רק על בנות.dor69 כתב: טייץ עושה לך את זה?
והיית צריך להגיד תחתונים על טייץ

רק על בנות.dor69 כתב: טייץ עושה לך את זה?
נתחיל בזה שאף אחד לא תלה בזה את ההפסד, תקרא שוב ותבין.dor69 כתב: די עם הדרמה קווין, אני מודה שהגזמתי מעט ומבקש את סליחתך לא התכוונתי להעליב באופן אישי אלא להציב מראה מולך.
העובדה שכלל הגולשים חושבים את אותו דבר מעידה שאולי משהו לא בסדר בגישה שלך ולאו דווקא בעולם כולו (ככה נראה שאתה חושב)
אני עדיין מכבד אותך מפאת היותך אדם מבוגר ממני אבל חושב שהגישה שלך צריכה להשתנות- לא בשבילנו אלא בשבילך.
לעניין, ברור שזה יותר סקסי לעלות באדום וגם אני התאכזבתי מזה מעט אבל מפה ועד לתלות בזה את ההפסד?
גיל שגיב כתב:אז תשמיצו חופשי אם זה מתאפשר על ידי הנהלת הפורום, תכתבו בנימה אישית ותזמינו חבר מביא חבר....
מה זה אומר עליכם ?
גיל שגיב כתב:תשאלו את אורי ביום כיפור הקרוב......
יפה כתבת.simply-red כתב: במחילה מכבודך, אני לא בא להעביר עליך ביקורת,
יש פה בפורום שניים שלושה משתמשים,שלא משנה מה הם יכתבו, גם אם לפעמים במקרה הם כותבים דברי טעם, יקטלו אותם באוטומט וזה קצת צורם לי. יש דרך להעביר ביקורת ואפשר גם לא להגיב, פשוט להתעלם.
טעית באופן שבו הגבת? "מודה ועוזב ירוחם"
יפה מצידך שהתנצלת.ככה צריכה להתנהל תרבות הדיונים פה, אחרי הכל, כולנו פה בגלל סיבה אחת-האהבה שלנו להפועל באר שבע.
חחחחחחחחחחחחחחחח פיפיdor69 כתב: טייץ עושה לך את זה?
מסכים שזו תופעה שקיימת אבל:simply-red כתב: במחילה מכבודך, אני לא בא להעביר עליך ביקורת,
יש פה בפורום שניים שלושה משתמשים,שלא משנה מה הם יכתבו, גם אם לפעמים במקרה הם כותבים דברי טעם, יקטלו אותם באוטומט וזה קצת צורם לי. יש דרך להעביר ביקורת ואפשר גם לא להגיב, פשוט להתעלם.
טעית באופן שבו הגבת? "מודה ועוזב ירוחם"
יפה מצידך שהתנצלת.ככה צריכה להתנהל תרבות הדיונים פה, אחרי הכל, כולנו פה בגלל סיבה אחת-האהבה שלנו להפועל באר שבע.
אתה חושב שכולם כאן מקושרים? אני למשל לא מכיר באופן אישי אף אחד כאן, זה מושך אליי אש וריבים?גיל שגיב כתב:
נתחיל בזה שאף אחד לא תלה בזה את ההפסד, תקרא שוב ותבין.
נמשיך באפקט העדר שמייחד את הפורום לאחרונה.
לא, אני ממש לא מתרגש מהכתיבה האישית ותהיה בטוח שאם יתאפשר לי אכנס בכל אחד באופן שיגרום לו לברוח מכאן.
אז לי אין חברים בפורום ואין לי מכרים... אני זאב בודד שנאלץ מידי פעם לשלם מחיר של אוזלת ידם של המנהלים לצד התלהמות חסרת רסן של גולשים טיפשים.
כן, לפעמים מתחלק לי ואני משיב אבל זה תמיד כתגובה להתלהמות ולחוסר מענה של המנהלים.
במקביל, אני יודע גם להתנצל כשצריך.
על כל פנים תודה על התגובה המתונה והחריגה בים המתלהמים
והכי חשוב שניקח כבר אליפותתתתתת !!!!!!!
תמיד יהיו הדגים שישחו נגד הזרם ולא משנה מה, כשהזרם יתגבר הם ישחו יותר חזק גם אם הם בדרך ההפוכה.dor69 כתב: מסכים שזו תופעה שקיימת אבל:
1. למטבע יש שני צדדים וברוב הויכוחים פה שיוצאים מפרופורציות ונגמרים בהרחקות נכנסים אותם משתמשים שאתה מדבר עליהם
2. אם כולם יגידו לך שהדרך שלך עקומה אז הבעיה בדרך שלך או בכולם?
שוב, לא מנסה להקטין אף אחד. זה פורום עם אנשים באמת אינטליגנטים אבל לפעמים הצורה בה חלקם בוחרים להתנהל מורידה מאוד את חווית הגלישה פה ומושכת אש (לדעתי לרוב זה גם בצדק)
אז אני לא לבד.RedRock כתב:ברור שזה פרימיטיבי לחשוב שיש קשר, ברור שזה מפגר לחשוב בהקשר של 'איך ייזכר הרגע', ברור שזה הזוי להגיד שהעובדה שהיינו בכחול היא מנחמת כי לא חגגנו, גם אין שום קשר למילים של השירים...
אבל!!!
ואללה לא הגיוני שנעלה בכחול. אין שום סיבה. אנחנו אדומים, שחקו באדום! זה מציק בעין, זה לא כיף, זה פשוט לא אנחנו. לא ברור לי למה לא לעלות באדום.
לא יודע, תקראו לי משוגע - אבל אין לי שום חולצה צהובה בארון, הדירה מעוצבת בצורה שהצבע האדום שולט, כל דבר בצבע צהוב מכוער בעיני, הצבע האדום חלק בלתי נפרד ממני והוא נמצא שם בכל רגע נתון.
מסכים.RedRock כתב: ואללה לא הגיוני שנעלה בכחול. אין שום סיבה. אנחנו אדומים, שחקו באדום! זה מציק בעין, זה לא כיף, זה פשוט לא אנחנו. לא ברור לי למה לא לעלות באדום.
גם לי אין בגדים צהובים בארון, אבל זה לא אומר שאין לי בגדים כחוליםRedRock כתב:ברור שזה פרימיטיבי לחשוב שיש קשר, ברור שזה מפגר לחשוב בהקשר של 'איך ייזכר הרגע', ברור שזה הזוי להגיד שהעובדה שהיינו בכחול היא מנחמת כי לא חגגנו, גם אין שום קשר למילים של השירים...
אבל!!!
ואללה לא הגיוני שנעלה בכחול. אין שום סיבה. אנחנו אדומים, שחקו באדום! זה מציק בעין, זה לא כיף, זה פשוט לא אנחנו. לא ברור לי למה לא לעלות באדום.
לא יודע, תקראו לי משוגע - אבל אין לי שום חולצה צהובה בארון, הדירה מעוצבת בצורה שהצבע האדום שולט, כל דבר בצבע צהוב מכוער בעיני, הצבע האדום חלק בלתי נפרד ממני והוא נמצא שם בכל רגע נתון.
קיבלת מאחותי במתנה חולצה מקורית של נבחרת קולומביה.. אמרתי לה בעדינות שתחפש מישהו אחר שילבש אותה.RedRock כתב:ברור שזה פרימיטיבי לחשוב שיש קשר, ברור שזה מפגר לחשוב בהקשר של 'איך ייזכר הרגע', ברור שזה הזוי להגיד שהעובדה שהיינו בכחול היא מנחמת כי לא חגגנו, גם אין שום קשר למילים של השירים...
אבל!!!