ירושלים אכן יגיע אלינו אז לי לפחות זכורות שתי מחציות שניות נגד ביתר שדווקא באר שבע הייתה הרבה יותר נמרצת וביתר הייתה זו שנפלה מהרגליים. אני מתכוון כמובן ל3-0 הגדול בטדי וה1-1 בפלייאוף.
דר - לשיפוטך.
כבר אמרתי לדעתי דרור שמשון יותר פדלאה ממאירי סיני וצריכים להביא מאמן כושר זר.
אגב יש גם ישראלים טובים כמו יוסי קקון ורון ציבלין.
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 02 יוני 2015, 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
גדי כתב:אנקדוטה:
דר - לשיפוטך.
גדי, אוהב אותך, אבל איזה טעות עשית.
הרמת לו להנחתה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
דר, כולנו יודעים שלא תוכל לעמוד בזה. וחוץ מזה, זה כיף לראות את הריבים שלך ושל טוטי. אז אנא ממך .. אולי 20-30 ימי חסד מתחילת העונה .. לא מעבר.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
דר, כולנו יודעים שלא תוכל לעמוד בזה. וחוץ מזה, זה כיף לראות את הריבים שלך ושל טוטי. אז אנא ממך .. אולי 20-30 ימי חסד מתחילת העונה .. לא מעבר.
אני אוכל, אני אתן לברק בכר עונת חסד, לו ולכל צוות שהוא יביא איתו.
זה לא ישנה את הרצון שלי לראות פה מאמן כושר זר איכותי אבל כל מה שברק בכר יעשה אני אתן לו צ'אנס.
מי יודע אולי אני אהיה מופתע
דר אדום בנשמה כתב:אני אוכל, אני אתן לברק בכר עונת חסד, לו ולכל צוות שהוא יביא איתו.
זה לא ישנה את הרצון שלי לראות פה מאמן כושר זר איכותי אבל כל מה שברק בכר יעשה אני אתן לו צ'אנס.
מי יודע אולי אני אהיה מופתע
על סמך כמה עונות לא הכי טובות שלו, אבל אולי הוא למד מאז, ואולי תחת ברק בכר דברים יהיו שונים אני לא מאמין שהוא המאמן כושר המתאים אבל אני אתן לזה צ'אנס כמו שנתתי למאירי סיני בזמנו...