טימוטי דה רייק - בלם בלגי מועמד לקבוצה ע"פ ספורט 5
Re: טימוטי דה רייק - בלם בלגי מועמד לקבוצה ע"פ ספורט 5
אם זה קצב זריקת השמות כרגע, אני לא רוצה לדמיין בכלל איך זה ייראה בקיץ
- ForeverRed
רוצה עוד אחד? פנייה רשמית לזאורזיניו לפי ספורט1Noam98 כתב:אם זה קצב זריקת השמות כרגע, אני לא רוצה לדמיין בכלל איך זה ייראה בקיץ

- simply-red
לא אוהב את כל ההתעסקות הזו, מי בא ומי הולך כשאנחנו באמא של האמא של המאני-טיים.
כוס אמא של התקשורת..
כוס אמא של התקשורת..
מסכיםsimply-red כתב:לא אוהב את כל ההתעסקות הזו, מי בא ומי הולך כשאנחנו באמא של האמא של המאני-טיים.
כוס אמא של התקשורת..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
simply-red כתב:לא אוהב את כל ההתעסקות הזו, מי בא ומי הולך כשאנחנו באמא של האמא של המאני-טיים.
כוס אמא של התקשורת..
אוהב את זה מאוד
שומע שאנחנו מתכוונים להציע חוזה חלומות לכחילה,קלנטיס, אלעד גבאי, אייבינדר,רוקאביצה, לידור כהן פריירה ואצילי
אפשר לתקשר להם את זה?
- ForeverRed
משהו שקצת מעסיק אותי בימים האחרונים, תוך מחשבות טבעיות על העונה הבאה.
במקרה האופטימלי, יהיה לנו מקום לזר נוסף אחד בלבד בסגל (גם אם סוארז יעזוב יגיע בלם זר במקומו).
כפי שמסתמן כרגע, העמדות הפתוחות יהיו - מגן שמאלי, קשר מרכזי, חלוץ.
השוק הישראלי בעייתי בלשון המעטה. יש בלחץ 2-3 שחקנים שיכולים למלא תפקיד משמעותי בהרכב שלנו.
איך הייתם מנצלים את עמדת הזר הפנויה? ומה הסיכוי שווילי מחליט להתאזרח וחוסך לנו כאב ראש?
#כן, אני יודע שעוד מוקדם. אבל עד יום שני יעבור נצח וצריך להעביר את הזמן איכשהו
במקרה האופטימלי, יהיה לנו מקום לזר נוסף אחד בלבד בסגל (גם אם סוארז יעזוב יגיע בלם זר במקומו).
כפי שמסתמן כרגע, העמדות הפתוחות יהיו - מגן שמאלי, קשר מרכזי, חלוץ.
השוק הישראלי בעייתי בלשון המעטה. יש בלחץ 2-3 שחקנים שיכולים למלא תפקיד משמעותי בהרכב שלנו.
איך הייתם מנצלים את עמדת הזר הפנויה? ומה הסיכוי שווילי מחליט להתאזרח וחוסך לנו כאב ראש?
#כן, אני יודע שעוד מוקדם. אבל עד יום שני יעבור נצח וצריך להעביר את הזמן איכשהו

כרגע במגן.
ההיצע בשוק הישראלי בעמדה הזו קטן עד כמעט ולא קיים
ההיצע בשוק הישראלי בעמדה הזו קטן עד כמעט ולא קיים
מגן בלי לחשוב פעמיים.
מאוד תלוי בחיזוק הישראלי שנצליח להביא.
אם נצליח להחתים פה שחקנים כמו דמארי\קהת\אצילי אז כמובן שמגן שמאלי הוא בעדיפות עליונה, במקרה שלא נצילח להנחית ישראלי בכיר לא הייתי ממהר "לבזבז" את עמדת הזר על מגן שמאלי כי לפי דעתי שחקן שמארגן משחק סטייל מליקסון חסר לנו שאופן נואש וראינו את זה כשמליקסון היה בחוץ כמה החוסר במנהל משחק היה חסר לנו.
אם נצליח להחתים פה שחקנים כמו דמארי\קהת\אצילי אז כמובן שמגן שמאלי הוא בעדיפות עליונה, במקרה שלא נצילח להנחית ישראלי בכיר לא הייתי ממהר "לבזבז" את עמדת הזר על מגן שמאלי כי לפי דעתי שחקן שמארגן משחק סטייל מליקסון חסר לנו שאופן נואש וראינו את זה כשמליקסון היה בחוץ כמה החוסר במנהל משחק היה חסר לנו.
