הפינה האופטימית למחזור 10
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הפינה האופטימית למחזור 10
הערה לגביי צדק: במשחקים הראשונים ובמיוחד באירופה הייתי מודאג מהיכולת שלו ושל סוארס אבל מסתבר שתיאום זה כל הסיפור וכבר 5 משחקים שהוא נותן משחק הגנה נהדר, שאפו!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תודה על ההערה, כמה כיף לכתוב ולקרוא לצד משתמשים כל כך איכותיים שתורמים לשיח.
עלה והצלח
עלה והצלח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
אתמול, במחצית הראשונה הייתה בעיטה חופשית לזכותנו, בערך 30 מטר מהשער שלמרות תרגיל חצי כוח, הייתה מיועדת לבעיטה של צדק. זה כל כך משמעותי שבלם יכול לבעוט בעיטות חופשיות בטווחים כאלה ובאיכות (הבעיטה נבלמה בשחקן, בגלל התרגיל שלא בוצע טוב. אבל אם צדק בועט כשיש כל כך הרבה בועטים טובים בקבוצה זה מראה על היכולות שלו). זה משחרר עוד שני שחקנים למאבקי מיקום וריבאונד, ומפעיל עוד לחץ על ההגנה.
ועוד משהו, צדק בין הבלמים הבודדים שמשחקים טוב עם רגל שמאל חזקה, זה נותן כל כך הרבה איזון להגנה שזה מדהים.
ערך מוסף גבוהה מאוד יש לבחור.
ועוד משהו, צדק בין הבלמים הבודדים שמשחקים טוב עם רגל שמאל חזקה, זה נותן כל כך הרבה איזון להגנה שזה מדהים.
ערך מוסף גבוהה מאוד יש לבחור.
- red and white
- Title: Almog
1. שער נקי (ההגנה וגורש) ,לא היו מצבים מסוכנים מדי לחיפה כי ההגנה לא נתנה להם וגם כי לרוב הם לא ניסו.
2.השער המטורף של שלומי
3.משחק הגב של טוני, ששוב פעם זה נראה כאילו הוא משחק מול ילדים מהנוער
2.השער המטורף של שלומי
גם אני התאהבתי בו קשות.Totti כתב:אני כותב עליו כמעט בכל שבוע ולמען האמת הוא לא עשה יותר מידי אתמול, שיר צדק.
שוב, לא משחק גדול, לא ליפול מהרגליים, אבל משהו בבחור הזה משדר לי את כל השינוי בקבוצה הזו- צדק פייטר אמיתי, שחקן נשמה, מנהיג, אינטיליגנט ואלגנטי, ווינר. קפטן בלי סרט.
לראות אותו עובר שחקן שחקן בחימום ומדרבן, דוחף כל הזמן קדימה, מתאבד על כל כדור, חי את המשחק, זה תענוג.
יש לו את השטויות שלו, הוא יכול להוציא לפעמים מדעת, אבל אני מת עליו. יש לו מנוית בשיפור של דוידזאדה מעצם הנטיה שלו ללכת שמאלה, יש לו מניות בייצוב של סוארס, יש לו מניות באיך שאוגו נראה דפנסיבית.
לא הרבה שמים לדברים הקטנים האלו לב, אבל שיר צדק הוא מעוז ההגנה ואי של יציבות.
רק שימשיך כך
- ForeverRed
היה מהלך שטוני ניער מעליו שלושה שחקנים שתפסו לו בחולצה.red and white כתב:1. שער נקי (ההגנה וגורש) ,לא היו מצבים מסוכנים מדי לחיפה כי ההגנה לא נתנה להם וגם כי לרוב הם לא ניסו.
2.השער המטורף של שלומי
מדהים כמה הוא סוס.
יש לו לפעמים מהלכים שאני אומר לעצמי מה הוא עדין עושה פה,ForeverRed כתב: היה מהלך שטוני ניער מעליו שלושה שחקנים שתפסו לו בחולצה.
מדהים כמה הוא סוס.
לדעתי אם ימשיך ככה שנה הבאה זאת השנה האחרונה שלו פה
https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/154936" onclick="window.open(this.href);return false;
דיברנו כאן לא מעט על "חולשת הליגה".
אולי החבר'ה מרומניה יודעים משהו שאנחנו לא
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
והליגה הרומנית היא מאריות הליגות באירופה?Totti כתב:https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/154936
הליגה הרומנית בשנים האחרונות סובלת מבעלי בית שנכנסים לכלא ומעוד כל מיני דברים, פלא שהוא טוען שהליגה שלנו חזקה יותר?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה לא מפסיק להפתיע בהתמצאות שלך בכל דבר.
לא סתם זכית לכינוי "המיוחד". לא על שם מוריניו כמובן
לא סתם זכית לכינוי "המיוחד". לא על שם מוריניו כמובן