אבל בפאן הפיזי יש לו רגליים של שור.red bend כתב:מסי עד היום נראה כאילו עלה מהנוער
בכר - זה המבחן שלך !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: בכר - זה המבחן שלך !
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
וואלא עשיתם מהפוסט הזה סלט....
ברק בכר חייב להביא את כל היכולות שלו למיצוי במשחקים הקרובים בכלל ובמשחק הקרוב בפרט.
וזה אומר הכנה מנטלית, סגנון משחק, טקטיקה, שינויים תוך כדי משחק וחילופים.
הוא עשה זאת בהצלחה בבלומפילד ובטרנר זה אמור להיות קל יותר באופן יחסי בגלל יתרון הביתיות.
יום ראשון זה המבחן האמיתי !
בהצלחה ברק !
ברק בכר חייב להביא את כל היכולות שלו למיצוי במשחקים הקרובים בכלל ובמשחק הקרוב בפרט.
וזה אומר הכנה מנטלית, סגנון משחק, טקטיקה, שינויים תוך כדי משחק וחילופים.
הוא עשה זאת בהצלחה בבלומפילד ובטרנר זה אמור להיות קל יותר באופן יחסי בגלל יתרון הביתיות.
יום ראשון זה המבחן האמיתי !
בהצלחה ברק !
אני לא פרשן מדופלם גם לא רוצה להיות
אבל נראה שבכר מתעקש על ראדי בהרכב
יותר מדי זמן.
רק לי יש תחושה שראדי שבע מהתקופה במכבי
בראון רעב יותר להצליח ולשרוף את הדשא
רק אני רואה את זה ??
יותר מדי זמן.
רק אני רואה את זה ??
מתי תבינו שזה לא אותו שחקן?red bend כתב:אני לא פרשן מדופלם גם לא רוצה להיות
יותר מדי זמן.
רק אני רואה את זה ??
חוץ מזה שהשלישייה הזו הלכה כ"כ טוב העונה ולא עושים שינויים כ"כ דרסטיים בהרכב במשחק עונה (בנוסף לעובדה המזערית שגם וואקמה ומליקסון לא פתחו).
מענין שאחרי הניצחון בבלומפילד כשראדי מבשל גול, נותן את מסירת המפתח בגול הראשון ושם עוד שני כדורים על ראש של שחקן בתוך הרחבה לא באתם בטענות.
הביקורת בדיעבד הזו מצחיקה.
המשחק בבלומפילד היה מזמן ומאז הוא בירידה ביכולת, אף אחד לא טוען שהוא לא טוב פשוט תקופה לא טובה וחייב לרענן כרגע הלימון הזה שנקרא ראדי סחוט מאודizguy83 כתב: מתי תבינו שזה לא אותו שחקן?
חוץ מזה שהשלישייה הזו הלכה כ"כ טוב העונה ולא עושים שינויים כ"כ דרסטיים בהרכב במשחק עונה (בנוסף לעובדה המזערית שגם וואקמה ומליקסון לא פתחו).
מענין שאחרי הניצחון בבלומפילד כשראדי מבשל גול, נותן את מסירת המפתח בגול הראשון ושם עוד שני כדורים על ראש של שחקן בתוך הרחבה לא באתם בטענות.
הביקורת בדיעבד הזו מצחיקה.
כן, אבל זו השלישייה שהיתה החלק הכי חזק בקבוצה ברוב העונה.שיש כתב: המשחק בבלומפילד היה מזמן ומאז הוא בירידה ביכולת, אף אחד לא טוען שהוא לא טוב פשוט תקופה לא טובה וחייב לרענן כרגע הלימון הזה שנקרא ראדי סחוט מאוד
אתה לא בא למשחק עונה ומתחיל לעשות שינויים כ"כ דראסטיים.
באותה המידה בכר היה יכול לעשות שינוי והיינו יורדים למחצית בפיגור 3 ומה היית אומר אז?
טבעי שתגיע למשחק עונה ותלך עם מה שהלך הכי טוב עד עכשיו.
לפני המשחק רציתי את ראדי בהרכב בגלל הנסיון אבל היה צריך להחליף אותו בשלב מוקדם ולהכניס את וובה, מה שבטוח הפגאה באה טוב לראדי ואולי נראה אותו טוב יותר מול ביתרizguy83 כתב: כן, אבל זו השלישייה שהיתה החלק הכי חזק בקבוצה ברוב העונה.
אתה לא בא למשחק עונה ומתחיל לעשות שינויים כ"כ דראסטיים.
באותה המידה בכר היה יכול לעשות שינוי והיינו יורדים למחצית בפיגור 3 ומה היית אומר אז?
טבעי שתגיע למשחק עונה ותלך עם מה שהלך הכי טוב עד עכשיו.
ראדי לא טוב כבר תקופה ואל תמכרו לי נסיון
אני לא קונה את זה
בראון צעיר רעב ורענן וגם עבר כמה מפגשים מול מכבי בבלומפילד וטדי ווסרמיל
משגע אותי הקיבעון הזה !
אני לא קונה את זה
בראון צעיר רעב ורענן וגם עבר כמה מפגשים מול מכבי בבלומפילד וטדי ווסרמיל
משגע אותי הקיבעון הזה !