הפועל ב"ש- מ.ס אשדוד , שבת, 20:30, טרנר
- simply-red
Re: הפועל ב"ש- מ.ס אשדוד , שבת, 20:30, טרנר
רק אשדוד רק אשדוד רק אשדוד
לפתוח בהרכב הכי חזק ולאסוף עוד 3 נקודות . אליפות מעל ה כ ל !
אשדוד לא פראיירים, המשחק הזה מוקש קלאסי. אני מקווה שהשחקנים שלנו
לא חושבים כמו חלק מהאנשים פה שהראש שלהם באירופית.
אשדוד ספגו גול אחד בחמישה משחקים האחרונים, יש להם חלק קדמי מאוד מאוד מוכשר,
איזה שחקן לא ירצה לעשות סנסציה במקדש החדש של הכדורגל הישראלי ושידברו על זה כל השבוע?
אין בכלל מה להשוות בנינו לבין אשדוד מבחינה מקצועית, רק שנגיע בגישה הנכונה למשחק,
ניתן עבודה במגרש ונשאיר את הנקודות בטרנר.
לפתוח בהרכב הכי חזק ולאסוף עוד 3 נקודות . אליפות מעל ה כ ל !
אשדוד לא פראיירים, המשחק הזה מוקש קלאסי. אני מקווה שהשחקנים שלנו
לא חושבים כמו חלק מהאנשים פה שהראש שלהם באירופית.
אשדוד ספגו גול אחד בחמישה משחקים האחרונים, יש להם חלק קדמי מאוד מאוד מוכשר,
איזה שחקן לא ירצה לעשות סנסציה במקדש החדש של הכדורגל הישראלי ושידברו על זה כל השבוע?
אין בכלל מה להשוות בנינו לבין אשדוד מבחינה מקצועית, רק שנגיע בגישה הנכונה למשחק,
ניתן עבודה במגרש ונשאיר את הנקודות בטרנר.
- ForeverRed
טוב שהמשחק הזה בטרנר.
הקהל צריך להרים את הקבוצה.
- The red one
ספויילר - לא יקרה.ForeverRed כתב:טוב שהמשחק הזה בטרנר.
(בלי קשר) בנתיים נותרו כמאה כרטיסים למכירה, כולם בוגר.
יקרה ועוד איך,The red one כתב: ספויילר - לא יקרה.
(בלי קשר) בנתיים נותרו כמאה כרטיסים למכירה, כולם בוגר.
תפסיקו להקטין את הקהל.
כל אמצעי תקשורת חפר על כמה שטרנר זה המגרש הכי ביתי בארץ, ורק לנו יש תפיסות הזויות.

- The red one
יש ויש.maor20094 כתב:
יקרה ועוד איך,
תפסיקו להקטין את הקהל.
כל אמצעי תקשורת חפר על כמה שטרנר זה המגרש הכי ביתי בארץ, ורק לנו יש תפיסות הזויות.
במשחקים כמו אינטר אין ספק שהקהל היה חלק גדול במהפך המטורף.
אבל אם אשדוד תשלוט לך במגרש עד דקה 35 ואולי אפילו חס וחלילה תבקיע, אתה תראה שהקהל ברובו לא ידחוף. במשחקים שאנחנו מובילים בביטחה חצי דרומי לא מעודד, אז כשנהיה בפיגור והקבוצה לא תשחק טוב על הדשא? בחייך
- ForeverRed
דווקא כשאנחנו עם הגב לקיר הקהל מתעורר.The red one כתב: יש ויש.
במשחקים כמו אינטר אין ספק שהקהל היה חלק גדול במהפך המטורף.
אבל אם אשדוד תשלוט לך במגרש עד דקה 35 ואולי אפילו חס וחלילה תבקיע, אתה תראה שהקהל ברובו לא ידחוף. במשחקים שאנחנו מובילים בביטחה חצי דרומי לא מעודד, אז כשנהיה בפיגור והקבוצה לא תשחק טוב על הדשא? בחייך
בוא נקווה שלא נגיע לשם.
לפתוח עם ההרכב החזק, יש חמישה ימים לנוח אחר כך. בא לי לפתוח להם את השושנה עם איזה שישייה טובה
+1000maor20094 כתב:
יקרה ועוד איך,
תפסיקו להקטין את הקהל.
אלופים בהלקאה עצמית.
יש לנו את הקהל הכי טוב, משפיע ותומך בארץ.
- The red one
לגמריי לגמריי לא נכון. אתה חי בבועת טרנר.הפועלעולה כתב: יש לנו את הקהל הכי טוב, משפיע ותומך בארץ.
