ביי ביי סוארז?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: ביי ביי סוארז?
בסוף זה ביזנס.
סוארס מהמשתכרים הגבוהים מאחר ומשלמים עליו מס.
הוא תופס מקום של שחקן זר.
טאהה צעיר ישראלי וזול.
בכר הבין שהוא צריך להריץ את טאהה בשביל העונה הבאה.
טאהה צעיר ישראלי וזול.
אי אפשר לנסח את זה טוב יותר.אביאל כתב:בסוף זה ביזנס.
טאהה צעיר ישראלי וזול.
זה לא עניין של זיכרון קצר,זו המחזוריות בכדורגל.
סוארס בלם מצויין,אבל בשורה התחתונה אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא לא באותו כושר שהיה לפני שנתיים.
צריך להצדיע לטאהא,בחור צעיר שהגיע מקבוצה קטנה,שחקן אפור שלקח את ההזדמנות בשתי ידיים ודחק מההרכב את השחקן שהיה הכי טאבו בהרכב.
ואם להיות אובייקטיבי זה ממש לא מורגש.
- ForeverRed
אני בספק אם טאהה יהיה בהרכב גם בעונה הבאה.
המהלך הזה נועד כנראה להכשיר את העזיבה של סוארס ובכך לחסוך את שכרו.
אגב, אני מאמין שאם סוארז לא היה נפצע בפעם השנייה לפני משחק הגומלין נגד ביתר ת"א הוא היה בהרכב היום.
אגב, אני מאמין שאם סוארז לא היה נפצע בפעם השנייה לפני משחק הגומלין נגד ביתר ת"א הוא היה בהרכב היום.
לא חושב.ForeverRed כתב:אני בספק אם טאהה יהיה בהרכב גם בעונה הבאה.
טאהא נותן המון שקט,מה גם שאמרתי שלדעתי לצדק מאוד נוח איתו.
דבר חשוב שאתם לא מתייחסים אליו הוא גובה הקו ההגנתי והנעת הכדור, שני פרמטרים שהיו שונים לחלוטין אצל אלישע. טאהה לטעמי יותר טוב בהנעת הכדור מאחור ויותר מסתדר עם הקו הגבוה, תוסיפו לזה את העובדה שסוארס זר ומבוגר יותר ואני לא רואה סיבה להמשיך איתו בעונה הבאה במידה ונרצה להביא עוד בלם בכיר. (כמובן שזה תלוי הרבה במצבת הזרים לעונה הבאה, לא רואה מצב שנביא יותר משניים חדשים)
כל שנה אנחנו אומרים שצריך 3 בלמים ברמה גבוהה וכבר רוצים להעיף אחד.
טאהה צעיר, יש לו עוד לאן להתפתח. צריך גיבוי של שחקן מספיק בכיר עם נסיון וזה בדיוק סוארז.
בשורה התחתונה, אם יביאו לפה בלם זר, זה לא יהיה כדי לשבת על הספסל. אם טאהה מחזיק מעמד בהיבטי היכולת והמנטאליות בעונה כזו, אין סיבה שלא נבנה עליו בהרכב בעונה הבאה.
טאהה צעיר, יש לו עוד לאן להתפתח. צריך גיבוי של שחקן מספיק בכיר עם נסיון וזה בדיוק סוארז.
בשורה התחתונה, אם יביאו לפה בלם זר, זה לא יהיה כדי לשבת על הספסל. אם טאהה מחזיק מעמד בהיבטי היכולת והמנטאליות בעונה כזו, אין סיבה שלא נבנה עליו בהרכב בעונה הבאה.
- ForeverRed
לא יודע, אני חושב שאפשר לשאוף ליותר בעמדה הזאת.izguy83 כתב:כל שנה אנחנו אומרים שצריך 3 בלמים ברמה גבוהה וכבר רוצים להעיף אחד.
טאהה קצת מזכיר לי את פאיוביץ' ליד סוארז. שקט, משלים טוב את צדק, אבל לא הייתי בונה עליו להוביל לשנים קדימה.
תחרות על ההרכב הוא בהחלט שווה והוא הוכיח את זה.
כחלק משדרוג הסגל בעונה הבאה, עמדת הבלם צריכה להיות מדורגת גבוה.
רק מזכיר שטאהא בן 26-27 לכל מי שמדבר עליו כאילו רק עלה מהנוער
זה גיל מעולה.bs war כתב:רק מזכיר שטאהא בן 26-27 לכל מי שמדבר עליו כאילו רק עלה מהנוער
במיוחד לשחקןצהגנה שמגיע לשיא סביב גיל 30.
אם סוארס יעזוב חייבים בלם שלישי מעולה במקומו
לא רלוונטי כמה טאהאה טוב או לא, חייבים 3 בלמים חזקים בסגל, לפחות
לא רלוונטי כמה טאהאה טוב או לא, חייבים 3 בלמים חזקים בסגל, לפחות
- yanivnew91
אוהב את טאהא אבל שוב, כל משחק יש לו טעות אחת או שתיים קריטיות שבמזל לא נגמרות בגול.
מקווה שהוא יתייצב בהיבט הזה
תחזור למשחקים נגד עכו וחיפה בחוץ ותגיד את זה באופן יותר נחרץ על סוארז.yanivnew91 כתב:אוהב את טאהא אבל שוב, כל משחק יש לו טעות אחת או שתיים קריטיות שבמזל לא נגמרות בגול.
כל בלם טועה.
טאהא הרוויח ביושר את המקום בהרכב. הוא כבר הרבה זמן יציב ושיחק נגד התקפות כמו מכבי ת"א ובית"ר ירושלים.
לגבי סוארס, אם הוא לא היה זר לא היתה שאלה.
בגלל שהוא זר, ובגלל שלא משנה באיזה מקום נסיים קמפיין אירופי יותר מוצלח יהיה אחת מהמטרות צריך פשוט לשאול את עצמנו - סוארס מספיק בשביל לצאת איתו לקמפיין באירופה, או שדרוש זר ברמה גבוהה יותר?
לגבי סוארס, אם הוא לא היה זר לא היתה שאלה.
בגלל שהוא זר, ובגלל שלא משנה באיזה מקום נסיים קמפיין אירופי יותר מוצלח יהיה אחת מהמטרות צריך פשוט לשאול את עצמנו - סוארס מספיק בשביל לצאת איתו לקמפיין באירופה, או שדרוש זר ברמה גבוהה יותר?