יש לנו היום משחק
Re: יש לנו היום משחק
דראפיץ׳ הודיע לאצילי שהוא פותח, אצילי סירב.
בקיצור כל הסאגה הזאת רק תורמת למכבי ניצחון קליל
בקיצור כל הסאגה הזאת רק תורמת למכבי ניצחון קליל
המענק הזה לא הפריע לביתר לקחת 5 נקודות ממכבי, היום נאבד את המקום הראשון אך ורק בגללנו
- ForeverRed
אם מישהו עוד האמין שיש סיכוי, אז עכשיו הגיעה הפארסה הזאת עם אצילי שדי סוגרת את הסיפור.
ניצחון קליל למכבי.
ניצחון קליל למכבי.
- OMERREMO33
לא שאני בטוח שהמענק הזה הוא הסיפור, אבל הסיבות שאתה (וכולם) עונים, שבית"ר כבר לקחה נ"ק יש הסבר פשוט, במפגשים הקודמים לבית"ר היה הרבה על מה לשחק, כניסה לפלייאוף עליון,מיקום גבוה,אירופה,דברים שבפני עצמם שווים הרבה כסף, עכשיו כשכל זה מובטח ההפסד היום ברורשיש כתב:המענק הזה לא הפריע לביתר לקחת 5 נקודות ממכבי, היום נאבד את המקום הראשון אך ורק בגללנו
כנראה שלא סתם יש שמועות שאצילי סגור במכבי.
גם הפעם לא יחקרו ולא כלום איך פונים לשחקן תחת חוזה.
ג'ורדי טישטש גם אותו.
תוסיפו את הבדיחה שהיתה עם מרגוליס וברק לוי ותבינו איך הגועל נפש האלה לא בוחלים בשום אמצעי ועוד קוראים לאלונה בכיינית.
גם הפעם לא יחקרו ולא כלום איך פונים לשחקן תחת חוזה.
ג'ורדי טישטש גם אותו.
תוסיפו את הבדיחה שהיתה עם מרגוליס וברק לוי ותבינו איך הגועל נפש האלה לא בוחלים בשום אמצעי ועוד קוראים לאלונה בכיינית.
גם לי זה נראה מאוד מסריח.
איזה שחקן מוותר על משחק כזה?
איזה שחקן מוותר על משחק כזה?
ברור, ההפסד היום הוא לא בגלל מענקOMERREMO33 כתב: לא שאני בטוח שהמענק הזה הוא הסיפור, אבל הסיבות שאתה (וכולם) עונים, שבית"ר כבר לקחה נ"ק יש הסבר פשוט, במפגשים הקודמים לבית"ר היה הרבה על מה לשחק, כניסה לפלייאוף עליון,מיקום גבוה,אירופה,דברים שבפני עצמם שווים הרבה כסף, עכשיו כשכל זה מובטח ההפסד היום ברור
לא אתפלא אם גורדי פנה אליו,אף ספורטאי וכדורגלן לא מפספס משחק כזה לא משנה מה קורה, אתה תחת חוזה יאפס תעשה הכל למען הקבוצה קראו לך להרכב תעמוד כמו גבר מאחל לו רק רע בקריירה *** קטן תילחם בשביל הקהל שאוהב אותך,זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ההרגשה שלי שהוא בדרך למכבי ולא רוצה לקחת חלק במשחק שיכול לפגוע להם במאבק האליפות.
רק שבוע שעבר היה בסגל מולנו ככה שזה לא שהוא פצוע...
רק שבוע שעבר היה בסגל מולנו ככה שזה לא שהוא פצוע...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בוא נגיד ככה.
לאור החסרון של אצילי וההגנה המאולתרת זה יהיה נס אם יעברו את החצי בחצי שעה הראשונה.
לאור החסרון של אצילי וההגנה המאולתרת זה יהיה נס אם יעברו את החצי בחצי שעה הראשונה.
40 שנה במדבר. מה כבר ביקשתי ממך?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תבקש מיליון דולר יותר הגיוני שהוא יתן
- OMERREMO33
מכבי עולה בהרכב הכי חזק...יפת ומשיח
אייבינדר מבסוט שם כאילו נולד לו בן זכר אחרי 5 בנות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]