הפינה הפסימית למחזור ה28

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
E.H.A

Re: הפינה הפסימית למחזור ה28

שליחה על ידי E.H.A »

talb55 כתב:שישחשבו מה שהם רוצים אי שם בצד הצפוני של המפה. אתמול קיבלנו חותמת לזה שאנחנו יותר טובים מהם בכל פרמטר במגרש.
מה שהיה חסר זה מוניטין, ביטחון ותעוזה אבל גם זה יבוא. המחצית השניה זה חיזיון עיינים שהם היו טובים. למעט קרנות לא עשו כלום כל המחצית. השנה ההאליפות חייבת להיות שלנו ולא יעזור כלום!
אגב יש לנו קהל מדהים וכמה אנשים הזויים פה בפורום הזה ש24 שעות לפני אתה מלך ואח"כ אתה צריך לפרוש לגמלאות ובנוסף התצוגה שהארגון נתן אתמול היה מדהים בכל שלב ונתן גאווה וחותמת שיש לנו ארגון ברמה הכי גבוה שיש, אז כל מי שמבלבל את השכל בענייני הפירו אתם ליצנים כי אני בטוח שבמהלך המשחק רעדתם מהתלהבות!
אמנם השליטה של מכבי הייתה אופטית והם החזיקו יותר בכדור אבל בסופו של דבר כמות האיומים למסגרות הם: 2-2
אבל אל תדבר שטויות שאתמול קיבלנו חותמת שאנחנו יותר טובים כי זה ממש לא נכון.
אם יש לך טיעון מנצח לגבי זה, אני אשמח לשמוע.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

לואי טהא בלם טוב, אבל עדיין לא מתאים לרמות הגבוהות. צריך להחזיר את סוארז עד לסוף העונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אריק כתב:לואי טהא בלם טוב, אבל עדיין לא מתאים לרמות הגבוהות. צריך להחזיר את סוארז עד לסוף העונה.
לא מתאים לרמות הגבוהות?
על מה אתה מדבר תגיד לי? עצר את סה בצורה נהדרת והיה נהדר ובכלל הוא בתקופה נהדרת וכבר שכחתי מסוארס.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

תנחתו. הכל טוב, אתם בהיסטריה רבתי.
ההכרעה עדיין בידיים שלנו.

כמה נק' לפסימי:
ברק בכר, ניהול לא טוב שלו, לא הגיב לשינוי של בוס במחציץ שהוריד את ההגנה שלו אחורה. לא העיר את השחקנים בדקות המתות שלנו ואיחר מאוד מאוד בחילופים.
אוהב אותו מאוד אבל בכללי, נראה לי שבשבועות האחרונים הוא קצת זחוח ויהיר. מרכיב הרכבים חברתיים ועושה חילופים מאוחרים כמו אלישע. הגיע הזמן,שיתעורר ויתאפס על עצמו.
הפסימי השני, היציאה מהחניה הצפונית, לקח לנו שעה!!! לצאת מהחניה. איך לא למדו מהטעויות בנתניה איך???

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

דר אדום בנשמה כתב: לא מתאים לרמות הגבוהות?
על מה אתה מדבר תגיד לי? עצר את סה בצורה נהדרת והיה נהדר ובכלל הוא בתקופה נהדרת וכבר שכחתי מסוארס.
בלם של אלופה (למשל טיבי וצדק) זה בלם שטועה בערך אחת לחודש.
יצא לי לראות בטלויזיה בשידור חוזר את כל ארבעת המשחקים האחרונים ברגוע אחרי מקלחת,
בכל אחד מהם עשה לפחות טעות אחת ששווה גול. אתמול למשל עשה טעות קשה עם זהבי רגע
לפני הקרן של הגול, מול רעננה לפחות 2 טעויות של גול, מול סכנין גם. הוא שחקן טוב, נלחם,
לא מתאים להיות בלם ראשון של אלופה, סורי.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אגב, כמה מילים על הכרוז.
בחור נחמד וחיובי, לרוב עושה אחלה עבודה, אבל אתמול התנהג בצורה לוזרית.
זה התחיל לפני המשחק עם "מעודדים לא משנה מה התוצאה", בסוף הוא שכח שאנחנו
מקום ראשון ואמר "זה לא נגמר עד שזה נגמר". מילא אנחנו שקועים בלוזריות, אבל הייתי
מצפה ממנו להרים את כולם.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

E.H.A כתב:
אמנם השליטה של מכבי הייתה אופטית והם החזיקו יותר בכדור אבל בסופו של דבר כמות האיומים למסגרות הם: 2-2
אבל אל תדבר שטויות שאתמול קיבלנו חותמת שאנחנו יותר טובים כי זה ממש לא נכון.
אם יש לך טיעון מנצח לגבי זה, אני אשמח לשמוע.
אנסה לשכנע.
נודה על האמת שהקבוצה המסוכנת יותר אתמול זה היינו אנחנו, על פניו השליטה של מכבי בקישור גורמת למחשבה כאילו הם שלטו במשחק, אבל יחד עם זאת הם מאוד שבלונים לא הצליחו פעם אחת להפתיע את ההגנה שלנו שמגיע לך מילה טובה, לעומת ההתקפות שלנו שפרצו פעם אחר פעם את ההגנה שלהם. במחצית השניה מלבד 200 קרנות שלהם לא זכור לי שום מצב מיוחד, לא בצד שלהם ולא בשלנו. אוגו אתמול היה בקרב הוכחה נגד מדוניאנין ולדעתי הוא הוכיח שהוא יותר טוב ממנו, לצערי ראשי תופס לנו עמדה בקישור למרות שהוא משתתף מעט מאוד בניהול המשחק. לדעתי הרזומה של האלופה אשתקד ו"הפוזה" שבאופן אוטומטי הולך איתם הם מה שלוחצים אותנו אחורה ולא איכות המשחק שלהם או מהלך כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

