הסיפא שלך אומרת הכל.Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שהמחיר הוא מפורז, ופוגע גם באוהדים שלנו שצריכים לא רק לנסוע למשחק "בית" לירושלים אלא גם להוציא 80 שקל על כרטיס למשחק גביע הטוטו.
אבל, לפי מה שאני הבנתי (היה נכון לפחות מול כפר סבא) בקבוצה הסכימו שהמחיר יהיה 50 ש"ח מחיר אחיד אבל בתמורה לכך דרשו שזה יהיה הדדי וגם בכפר סבא אנחנו נשלם 50 ש"ח.
כפר סבא סירבו כי הם בונים על כמות גדולה של אוהדים שלנו בליגה ורוצים לעשות קופה.
אם פנינו לכפר סבא (או לבית"ר) להסכם הדדיות והם סירבו, אז אפשר להבין תהנהלה, שהייתה צריכה אולי לחשוב על צעד מתחכם (נגיד בעל מנוי זכאי לקנות כרטיס ב50 ש"ח) על מנת להוביל לכך שלפחות האוהדים שלנו ישלמו פחות.
אני זוכר דווקא שבמשחק החוץ בפלייאוף מול בית"ר במושבה שילמתי 110 שקל על כרטיס (100 ש"ח כרטיס + עמלה).
אבל אין ספק שלמעט "הגדולות", יש מקום מצד ההנהלה לפנות לכל יתר הקבוצות בליגה, על מנת להגיע להסכם הדדיות שאומר שמחיר הכרטיס אצלנו ואצלם יהיו 50 ש"ח מחיר אחיד (במילא הקבוצות הקטנות בקושי מביאות קהל לבאר שבע).
בדיוק כמו כפר סבא - הן בקושי מביאות קהל לבאר שבע וכשהן רואות הטבה אפסית ל(אפס) אוהדיהן מול סיכוי ברור "לעשות מכה" כשאנו נתארח אצלם הרי שהסכמי הדדיות כנראה לא יהיו.