פחחח, כבר כמה שנים שהוא שחקן של 2 משחקים בשנה.adomi כתב:blueman]
מה לגבי ורמוט? שחקן ענק שבטח היה לו מקום אצלנו.
השנה נתן אחד נגד סרביה. נשאר לו עוד אחד לתת.
פחחח, כבר כמה שנים שהוא שחקן של 2 משחקים בשנה.adomi כתב:blueman]
מה לגבי ורמוט? שחקן ענק שבטח היה לו מקום אצלנו.
לרגע נבהלתי, חשבתי שפרצו לי למשתמש.Totti כתב:
מסורת בונים.
לחצים זה דבר ש
משתנה, אף אחד לא נולד "רגוע".
תפסיקו להאמין לבלוף הזה שמוכרים לכם, " עושים במכנסיים במשחקים גדולים"..כשהקבוצה לא מאומנת זה קורה, כשחקנים נשלחים למגרש בלי לדעת מי נגד מי ואיפה כל אחד עומד.
קרית שמונה הגיעה לכל משחק של מכבי ועשתה לה את המוות, בבלומפילד, בנתניה בגלגוליה.
כן, חודשיים עם בכר הספיקו לי להביןzivmay כתב:
לרגע נבהלתי, חשבתי שפרצו לי למשתמש.
בשתי מילים, ברק בכר.ForeverRed כתב:שכל אחד מהגולשים פה יזכר בעצמו לפני שנתיים.
מגיעים למשחק עונה, מתרגשים, חוששים, לא יודעים איך לאכול את המעמד.
רוצים לשחק טוב, רוצים לנצח, אבל לא תמיד מאמינים.
עכשיו תשוו את התחושות של אז למה שעובר לכם בראש היום.
ביטחון, אמונה, הכרה בכך שיש לנו קבוצה חזקה שמסוגלת לנצח כל יריבה בכל מגרש.
בלי רגליים רועדות ובלי רגשי נחיתות.
זה התהליך שעברנו בתור אוהדים של הפועל ב"ש.
זה גם התהליך שעברו השחקנים.
אני מקווה ומאמין שהשנה זה יבוא לידיי ביטוי גם בתוצאות.
איזה קישור?אדום זקן כתב:בניגוד לעבר הכל תלוי בנו,יש לנו קבוצה חזקה,השאלה היא כמה אוויר יהיה לה.
הפציעות של בוזגלו ושהר,טוב שקרו עכשיו,אנחנו נצטרך אותם בהמשך,להזכירכם הנפילה הגדולה תמיד הייתה בפלייאוף.
אי אפשר לבנות רק על המשולש ברדה,וואקמה,מליקסון,מתישהו הקבוצותצילמדו אותנו,מתישהו היכולת שלהם תרד ואז שיש לך אסים בספסל כמו שהר ובוזגלו,הכל משתנה.
ןלמי שחושש,מכבי ת"א לא הולכת לוותר על האליפות כל כך בקלות,אם הם רק ירגישו שהאליפות בסכנה צפו כאן לינואר מעניין מאוד.
זאת האגנדה שלהם,הליגה חשובה להם יותר מכל דבר אחר,דרך הליגה מגיעים לצמפיונס והם רוצים לייצר מסורת של עלייה לבתים.
ואני חושב שהבטן הרכה שלנו זה הקישור.
בכל שאר החוליות יש מחליפים מספיק טובים,לא פחות מאילו שמשחקים,בקישור אין.
לכן אם חושבים על רכש בינואר זה צריך להיות רק בעמדת הקישור.
איזה פיק? אנחנו רק מתחילים להתחמם.. חכה שנעלה את אחוז ניצול המצבים שלנו.RedHell כתב:הפחד שלי הוא שאולי הגענו לפיק שלנו מאוד מוקדם בעונה ושברגע הקריטי זה ידעך, מקווה מאוד שזה לא ייקרה.
