באר שבע- ביתר, רביעי 20:50

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: באר שבע- ביתר, רביעי 20:50

שליחה על ידי delta7 »

Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שהמחיר הוא מפורז, ופוגע גם באוהדים שלנו שצריכים לא רק לנסוע למשחק "בית" לירושלים אלא גם להוציא 80 שקל על כרטיס למשחק גביע הטוטו.

אבל, לפי מה שאני הבנתי (היה נכון לפחות מול כפר סבא) בקבוצה הסכימו שהמחיר יהיה 50 ש"ח מחיר אחיד אבל בתמורה לכך דרשו שזה יהיה הדדי וגם בכפר סבא אנחנו נשלם 50 ש"ח.
כפר סבא סירבו כי הם בונים על כמות גדולה של אוהדים שלנו בליגה ורוצים לעשות קופה.

אם פנינו לכפר סבא (או לבית"ר) להסכם הדדיות והם סירבו, אז אפשר להבין תהנהלה, שהייתה צריכה אולי לחשוב על צעד מתחכם (נגיד בעל מנוי זכאי לקנות כרטיס ב50 ש"ח) על מנת להוביל לכך שלפחות האוהדים שלנו ישלמו פחות.

אני זוכר דווקא שבמשחק החוץ בפלייאוף מול בית"ר במושבה שילמתי 110 שקל על כרטיס (100 ש"ח כרטיס + עמלה).
אבל אין ספק שלמעט "הגדולות", יש מקום מצד ההנהלה לפנות לכל יתר הקבוצות בליגה, על מנת להגיע להסכם הדדיות שאומר שמחיר הכרטיס אצלנו ואצלם יהיו 50 ש"ח מחיר אחיד (במילא הקבוצות הקטנות בקושי מביאות קהל לבאר שבע).
הסיפא שלך אומרת הכל.
בדיוק כמו כפר סבא - הן בקושי מביאות קהל לבאר שבע וכשהן רואות הטבה אפסית ל(אפס) אוהדיהן מול סיכוי ברור "לעשות מכה" כשאנו נתארח אצלם הרי שהסכמי הדדיות כנראה לא יהיו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

izguy83 כתב: ממש לא נכנס לך לכיס. זו לא היתה הכוונה.
הבנתי (ותקן אותי אם אני טועה) שאתה צעיר...
רק הראיתי לך את הפרספקטיבה של אנשים מבוגרים יותר.
אכן צעיר אבל אבא שלי גם הוא מגיע כבר שנים ככה שאת השיקולים אני מכיר היטב מקרוב. חוץ מזה אני לא מבין למה מראש אנשים פוסלים אפשרות שההנהלה פנתה לבית״ר להסכם הדדיות ונענתה בשלילה (כמו שקרה עם כפר סבא)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני לא אוהב את הרוטציות האלו, נקודה.
אל תדברו איתי על ספסל ארוך, על ים של כוכבים ועל משחקי הכנה.
בעוד פחות משבועיים הליגה יוצאת לדרך והקבוצה עדיין לא מחוברת, ההרכב הראשון המיועד(ואני בטוח שיש כזה), צריך לרוץ תחילה ועליו יש לעשות שינויים.

כשהרכבת תסע(אינשאללה), לא תהיה בעיה לעשות שינוי כזה או אחר ולהזמין "נוסעים" להצטרף אלייה. כשהיחיד בקבוצה שנראה מאופס עד הסוף הוא הובאן, צריך לתת לחברה להתגבש על המגרש ולהמתין עם השינויים הקיצוניים הללו מממשחק למשחק לזמנים אחרים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:אני לא אוהב את הרוטציות האלו, נקודה.
בעוד פחות משבועיים הליגה יוצאת לדרך והקבוצה עדיין לא מחוברת, ההרכב הראשון המיועד(ואני בטוח שיש כזה), צריך לרוץ תחילה ועליו יש לעשות שינויים.

