בית ב' בגביע השוקו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: בית ב' בגביע השוקו

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לא מדבר על פתיחת העונה אלא על גביע הטוטו.

כרגע אני לא חושב שנחצה את רף ה9500. רק ניצחון על ת'ון והחתמה של בעל שם תקפיץ את המנויים לאיזור 10,000.

השאלה היא אחרת - האם במועדון ערוכים למצב שבו שבוע לפני פתיחת גביע הטוטו יש 9500 ואז טכנית אפשר לארח בוסרמיל גם עם הקצאה לאורחים או שמראש וויתרו על זה ?
שוב בפעם המליון,לא צריכה להיות בעיה בגביע הטוטו.
הקבוצה צריכה להחליף ביתיות עם שאר הקבוצות והכל בא על מקומו בשלום.
ואין שום סיבה שכס,ביתר,או פת לא יסכימו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: שוב בפעם המליון,לא צריכה להיות בעיה בגביע הטוטו.
הקבוצה צריכה להחליף ביתיות עם שאר הקבוצות והכל בא על מקומו בשלום.
ואין שום סיבה שכס,ביתר,או פת לא יסכימו.
מה עוזר להחליף ביתיות ? כל המשחקים של הבתים משוחקים בתוך 16 יום.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מה עוזר להחליף ביתיות ? כל המשחקים של הבתים משוחקים בתוך 16 יום.
לא.
אם אני לא טועה יש 3 משחקים בגביע הטוטו ואז מתחילה הליגה.
אפשר לשחק אותם בחוץ

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: לא.
אפשר לשחק אותם בחוץ
המנהלת פירסמה את לוח הזמנים המדוייק. אם אני לא טועה הוא מופיע כאן לאורך האשכול.

ב1.8 המחזור הראשון, ב16-17.8 המחזור האחרון.

ב22.8 הליגה מתחילה.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אדום זקן כתב: לא.
אפשר לשחק אותם בחוץ
יש 4 משחקים בגביע הטוטו וזה רק יהרוס להחליף ביתיות כי זה בעצם לא יחזור אליך ואם תחליף למשחקים ביתיות זה בעצם רק לא יכלל במנוי.
אין אפשרות להחלפת ביתיות(כי יש רק מפגש אחד עם כל קבוצה) .

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

הכוונה הייתה שבגלל שזה גביע הטוטו לא יהיה נורא אם גם את 2 המשחקים שאמורים להיות משחקי בית, נשחק בחוץ.
בכל מקרה הסיכוי שהמשחק יהיה בבאר שבע נמוך אז יאללה שיהיה חוץ וזהו.

סמל אישי של משתמש
The red one

yanivnew91 כתב:הכוונה הייתה שבגלל שזה גביע הטוטו לא יהיה נורא אם גם את 2 המשחקים שאמורים להיות משחקי בית, נשחק בחוץ.
בכל מקרה הסיכוי שהמשחק יהיה בבאר שבע נמוך אז יאללה שיהיה חוץ וזהו.
בגדול אתה צודק, אבל כמו שאמרתי, אם לא תהיה איזו החתמה מפגרת בחודש הקרוב, אני לא רואה את המנויים עוברים את ה9500 (אסי אמר בסיור שכרגע זה עומד על 9300, לא?) ואז בפועל אפשר לשחק בוסרמיל.

השאלה אם בכלל במועדון לוקחים את האופציה הזו ברצינות, או שאומרים "לא משנה מה - זה יהיה בטדי".

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

בלי/עם קשר אמרו שיהיה משחק פרידה רשמי מוסרמיל לא?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

OMERREMO33 כתב:בלי/עם קשר אמרו שיהיה משחק פרידה רשמי מוסרמיל לא?
ירד גשם המשחק בוטל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

Sir Alex Ferguson כתב: אם אני אבקש ממך להגיד לי עכשיו מהראש מיהם 5 הזוכות האחרונות בגביע הטוטו אתה תדע להגיד לי?
גביע הטוטו במתכונת הנוכחית הוא משני מאוד ומשמש לפני תחילת העונה כהכנה עבור הקבוצה ולאחר תחילת העונה כמפעל שבו נותנים דקות לשחקני ספסל ולשחקנים שחוזרים מפציעות. הוא לא נותן כרטיס לאירופה, אין לו מסורת כמו גביע המדינה, ולכן הוא חשוב הרבה פחות מהליגה ומגביע המדינה.
בוודאי שזכייה בו תהיה נחמדה, כי בכל זאת עברו לא מעט שנים מאז שזכינו בתואר, אבל לא הייתי מסכן בשבילו שחקנים ולא הייתי מגדיר אותו כמטרה.
זה לא שאם נזכה בגביע הטוטו העונה תהפוך פתאום להצלחה.

