יש למכבי הגנה סופר איטית, ההתקפה של סכנין שווה לפחות שער אחד מולם, אם לא יותר.שמעון א כתב:לא יקרה, משה.
לצערי, במוצ"ש הקרוב נעלה למשחק מול רעננה כשמכבי במקום הראשון.
הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- OMERREMO33
מתנצל על הפסימיות אבל יש יותר מצב שנגיע עם נ"ק יתרון או שיוויון.Sir Alex Ferguson כתב:תגזרו ותשמרו, אנחנו מגיעים למשחק העונה עם 5 או 6 נקודות יתרון.
קשה לי להאמין שהם לא יקבלו 3-0 במחצית...
מה אגיד לך.. מהפה שלך לאלוהים.
מה אגיד לך.. מהפה שלך לאלוהים.
- ForeverRed
אותי מטריפה האגואיסטיות של בוזגלו.
ממש נגעלתי ממנו אתמול.
ממש נגעלתי ממנו אתמול.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם אני, איך הוא מרשה לעצמו לסיים משחק עם קרן חדה שמובילה לשער הראשון ועם שער מ30 מטר בזמן שכל שאר השחקנים בקבוצה לא מצליחים לייצר כלום במשך 90 הדקות. בושה.ForeverRed כתב:אותי מטריפה האגואיסטיות של בוזגלו.
ממש נגעלתי ממנו אתמול.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מסכים, היה לו מצב שהוא רץ למתפרצת ובמקום להוציא רוחב לגדיר/ברדה הוא המשיך והמשיך עד שחטפו לוForeverRed כתב:אותי מטריפה האגואיסטיות של בוזגלו.
ממש נגעלתי ממנו אתמול.
זה לא אגואסטיות. זה בעיקר קבלת החלטות רעה כתוצאה מלחץ.
זה לא רק מאור אתמול, זה כולם.
זה לא רק מאור אתמול, זה כולם.
לא יאומן הביקורת שלכם על בוזגלו.
כן. זו לא אותה היכולת של שנה שעברה, אבל הוא נותן מספרים, עושה הגנה כמו שלא עשה כל הקריירה וכל משחק נותן 5 קרוסים מצוינים לרחבה.
השנה העוגה גם מתחלקת בין יותר שחקנים וזה ההבדל לעומת שנה שעברה שכל הקבוצה נשענה עליו.
וחלאס עם השטות הזו של המאני טיים. בינתיים, כשכולם חירבנו במכנסיים הוא נתן שער גדול בבלומפילד ועוד אחד ביום הנכבה.
כן. זו לא אותה היכולת של שנה שעברה, אבל הוא נותן מספרים, עושה הגנה כמו שלא עשה כל הקריירה וכל משחק נותן 5 קרוסים מצוינים לרחבה.
השנה העוגה גם מתחלקת בין יותר שחקנים וזה ההבדל לעומת שנה שעברה שכל הקבוצה נשענה עליו.
וחלאס עם השטות הזו של המאני טיים. בינתיים, כשכולם חירבנו במכנסיים הוא נתן שער גדול בבלומפילד ועוד אחד ביום הנכבה.
טוב חזרה בי האמונה שהתיקו הזה אך ורק לטובתנו.
שנה שעברה משחק כזה היינו מפסידים ,
העונה זה תיקו.
בפלייאוף גם מכבי יפסידו נקודות וגם אנחנו
צריך לבוא מוכנים מנטלית לקרב הזה
שנה שעברה משחק כזה היינו מפסידים ,
העונה זה תיקו.
בפלייאוף גם מכבי יפסידו נקודות וגם אנחנו
צריך לבוא מוכנים מנטלית לקרב הזה
- ForeverRed
איך זה קשור למה שאמרתי? הבנאדם מתחילת העונה רואה בעיקר את עצמו. רק המספרים מעניינים אותו.Sir Alex Ferguson כתב: גם אני, איך הוא מרשה לעצמו לסיים משחק עם קרן חדה שמובילה לשער הראשון ועם שער מ30 מטר בזמן שכל שאר השחקנים בקבוצה לא מצליחים לייצר כלום במשך 90 הדקות. בושה.