כשהרכבת תסע(אינשאללה), לא תהיה בעיה לעשות שינוי כזה או אחר ולהזמין "נוסעים" להצטרף אלייה. כשהיחיד בקבוצה שנראה מאופס עד הסוף הוא הובאן, צריך לתת לחברה להתגבש על המגרש ולהמתין עם השינויים הקיצוניים הללו מממשחק למשחק לזמנים אחרים.
צודק 100%

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:אני לא אוהב את הרוטציות האלו, נקודה.

אבל יש אילוצים. יש פציעות (גורש, ביטון ואוגו הם שלושה שחקנים מההרכב הפותח), יש עומס (שלושה משחקים בתקופה של 8 ימים), יש מזג אוויר שמקשה מאוד (במשחק מול כפר סבא בטדי היו כמעט 40 מעלות עם לחות מטורפת ובלי רוח) ויש את העובדה שיש סגל ארוך ובכר רוצה לתת הזדמנות הוגנת לכולם להראות מה הם יודעים (אם עכשיו לא יתנו את הצאנס לשחקן כמו גורדנה אז מתי הוא יקבל את הצאנס?).

אם כבר הרכב מלא, הייתי פותח איתו דווקא במשחק הבא בנתניה.
דווקא היום, בגלל העובדה שזה משחק שני השבוע, הייתי פותח עם כמה שיותר שחקנים שלא פתחו במשחק מול רעננה (ברדה, ארבייטמן, מליקסון, צדק, תורג'מן) וביום ראשון (אז גם אוגו וגורש צפוים להיות כשירים ב100%) הייתי פותח עם ההרכב שאמור לפתוח את הליגה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

חברים, כל אלה שמתכוננים להגיע, תכינו את עצמכם לקבלת פנים חמה מהלה פאדיחה,
לצערי לא הגיע היום ( אולי לשמחתי חח ), הם הולכים לפרק עליכם את העצבים בגלל שהם לא באים למשחק, עדיף שתגיעו למשחק בקבוצה גדולה ולא בבודדים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: אבל יש אילוצים. יש פציעות (גורש, ביטון ואוגו הם שלושה שחקנים מההרכב הפותח), יש עומס (שלושה משחקים בתקופה של 8 ימים), יש מזג אוויר שמקשה מאוד (במשחק מול כפר סבא בטדי היו כמעט 40 מעלות עם לחות מטורפת ובלי רוח) ויש את העובדה שיש סגל ארוך ובכר רוצה לתת הזדמנות הוגנת לכולם להראות מה הם יודעים (אם עכשיו לא יתנו את הצאנס לשחקן כמו גורדנה אז מתי הוא יקבל את הצאנס?).

אם כבר הרכב מלא, הייתי פותח איתו דווקא במשחק הבא בנתניה.
דווקא היום, בגלל העובדה שזה משחק שני השבוע, הייתי פותח עם כמה שיותר שחקנים שלא פתחו במשחק מול רעננה (ברדה, ארבייטמן, מליקסון, צדק, תורג'מן) וביום ראשון (אז גם אוגו וגורש צפוים להיות כשירים ב100%) הייתי פותח עם ההרכב שאמור לפתוח את הליגה.
יש ויש ויש.
יש בהינתן 9/11(לא בהקשר האל קאעידי) שחקני הרכב כשירים.
מלבד ביטון וגורש, כל היתר מתלבשים ובתמונת ההרכב. להתחיל ולהריץ עכשיו את ארבייטמן בחוד ואת גורדנה בקישור כשהסיכויים שהם יעלו בנגד קרית שמונה, רק כדי "לתת צ'אנס", זה למנוע מהקבוצה להתחבר.
ברקוביץ ושרף טוחנים את המוח בהקשר של מכבי כבר שלוש שנים על דבר אחד מאוד נכון, חלוץ חייב לדעת שהוא חלוץ הרכב. חייב לישון בלילה בידיעה שהוא החלוץ המוביל ומפה מתחילים. לא אומרים חולצה זולה, לא תשחק עד המוות, אבל אתה החלוץ המוביל.
אם זה שהר, תן לו לרוץ. שילובים תעשה בהמשך