לדעתי אתמול הניסיון, הן של השחקנים והן של המועדון, שיחק תפקיד יותר מאשר היכולת פרופר. מכבי היו רגועים יותר ושקטים יותר אבל מנגד גם לא באמת סיכנו אותנו למעט הקרנות.
החזרה של מליקסון תרים אותנו בחזרה לאיפה שאנחנו יכולים להיות! .רבע שעה אתמול הספיקה לו כדי להשאיר את אופיר במצב טוב (אפילו נתן רוחב מצויין שבלי גלישה של ריקן שהר שם גול אליפות), ונתן כדור רוחב מעולה לכיוון בוזגלו, שלצערי ברדה לא הבין ולקח אותו וניסה לעבור את אלברמן בכדרור.
הכל בסדר, אנחנו עדיין חזק בתמונה!!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

טהאא עשה אתמול טעות או שתיים, כמו כולם אגב, כולל צדק. ועדיין תיסכל מאוד את סה ודי שיתק אותו, מה שאני לא בטוח שסוארס היה עושה.
אגב טיבי וגארסיה, הם ממש לא בלמים של טעות בחודש. לפחות אחת במשחק

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני לא רואה קבוצה שתוציא מהם נקודות , זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

טיבי וגרסיה. הצמד שהביא 3 אליפויות למכבי חוזר במני טיים להרכב הראשון.
טב"ח הבלם, ש"בזכותו" אנחנו במקום הראשון, יהיה שחקן ספסל עד סוף העונה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

הערצה שלי לבכר מתחילה להיסדק - סגל כזה בנוי גם לזה שלא יהיו באנקרים (הובאן, גאדיר, בוזגלו, ברדה, טוני...)
נכון ששהר נראה אנמי אבל הוא מביא מספרים. לא מגיע לו יותר קרדיט ?

הקבוצה כבר שלושה חודשים על "אדים" ורק פציעות גורמות לשינויים בהרכב.
אפילו אתמול עם הכניסה של וובה הרגשתי זריקת מרץ (כמובן שגם מליקסון)

זה מרגיש לי כמו בשנתיים האחרונות שלפלייאוף אנחנו מגיעים גמורים.

א
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

הפסימי אצלי הוא האוהדים הלוזרים שיש כאן בפורום,

משרים אווירת איכה,שמחלחלת לשחקנים אגב, כאילו ירדנו ליגה אתמול .

ההבדל ביננו לבין מכבי אתמול היה בניסיון, זה היה משחק העונה האמיתי הראשון שלנו מזה 40 שנה, כל המשחקים מולם היו בכאילו, והם מועדון עם מסורת, קשה לנו לקבל את זה אבל אנחנו עדיין לא מכבי תא, הפועל תא, מכבי חיפה וגם לא ביתר ירושלים,מבחינת מסורת וניסיון, אנחנו צוברים ניסיון במעמדים, ובאזור הזה שאנחנו נמצאים.

אנחנו עדיין מקום ראשון, יוצאים לפגרה, לא הפסדנו פאקינג 22 משחקים, מכבי מרוצים מתיקו נגדנו, מליקסון אמור לחזור(וראינו ברבע שעה מה הוא יכול לחולל), טוני מונסטר וואקמה יחזור,הכל ברגליים שלנו!!!

אני (בניגוד לאופי שלי) אופטימי, למרות 3 התיקו הרצופים.

חג פורים שמח לכולם.
:כובע אדום: :כובע אדום: :כובע אדום: :מסיבה: :מסיבה: :מסיבה:
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Mordechai כתב:הפסימי אצלי הוא האוהדים הלוזרים שיש כאן בפורום,

ההבדל ביננו לבין מכבי אתמול היה בניסיון, זה היה משחק העונה האמיתי הראשון שלנו מזה 40 שנה, כל המשחקים מולם היו בכאילו, והם מועדון עם מסורת, קשה לנו לקבל את זה אבל אנחנו עדיין לא מכבי תא, הפועל תא, מכבי חיפה וגם לא ביתר ירושלים,מבחינת מסורת וניסיון, אנחנו צוברים ניסיון במעמדים, ובאזור הזה שאנחנו נמצאים.

אנחנו עדיין מקום ראשון, יוצאים לפגרה, לא הפסדנו פאקינג 22 משחקים, מכבי מרוצים מתיקו נגדנו, מליקסון אמור לחזור(וראינו ברבע שעה מה הוא יכול לחולל), טוני מונסטר וואקמה יחזור,הכל ברגליים שלנו!!!

חג פורים שמח לכולם.
!!!!

למען האמת קצת נשברתי אחרי התיקו נגד רעננה אבל יצאתי אופטימי(שלא כהרגלי) אתמול

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Mordechai כתב:הפסימי אצלי הוא האוהדים הלוזרים שיש כאן בפורום,

חג פורים שמח לכולם.
א. מכבי לא מרוצים מהתיקו.
ב. מצטער, אבל אם "הלוזריות" של האוהדים, זה מה שמחלחל לשחקנים ולא כל העידוד, התמיכה וזריקות המרץ שהם קיבלו בשבוע האחרון... אז כנראה שלא מגיע לנו לראות תואר גם העונה.
ג. חג שמח!

שלח תגובה