לוקש סאשה:
"בוא שמע סיפור ענק. בחלון העברות בינואר, הם רצו את הקשר שלנו, אניסט אבל, ממדגסקר. שחקן עם עבר באוקזר, בצסק"א סופיה ובפלובדיב. באר שבע הציעו בהתחלה סכום של 250 אלף יורו, הבוס שלנו ביקש 600 אלף. באר שבע הסכימה לסכום הזה, ואז הבוס ביקש 700 אלף. באר שבע הסכימה גם לסכום הזה, ואז הוא העלה את המחיר והמו"מ התפוצץ. הסיפור המוזר הוא שמדובר בשחקן שבמקרה הטוב יושב אצלנו על הספסל. שיחק אולי שני משחקים מלאים העונה, ופעם אחרונה שראה מגרש היה לפני איזה חודשים לדקה או שתי דקות. בשורה התחתונה, אני רואה שבאר שבע מסתדרת טוב גם בלעדיו".
"בוא שמע סיפור ענק. בחלון העברות בינואר, הם רצו את הקשר שלנו, אניסט אבל, ממדגסקר. שחקן עם עבר באוקזר, בצסק"א סופיה ובפלובדיב. באר שבע הציעו בהתחלה סכום של 250 אלף יורו, הבוס שלנו ביקש 600 אלף. באר שבע הסכימה לסכום הזה, ואז הבוס ביקש 700 אלף. באר שבע הסכימה גם לסכום הזה, ואז הוא העלה את המחיר והמו"מ התפוצץ. הסיפור המוזר הוא שמדובר בשחקן שבמקרה הטוב יושב אצלנו על הספסל. שיחק אולי שני משחקים מלאים העונה, ופעם אחרונה שראה מגרש היה לפני איזה חודשים לדקה או שתי דקות. בשורה התחתונה, אני רואה שבאר שבע מסתדרת טוב גם בלעדיו".
- ForeverRed
עושה רושם שאנחנו עומדים בפני חלון מעניין במיוחד.
יש מספר שמות מרכזיים כמו עומר אצילי, רועי קהת, ז'אורז'יניו ניקיטה רוקאביצה ועומר דמארי.
לאור המצב בשוק, אני מאמין שלהחתמות הקיץ תהיה משמעות לשנים קדימה. בעיקר בגזרת הישראלים.
יש מספר שמות מרכזיים כמו עומר אצילי, רועי קהת, ז'אורז'יניו ניקיטה רוקאביצה ועומר דמארי.
לאור המצב בשוק, אני מאמין שלהחתמות הקיץ תהיה משמעות לשנים קדימה. בעיקר בגזרת הישראלים.
- yanivnew91
מאיזו כתבה הציטוט?Totti כתב:לוקש סאשה:
קשה לי להאמין שאלונה הסכימה לשלם 700 אלף.. אבל אם כן, אני מאמין שעם אליפות נראה כאן רכש ישראלי רציני גם במחירים שלא נראים לנו הגיוניים כרגע.
זרים משדרגים ברמה גבוהה קשה מאוד להביא במחירים האלה וההוכחה לכך היא מכבי ת"א שעם כל הכסף לא הצליחה להנחית כאן קליברים רציניים
ראיון עם סאשה בספורט 2yanivnew91 כתב: מאיזו כתבה הציטוט?
קשה לי להאמין שאלונה הסכימה לשלם 700 אלף.. אבל אם כן, אני מאמין שעם אליפות נראה כאן רכש ישראלי רציני גם במחירים שלא נראים לנו הגיוניים כרגע.
זרים משדרגים ברמה גבוהה קשה מאוד להביא במחירים האלה וההוכחה לכך היא מכבי ת"א שעם כל הכסף לא הצליחה להנחית כאן קליברים רציניים
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
קהת הוא הראשון שאני רוצה לראות פה.
קהת ומגן ימני זר וזה חלון מוצלח.
קהת ומגן ימני זר וזה חלון מוצלח.
אתה טועה, חלוץ סטייל דמארי הרבה יותר חסר לנו מקהת. קשר זה מותרות