הפינה האופטימית למחזור ה17

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: הפינה האופטימית למחזור ה17

שליחה על ידי זה שי ! »

הכו אופטימי אנחנו במקום הראשון ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

izguy83 כתב: מה עם בוזגלו?
למעט השער ממה בדיוק התלהבת?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

RedHell כתב:
למעט השער ממה בדיוק התלהבת?
לא משהו מיוחד.
משחק לא רע שלו, עם גול יפה, כולל בניית המהלך בצורה מאוד מאוד טובה.
לא יודע מה אתם מצפים משחקן, נתן את התפוקה שלו. שאלתי את השאלה כתגובה לזה שכל שבוע מתלונן על בוזגלו והפך אותו לבעיה הכי גדולה שלנו העונה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

יש לי בעיה קצת עם בוזגלו.

מרגיש לי שהוא קצת תקוע בהפועל של אלישע.

יותר מדי פעמים הוא מנסה לעבור שחקן-שניים במרכז המגרש במקום למסור ולהוציא התקפה מסודרת.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ReDo כתב:יש לי בעיה קצת עם בוזגלו.

יותר מדי פעמים הוא מנסה לעבור שחקן-שניים במרכז המגרש במקום למסור ולהוציא התקפה מסודרת.
מותר לו פה ושם לנסות דריבל. זה אחד הכלים הכי חזקים אצלו.

E26

שליחה על ידי E26 »

ReDo כתב:יש לי בעיה קצת עם בוזגלו.

האמת שגורדנה תקוע עוד בתקופת אלישע.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

izguy83 כתב: מה עם בוזגלו?
אם כבר פתחת את זה- שחקן זה לא רק גולים, זה גם עבודה במגרש.
וגם במשחק הזה, הוא איבד יותר מדי כדורים, מנסה להתחכם, לא לוחץ שצריך ואחראי מספר אחת על החופש שעטר וטוואטחה קיבלו במחצית הראשונה.
אבל אם זה לא משנה לך, אתה תמיד מוזמן ללכת ולצפות בליגה למקומות עבודה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

izguy83 כתב: מותר לו פה ושם לנסות דריבל. זה אחד הכלים הכי חזקים אצלו.
ברור שמותר, אבל מתי שצריך, במקומות המסוכנים, ולא באמצע המגרש שיש אופציות מסירה טובות.

אצל אלישע הוא היה רגיל שכל הקבוצה קמה ונופלת על היכולת האישית שלו, היום הוא חלק מפאזל. הוא יצטרך להתרגל לזה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

zivmay כתב:
וגם במשחק הזה, הוא איבד יותר מדי כדורים, מנסה להתחכם, לא לוחץ שצריך ואחראי מספר אחת על החופש שעטר וטוואטחה קיבלו במחצית הראשונה.
אתה עושה רושם של בחור רציני.
תראה איפה בוזגלו שיחק ב30 הדקות הראשונות ותגיד לי מה הקשר בינו לבין עטר וטוואטחה (מי ששיחק באגף היה בכלל גורדנה וגם הגול שלהם התחיל מאיבוד שלו באגף).
קונה את המהלך שלו בגול (כל המהלך, כולל המסירה שהשאירה את ביטון לבד והכניסה של בוזגלו לשטח המת הקטן שנוצר) ואת חלק ממה שרשמת (למרות שחלקה הגדול לא נכון), אני קונה. זו החבילה.
בקיצור, לא חידשת כלום. תפסת שעיר לעזאזל והאשמת אותו בכל מיני פרמטרים שחצי מהם מופרכים והחצי השני, גם נכון, אינו משפיע על התוצאה.
ההשפעה היחידה של בוזגלו על התוצאה היתה כדור ברשת במהלך גדול. בהצלחה לך עם הליגה למקומות עבודה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

פגעת בול בבעיה.
למה נראה לך שהמערך היה כלכך מבולגן במחצית הראשונה? אני מבקש ממך, באמת- תראה את המחצית הראשונה ואתה לא תופתע לראות את השכונה שגורדנה ובוזגלו עושים.
יש סרטון מצויין של תיירי הנרי, שמסביר על השהות שלו בברצלונה, הוא כל הזמן מדגיש את החשיבות של ההשארות בעמדה במגננה, ובבנייה של ההתקפה עד השליש האחרון.
חבל מאוד שאין סטטיסטיקה רצינית של טווח קילומטרים, כמות הספרינטים והמהירות הממוצעת ( רק מדגיש למה הליגה הזו בחיים לא תשתפר) בזמן משחק. כך אולי לא הייתי צריך להסביר את עצמי בכלל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