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

maor20094 כתב:חברים, כל אלה שמתכוננים להגיע, תכינו את עצמכם לקבלת פנים חמה מהלה פאדיחה,
לצערי לא הגיע היום ( אולי לשמחתי חח ), הם הולכים לפרק עליכם את העצבים בגלל שהם לא באים למשחק, עדיף שתגיעו למשחק בקבוצה גדולה ולא בבודדים.
אל תכניס אנשים סתם לפאניקה. ההגעות שלנו לטדי עד כה עברו חלק, אין סיבה שיקרה משהו אחר.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

Totti כתב: אל תכניס אנשים סתם לפאניקה. ההגעות שלנו לטדי עד כה עברו חלק, אין סיבה שיקרה משהו אחר.
"ההגעות שלנו לטדי עד כה עברו חלק", ברור כי עלייך זרקו אבנים על האוטובוס.

לא מכניס שום אנשים לפאניקה, נותן אזהרה שאנשים ישמרו על עצמם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב: אל תכניס אנשים סתם לפאניקה. ההגעות שלנו לטדי עד כה עברו חלק, אין סיבה שיקרה משהו אחר.
לא עברו חלק. איכשהוא יוצא שבדר"כ אני נמנע להגיע למשחקים בטדי נגד בית"ר, לרוב לא מרצון, אבל למשל אני זוכר לפני 3 עונות במשחק פתיחת העונה שניצחנו 0-2 הייתה תגרה לא קטנה ליד ההסעות.
בעונה שעברה עם הניצחון הגדול שכן חזר עם חלון מנופץ.

זה לא שיהיה שם מרחץ דמים, אבל לדעתי יהיו פה ושם עימותים, ומקווה שהמשטרה תמנע הכל (מה שלא הולך לה בדר"כ). איכשהוא יצ שב"ש ובית"ר נהיו אויבים וזה חבל...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מההיכרות עם העיר והבבונים, מאוד מכבדים את באר שבע

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אני חושב שה"יריבות" עלתה שלב מאז הדקירה של האוהד שלהם לפני כמה זה היה? 3-4 עונות? ואל תשכח את האבנים במשחק האחרון מולם.

בכללי אוהדי בית"ר (ובעיקר LF) לא הקהל המארח הכי נחמד בעולם. אני מאמין שהם כן יהיו בטדי וינסו להזיק, בעיקר אחרי המשחק. לא אומר לכל אוהד ואוהד להסתובב עם סכין בגרב, אבל כן צריך לשים לב למי מתקרב, איך מתקרבים וכד'.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מסכים שחייב להריץ את ההרכב

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: יש ויש ויש.
יש בהינתן 9/11(לא בהקשר האל קאעידי) שחקני הרכב כשירים.
מלבד ביטון וגורש, כל היתר מתלבשים ובתמונת ההרכב. להתחיל ולהריץ עכשיו את ארבייטמן בחוד ואת גורדנה בקישור כשהסיכויים שהם יעלו בנגד קרית שמונה, רק כדי "לתת צ'אנס", זה למנוע מהקבוצה להתחבר.
ברקוביץ ושרף טוחנים את המוח בהקשר של מכבי כבר שלוש שנים על דבר אחד מאוד נכון, חלוץ חייב לדעת שהוא חלוץ הרכב. חייב לישון בלילה בידיעה שהוא החלוץ המוביל ומפה מתחילים. לא אומרים חולצה זולה, לא תשחק עד המוות, אבל אתה החלוץ המוביל.
אם זה שהר, תן לו לרוץ. שילובים תעשה בהמשך
הכל טוב ויפה, פשוט חושב שהזמן הנכון הוא במשחק מול נתניה ולא היום מול בית"ר, כמה ימים אחרי המשחק מול רעננה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הפוך גוטה.

דווקא אחרי התצוגה הלא משכנעת, נצחון חוץ על ביתר יכול לתת שקט ובטחון, נצחון מוחץ אפילו פי כמה.
לא משנה כמה ביתר נחלשה, נצחון עלייה הוא עדיין יוקרתי במחוזותינו

שלח תגובה