נ.ב איך גיל שגיב לא מקפיץ פוסטים על למה לא ברק בשום מצב ורק רוני לוי...
איפה רוני ואיפה ברק.
קישור אמצע.דר אדום בנשמה כתב: איזה קישור?
קישור אמצעי, קישור אגף?
לדעתי האישית למשל חסר לנו קשר הגנתי נוסף וגם חלוץ במקום ארבייטמן שהוא כבר מה שנקרא סוס מת.
ולגביי עניין הפיק, כל עוד בוזגלו ושהר עדיין פצועים וכל עוד הם יחזרו מהפציעות שלהם כמו שצריך אז יש לנו שני מחליפים מעולים שיעזרו לנו בסופו של דבר ברגעים המכריעים.
מסכים חלקית. לא בטוח שצריך לוותר על חלוץ 9(שהר לא 9).אדום זקן כתב:בניגוד לעבר הכל תלוי בנו,יש לנו קבוצה חזקה,השאלה היא כמה אוויר יהיה לה.
הפציעות של בוזגלו ושהר,טוב שקרו עכשיו,אנחנו נצטרך אותם בהמשך,להזכירכם הנפילה הגדולה תמיד הייתה בפלייאוף.
אי אפשר לבנות רק על המשולש ברדה,וואקמה,מליקסון,מתישהו הקבוצותצילמדו אותנו,מתישהו היכולת שלהם תרד ואז שיש לך אסים בספסל כמו שהר ובוזגלו,הכל משתנה.
ןלמי שחושש,מכבי ת"א לא הולכת לוותר על האליפות כל כך בקלות,אם הם רק ירגישו שהאליפות בסכנה צפו כאן לינואר מעניין מאוד.
זאת האגנדה שלהם,הליגה חשובה להם יותר מכל דבר אחר,דרך הליגה מגיעים לצמפיונס והם רוצים לייצר מסורת של עלייה לבתים.
ואני חושב שהבטן הרכה שלנו זה הקישור.
בכל שאר החוליות יש מחליפים מספיק טובים,לא פחות מאילו שמשחקים,בקישור אין.
לכן אם חושבים על רכש בינואר זה צריך להיות רק בעמדת הקישור.
ביטון עם הפנים לפריימר ליד ותג מחיר של 6 מיליון אירו. הוא ודאבור לא יגיעו למכבי בשנים הקרובותadomi כתב: מסכים חלקית. לא בטוח שצריך לוותר על חלוץ 9(שהר לא 9).
לגבי וואקמה ומליקסון כמו כולם סביר להניח שגם להם תהיה איזה ירידה מתישהו וצריך מי שיהיה שם לגבות כשזה יקרה.
כשאתה מדבר על קישור אני מניח שאתה מתכוון למשהו בסגנון מליקסון בוזגלו נאווקמה כי לגבי השאר יש כרגע ספסל.
מכבי תעשה רכש בינואר וסביר להניח שהוא יהיה יקר ואיכותי כי הם מבינים שזה קריטי,אני רק מקווה שהם יפלו שם או שיאבדו אחרי זה שחקן מפתח אחר(זהבי או אלברמן) באיזה קרע בשריר. הם יצטרכו לוותר על אחד מהזרים(מיטרוביץ או גארסיה או שניהם) או במקביל ללכת חזק על ישראלי(ביטון?).
ואחרי כל הדיבורים האלה על חיזוק יש לנו את החומה הנתנייתית לפרוץ בראשון.... מבחן ראשון למקום ראשון
רפאלוב?Totti כתב: ביטון עם הפנים לפריימר ליד ותג מחיר של 6 מיליון אירו. הוא ודאבור לא יגיעו למכבי בשנים הקרובות
לא חושב, לא בינואר ולא העונה.adomi כתב:
רפאלוב?
אם הוא יחתום על חוזה בארץ זה רק אם הוא על סמים , אין סיכוי שמישהו מ,דאבור,ביטון ורפאלובadomi כתב:
רפאלוב?