בנוגע להערה שלך על מוזיאון למועדון, מקומם אותי שהוצאת את הדברים מהפה, במיוחד ליד אסי, ואני מקווה מאוד שאסי לא התייחס להערה שלך.
מסורת לא נמדדת רק בתארים.
בישראל יש היום 950 מועדונים שרשומים באופן רשמי בהתאחדות לכדורגל. אם נסתכל מאז שנת 1949 שהמועדון שלנו הוקם ועד להיום, אני די בטוח שאפשר להוסיף למספר הזה עוד כמה מאות של מועדונים ולהגיע לאלפי מועדונים רשמים שקמו בישראל מאז שנת ההקמה של מועדון הפועל באר שבע ועד ליום זה.
מבין כל אותם אלפי מועדונים, מועדון הפועל באר שבע נמצא בעשיריה הראשונה בארץ בכל הנוגע לכמות המשחקים (בליגת העל ובכלל), לממוצע צופים בכל משחק, למספר הניצחונות, למספר ההופעות באירופה ועוד פרמטרים רבים וחשובים.
גם מבחינת תארים, 2 האליפויות וגביע המדינה שזכינו ממקמים אותנו בעשיריה הראשונה של המועדונים בישראל בכל הזמנים מבחינת תארים.
ברור שיש מקום לשיפור, וברור שיש פערים גדולים בתארים ביננו לבין מועדון כמו מכבי ת"א, אבל היסטוריה לא נמדדת רק בתארים, בטח כשמדברים על היסטוריה של מועדון שמכיל בתוכו כל כך הרבה פרמטרים וכל כך הרבה היסטוריה.

הפועל באר שבע היא ספינת הדגל של הדרום וגאוות הנגב. ראוי שיהיה לנו מוזיאון, שיציג את העבר של המועדון, שלא מתחיל ולא נגמר רק בתארים.
אולי אם היית אוהד של מועדון כמו הפועל רעננה, רמת השרון או הרצליה היית יודע להעריך את המועדון שלנו והעבר שלו.
על מה אתה מדבר?!
מי אנחנו בכלל שנקים מוזאון למועדון ממועט תארים ונתפאר בו?
תבין ידידי, אנחנו כלום ושום דבר!
אנחנו בסה"כ מועדון עם עבר לא משהו(אנחנו קיימים כמעט 70 שנה ולא השגנו תארים כמעט), כרגע (ההווה)אנחנו בשלב עלייה וכל מה שנותר לנו הוא לקוות שהעתיד יהיה טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

Totti כתב: ירד גשם המשחק בוטל
לא הבנתי את הבדיחה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

OMERREMO33 כתב: לא הבנתי את הבדיחה
שלום אסייג
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

E.H.A כתב:
על מה אתה מדבר?!
מי אנחנו בכלל שנקים מוזאון למועדון ממועט תארים ונתפאר בו?
תבין ידידי, אנחנו כלום ושום דבר!
אנחנו בסה"כ מועדון עם עבר לא משהו(אנחנו קיימים כמעט 70 שנה ולא השגנו תארים כמעט), כרגע (ההווה)אנחנו בשלב עלייה וכל מה שנותר לנו הוא לקוות שהעתיד יהיה טוב יותר.
אין לך מושג בהיסטוריה אם ככה אתה כותב.
בכל ליגה יש 3-4 מועדונים במקסימום שזוכים ברוב התארים, אז הם היחידים שחשובים?
עצם העובדה שאנחנו קיימים 70 שנה, ומשחקים כל כך הרבה שנים בליגה ראשונה הופכת אותנו לאחד מהמועדונים הכי גדולים בתולדות הליגה הישראלית.
עבר זה גם שחקנים מפוארים, משחקים בלתי נשכחים, אירועים ראויים לציין, ולא רק תארים, בטח במועדון שקיים כל כך הרבה שנים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום בלב בנשמהההה כתב: בגדול אתה צודק, אבל כמו שאמרתי, אם לא תהיה איזו החתמה מפגרת בחודש הקרוב, אני לא רואה את המנויים עוברים את ה9500 (אסי אמר בסיור שכרגע זה עומד על 9300, לא?) ואז בפועל אפשר לשחק בוסרמיל.

השאלה אם בכלל במועדון לוקחים את האופציה הזו ברצינות, או שאומרים "לא משנה מה - זה יהיה בטדי".
אסי רחמים ענה על השאלה הזאת אתמול.
המועדון רשם את וסרמיל כאופציה החלופית הראשונה, את פתח תקווה כאופציה החלופית השנייה, ואת טדי כאופציה החלופית השלישית.
אבל לאור כמות המנויים שנרכשו, שתי האופציות הראשונות כמעט בוודאות יורדות מהפרק וגביע הטוטו ככל הנראה יתקיים בטדי.
10% מתכולת האיצטדיון (1,200 בפתח תקווה, 1,125 בוסרמיל) חייב להיות מוקצה לקבוצה האורחת, והמשטרה לא משחקת עם זה, כלומר גם אם המועדון יגיד למשטרה שכפר סבא לא תביא אוהדים, המשטרה עדין תבקש 1,100 מקומות נפרדים לאוהדי האורחת.
וזה עוד בלי לציין שבוסרמיל למשל אין דרך לתת לאורחת 1,125 מקומות והמינימום ליציע הוא 1,500.
לכן, ברגע שנתקרב ל10,000 (נכון להיום נמכרו 9350) האופציה תרד סופית מהפרק.
לדעתי גם במצב המנויים היום, קשה מאוד לקיים משחק בוסרמיל או פתח תקווה בגלל מספר המנויים הגבוה.
תוריד בוסרמיל יציע של 1,500 אוהדים לקבוצה האורחת, זה משאיר לנו 9,525 מקומות לאוהדים שלנו, קרוב מאוד למספר המנויים שכבר מכרנו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מעניין מה חושבים במועדון, אם מאמינים שם שכמות המנויים עוד תגדל או שהגענו לתקרת הזכוכית..

שלח תגובה