zivmay כתב:פגעת בול בבעיה.
למה נראה לך שהמערך היה כלכך מבולגן במחצית הראשונה? אני מבקש ממך, באמת- תראה את המחצית הראשונה ואתה לא תופתע לראות את השכונה שגורדנה ובוזגלו עושים.
יש סרטון מצויין של תיירי הנרי, שמסביר על השהות שלו בברצלונה, הוא כל הזמן מדגיש את החשיבות של ההשארות בעמדה במגננה, ובבנייה של ההתקפה עד השליש האחרון.
חבל מאוד שאין סטטיסטיקה רצינית של טווח קילומטרים, כמות הספרינטים והמהירות הממוצעת ( רק מדגיש למה הליגה הזו בחיים לא תשתפר) בזמן משחק. כך אולי לא הייתי צריך להסביר את עצמי בכלל.
לגבי גורדנה, אני עוד יכול להבין.
לגבי בוזגלו ממש לא. הוא שיחק באמצע, מתחת לחלוצים (ברדה וטוני) עד דקה 30 בערך.
בשנה שעברה בוזגלו רץ הכי הרבה בקבוצה. ברור שזה לא מדד להשוואה, אבל אני בטוח שהוא לא הפך להיות הגרוע ביותר בקבוצה בקטגוריה הזו.
בנוסף, הוא פתח את העונה פצוע, ובמעט שכן היה כשיר / עלה פצוע הוא נותן מספרים.
אני מסכים שהוא לא מספיק יורד עם המגן ובמשחק נגד רעננה התחננתי שבכר יוציא אותו (כמו שאכן קרה ולמרות שנכנס כמחליף), אבל כמו שכתב פה מישהו לפני המשחק בשני, זה גם חתיכת נשק להתחיל מתפרצת כשבוזגלו מתחיל מהחצי עם אויר בריאות ולא ברחבה שלנו אחרי שרדף אחרי המגן.
בשורה התחתונה, צריך לדעת לנצל את היתרונות של כל שחקן, לחפות על חסרונותיו (נטו מאמן, ויש אחד כזה) ובמקביל לא לצפות ממנו לתת את מה שהוא לא.
בלי קשר, הייתי שמח אם היית כותב בפחות דרמטיות ותיאורי זוועות כאילו שמדובר באייל שן ואנחנו בליגה השניה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עוד מוקדם לשפוט את בוזגלו.
כן עושה רושם שהוא צריך להתאים את עצמו, בעיקר מבחינת הגישה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

zivmay כתב:
אם אתה הבחור שהחליטו ששונא את בוזגלו אז אני איתך.

מה שנאמר כאן לא נקרא לשנוא בכלל לא, פשוט דרישות מינימליות משחקן.
פחות תחפש את הפאול והנפילה התיאטרלית ותשחק פשוט.
עכשיו כשאין לו טאבו על הניחיים והקרנות זה הזמן האמיתי שלו להראות את האיכויות שלו.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

izguy83 כתב: לגבי גורדנה, אני עוד יכול להבין.
לגבי בוזגלו ממש לא. הוא שיחק באמצע, מתחת לחלוצים (ברדה וטוני) עד דקה 30 בערך.
בשנה שעברה בוזגלו רץ הכי הרבה בקבוצה. ברור שזה לא מדד להשוואה, אבל אני בטוח שהוא לא הפך להיות הגרוע ביותר בקבוצה בקטגוריה הזו.
בנוסף, הוא פתח את העונה פצוע, ובמעט שכן היה כשיר / עלה פצוע הוא נותן מספרים.
אני מסכים שהוא לא מספיק יורד עם המגן ובמשחק נגד רעננה התחננתי שבכר יוציא אותו (כמו שאכן קרה ולמרות שנכנס כמחליף), אבל כמו שכתב פה מישהו לפני המשחק בשני, זה גם חתיכת נשק להתחיל מתפרצת כשבוזגלו מתחיל מהחצי עם אויר בריאות ולא ברחבה שלנו אחרי שרדף אחרי המגן.
בשורה התחתונה, צריך לדעת לנצל את היתרונות של כל שחקן, לחפות על חסרונותיו (נטו מאמן, ויש אחד כזה) ובמקביל לא לצפות ממנו לתת את מה שהוא לא.
בלי קשר, הייתי שמח אם היית כותב בפחות דרמטיות ותיאורי זוועות כאילו שמדובר באייל שן ואנחנו בליגה השניה.
תראה אפשר להגיד המון דברים טובים על בוזי כי באמת יש, הוא שחקן מעולה לליגה שלנו, שמביא מספרים, דמות חיובית לחדר הלבשה והחזיק אותנו שנתיים רצוף בצמרת על הגב שלו. אבל מה לעשות ולשחקן הזה יש גם חסרונות. בשיטה של אלישע החסרונות האלו באו פחות לידי ביטוי בגלל ששיטת המשחק הייתה שונה, לא היה לחץ ולא היה ניסיון לשלוט בצורה אגרסיבית כל הזמן, המשחק של אלישע התבסס על משחק מעבר מהיר וכדורים מהירים, במצב כזה בתוספת לבלעדיות על המצבים נייחים והכישרון שלו, היה קל לבוזי לפרוח, אבל המצב השתנה, בכר מגיע עם שיטת משחק אחרת בצורה קיצונית, שבא אין מקום להנחות, שאין מצב שאתה מאבד כדור בדריבל מיותר במקום מסוכן, ושאין מצב שאתה לא יורד למטה לעזור למגן שלך כי אז כל התקפה של היריבה מסתיימת במצב של 4 על 2 כמו שקרה לא פעם ולא פעמיים נגד חיפה. אז אין ספק שבוזי שחקן מוכשר ובאמת אין הרבה שחקנים בארץ עם הכישרון שלו, אבל לצערנו כישרון בלבד לא מספיק, ובוזי חייב להתאים את עצמו להפועל באר שבע כי הפועל באר שבע לא תתאים את עצמה לבוזי, ולצערי אם זה לא יקרה, בוזי יראה מהר מאוד ספסל כי אם מחר כל שישיית ההתקפה שלנו כשירה, בוזי לא עולה בהרכב בוודאות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

