הזדמנות מעולה בשבילו לשנות פאזה. אני הייתי עולה איתו בשני במקום הובאןTotti כתב: פששש הוא זוכר להבקיע, מצויין
נציגי הקבוצה בנבחרות הצעירות
Re: דן ביטון זומן לנבחרת הצעירה
- ForeverRed
עוד שני שערים שהתחילו ממליקסון.
הוא בכושר מפחיד.
הוא בכושר מפחיד.
יש תקציר איפשהו ?ForeverRed כתב:עוד שני שערים שהתחילו ממליקסון.
הוא בכושר מפחיד.
- The red one
מחר יהיה.Tal_Hbs כתב: יש תקציר איפשהו ?
הבנתי שהגול שספגנו היה מטורף.
הרכב הנבחרת הצעירה: גולן אלקסלסי, דודי טוויטו, ירין חסן, עומר דנינו, דוד קלטינס, עטטא ג'אבר, גדי קינדה, רז כהן, דן ביטון, דור חוגי ושובל גוזלן.
הרכב הפועל באר שבע: רובי לבקוביץ', עמית ביטון וויליאם סוארס, לואי טאהא, בן תורג׳מן, רועי גורדנה, אור חביביאן, עמית גבאי, מאור מליקסון, שלומי ארבייטמן, ליאל ספורטס
הרכב הפועל באר שבע: רובי לבקוביץ', עמית ביטון וויליאם סוארס, לואי טאהא, בן תורג׳מן, רועי גורדנה, אור חביביאן, עמית גבאי, מאור מליקסון, שלומי ארבייטמן, ליאל ספורטס
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מתי פעם אחרונה ששני שחקנים שלנו שיחקו בהרכב הנבחרת הצעירה?
ומה זה מייצג? יש לנו מחלקת נוער בינונית וניסיון להאחז בזה כערובה למשהו, מיותרסניור כתב:מתי פעם אחרונה ששני שחקנים שלנו שיחקו בהרכב הנבחרת הצעירה?
מסכים עם טוטי... ואם כבר- לפני שנתיים, אלגרבלי ולוטם ז׳ינוסניור כתב:מתי פעם אחרונה ששני שחקנים שלנו שיחקו בהרכב הנבחרת הצעירה?
- dardasmiley
סתם שאלה שמעניינת אותי. אם מדובר על אימון של הנבחרת הצעירה, למה דן ביטון היה בסגל שלנו ולא של הנבחרת?
הסדר בין מאמניםdardasmiley כתב:סתם שאלה שמעניינת אותי. אם מדובר על אימון של הנבחרת הצעירה, למה דן ביטון היה בסגל שלנו ולא של הנבחרת?
מסכים. וזה אומר לא פחות ואפילו הרבה יותר על רמת הנבחרת הצעירה.Totti כתב: ומה זה מייצג? יש לנו מחלקת נוער בינונית וניסיון להאחז בזה כערובה למשהו, מיותר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שיחק מחצית אחת בנבחרת הצעירה ומחצית שנייה אצלנו.dardasmiley כתב:סתם שאלה שמעניינת אותי. אם מדובר על אימון של הנבחרת הצעירה, למה דן ביטון היה בסגל שלנו ולא של הנבחרת?
רק אני לא מבין למה להוסיף עומס על סוארס, מליקסון וחובאן שגם נכנס במחצית השנייה ולשתף אותם במשחק?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ניחא חובאן שבאמת משחק המון ושיחק גם בנבחרת , אבל סוארז ומליקסון ? הלו הם משחקים פעם בשבוע לא 3 משחקים ב10 ימים.Sir Alex Ferguson כתב: שיחק מחצית אחת בנבחרת הצעירה ומחצית שנייה אצלנו.
רק אני לא מבין למה להוסיף עומס על סוארס, מליקסון וחובאן שגם נכנס במחצית השנייה ולשתף אותם במשחק?