אנחנו צריכים לפתוח הכי חזק שאפשר ולאט לאט להגביר קצב
- ForeverRed
לגמרי נכון.The red one כתב: לגמריי לגמריי לא נכון. אתה חי בבועת טרנר.
הקהל של חיפה היחיד שנותן פייט, וגם זה בעיקר בכמות ולאו דווקא באיכות.
כל היתר בכלל לא בכיוון.
- The red one
אני לא רואה אותנו מביאים מספרים כמו שהקהל של הפועל תל אביב הביא לבלומפילד בעונה שעברה שהם היו שקועים בתוך החרא של עצמם. וגם באיכות הם עולים עלינו, למרות שיש בהם המון המון חרא. האוהדים שלהם הכי מזוכיסטים בישראל. צריך הרבה כדי לשבור אותם, אף קהל אחר בארץ לא היה שר לשחקנים ומעודד כמו שהם עושים. עכשיו בתקופה הזו למשל הם נשברו (ועדיין מגיעים ומעודדים) אחרי תקופה של שנתיים של אכילת חרא שכל קהל אחר בארץ היה מזמן משאיר את הקבוצה פחות או יותר לבד.ForeverRed כתב: לגמרי נכון.
הקהל של חיפה היחיד שנותן פייט, וגם זה בעיקר בכמות ולאו דווקא באיכות.
כל היתר בכלל לא בכיוון.
ושלא תבין לא נכון, זה לא שבקבוצות האלה (חיפה והפועל ת"א) הקהל מרים את הקבוצות בפיגור יותר מאיתנו או משהו כזה. גם אצלם זה לא ככה, אבל יש לנו עוד הרבה לעבור כדי להיות הקהל הכי טוב ותומך בכדורגל הישראלי. אנחנו בדרך הנכונה, אין ספק.
- ForeverRed
אני לא מדבר על אם ואולי.The red one כתב: אני לא רואה אותנו מביאים מספרים כמו שהקהל של הפועל תל אביב הביא לבלומפילד בעונה שעברה שהם היו שקועים בתוך החרא של עצמם. וגם באיכות הם עולים עלינו, למרות שיש בהם המון המון חרא. האוהדים שלהם הכי מזוכיסטים בישראל. צריך הרבה כדי לשבור אותם, אף קהל אחר בארץ לא היה שר לשחקנים ומעודד כמו שהם עושים. עכשיו בתקופה הזו למשל הם נשברו (ועדיין מגיעים ומעודדים) אחרי תקופה של שנתיים של אכילת חרא שכל קהל אחר בארץ היה מזמן משאיר את הקבוצה פחות או יותר לבד.
ושלא תבין לא נכון, זה לא שבקבוצות האלה (חיפה והפועל ת"א) הקהל מרים את הקבוצות בפיגור יותר מאיתנו או משהו כזה. גם אצלם זה לא ככה, אבל יש לנו עוד הרבה לעבור כדי להיות הקהל הכי טוב ותומך בכדורגל הישראלי. אנחנו בדרך הנכונה, אין ספק.
כיום אנחנו הקהל הכי איכותי בארץ ללא ספק.
מה יהיה בימים פחות טובים, לא אני ולא אתה יכולים לדעת.
- The red one
הא...אתה מדבר על כיום? אז תגיד. חשבתי בכללי.ForeverRed כתב: אני לא מדבר על אם ואולי.
כיום אנחנו הקהל הכי איכותי בארץ ללא ספק.
מה יהיה בימים פחות טובים, לא אני ולא אתה יכולים לדעת.
אתה כנראה שכחת את התקופות שב"ש הייתה קבוצת תחתית עלובה ועדיין הבאנו כמויות מטורפות ביחס לקבוצה עם 2 אליפויות וגביע מלפני 600 שנה.The red one כתב: אני לא רואה אותנו מביאים מספרים כמו שהקהל של הפועל תל אביב הביא לבלומפילד בעונה שעברה שהם היו שקועים בתוך החרא של עצמם. וגם באיכות הם עולים עלינו, למרות שיש בהם המון המון חרא. האוהדים שלהם הכי מזוכיסטים בישראל. צריך הרבה כדי לשבור אותם, אף קהל אחר בארץ לא היה שר לשחקנים ומעודד כמו שהם עושים. עכשיו בתקופה הזו למשל הם נשברו (ועדיין מגיעים ומעודדים) אחרי תקופה של שנתיים של אכילת חרא שכל קהל אחר בארץ היה מזמן משאיר את הקבוצה פחות או יותר לבד.
אל תשווה אותנו להפועל תא עם 13 אליפויות ו200 גביעים והיסטוריה ענפה.
תשווה אותנו לקבוצות בלבל שלנו היסטורית ואנחנו לא רואים אף אחד ממטר.