blueman כתב: תראה אפשר להגיד המון דברים טובים על בוזי כי באמת יש, הוא שחקן מעולה לליגה שלנו, שמביא מספרים, דמות חיובית לחדר הלבשה והחזיק אותנו שנתיים רצוף בצמרת על הגב שלו. אבל מה לעשות ולשחקן הזה יש גם חסרונות. בשיטה של אלישע החסרונות האלו באו פחות לידי ביטוי בגלל ששיטת המשחק הייתה שונה, לא היה לחץ ולא היה ניסיון לשלוט בצורה אגרסיבית כל הזמן, המשחק של אלישע התבסס על משחק מעבר מהיר וכדורים מהירים, במצב כזה בתוספת לבלעדיות על המצבים נייחים והכישרון שלו, היה קל לבוזי לפרוח, אבל המצב השתנה, בכר מגיע עם שיטת משחק אחרת בצורה קיצונית, שבא אין מקום להנחות, שאין מצב שאתה מאבד כדור בדריבל מיותר במקום מסוכן, ושאין מצב שאתה לא יורד למטה לעזור למגן שלך כי אז כל התקפה של היריבה מסתיימת במצב של 4 על 2 כמו שקרה לא פעם ולא פעמיים נגד חיפה. אז אין ספק שבוזי שחקן מוכשר ובאמת אין הרבה שחקנים בארץ עם הכישרון שלו, אבל לצערנו כישרון בלבד לא מספיק, ובוזי חייב להתאים את עצמו להפועל באר שבע כי הפועל באר שבע לא תתאים את עצמה לבוזי, ולצערי אם זה לא יקרה, בוזי יראה מהר מאוד ספסל כי אם מחר כל שישיית ההתקפה שלנו כשירה, בוזי לא עולה בהרכב בוודאות.
צר לי שאני אומר לך את זה,כי אתה אחד החביבים שלי כאן,אבל זה קשקוש מקושקש.
מראה לאוהד הכדורגל הישראלי,כפוי טובה ובעל זכרון קצר.
מאור בוזגלו הוא זה שאחראי על שנתיים נפלאות בצמרת.
הוא זה שהחזיק אותנו תמיד למעלה בזמן שיקירי האוהדים היו בעונת שפל.
שיטה או לא שיטה של אלישע,את המספרים שלו הוא תמיד נתן.
והעניין לגבי השיטה של בכר? אז בוא ואני אחדש לך,בכר בנה ובונה על בוזגלו מתחילת העונה.
העובדה ששם אותו כקפטן שני לצידו של ברדה על חשבון מליקסון,רק מוכיח את זה.
ולגבי הגנה? אם כולם היו יודעים לעשות גם הגנה וגם התקפה כולם היו היום בליגה האנגלית.
גם מליקסון לא בדיוק אלברמן משופר.
מאור בוזגלו טוב ובכושר,בסגל הנוכחי הוא ההבדל בין ב"ש אלופה לב"ש סגנית.

שלח תגובה