מצטער שאני לא מתלהב כמוכם ממצבים נייחים. רוצה לראות שחקנים שמשחקים כדורגל, לא פרימדונות שנופלות מכל חצי נגיעה כדי לנפח עוד קצת את מאזן השערים האישי.
בוזגלו במגמת שיפור לאחרונה. אתמול הוא היה מהפחות גרועים. אין לי טענות ליכולת שלו.
אך ורק לגישה.
הבורר בוזגלו הוציא סרטון סולחה בין אוגו לאופיר
אני מקווה שברק ינטוש את שיטת שלושת הבלמים ויחזור למקור.
משהו בשיטה הזאת לא מתאים לקבוצה,
טהאא נהיה פתאום עושה משחק, אופיר נהיה קשר כנף, זה לא עובד ויוצר המון בלאגן.
בנוסף ההפקרות שבדקה ה50, במצב של שוויון, כולם עולים כאילו אין מחר וחוטפים גול במתפרצת מול אין הגנה,
אסור שזה יחזור על עצמו. חייבים לשחק יותר מסודר ורגוע.
משהו בשיטה הזאת לא מתאים לקבוצה,
טהאא נהיה פתאום עושה משחק, אופיר נהיה קשר כנף, זה לא עובד ויוצר המון בלאגן.
בנוסף ההפקרות שבדקה ה50, במצב של שוויון, כולם עולים כאילו אין מחר וחוטפים גול במתפרצת מול אין הגנה,
אסור שזה יחזור על עצמו. חייבים לשחק יותר מסודר ורגוע.
אחד הדברים שזוקפים לזכות ג'ורדי קרויף הוא השקט שהוא הביא למכבי.
בעונה הראשונה שלו היה להם רצף של שני הפסדים רצופים וכולם היו בטוחים שזהו התמוטט שם הכל והם יצאו מזה ל3 אליפויות.
זה הזמן של הצוות שלנו להוכיח שלא חייב אירופאים. הרי שהיללו אותנו זה היה ברור שבמעידה הראשונה יתהפכו עלינו. זה כולה תיקו (עם הרבה אופי) אחרי 8 נצחונות רצופים.
מקווה שבמועדון יותר רגועים מאשר פה בפורום.
עוד נקודה שצריך להתייחס אליה זה חלון ינואר. כרגע מכבי מובילה. מדוניאנין השתלב מעולה וסה למרות הפציעות כבר עם כמה שערים, זה בניגוד לבראון וגאדיר שלא מורגשים עד כה.
מצד שני הם היו צריכים שחקני הרכב ואנחנו היינו צריכים מחליפים.
בעונה הראשונה שלו היה להם רצף של שני הפסדים רצופים וכולם היו בטוחים שזהו התמוטט שם הכל והם יצאו מזה ל3 אליפויות.
זה הזמן של הצוות שלנו להוכיח שלא חייב אירופאים. הרי שהיללו אותנו זה היה ברור שבמעידה הראשונה יתהפכו עלינו. זה כולה תיקו (עם הרבה אופי) אחרי 8 נצחונות רצופים.
עוד נקודה שצריך להתייחס אליה זה חלון ינואר. כרגע מכבי מובילה. מדוניאנין השתלב מעולה וסה למרות הפציעות כבר עם כמה שערים, זה בניגוד לבראון וגאדיר שלא מורגשים עד כה.
+1yedidel כתב:אחד הדברים שזוקפים לזכות ג'ורדי קרויף הוא השקט שהוא הביא למכבי.
תגובה ששווה טופיק בנפרד
+1izguy83 כתב:לא יאומן הביקורת שלכם על בוזגלו.