כן, 29 משחקים ללא הפסד ותיקח אליפות כי מישהי פתחה לך רגליים (למרות שבינינו, מאור, לא נראה לי שיהיה אכפת לך מדיי שמישהי תפתח לך רגליים)maor20094 כתב: איך אפשר להגיד כזה דבר?
זה אפילו מגעיל אותי לחשוב שניקח אליפות רק בגלל שמישהי " פתחה לנו רגליים "
זה לא נגמר!
- The red one
Re: זה לא נגמר!
סכנין לא תפתח שום רגליים.
אולי אם לא נפסיד בחיפה ויהיה להם סיכוי לסיים במקום הרביעי(בהנחה וחיפה מפסידה בבלומפילד במחזור האחרון) הם אפילו יתאבדו על ניצחון.
אולי אם לא נפסיד בחיפה ויהיה להם סיכוי לסיים במקום הרביעי(בהנחה וחיפה מפסידה בבלומפילד במחזור האחרון) הם אפילו יתאבדו על ניצחון.
למה אנחנו צריכים שקבוצות יפתחו לנו רגליים? אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ, אם נשחק את המשחק הרגיל שלנו ננצח גם את חיפה וגם את סכנין בלי שום טובות מאף אחת מהן.
לפעמים נדמה שהקבוצה עשתה את קפיצת המדרגה שלה אבל אנחנו האוהדים תקועים מאחור.
לפעמים נדמה שהקבוצה עשתה את קפיצת המדרגה שלה אבל אנחנו האוהדים תקועים מאחור.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
גם אני יצאתי בתחושה של "לא-נגמר-מוקדם-לחגוג" עד ששמעתי ברדיו באוטו את אדון ערן "ווינר-לא-מרים-ידיים-עד-דקה-94" זהבי, שולח ברכות לבאר שבע על האליפות. נשמע בהתחלה כמו ניסיון להזריק סם הרדמה, עד שנזכרים שמאז השיא האישי של אדון זהבי הוא נעלם לנו.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
שום דבר לא יחמוק מאיתנו השנה , המזל הגיע לטרנר.
תמיד טענתי שמתחת לוסרמיל היה בית קברות.גיא חניה כתב:שום דבר לא יחמוק מאיתנו השנה , המזל הגיע לטרנר.
מכבי כנען - חנקת אותיאדום בלב בנשמהההה כתב:אז אני שואל לגבי 2 מחזורים לסוף. ולא כשהם שיחקו נגד מכבי כנעןמשהו עכשווי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא מנסה לנחס המניאק...אוהד הצלחות כתב:גם אני יצאתי בתחושה של "לא-נגמר-מוקדם-לחגוג" עד ששמעתי ברדיו באוטו את אדון ערן "ווינר-לא-מרים-ידיים-עד-דקה-94" זהבי, שולח ברכות לבאר שבע על האליפות. נשמע בהתחלה כמו ניסיון להזריק סם הרדמה, עד שנזכרים שמאז השיא האישי של אדון זהבי הוא נעלם לנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
נו, מתי זה ייגמר?
נערך לאחרונה על ידי simply-red ב 13 מאי 2016, 07:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
עדיין לא נגמר!!! חייבים לעלות בשבת על הדשא אגרסיביים מתמיד. חיפה ינסו לשמור את הרגליים לגמר וצריך לנצל את זה